₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » بابای مهربون بوفیلند ، روزت مبارک
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » بابای مهربون بوفیلند ، روزت مبارک

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

بابای مهربون بوفیلند ، روزت مبارک

163 بازدید، 32 پست، نویسنده: ماهی

• arash52

مبارکت باشه علیرضا جون
    ممنون خاله مژده

jeton

• نخبه

روز پدر رو به همه باباهای نازنین تبریک میگم 8

روز شما هم مبارک علیرضا جان 46

• علیرضا

وای خدا نمی دونم چه جوری این احساس قشنگمو توصیف کنم...
    خوب فقط می تونم خدا رو شکر کنم که این همه دختر و پسر با معرفت دارم که اینجوری قدر زحمتهای باباشونو میدوننننننننننننن............
    من کوچیک همه تون هستم البته دوست داشتم که واقعا پدر این همه بچه باشم.. اینو نزدیکانم میدونن که دروغ نمی گم ولی خوب حقیقتش اون لیاقت هم تو خودم نمی بینم که همچین عنوانی بهم داده بشه.
    به هر حال خیلی احساساتی شدم و نمی دونم چی بگم دیگه.
    ماهی عزیز ازتون بی اندازه ممنونم به خاطر محبتتون و حس قشنگتون. دوستان گلم خیلی دوستتون دارم و بهتون قول میدم تا وقتی که خودتون اینجا رو قابل بدونید برای پابر جا موندن و پیشرفتش هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم.
    از شما هم هیچ انتظاری ندارم غیر از اینکه دوستی های قشنگتون روز به روز بیشتر بشه با هم و امیدوارم که ساعات خوب و مفیدی براتون رقم بخوره تو این سایت.

در آخر من هم روز پدر رو به تمام پدرانی که قدر این موهبت خداوندی { پدر بودن } رو می دونن تبریک میگم.

• ipek-n

هرچند یوم الشکه ولی روزه همگی مبااااااارک 56

• ماهی

mojde,
    مژی جونم خیلی خوب گفتی.خوشگل گفتی عزیزم 11
    نقل قول: علیرضا
    وای خدا نمی دونم چه جوری این احساس قشنگمو توصیف کنم...

خوشجالم آقای مدیر که حس خوبی داشتید 93
    خوب فقط می تونم خدا رو شکر کنم که این همه دختر و پسر با معرفت دارم که اینجوری قدر زحمتهای باباشونو میدوننننننننننننن............

علیرضا جان ، این حداقل کاریه که میشد کرد.ما خودمون شرمنده زجمات شما هستیم 9
    من کوچیک همه تون هستم

شما بزرگوارید.شما بزرگ مائید 84
    از شما هم هیچ انتظاری ندارم غیر از اینکه دوستی های قشنگتون روز به روز بیشتر بشه با هم و امیدوارم که ساعات خوب و مفیدی براتون رقم بخوره تو این سایت.

علیرضا جان نمی دونم چطور میشه جواب این همه محبت رو داد.فقط امیدوارم لایق این همه محبت باشیم
    1
    دوستان خوبم از همگی ممنونم
    46

• SaMaN TaJ

تبریک به همه پدران عزیز.... 72 72

یه تبریک ویژه هم به علیرضا عزیز و خسته نباشی،دمت گرم بابای بوفی 52

نمايش يا پنهان متن
    نقل قول: mojde
    حاضریم عزائیلو ببینیم اما شما رو ....

43 یکی طلبت 37

• hosseinhn82

روز پدر مبارک 46

علیرضای عزیز مبارک باشه 46

• maryamlondon1

من هم این روز به علیرضا عزیز تبریک عرض می کنم.وارزوی سربلندی وشادکامی براشون دارم 46

تصویر در دسترس نیست

• Mahboob

وای مدیر علیرضا من هم با همهٔ وجودم آزت تشکر می‌کنم ... واقعا زحمت هایه شما قابل تقدیره ... ببخشید از راهه دور زبانی تشکر می‌کنم‌ها اما از ته ته قلبم میگم ممنونم بابت این همه وقت و انرژی که برای سایت میذاری
    46 46 46

• علیرضا

باز هم صمیمانه از لطف و محبتهای همه تون متشکرم. شما لطف دارید دوستان من فقط وظیفه مو انجام میدم در ازای کاری که از دستم بر میاد و می تونم انجام بدم. بقیش لطف و صمیمیت خودتون هست که اینجا رو انقدر دوست داشتنی کرده
    buff
    366

• پری سا

روز پدر بهتون تبریک میگم 46
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: