₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » //دستشویی ترمینال و گوز مرد مسافر و خجالت زدگی من//
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » //دستشویی ترمینال و گوز مرد مسافر و خجالت زدگی من//
1 2

بدون عکس

//دستشویی ترمینال و گوز مرد مسافر و خجالت زدگی من//

1598 بازدید، 35 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

مثل خیلی های دیگه وقتی که با اتوبوس به ترمینال تهران رسیدم با عجله بطرف دستشویی های ترمینال دویدم آخه نزدیک 5 ساعت در اتوبوس نشسته بودم و احتیاج مبرم به دستشویی داشتم. دستشویی ترمینال خیلی شلوغ بود و همه منتظر بودند تا یکی یکی مستراح ها خالی بشه و داخل مستراح ها بروند. نوبت به من که رسید مثل برق پریدم داخل دستشویی هنوز راحت ننشسته بودم که صدای زنگ موبایل دستشویی سمت راستم بلند شد الحق که صدای زنگ
    موبایلش خیلی قشنگ بود. در همین حال طرف با صدای بلند داشت احوالپرسی میکرد مثل اینکه طرف مقابلش خانمش بود که نگرانش بود. مرد مسافر داشت با صدای بلند میگفت که همین آلان رسیدم و آلان در رستوران ترمینال هستم. من خنده ام گرفته بود آخه ما در دستشویی ترمینال بودیم!! همینطور که طرف داشت با صدای بلند با خانمش حرف میزد ناگهان یک گوز بلند زد!! من از خنده غش کرده بودم. پیش خودم گفتم یعنی خانمش صدای گوز را شنیده؟! خوب که دقت کردم مثل اینکه خانمش شنیده بود چونکه طرف داشت با خنده و دروغ میگفت فکر کنم شلوارم پاره شد صدای جر خوردن خشتکم بود. من از این حرفش از خنده غش کرده بودم و قاه قاه میخندیدم... در همین حال یک نفر با انگشت زد پشت در دستشویی و با عصبانیت گفت آقا زود باشین نشستی از صدای گوزت میخندی خجالتم خوب چیزیه!!... با این اعتراض تازه متوجه شدم که ای وای در دستشویی نشسته ام و صدای قهقهه ام کل فضای دستشویی را پر کرده بود! از خجالت تا ربع ساعت دیگه معطل کردم تا قبلی ها کارشون تمام بشه بعد مثل برق پریدم بیرون...

خاطره اکبر از زنجان

گوزیدن من سر کلاس ورزش و دو روز غیبت من از خجالت

امتحان ورزش داشتیم برای نمره ثلث دوم باید بارفیکس دو میدانی و پرش و دراز نشست امتحان میدادیم خلاصه آنروز صبح 2 ساعت زنگ ورزش داشتیم کلاس معلم ورزش بچه های کلاس را به خط کرده بود و امتحان میگرفت دور اول بارفیکس بعد دو بعد پرش بود نوبت به دراز نشست که رسید هوا بارندگی شد معلم ورزش ما را به کلاس برد بعد یک موکت از نماز خانه آوردند سپس شروع به امتحان دارز و نشست گرفت
    معلم ورزش بچه ها را به دو گروه 10 نفره تقسیم کرد یک گروه 10 نفره دراز میکشیدند گروه بعد پاهای دیگری را میگرفتند سپس شروع میکردیم به دراز نشست کسانی که پاهای دیگری میگرفتند میشمردند نوبت من که شد یادمه تا 50 تا دراز نشست میرفتم با یکی داشتم رقابت میکردم که معلم ورزش به ما دو نفر گفت هر کی تا 100 بره نمرشو بیست میکنم همه بچه های کلاس ساکت شد
    من که از فرط خستگی نا نداشتم با شنیدن این حرف تا اومدم که زور بزنم بیام بالا ناگهان تلنگم در رفت و صدای وحشتناکی فضای کلاس را پیچید کلاس از خنده و قهقه های بچه های کلاس منفجر شد... آنقدر بچه ها خندیدند که ناظم مدرسه بدون اجازه و با عصبانیت وارد کلاس شد او با عصبانیت با معلم ورزش بحث کرد که این چه وضعشه آخ کلاسهای دیگر درس دارند!! معلم ورزش نامردی نکرد و اصلا حرفی از گوزیدن من نزد و خیلی با متانت برخورد کرد ناظم که هنوز توپش پر بود همینطور با عصبانیت بر سر معلم ورزش داد میزد!! ناظم با غیض و عصبانیت از کلاس خارج شد معلم ورزش برای سه گیری همه بچه های کلاس را بیرون کرد... منو بگو از خجالت تا 2 روز به مدرسه نرفتم...

خاطره سامان از بردسکن

نمايش يا پنهان متنفکر کنم سامان خودمونه ادرس اشتباهی داده 4

منبع: ملا نصرالدین های ارغوانی 46

• sanam

مرسی عزیزم 11
    از ملانصرالدینهای ارغوانی 9

• ژنرال

من عادت کردم که این داستانارو فقط تو تایپیک کوروش کبیر بخونم وگرنه خندم نمیگیره 21

• gilas

نقل قول: نخبه
    . با این اعتراض تازه متوجه شدم که ای وای در دستشویی نشسته ام و صدای قهقهه ام کل فضای دستشویی را پر کرده بود!

