₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » بابای مهربون بوفیلند ، روزت مبارک
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » بابای مهربون بوفیلند ، روزت مبارک

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

بابای مهربون بوفیلند ، روزت مبارک

163 بازدید، 32 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

دوستان سلام 266
    این روزا حال و هوای روز مرد یا پدر هست.دیروز با خودم به گذشته برگشتم و همه ی حمایتهای پدرم رو به خاطر آوردم و با اینکه هیچ اعتقادی به روز پدر ندارم و معتقدم توی طبیعت حتی بین حیوانات هم معمولا مادر یه چیز دیگه است، اما این می تونه بهونه ای باشه برای عشق دادن و عشق گرفتن به کسی که مارو به وجود آورده و البته خیلی وقت ها هم حمایت کرده 286
    راستش توی دنیای قشنگ بوفیلند هم کسی هست که از وقت و انرژی خودش برای ما هزینه کرده و خالق این دنیای قشنگ بوده.یه بابای خوب اولا خالق ماست دوما مدیر خونه است و...
    حالا شما بگید خالق بوف بوفی کیه؟35
    همه با هم با صدای بلند
    علیرضا
    مدیر بوف بوفی کیه؟35
    علیرضا

وقتش رسیده همگی دور هم جمع شیم و یه خسته نباشید به علیرضای عزیز بگیم.337

بگیم که قدر زحماتش رو می دونیم862
    بگیم که می دونیم شما از وقت ، توان ، انرژی و خیلی چیزای دیگه هزینه کردید تا ما بتونیم لحظاتی رو کنار هم شاد باشیم و چیزای جدید یاد بگیریم286

تصویر در دسترس نیست
    ــــــ

کادوی من به شما یک کیف چرم اصله .امیدوارم خوشتون بیاد بابا علیرضا 386

تصویر در دسترس نیست

بچه ها بفرمایید میوه ، شیرینی و نوشیدنی
    از خودتون پذیرایی کنید

تصویر در دسترس نیست

خوب باشه..اینم نوشیدنی مجاز ..دعوام نکنید 103

3 تصویر این بخش در دسترس نیستدر آخر براتون یه دنیا موفقیت و سلامتی از خدای خوبم می خوام و این آهنگ. که خیلی دوستش دارم بهتون تقدیم می کنم 1

1 سپاس: sib

• ژنرال

مبارک جناب مدیر و همه ی پدرا 46

• sanam

مبارکشون و مبارکتون و مبارکمون باشه 282

• چکاوک

ای جانم به فدای تو که این همه مهربونی گلبانو 6 8 11

راستش من تو این یکسال ونه ماه که تو سایت هستم همیشه تو ذهنم از علیرضا تشکر کردم تصویر در دسترس نیست
    علیرضای مهربون مدیر لایق سپاس بابت زحماتی که برای ما میکشی به خدا نمیدونم با چه زبونی از شما تشکر کنم که لایقتون باشه فقط با یه قلب ساده میگم برادرم دوستت داریم ما همگی تصویر در دسترس نیست

و البته من عاشق بوف بوفیمم هستم فداشم میشم تازشم 8 6
    تصویر در دسترس نیست

نمايش يا پنهان متنامیدوارم یه روزی جهانی شه سایتمون 90

تصویر در دسترس نیست

• gilas

تبریک به پدرمون و پدرشونو پدتون 78

• mojde

مبارک علیرضای عزیز و همه آقایون باشه ما خیلی دوستون داریم اما بعضی وقتا تا سر حد مرگ حرصمون میدین طوریکه حاضریم عزائیلو ببینیم اما شما رو .... 50

در هر صورت با اینکه فقط یه روز حداقل به حرف روز زن بود و تو اون روز هدیه (البته شاید)میگرفتیم و تبریک و ... اما خودمون و خودتون می دونین که همیشه روز مرده حداقل این تو مملکت ما صدق میکنه . دقیقاً نمی دونم از کی روز پدر و مرد باب شد اما ما همیشه و همه جا بهتون احترام میذاریم مخصوصاً مردایی مثل علیرضای عزیز البته به جان خودم اصلاً قصد پاچه خواری ندارما نه.منظورم مفید بودنه و این که بی چشمداشت مرد و مردونه پای آدمای دیگه وایسی ،خدایی هممون میدونیم که ماها و بوف بوفی جز دردسر و وقت گیری و هزینه چه مادی و چه روحی چیز دیگه ای واسه علیرضای عزیز نداریم اما خوب دیگه نازیمو و دوسمون داره و این تاوانیه که بابت این عشق آسمونی داره میپردازه به قول بعضی آقایون دمت گرم علیرضا جان دوست داریم و همیشه و همیشه زحمتات یادمونه روزت مبارک از راه دور دستت رو میفشاریم (از رو دست کش،اسلام و این حرفا ) و بهت افتخار میکنیم بابای خوب بوفیلند

از همین تریبون به همه اقایون :آرش عزیز ، امین عزیز،کوروش های گرامی علی های مهربان آرسام گل محسن های عزیز .پدرام عزیز و وحید بهونه جان،
    محمد مهربان مهرداد عزیز کسرای فعال ،دکتر رضای مهربون سیروس عزیز نیما و کمال عزیز سامان گل دیا اکوی شیطون ژولی بینظیرو همه حسین های خوب سایت خسروی با معرفت سعید کیش مهر داد و مازیارعزیز بهروزهای گل مهدی های مفقودالاثر و سایر وابستگان و آشنایان تبریک و تسلیت عرض نموده وسیله ایاب و ذهاب هم برای استفاده عموم موجود میباشد .لطفاً همگی با هدیه ها و دسته گل های نفیس برای خانوما بابت تحمل شما تشریف بیارین

دوستتون داریم
    533
    791

• mati

مبارک باشه عمو علیرضا 282

• KuRoSh

این روز رو به همه پدران تبریک میگم
    به پدر بوف بوفی هم تبریک میگم بخاطر حمایت ها و تلاش های که برای سایت انجام داد تا سایت پا بر جا بمونه 46

• Holtek

مرسی گلی خانم 46
    منم روز جهانی جوراب رو به همه بالاخص رئیس بزرگ و به خودم تبریک میگم . 296

• ژنرال

چه آهنگی گذاشتی ماهی... 90

اصل این اهنگو یه خواننده به اسم پروین خونده... خیلی قشنگه...
    یه قسمتی از فیلم عروسی خواهرام این اهنگ هست... وقتی این اهنگو میشنوی و آدمارو تو سال 68 میبینی یه حس غریبی داره....

• carlos

منم تبریک میگم 46 46 46 46

روزمون مبارک 9 9

بزن اون دست قشنگه رو 77 77

• دلشاد

مرسی ماهی جان عالی بود
    منم این روز را به تمامی پدرها تبریک میگم
    مبارک علیرضای عزیز

• حورا

تصویر در دسترس نیست
    مبارک بابایی مدیر باشه
    نمايش يا پنهان متن
    ماهی خانم ایده تون فوق العاده بود جدی میگم 39
    من از دیشب داشتم فکر میکردم چه کاری برای مدیر خان میتونم انجام بدم 9
    46 46 46

• sib

چه باحاااال 78
    دستت درد نکنه 46
    مبارک علیرضا باشه 82

• Aramesh

ممنون عزیزم واقعاً کار ت زیبا بود خوش به حال علیرضا که اینقدر محبوبیت داره و تووی دل همه ی ما جا داره منم از علیرضا برای همه ی زحماتش تشکر میکنم چرا که واقعاً به کلمه آسون ولی تنها کسی که هر اتفاقی برای سایت میافته سریع رفعش میکنه و وقتش را میگذاره از خوابش میزنه اعصابشو میگذاره و ... همه ی اینها را تنهایی به دوش میکشه بیش از اینها لیاقت تشکر و قدر دانی داره امیدوارم که همه ما قدرشو بدونیم و در کنار هم مثل اعضای یک خانواده باشیم .
    تصویر در دسترس نیست

تبـــریک به علیرضای عزیز برای اینهمه محبوبیت تصویر در دسترس نیست

• Kishe Mehr

من هم روز جهانی جوراب و اینا رو به همه ی پدر و پسرا و بابای بزرگ سایت تبریک میگم 286

راستی پدر معنوی سایت کیه؟ 66

مر سی ماهی گل گلو بابت تاپیک 311

• mz56mz

متشكرم عمو جان 46
    روز تمام پدران عزيز و اقايون مبارك باشه 8 بله جا داره از عليرضا عزيز به عنوان پدر بوفيلند نام ببريم و از زحمات ايشان تشكر كنيم عليرضا جان متشكريييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييم دستت طلا خدا قوت 11

نمايش يا پنهان متنهى خدا كى روز عمووووووووووووووووو ميشه 370 334

• ماهی

بچه ها از همگی ممنونم 11 6

نقل قول: Kishe Mehr
    راستی پدر معنوی سایت کیه؟

سعید گلو سایت فقط یه بابا داره معنوی و غیر معنوی اونم علیرضا ی عزیزه.بابای بوف بوفی buff

نقل قول: mz56mz
    هى خدا كى روز عمووووووووووووووووو ميشه

وای عمو جونم 6
    می خوام به طور خاص و ویژه به شما هم روز پدر رو تبریک بگم از طرف دخمل یا پسمل احتمالیتون 46

• pedraam

علیرضای عزیزممنون بابت زحمتای زیادی که میکشین روزتون رو صمیمانه تبریک میگم 46
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: