₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » //دستشویی ترمینال و گوز مرد مسافر و خجالت زدگی من//
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » //دستشویی ترمینال و گوز مرد مسافر و خجالت زدگی من//
1 2

بدون عکس

//دستشویی ترمینال و گوز مرد مسافر و خجالت زدگی من//

1598 بازدید، 35 پست، نویسنده: نخبه

• ساحل ناقلا

خاله سیلین یه خاطله از بابای اصقرمماق بگم 4

نمايش يا پنهان متنخاله دنیز نیومد؟ 98

• پرهام

4
    من برای تو متاسف نیستم چون...........
    برای بوف بوفی خوبم متاسفم و برای اون کاربرایی که میان تشکر میزنن و تو تاپیکت پست میدن
    به استاد علیرضا هم یکبار گفتم: سایت شده خونه چن نفر \\\"زیر10نفر\\\"که هرروز میان و الکی تاپیک میزنن و ازهمدیگه تشکر میکننو تاپیکهای همدیگه رو میبینن فقط به خاطر امارو ارقام 30 اگه یه نگاهی به امار سایت بندازی متوجه میشی 18 درضمن یه موضوع یه بار مزه داره نه 100بار: تو قسمت تاپیکهای طنزوجوک برو و بشمر ببین چند بار در این مورد تاپیک زدی ...بعد ازین که شمردی خجالت بکش
    خیلی هم ازین موضوع خوشت میاد برو یه وبلاگ در این مورد بزن 56

• نخبه

نقل قول: sepehrirani
    من باری تو متاسف نیستم چون...........
    برای بوف بوفی خوبم متاسفم و برای اون کاربرایی که میان تشکر میزنن و تو تاپیکت پست میدن
    به استاد علیرضا هم یکبار گفتم: سایت شده خونه چن نفر \\\"زیر10نفر\\\"که هرروز میان و الکی تاپیک میزنن و ازهمدیگه تشکر میکننو تاپیکهای همدیگه رو میبینن فقط به خاطر امارو ارقام اگه یه نگاهی به امار سایت بندازی متوجه میشی درضمن یه موضوع یه بار مزه داره نه 100بار: تو قسمت تاپیکهای طنزوجوک برو و بشمر ببین چند بار در این مورد تاپیک زدی ...بعد ازین که شمردی خجالت بکش
    خیلی هم ازین موضوع خوشت میاد برو یه وبلاگ در این مورد بزن

شما فقط و فقط لطف کن برای خودت تاسف بخور که اصلا معلوم نیست کی هستی و تغذیه شده توسط کدوم کاربر و کاربران بزرگ و کوچک همیشه معترض و تو خالی و دروغگو
    حضور دوستان در تاپیکها و پست زدن و تشکر هم اصلا به شما و بقیه دوستانتون هیچ ربطی نداره.. اگر چشمهاتون رو باز کنید میبینید همه تو تاپیکهای هم میرن چه جدید چه قدیمی .. در ضمن کسی تعهد نداده که همه وقتش رو بزاره و همه تاپیکها رو ببینه و از همه مهمتر نه شما و نه من و نه دیگری اجباری نداریم که از هر کسی خوشمون بیاد بنده هم اصلا شما رو مجبور به دیدن هیچ تاپیکی نکردم پس لطف بفرمائید هر از چند گاهی که ناراحتیهایی تو زندگیتون دارین اینجا سر بقیه خالی نکنید و توهمات خودتون رو به دیگرون تلقین نکنید چون اون کسی که اخر بیمار شناخته میشه جز شما کسی نخواهد بود پس تخیلات ذهنیتون رو برای شخص خودتون و عزیزانی که تغذیتون میکنن نگه دارین برای اینکه نه من و نه هیچ کسه دیگه ای نمیره بشماره ببینه چند بار ازش تشکر شده و اگر هم تشکری بشه خدا رو شکر برای خودمون امتیازی نگه نداشتیم ببریم تو قبرمون همش رو هدیه به کاربران بوف بوفی دادیم و از اول هم تو قید این چیزها نبودیم منتها من نمیدونم اینو چه جوری میتونم تو مغز یه عده منفی نگر کنم.. و فقط میگم خدا شفا بده به هر چی ادم توهمی و تخیلیه
    موضوعات انتخابی من کاملا به خودم مربوطه ناراحتی نیا تو تاپیک من دعوت نامه نفرستادم برات .. خیلی جالبه تا وقتی که کوروش کبیر این مدل تاپیک رو میزاشت جنابعالی صدات در نیومده بود حالا چون من گذاشتم باز طبق معمول یه عده کاسه داغ تر از اش شدن..دقیقا میدونم کی یادت داده اینا رو بگی چون روزی هم که عضو شدی و تاپیک گذاشتی رو خوب یادمه همون موقع هم تابلو بودی به روت نیاوردیم دلیل بر ندونستن نبود ..هزار جور تاپیک و عکس اینجا گذاشته میشه که جنابعالی موقع دیدنشون اب از لب و لوچت راه می افته یادت نمیافته اعتراض کنی حالا به خودت اجازه میدی که بیایی و بگی هر کی پست زده باید خجالت بکشه ..اونی که باید خجالت بکشه شمائی که قبل از هر چیز متوجه حرف زدنت باشی و بفهمی که چی میگی
    راستی تو این دنیا موضوعات مهمتری هم هست که شما براش وقت بزاری و بری براش اعتراض کنی . شاید نتیجه ای داشته باشه..

درضمن یه موضوع یه بار مزه داره نه 100بار: تو قسمت تاپیکهای طنزوجوک برو و بشمر ببین چند بار در این مورد تاپیک زدی

خب شما که اینقدر دقیق یه عده رو میپایی برو دقیقا همه اون تاپیکها رو بشمار ببین چقدر بازدید داشته حتی بازدید مهمانش هم زیاد بوده خب یکی بدش بیاد تاپیک رو باز نمیکنه من نمیگم موضوع خیلی باحاله ولی اصلا به شما اجازه توهین و اهانت رو نمیدم چه به خودم و چه به بقیه کسانی که هر روزه وارد سایت میشن و از تاپیکهای دوستان بازدید میکنن.. برای بار اخر میگم لطف کنین در مورد چیزی که اصلا به شما مربوط نمیشه نظر ندین و تخیلات ذهنی خودتون رو هم به دیگران با سفسطه تلقین نفرمائید... و محیط دوستانه بوف بوفی و دوستیهای بچه های بوف بوفی رو بهم نزنین.. چند نفری هم تلاش کردن این دوستیها رو بهم بزنن ولی خوشبختانه دستشون برای همه رو شد
    مطمئنم شما هم دقیقا جزو همونایی و قصدتون از این اعتراض هم دقیقا همینه.. چون من اولین کسی نیستم که این تاپیک رو گذاشتم .. سرت رو کردی زیر برف فکر کردی کسی نمیدونه کی هستی 87

• پرهام

من همیشه از دوچیز میترسم: 50
    دیوار شکسته+................... 4
    برای همین هم سکوت میکنم 4
    ----------------------------------------------------
    اینجا یک سایت آزاد با محیط دوستانه هست شما دوست عزیز حق توهین ندارید, احترام خودتونو نگه دارید دوست عزیز
    آرامش

• نخبه

من همیشه از دوچیز میترسم:
    دیوار شکسته+...................
    برای همین هم سکوت میکنم

بنده هم علاقه ای به هم صحبتی با شما که به دوستای من توهین کردی ندارم. 32

در ضمن فکر نکن یادمون رفته تاپیک شورش در بوف بوف ی که تو همون هفته اول که عضو شدی گذاشتی 25 و قصدت فقط بهم ریختن دوستی بچه های سایت بود و کلا از یک خانواده دستور میگرفتی که این کارا رو بکنی بعد هم بری تخیلات ذهنی اونا رو به علیرضا برسونی و بگی که مثلا منه تازه وارد هم متوجه این مسئله شدم 56 ببین دوست عزیز فکر نکن ما متوجه نیستیم خوبم میفهمیم زیر اب زن بیمار روحی و دروغگو و ریا کارهای سایت کیا هستن ولی اگر به روی شما و اون یه عده نمیاریم دلیل بر ندونستن نیست ما بزرگی کردیم و حرفی نزدیم پس سعی کنین حد خودتون رو بدونین 25

• Kishe Mehr

sepehrirani,
    اقای حجت کسی شما رو مجبور نکرده از جایی بازدید بکنید یا بازدید نکنید. من اگه از تاپیکی خوشم نیاد داخلش نمیرم. تاپیکای اینطوری شیرین با استقبال خوب بچه ها روبرو بوده. تا حالا هم کسی جز شما اعتراض نکرده. مگر اینکه این اعتراض از جای دیگه ای نشأت گرفته باشه و دلیل دیگه ای داشته باشه 3 حالا اگه به جای اینها که همه رو از ته دل می خندونه تاپیکای غمباد گذاشته میشد خیالتون راحت میشد؟ 3

• چکاوک

به استاد علیرضا هم یکبار گفتم: سایت شده خونه چن نفر \\\\\\\"زیر10نفر\\\\\\\"که هرروز میان و الکی تاپیک میزنن و ازهمدیگه تشکر میکننو تاپیکهای همدیگه رو میبینن فقط به خاطر امارو ارقام اگه یه نگاهی به امار سایت بندازی متوجه میشی درضمن یه موضوع یه بار مزه داره نه 100بار: تو قسمت تاپیکهای طنزوجوک برو و بشمر ببین چند بار در این مورد تاپیک زدی ...بعد ازین که شمردی خجالت بکش
    خیلی هم ازین موضوع خوشت میاد برو یه وبلاگ در این مورد بزن

دوست، جناب من عادت ندارم تو کاره دیگرون دخالت کنم ولی شما انگار دلت خیلی پوره اومدی اینجا خالیش کنی ولی اینو خوب بدون توهین به یه کاربر یعنی توهین به همۀ کاربرای سایت ،اصلأ از پست شما خوشم نیومد لطفأ ادب خوتتون رو حفظ کنید.... 1

• پرهام

4 یاد یه جوک افتادم:
    یارو تو اتوبوس میگوزه همه مسافرها میخندن طرف خوشحال میشه میگه :اگه میدونستم اینقدر خوشحال میشین براتون میریدم 74 خوب حالا که این همه این تاپیک طرفدار داره بعداز گوزیدن لابد نوبت ریدنه دیگه 56 56

• نخبه

که این همه این تاپیک طرفدار داره بعداز گوزیدن لابد نوبت ریدنه دیگه

اره مگه متوجه نشدین که ریدیم 86

ماشالله به شما جکهای خوبی رو حفظی.. باز خوبه منبع ما برای تاپیک یه سایت دیگس شما خودت کلا منبعی 100

• levrone

اگه یه مقدار ظرفیت نقد پذیریمونو بالاتر ببریم این مسائل پیش نمیاد.

هر دو طرف یه مقدار باید گذشت داشته باشن.

• نخبه

نقل قول: levrone
    اگه یه مقدار ظرفیت نقد پذیریمونو بالاتر ببریم این مسائل پیش نمیاد.

ایشون نقد نکردن مستقیما توهین کردن.. پستها و امضاشونم بخونین متوجه میشین ..

نقل قول: levrone
    هر دو طرف یه مقدار باید گذشت داشته باشن.

گذشت میکنم ولی اگر تکرار کنه حرفهای نسنجیدش رو جور دیگه ای جواب میگیره 16

• ماهی

به استاد علیرضا هم یکبار گفتم: سایت شده خونه چن نفر \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"زیر10نفر\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"که هرروز میان و الکی تاپیک میزنن و ازهمدیگه تشکر میکننو تاپیکهای همدیگه رو میبینن فقط به خاطر امارو ارقام 30 اگه یه نگاهی به امار سایت بندازی متوجه میشی

دوست خوبم ، شما حق ندارید در مورد سایت و کاربرانش اینطوری صحبت کنید.اینجا یه انجمن هست که عده ای در اون به تبادل نظر می پردازن ، تعداش کم یا زیاد ارتباطی به کسی نداره.این تاپیک هم خلاف مقررات سایت نیست.شما اگر دوست ندارید می تونید وارد سایت نشید.
    طرز برخوردتون جالب نیست.شما می تونستید با پیغام خصوصی نظرتون رو به شیرین بگید و جواب بگیرید.
    وظیفه خودم دونستم مخالفت خودم رو با نحوه ی برخورد شما توی سایت اعلام کنم .حمل بر دخالت در بحث دونفر نشه لطفا
    در صورت عدم توجه به رعایت احترام کاربران و سایت پستهای شما توسط مدیران سایت پنهان خواهد شد

• Holtek

به استاد علیرضا هم یکبار گفتم: سایت شده خونه چن نفر \\\\\\\"زیر10نفر\\\\\\\"که هرروز میان و الکی تاپیک میزنن و ازهمدیگه تشکر میکننو تاپیکهای همدیگه رو میبینن فقط به خاطر امارو ارقام 30 اگه یه نگاهی به امار سایت بندازی متوجه میشی 18 درضمن یه موضوع یه بار مزه داره نه 100بار: تو قسمت تاپیکهای طنزوجوک برو و بشمر ببین چند بار در این مورد تاپیک زدی ...بعد ازین که شمردی خجالت بکش
    خیلی هم ازین موضوع خوشت میاد برو یه وبلاگ در این مورد بزن 56

منم نظرم اینه که اینجور مسائل بهتره توی پیام خصوصی حل بشه 3

• نخبه

نقل قول: ماهی
    وظیفه خودم دونستم مخالفت خودم رو با نحوه ی برخورد شما توی سایت اعلام کنم .حمل بر دخالت در بحث دونفر نشه لطفا

ممنون ماهی جون .. من با این اقای ناشناس که هر از چند گاهی پیداشون میشه و یه شورش راه اندازی میکنن توی سایت کاری ندارم و مطمئنم قصدشون فقط و فقط بهم ریختن نظم اینجا و بهم زدن رابطه دوستی بچه هاست و الا هر ادم عاقلی میدونه که اگر واقعا من کارم زشته و ایشون دلسوزن به قول شما بیان خصوصی بگن..علاوه بر اینکه اصلا متوجه نیستن چه جوری حرف بزنن و کجا حرف بزنن امضاشونم از دیشب پر بار فرمودن اونی که جار میزنه هدفش چیز دیگری هست .. و منم مطمئنم تاپیک من مغایر با قوانین سایت نیست و بار اولی هم نیست که کاربری همچین تاپیکی میزاره پس گیر دادن به من و به قول ایشون یه عده فقط هموار کردن راه برای فتنه انگیزان سایت هستش 37

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: