ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بابای مهربون بوفیلند ، روزت مبارک
ماهی
این روزا حال و هوای روز مرد یا پدر هست.دیروز با خودم به گذشته برگشتم و همه ی حمایتهای پدرم رو به خاطر آوردم و با اینکه هیچ اعتقادی به روز پدر ندارم و معتقدم توی طبیعت حتی بین حیوانات هم معمولا مادر یه چیز دیگه است، اما این می تونه بهونه ای باشه برای عشق دادن و عشق گرفتن به کسی که مارو به وجود آورده و البته خیلی وقت ها هم حمایت کرده
راستش توی دنیای قشنگ بوفیلند هم کسی هست که از وقت و انرژی خودش برای ما هزینه کرده و خالق این دنیای قشنگ بوده.یه بابای خوب اولا خالق ماست دوما مدیر خونه است و...
حالا شما بگید خالق بوف بوفی کیه؟
همه با هم با صدای بلند
علیرضا
مدیر بوف بوفی کیه؟
علیرضا
وقتش رسیده همگی دور هم جمع شیم و یه خسته نباشید به علیرضای عزیز بگیم.
بگیم که قدر زحماتش رو می دونیم
بگیم که می دونیم شما از وقت ، توان ، انرژی و خیلی چیزای دیگه هزینه کردید تا ما بتونیم لحظاتی رو کنار هم شاد باشیم و چیزای جدید یاد بگیریم
▧ تصویر در دسترس نیست
ــــــ
کادوی من به شما یک کیف چرم اصله .امیدوارم خوشتون بیاد بابا علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه ها بفرمایید میوه ، شیرینی و نوشیدنی
از خودتون پذیرایی کنید
▧ تصویر در دسترس نیست
خوب باشه..اینم نوشیدنی مجاز ..دعوام نکنید
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستدر آخر براتون یه دنیا موفقیت و سلامتی از خدای خوبم می خوام و این آهنگ. که خیلی دوستش دارم بهتون تقدیم می کنم
بهونه
مرسی
ژنرال
sanam
چکاوک
راستش من تو این یکسال ونه ماه که تو سایت هستم همیشه تو ذهنم از علیرضا تشکر کردم▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضای مهربون مدیر لایق سپاس بابت زحماتی که برای ما میکشی به خدا نمیدونم با چه زبونی از شما تشکر کنم که لایقتون باشه فقط با یه قلب ساده میگم برادرم دوستت داریم ما همگی ▧ تصویر در دسترس نیست
و البته من عاشق بوف بوفیمم هستم فداشم میشم تازشم
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متن
امیدوارم یه روزی جهانی شه سایتمون▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
mojde
در هر صورت با اینکه فقط یه روز حداقل به حرف روز زن بود و تو اون روز هدیه (البته شاید)میگرفتیم و تبریک و ... اما خودمون و خودتون می دونین که همیشه روز مرده حداقل این تو مملکت ما صدق میکنه . دقیقاً نمی دونم از کی روز پدر و مرد باب شد اما ما همیشه و همه جا بهتون احترام میذاریم مخصوصاً مردایی مثل علیرضای عزیز البته به جان خودم اصلاً قصد پاچه خواری ندارما نه.منظورم مفید بودنه و این که بی چشمداشت مرد و مردونه پای آدمای دیگه وایسی ،خدایی هممون میدونیم که ماها و بوف بوفی جز دردسر و وقت گیری و هزینه چه مادی و چه روحی چیز دیگه ای واسه علیرضای عزیز نداریم اما خوب دیگه نازیمو و دوسمون داره و این تاوانیه که بابت این عشق آسمونی داره میپردازه به قول بعضی آقایون دمت گرم علیرضا جان دوست داریم و همیشه و همیشه زحمتات یادمونه روزت مبارک از راه دور دستت رو میفشاریم (از رو دست کش،اسلام و این حرفا ) و بهت افتخار میکنیم بابای خوب بوفیلند
از همین تریبون به همه اقایون :آرش عزیز ، امین عزیز،کوروش های گرامی علی های مهربان آرسام گل محسن های عزیز .پدرام عزیز و وحید بهونه جان،
محمد مهربان مهرداد عزیز کسرای فعال ،دکتر رضای مهربون سیروس عزیز نیما و کمال عزیز سامان گل دیا اکوی شیطون ژولی بینظیرو همه حسین های خوب سایت خسروی با معرفت سعید کیش مهر داد و مازیارعزیز بهروزهای گل مهدی های مفقودالاثر و سایر وابستگان و آشنایان تبریک و تسلیت عرض نموده وسیله ایاب و ذهاب هم برای استفاده عموم موجود میباشد .لطفاً همگی با هدیه ها و دسته گل های نفیس برای خانوما بابت تحمل شما تشریف بیارین
دوستتون داریم
mati
KuRoSh
به پدر بوف بوفی هم تبریک میگم بخاطر حمایت ها و تلاش های که برای سایت انجام داد تا سایت پا بر جا بمونه
Holtek
منم روز جهانی جوراب رو به همه بالاخص رئیس بزرگ و به خودم تبریک میگم .
ژنرال
اصل این اهنگو یه خواننده به اسم پروین خونده... خیلی قشنگه...
یه قسمتی از فیلم عروسی خواهرام این اهنگ هست... وقتی این اهنگو میشنوی و آدمارو تو سال 68 میبینی یه حس غریبی داره....
carlos
روزمون مبارک
بزن اون دست قشنگه رو
دلشاد
منم این روز را به تمامی پدرها تبریک میگم
مبارک علیرضای عزیز
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متن
ماهی خانم ایده تون فوق العاده بود جدی میگم
من از دیشب داشتم فکر میکردم چه کاری برای مدیر خان میتونم انجام بدم
sib
دستت درد نکنه
مبارک علیرضا باشه
Aramesh
▧ تصویر در دسترس نیست
تبـــریک به علیرضای عزیز برای اینهمه محبوبیت▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
راستی پدر معنوی سایت کیه؟
مر سی ماهی گل گلو بابت تاپیک
mz56mz
روز تمام پدران عزيز و اقايون مبارك باشه
نمايش يا پنهان متن
هى خدا كى روز عمووووووووووووووووو ميشهماهی
سعید گلو سایت فقط یه بابا داره معنوی و غیر معنوی اونم علیرضا ی عزیزه.بابای بوف بوفی
وای عمو جونم
می خوام به طور خاص و ویژه به شما هم روز پدر رو تبریک بگم از طرف دخمل یا پسمل احتمالیتون
pedraam
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→