₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » یه کم حالگیری از آقایون در آستانه روز مرد
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » یه کم حالگیری از آقایون در آستانه روز مرد
1 2

بدون عکس

یه کم حالگیری از آقایون در آستانه روز مرد

865 بازدید، 28 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

سلام دوستان266

آنچه که در روابط بین زن و مرد همیشه مرا به تامل وادار نموده است این است که چطور جنس عزیز و دوست داشتنی مرد در طول تاریخ بطور زیرکانه و ظریفی بسیاری از مسولیت ها را بر روی دوش جنس لطیف و مهربون زن گذاشته و نیز چطور همین جنس لطیف و ظریف با سادگی تمام همه ی این مسولیتها رو قبول کرده و حتی برای بدست آوردنش اقدام به مبارزه و چانه زنی هم نموده است. 32
    برای روشن شدن منظور به مثال زیر توجه کنید.
    یکی از مشکلات جدید نسل ما بالا رفتن احتمال خیانت مرد خانواده به همسرش به دلایل مختلف می باشد.در این راستا آقایان محترم از اقشار مختلف روزنامه نگار، نویسنده و به خصوص روانشناسان و کارشناسان مسائل اجتماعی بیکار ننشسته و شروع به تشکیل میزگرد های تلوزیونی و گزارشات رسانه ای کرده و اقدام به مد کردن یک جمله ی جدید نموده و به این طریق کلیه مسولیت خیانت را به راحتی به دوش زن گذاشتند.این جمله عبارت است از :
    وارد شدن به حریم یک خانواده توسط یک زن عمل ناشایست و غیر انسانی می باشدو...
    به این ترتیب نوک پیکان کاملا به سمت زن برگشته و انگار که مرد خوب و مهربان کودکی است که با یک شکلات فریب خورده و بیچاره چقدر هم گناه دارد.362
    و اما ما خانومها چه کردیم؟
    هر جا خانوم مطلقه یا بیوه ای دیدیم در برخورد اولیه بسیار خصمانه و به عنوان یک عامل خطرناک تزلزل بنیان خانوادگی به او نگریستیم.از او فاصله گرفته و تمام رفتار هایش را به منزله قلاب ماهیگیری نوک تیزی که هر آن ممکن است ماهی زندگی ما را به دام افکند تلقی نمودیم.
    و آنقدر تمام توجهمان به این نقطه بود که پالس ها و چراغ سبزهای همسر گرامیمان را که مدام او را به سمت خود می کشید ندیدیم.
    همین آقایان عزیز و دوست داشتنی چندی است که مدام میزگرد گذاشته و به تولید و پخش برنامه های مختلف رادیویی و تلوزیونی و گزارشات رسانه ای علیه تنها حق زن یعنی مهریه پرداخته اند.
    و اما ما خانومها چه کردیم؟
    آری...بنیانی که استحکامش به پول و مهریه باشد به درد نمی خورد...
    و این جمله القائی را با جان و دل پذیرفتیم
    در این بین کسی نبود که به جای حذف کامل این تنها حق ما ، راهی برای سامان دهی آن و انطباق آن با منطق بیابد.و به راستی این خود مائیم که باید چاره ای کنیم.
    لب مطلب :
    خانومها : چشم ها را باید شست 46 جور دیگر باید دید 46

و موارد بسیار زیاد دیگر که بیان آن از حوصله ی یک تاپیک خارج است

نمايش يا پنهان متننویسنده : ماهی گلی 4

داستان بودا به زیبایی به یکی از موارد بالا اشاره کرده است.

بودا به دهی سفر کرد .

تصویر در دسترس نیست

زنی که مجذوب سخنان او شده بود از بودا خواست تا مهمان وی باشد .

تصویر در دسترس نیست

بودا پذیرفت و مهیای رفتن به خانه‌ی زن شد .245

کدخدای دهکده هراسان خود را به بودا رسانید و گفت : «این زن، هرزه است به خانه‌ی او نروید »

تصویر در دسترس نیست

بودا به کدخدا گفت :« یکی از دستانت را به من بده»

تصویر در دسترس نیست

کدخدا تعجب کرد و یکی از دستانش را در دستان بودا گذاشت .

تصویر در دسترس نیست

آنگاه بودا گفت :«حالا کف بزن» 39

کدخدا بیشتر تعجب کرد و گفت: « هیچ کس نمی‌تواند با یک دست کف بزند» 32

بودا لبخندی زد و پاسخ داد :

هیچ زنی نیز نمی تواند به تنهایی بد و هرزه باشد، مگر این که مردان دهکده نیز هرزه باشند .

بنابراین مردان و پول‌هایشان است که از این زن، زنی هرزه ساخته‌اند .

