₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » یه کم حالگیری از آقایون در آستانه روز مرد
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » یه کم حالگیری از آقایون در آستانه روز مرد
1 2

بدون عکس

یه کم حالگیری از آقایون در آستانه روز مرد

865 بازدید، 28 پست، نویسنده: ماهی

• محسن صائب

نقل قول: ماهی
    بابا به خدا منظورم خیانت نبود

83 83
    میدونم
    تو میخوای بگی که ما مردها شما زنها رو توی مسیری قرار دادیم که در مواجهه با کاستی ها و خیانت هامون شما (خانمها) جوری موضع میگیرید که باز هم دودش به چشم خودتون میره
    یعنی خیلی زیرکانه تونستم فکر و ذهن شما زنها رو از متهم اصلی به سویی دیگر که اتفاقا زیاد هم مقصر نیست منحرف و اینجوری به استثمار تاریخی شما زنها البته بشکلی جدید ادامه بدیم
    .
    ایندفعه بهتر متوجه شدم 3
    اگه درسته
    میخوای نظرم رو بگم 1

• پری سا

ارد شدن به حریم یک خانواده توسط یک زن عمل ناشایست و غیر انسانی می باشدو...
    به این ترتیب نوک پیکان کاملا به سمت زن برگشته و انگار که مرد خوب و مهربان کودکی است که با یک شکلات فریب خورده و بیچاره چقدر هم گناه دارد

ماهی جان با این قسمت صحبتهات کاملا موافقم این فقط درباره زنها نیست یادم میاد وقتی این خاله خان باجیها که میشستن دور هم میگفتن دخترها بدن تا دختری یک کاری نکنه پسرها سرشون تو کار خودشونه ...
    اخـــــــــــــــــــــــی طفللک پسرها

• ماهی

نقل قول: محسن صائب
    تو میخوای بگی که ما مردها شما زنها رو توی مسیری قرار دادیم که در مواجهه با کاستی ها و خیانت هامون شما (خانمها) جوری موضع میگیرید که باز هم دودش به چشم خودتون میره

دقیقا همینه ولی نه فقط در مورد مسئله خیانت.در همه ی زمینه ها مثل مهریه و هر مسئله دیگه. جالب اینجاست که ما خودمون به پیشرفتشون توی این مسیر کمک می کنیم.2
    نقل قول: محسن صائب
    اگه درسته
    میخوای نظرم رو بگم

دقیقا درست بود 72
    نقل قول: پری سا
    ماهی جان با این قسمت صحبتهات کاملا موافقم این فقط درباره زنها نیست یادم میاد وقتی این خاله خان باجیها که میشستن دور هم میگفتن دخترها بدن تا دختری یک کاری نکنه پسرها سرشون تو کار خودشونه ...

اهوم.همین طوره 87
    نقل قول: میرزا
    چرا متوجه نمیشین؟ 62 ماهی منظورش خیانت نیس صرفاً 62

10 83

• maryamlondon1

هر جا خانوم مطلقه یا بیوه ای دیدیم در برخورد اولیه بسیار خصمانه و به عنوان یک عامل خطرناک تزلزل بنیان خانوادگی به او نگریستیم.از او فاصله گرفته و تمام رفتار هایش را به منزله قلاب ماهیگیری نوک تیزی که هر آن ممکن است ماهی زندگی ما را به دام افکند تلقی نمودیم

تو جامعه عقب افتاده ما این یک حقیقت انکار نا پذیر هست ...فرد مطلقه نه در مقام یك مجرد است و نه در مقام یك متأهل. جامعه تعریف و جایگاه مناسبی را برای وی در نظر نمی گیرد و نگرش منفی نسبت به فرد مطلقه وجود دارد، گوئی آنان افرادی بوده اند كه از تمایلات و خواهشهای خود پیروی كرده و از برخورد با واقعیات زندگی خودداری كرده اند و منافع خود را بر مصالح خانواده ترجیح داده اند. 2

زنان مطلقه از گزند طعنه ها و نگاههای كنجكاوانه دوستان، اطرافیان و آشنایان در امان نیستند، به طور مثال بعضی معتقدند كه وجود زن مطلقه در اتاق عقد خوش یمن نمی باشد .. . . مذموم بودن طلاق در جامعه و مقصر شمردن زن در طلاق، منجر به تنگی روابط اجتماعی زن مطلقه می شود و بدین ترتیب ارزشهای حاكم بر جامعه بیش از مشخصات فردی بر مشكلات زنان مطلقه می افزاید 2

نمايش يا پنهان متنببخشی یادم رفت .تا پیکت کمی مرتب کردم .. داستان بوذا 9

• Holtek

یه کم حالگیری از آقایون در آستانه روز مرد

14
    نمايش يا پنهان متنعزیزم تو حالگیریت هم برا من نوشه 8 6

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    عزیزم تو حالگیریت هم برا من نوشه

نمايش يا پنهان متناگه تو نباشی که منو تا این حد لوس کنه .... 9

• Holtek

نمايش يا پنهان متن
    اگه تو نباشی که منو تا این حد لوس کنه ....

نمايش يا پنهان متنهیچ کس ، فقط و فقط من و لا غیر 90

• gilas

اگه تو نباشی که منو تا این حد لوس کنه ....

نقل قول: Dr.GSM
    هیچ کس ، فقط و فقط من و لا غیر

هی وای من 314

آقا منکرات اومده 873 میگه جمع کنید برید جای دیگه لاو بترکونید 242

اینجا خانواده رد میشه بد آموزی داره برای افراد زیر 25 سال 831

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: