جا داره همین اول کار یوم العذاب رو به شما عزیزان دوست داشتنی شدیداً به طرز فجیعی تبریک بگم
ضمن سپاس از آقایانی که در روز زن محبت خود را با خرید گل و کادو و برگزاری شام در رستوران به همسرانشان نشان دادند به اطلاع میرسانیم برای دستیابی به اجر اخروی مخارج روز مرد صرف امور خیریه می شود.( انجمن زنان نیکوکار ) [/
b]
▧ تصویر در دسترس نیست
[b]شاعر می فرماید: روز مرد است و عجب! کادوی ما نایاب است / گر چه این دُر گرانقدر همان جوراب! است
به دلیل پشت سرگذاشتن روز زن و گذشتن خر از پل و همچنین گرانی اجناس امسال روز مرد یوم شک اعلام شد.
وای روز مادر و روز پدر / جدم از ناراحتی آید به در روز مادر یک النگو می دهم / زن دهد جوراب در روز پدر تازه پول دومی را هم زمن / می ستاند از طریق گل پسر قیمت جوراب من هم لاجرم / از النگو هست قدری بیشتر !
سلام ، ولادت با سعادت حضرت علی(ع) و روز پر شکوه و مهم مرد به تو نامرد هیچ ربطی نداره !
وقتی خداوند مرد را آفرید پشیمان شد پس زن را آفرید تا جون اونو بگیره!
می گن مردهای مجرد کمتر از مردهای متاهل عمر میکنند ، اما مردهای متاهل بسیار بیشتر از مردهای مجرد آرزوی مرگ می کنند.
مرد : قسم می خوری که منو به خاطر پولهام دوست نداری؟ زن : هزار تومن بده تا قسم بخورم!
همسر یه تاجر به شوهرش میگه: هر وقت تو میری سفر من عصبی میشم. شوهرش میگه : غصه نخور عزیزم ، من خیلی زودتر از آنی که تو فکر میکنی برمیگردم. زن میگه : خوب همین عصبیم میکنه دیگه!
آدما می تونند مرد باشن اما مردا نمی تونند آدم باشن
زن از شوهرش می پرسه: عزیزم ، تو منو دوست داری؟ مرد میگه : خوب معلومه عزیزم ، اگه دوست نداشتم چطور می تونستم هر شب بیام خونه پیشت وقت و عمرم رو تلف کنم!!!
نصیحت خنگول به پسرش : هیچ وقت زن نگیر به پسرت هم بگو زن نگیره!
برای دستیابی به اجر اخروی مخارج روز مرد صرف امور خیریه می شود.
چراغی که به منزل رواست به منزل حرام است
یکی از نویسندگان بزرگ ( قطعا مرد بوده، اخه مگه نویسنده ی بزرگ خانوم هم داریم؟ ) در ابتدای کتابش نوشته تقدیم به خانم مهربانم که در نبودش به من کمک کرد تا کتابم را بنویسم
مرسی مریم مستونیه ای بابت تبریکات و تاپیکات و محبتات و از اینا خیلی لطفیدی
سلام و سپاس . خیلی جالب بود . روز مرد و خدمت همه ی آقایون سایت تبریک عرض میکنم . انشاءالله همیشه سلامت و سرافراز باشید . و اما درمورد کادوی روز مرد : اگه بخوایم واقعیت و درنظر بگیریم ، خوب یه جفت جوراب هم براتون زیادیه . وقتی از همسرم انتظاری دارم ( مالی ) و بهم نه میگه ، بهش میگم : ناسلامتی تو یه مردی ... همسرم در جوابم میگه مرد کجا بود عزیزم ... وقتی برای روز مرد هم تقاضای هدیه کردن ، خدمتشون عرض کردم : مرد کجا بود عزیزم ... اگه مرد دیدی سلام مارو هم بهش برسون .
مستانه, ما که هر چی داریم با همیم هیچ وقتم کادو برام مهم نبوده مهم دل خوش و اخلاق خوبه یه شاخه گل یه بغل یه جمله قشنگ از ته قلب از هزاران کادو برام بیشتر می ارزه روحیه میده عشق میده... آقایون محترم بوفیلند روزتون مبارک
مستانه
جا داره همین اول کار یوم العذاب
ضمن سپاس از آقایانی که در روز زن محبت خود را با خرید گل و کادو و برگزاری شام در رستوران به همسرانشان نشان دادند به اطلاع میرسانیم برای دستیابی به اجر اخروی مخارج روز مرد صرف امور خیریه می شود.( انجمن زنان نیکوکار ) [/
روز مرد است و عجب! کادوی ما نایاب است / گر چه این دُر گرانقدر همان جوراب! است
به دلیل پشت سرگذاشتن روز زن و گذشتن خر از پل و همچنین گرانی اجناس امسال روز مرد یوم شک اعلام شد.
وای روز مادر و روز پدر / جدم از ناراحتی آید به در
روز مادر یک النگو می دهم / زن دهد جوراب در روز پدر
تازه پول دومی را هم زمن / می ستاند از طریق گل پسر
قیمت جوراب من هم لاجرم / از النگو هست قدری بیشتر !
سلام ، ولادت با سعادت حضرت علی(ع)
و روز پر شکوه و مهم مرد
به تو نامرد هیچ ربطی نداره !
وقتی خداوند مرد را آفرید پشیمان شد پس زن را آفرید تا جون اونو بگیره!
می گن مردهای مجرد کمتر از مردهای متاهل عمر میکنند ، اما مردهای متاهل بسیار بیشتر از مردهای مجرد آرزوی مرگ می کنند.
مرد : قسم می خوری که منو به خاطر پولهام دوست نداری؟ زن : هزار تومن بده تا قسم بخورم!
همسر یه تاجر به شوهرش میگه: هر وقت تو میری سفر من عصبی میشم.
شوهرش میگه : غصه نخور عزیزم ، من خیلی زودتر از آنی که تو فکر میکنی برمیگردم.
زن میگه : خوب همین عصبیم میکنه دیگه!
آدما می تونند مرد باشن اما مردا نمی تونند آدم باشن
زن از شوهرش می پرسه: عزیزم ، تو منو دوست داری؟
مرد میگه : خوب معلومه عزیزم ، اگه دوست نداشتم چطور می تونستم هر شب بیام خونه پیشت وقت و عمرم رو تلف کنم!!!
نصیحت خنگول به پسرش : هیچ وقت زن نگیر به پسرت هم بگو زن نگیره!
mojde
gilas
الان بعضیا میان ناراحت میشن
دلشاد
خداوکیلی معرفت ما مردا را نگاه کنید روز زن با بهتری کادو تبریک میگیم ولی روز مرد با جوراب آخه خدا چی بگم
مستانه
خیلی باجنبن
gilas
آره جنبه رو دیدم تو تاپیکشون اصلا ناراحت نمیشن
بی خیال بزار برم یه نانای مردونه بیابم بیارم دور هم حال کنیم
مستانه
از بس فهمیده هستین و وظیفه شناس
خدا حفظتون کنه
sanam
نیگاه بوتون چقذه با جنبه ان همه دارن نانای میتونن
mojde
بدو گیلاسی
مستانه
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآا
Kishe Mehr
چراغی که به منزل رواست به منزل حرام است
یکی از نویسندگان بزرگ ( قطعا مرد بوده، اخه مگه نویسنده ی بزرگ خانوم هم داریم؟
مرسی مریم مستونیه ای
gilas
دوست نداشتین بگید عوضش کنم
حورا
mojde
soheyla
سلام و سپاس .
خیلی جالب بود .
روز مرد و خدمت همه ی آقایون سایت تبریک عرض میکنم . انشاءالله همیشه سلامت و سرافراز باشید .
و اما درمورد کادوی روز مرد :
اگه بخوایم واقعیت و درنظر بگیریم ، خوب
وقتی از همسرم انتظاری دارم ( مالی ) و بهم نه میگه ، بهش میگم : ناسلامتی تو یه مردی ...
همسرم در جوابم میگه مرد کجا بود عزیزم ...
وقتی برای روز مرد هم تقاضای هدیه کردن ، خدمتشون عرض کردم : مرد کجا بود عزیزم ...
اگه مرد دیدی سلام مارو هم بهش برسون .
ipek-n
ولی فکر کنم روز مردم آقایون باید کادو بدن
مستانه
نه دیگه امکان نداره
خواهش میکنم
دستت درد نکنه عزیزم
نخبه
این منم
مستانه
اوه اوه
خدا بگم چکار کنه این سهمیه بندیو یارانه و این قرطا بازیارو
آقایون کلاً آفریده شدن برای کادو دادن و قدر دانی از خانمها
Aramesh
ما که هر چی داریم با همیم هیچ وقتم کادو برام مهم نبوده مهم دل خوش و اخلاق خوبه یه شاخه گل یه بغل یه جمله قشنگ از ته قلب از هزاران کادو برام بیشتر می ارزه روحیه میده عشق میده...
آقایون محترم بوفیلند روزتون مبارک
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→