تصویر در دسترس نیست

برو و به جای نگرانی برای من نگران خودت و دیگر مردان دهکده ات باش.

• ژنرال

ماهی,
    داستان خیلی قشنگ بود.

توی روابط زن و مرد همه چیز دو طرفه س...
    حقوق و تکالیف یه چیز دوطرفه س.

توی بیشتر خیانتها هم به نظرم خیلی وقتا مقصر دو طرف هستن.

• KuRoSh

میرزا,
    با میرزا صد در صد موافق هستم
    در همه موارد دو طرف مقصر هستند 90%
    چه خیانت مرد چه خیانت زن

نقل قول: ماهی
    هیچ زنی نیز نمی تواند به تنهایی بد و هرزه باشد، مگر این که مردان دهکده نیز هرزه باشند .

دقیقا 39

• ماهی

خانومها : چشم ها را باید شست 46 جور دیگر باید دید

بچه ها منظور اصلیم بجث خیانت نیستا.این فقط یه مثال بود.بحث سر شانه خالی کردن آقایون از همه ی وظایف انسانی و انداختن مسئولیت اون به دوش خانوما و استقبال خانوما از این روند به طور نا آگاهانه هستش 25

• نخبه

توی جریان خیانت هر دو طرف مقصرن هر کدوم یه جور..ولی در کل خائن تقصیراتش بیشتره چون قربونش برم به مرحله عمل رسونده..زحمت بیشتری کشیده و تازه دست به توجیهش هم از همه عالم بهتره 41

اصلا مرگ بر هر چی خائن توجیه کن4 30

بچه ها منظور اصلیم بجث خیانت نیستا.این فقط یه مثال بود.بحث سر شانه خالی کردن آقایون از همه ی وظایف انسانی و انداختن مسئولیت اون به دوش خانوما و استقبال خانوما از این روند به طور نا آگاهانه هستش
    امضا

خب زودتر میگفتی 4

ببخشید چند خطی نوشتم و پاک کردم گفتم شاید بد باشه انگار اینجا نظر ندم بهتره 9

• ماهی

نقل قول: نخبه
    ولی در کل خائن تقصیراتش بیشتره چون قربونش برم به مرحله عمل رسونده..زحمت بیشتری کشیده و تازه دست به توجیهش هم از همه عالم بهتره

شیرین جون می تونم دقیقا حدس بزنم که این تاپیک به همون دلیلی که موضوع اصلی تاپیکه به مذاق خانومها مخصوصا خانومهای شوهر دار خوش نمی آد.چون مثال این تاپیک موضوعش خیانته.
    به چند دلیل بحث نمی کنم
    1- موضوع اصلی تاپیک خیانت نیست
    2- اگر قرار باشه منم به جدال بپردازم منم یکی میشم مثل بقیه خانوما
    ما یی که مادر شوهر شدیم و به نزاع با عروس پرداختیم
    خواهر شوهر شدیم به دعوا با زن برادر پرداختیم
    و....
    شوهرمون خیانت کرد پاچه ی خانوم خائن رو گرفتیم و ....

• mz56mz

ممنون عمو جان 46
    كلا با خيانت در تمام موارد مخالفم ولى در مورد خيانت رابطه زن و شوهر مردها ميدان عمل بيشترى دارند در هر صورت باز هم به اين عقيده هستم كه دو طرفه است خدا كنه اون پرده وجدان و عشق و محبت و احترام و دين بين دو طرف از بين نره كه در غير اين صورت خيانت يه عمل عادى و درست , مثلا حتى بعضى ها رو ديدم كه توجيح ميكنند كه به اين خيانت احتياج داشتم و بايد انجام ميدادم 13

خدايا همه عزيزان رو حفظ كن 48

• SaMaN TaJ

داستان بودا خیلی جالب بود....... 72

• چکاوک

مرس گل نازم 8

• نخبه

شوهرمون خیانت کرد پاچه ی خانوم خائن رو گرفتیم و ....

به هیچ وجه منظور من این نبود.. منظور من همون اقای توجیه کن هست ..چون معمولا اقایون از توجیه استفاده میکنن که زنشون و اطرافیان رو گول بزنن 87 اقایون از نظر من هر چیزی رو فقط برای خودشون میپسندن اگر بهشون بگی چراخیانت کردی هزار تا دلیل میارن میخان توجیهت کنن که چون زنم فلان بود ونبود که این کارو کردم ولی اگر یک زن به شوهرش خیانت کنه هیچ گونه توضیحی رو قبول هم ندارن.. حتی اگر اون توضیح دقیقا مثل همونی باشه که یه اقا حین خیانت میگه..کلا حرف من این بود ادم خائن خودش با خودش مشکل داره و چون بلد نیست با خودش کنار بیاد و مشکلش رو حل کنه میره دنبال ساده ترین راه که جلوی پاشه (خیانت)و سرگرمی با یه فرد دیگه 86

شیرین جون می تونم دقیقا حدس بزنم که این تاپیک به همون دلیلی که موضوع اصلی تاپیکه به مذاق خانومها مخصوصا خانومهای شوهر دار خوش نمی آد.چون مثال این تاپیک موضوعش خیانته.

4 نه بابا به مذاق من خوش میاد ..خیانت رو با خیانت باید جواب داد 83 حالا مردا به مذاقشون خوش نمیاد با این حرف من 23

• ماهی

نخبه,
    بجث خیانتو ولش کن شیرین جون. 105
    متاسفانه منظورم توی این تاپیک به خوبی روشن نمیشه. 2
    ما زنا احتیاج به یه جور حس مهربونی و تعصب روی هم جنس خودمونو داریم ولی همیشه مقابل هم قرار می گیریم.چون آقایون هم این تاپیکو می خونن تر جیح می دم ادامه ندم 3

• ژنرال

ما زنا همیشه مقابل هم قرار می گیریم

اتفاقاً ماهی جان من همیشه این سوال تو ذهنم هست در مورد خانومها 4
    البته من با این طرز فکر که یک جنس بر علیه جنس دیگه متحد بشه مخالفم.
    من اصلا با اینجور نگاه به قضیه مشکل دارم.

• نخبه

بجث خیانتو ولش کن شیرین جون.

خیانت برو بیرون دوست ندالم 56

متاسفانه منظورم توی این تاپیک به خوبی روشن نمیشه

خب مطلب دوم رو عکس هم گذاشتی تاثیر گذار تره 4 همش فکر میکنیم موضوع اصلی اونه 9

ما زنا احتیاج به یه جور حس مهربونی و تعصب روی هم جنس خودمونو داریم ولی همیشه مقابل هم قرار می گیریم.چون آقایون هم این تاپیکو می خونن تر جیح می دم ادامه ندم

خب تعصب و اینجور چیزا خوبه ولی به جاش.بازم فکر کنم منظورم رو نرسوندم ولی من که مقابل حرفای شما واینسادم 7

هر کی حرف حق بزنه من طرف اونم مرد و زن هم برام اصلا فرقی نداره 16

• ماهی

نقل قول: میرزا
    البته من با این طرز فکر که یک جنس بر علیه جنس دیگه متحد بشه مخالفم.

نه بر علیه جنس مخالف که در جهت منافع هم جنس خودش 1
    توی داستان بودا شاید اون کدخدا خودش هم روزی همبستر این زن شده و حالا ادعای هرزه بودن اون زن رو می کنه و بودا هم می خواسته همینو بگه ...پیامی که من از بودا گرفتم این بود همیشه همه چیز اونجوری که به نظر می رسه نیست.وگرنه من قبح عمل اون زن هرزه یا هر خیانتکاری رو انکار نمی کنم 25
    من مطمئنم اگر از اول اینطور تعریف شده بود که مردها زایمان کنن و کارای خونه رو انجام بدن و زنها بیرون کار کنن و ...امروز ما زنها دنبال این بودیم که چرا زایمان رو به ما ندادن و چرا ما نباید توی خونه بنشینیم و کار خونه بکنیم.
    یعنی شما مردها این رو به ما القا می کردید و ما هم باور می کردیم 25

• carlos

الان میخونمممممممممممممممممممم 852

• ساحل ناقلا

مرسی ماهی خانوم 25

• Mahboob

من 9

من 9

من 9

من خو مجردم در این جمع کارشناسی روم نمیشه نظر بدم 9

چی بگم خو 9

هر کی خیانت کرد باید گذاشت کنار دیوار بعدم 94

آره دیگه روم نشد نظر بدم 9

• محسن صائب

عالی نوشتی
    البته باید گفت از یک دریچه به این موضوع و انهم در مورد مردهای ایرانی نگریسته شده
    بحث خیانت مردهای ایرانی موضوع چند وجهی هست

• ماهی

نقل قول: carlos
    الان میخونمممممممممممممممممممم

توی یکی دیگه از تاپیک هامم همینو گفتی...دولوغگو 79
    نقل قول: Mahboob
    آره دیگه روم نشد نظر بدم

ایشالله تو هم به زودی علوس میشی اونوقت می آی نظر میدی اساسی 11
    نقل قول: محسن صائب
    بحث خیانت مردهای ایرانی موضوع چند وجهی هست

بابا به خدا منظورم خیانت نبود 62

• ژنرال