طرف خیالش راحت شده بوده نشسته به درد دل دیگران گوش میداده 23 23

فکر کنم سامان خودمونه ادرس اشتباهی داده

منم میگم سامان خودمون بوده 4

• ماهی

یعنی چه ارتباطی بین مزدوج شدن و گ..ز وجود داره؟ 37
    شیلین چه بلایی سرت اومده؟ 79
    4
    نمايش يا پنهان متن46

• Kishe Mehr

تو اتوبوس زنی میگ..ه بعد یکی از خود گذشتگی میکنه میگه اقایون خانوما ببخشید من بودم 9
    خانومه هم خیلی ازش تشکر میکنه 4
    اون یارو هم خیلی خوشحال میشه و جو میگیرتش میگه اقایون خانوما تا وقتی که برسیم مقصد هر چی این خانوم گو...ید من گو..یدم 23

• بهونه

4
    386مرسی شیلین

• نخبه

نقل قول: ماهی
    یعنی چه ارتباطی بین مزدوج شدن و گ..ز وجود داره؟
    شیلین چه بلایی سرت اومده؟

83خب نشنیدی میگن یارو پشیمونه از کارش و به گوز گوز افتاده 23
    اینم رابطش 23
    نمايش يا پنهان متنشوخی میکنم 35 انشالله که هیچ کسی از انتخابش پیشمون نشه 4

• ipek-n

نخبه,
    23

مرسی خانومی 11

نمايش يا پنهان متنشیرین اتفاقی افتاده ؟؟؟ 37 چرا گیر دادی به گوز بیچاره؟؟؟ 37

• ماهی

خب نشنیدی میگن یارو پشیمونه از کارش و به گوز گوز افتاده

آهان از این لحاظ؟ 4
    من فکر کردم گیر یه آدم...ببخشیدا....فارتو افتادی 23

• نخبه

نقل قول: ماهی
    آهان از این لحاظ؟
    من فکر کردم گیر یه آدم...ببخشیدا....فارتو افتادی

4 وای خاک عالم اگر اقامون اقاتون اقاشون بفهمه من از اینجور تاپیکها میزارم که ابروم میره 9

وقت گشتن و گذاشتن تاپیک ندارم مستقیم میرم سایت گوزوها از اونجا مطلب میارم .. واسه همینه چند وقته تاپیکهام حول همین گوز میگرده 23
    و صد البته واسه خاطر دل سامان هستش که این تاپیکها رو میزارم .. سامان مشوق من بوده 23

• sanam

وقت گشتن و گذاشتن تاپیک ندارم مستقیم میرم سایت گوزوها از اونجا مطلب میارم .. واسه همینه چند وقته تاپیکهام حول همین گوز میگرده

شیرین خدا بگم چیکارت نکنه 23

• نخبه

نقل قول: sanam
    شیرین خدا بگم چیکارت نکنه

9 خب راست میگم دیگه اونجا غیر از گوز هیچی پیدا نمیشه 23

• SaMaN TaJ

فکر کنم سامان خودمونه ادرس اشتباهی داده

نقل قول: gilas
    منم میگم سامان خودمون بوده

خب خب.....باشه 43 اینو داشته باشین که دارم براتون 37

واسه خاطر دل سامان هستش که این تاپیکها رو میزارم .. سامان مشوق من بوده

آقا من یه غلطی کردم گفتم خوشم میاد از گوز بازیا 4 دیگه اینقدر گوز گذاشت که دیگه شیمیایی شدم،لامصب همش هم روغنی و چربه....... 4

• maryamlondon1

با صدای بلند با خانمش حرف میزد ناگهان یک گوز بلند زد!! من از خنده غش کرده بودم. پیش خودم گفتم یعنی خانمش صدای گوز را شنیده؟! خوب که دقت کردم مثل اینکه خانمش شنیده بود چونکه طرف داشت با خنده و دروغ میگفت فکر کنم شلوارم پاره شد صدای جر خوردن خشتکم بود.

247 247 247 247 247 247 247 247 مردهای دروغگو 4

زور بزنم بیام بالا ناگهان تلنگم در رفت و صدای وحشتناکی فضای کلاس را پیچید کلاس از خنده و قهقه های بچه های کلاس منفجر شد...

247 247 247 247 247 247 247 نخبه ممنون روحت شاد روح من شاد کردی 4 درست نوشتم دیگه ایراد نگیرید 23

• پرهام

یادش بخیر بوف بوفی قبلی کجا این بوف بوفی کجا 101 53 فقط میتونم بگم متاسفم 32

• نخبه

نقل قول: sepehrirani
    یادش بخیر بوف بوفی قبلی کجا این بوف بوفی کجا فقط میتونم بگم متاسفم

نمايش يا پنهان متنچطور مگه؟ مگه این مطلب رو توی بخش علمی گذاشتم که شما متاسف باشی 7 مطلب طنزه و خلاف قوانین سایت هم نیست.. پس اصلا لطف بفرمائید به قلبتون فشار نیارید و تاسف هم نخورید 31 هزار جور عکس و مطلب اینجا گذاشته میشه نمیدونم چرا شما تازه یادت افتاده تاسف بخوری .. حتما چون اینو من گذاشتم .. اگر منظورتون اینه باید بگم اصلا هیچ تاسفی برام مهم نیست 4 شما هم خواستی هی تاسف بخور 56
    من همه جور مطلب اینجا گذاشتم از علمی گرفته تا طنز شما برو بگرد ببین امروز اعصابت از کجا خورده 41

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: