سلام دوستان خوبم فصل غوره و آبغوره ست.توی این فصل یه غذای خوشمزه که اساسش آبغوره ست با آبغوره ی تازه خیلی می چسبه. البته باید بگم این دلمه هیچ شباهتی به دلمه هایی که قبلا می شناختیم نداره.
مواد لازم برای تهیه این غذا برای دونفر : 1- لپه یک سوم پیمانه
طرز تهیه : لپه هایی رو که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره می پزیم. وقتی لپه ها حسابی نرم شدند برنج رو به اونها اضافه م یکنیم تا دانه های برنج کاملا وا برن.کمی نمک به مواد اضافه میکنیم.
پیاز هایی رو که ریز خرد کردیم سرخ کرده و نعناع خشک رو به اونها اضافه م یکنیم تا نعناع داغ بدست بیاد.اون رو کنار می کذاریم.
وقتی آب برنج کشیده شد آبغوره رو اضافه م یکنیم.میزان آبغوره به ذائقه ی شما بستگی داره.من که سه لیوان آبغوره توش ریختم حالا می گذاریم تا آش ما جا بیفته.بعد از اینکه آب آبغوره هم تبخیر شد و یه آش تقریبا سفت بدست اومد نعناع و پیاز داغ رو اضافه می کنیم.
خب حالا همونطور که توی عکس بالا نشون داده شده داخل گوجه و فلفل رو خای می کنیم.موادی رو که از داخل گوجه بیرون کشیدیم دور نمی ریزیم.لازمش داریم. حالا بعد از سرد شدن آش داخل گوجه و فلفل رو از مواد پر می کنیم.سعی کنید آشتون حد اقل آب رو داشته باشه. بعد اونها رو داخل یه ماهی تابه ی گود می گذاریم.موادی رو که از شکم گوجه در آورده بودیم اطراف گوجه ها و فلفل م یگذاریم .کمی نمک ، فلفل و روغن و آبغوره در ماهیتابه اضافه می کنیم.با شعله کم در حد ده دقیقه تا یه ربع می گذاریم بپزه.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میدونستی از طریق اینترنت نمیشه خورد داری می گی نوش جونتون اقا کل بچه ها افطار خانه ماهی دعوتیم عین تولدت نشه بجای کیک کتک بهمون بدی هنوز جاش درد می کنه
ماهی
فصل غوره و آبغوره ست.توی این فصل یه غذای خوشمزه که اساسش آبغوره ست با آبغوره ی تازه خیلی می چسبه.
البته باید بگم این دلمه هیچ شباهتی به دلمه هایی که قبلا می شناختیم نداره.
مواد لازم برای تهیه این غذا برای دونفر :
1- لپه یک سوم پیمانه
[center]▧ تصویر در دسترس نیست
2- برنج یک دوم پیمانه
▧ تصویر در دسترس نیست
3- نعناع خشک چهار قاشق غذا خوری
▧ تصویر در دسترس نیست
4- پیاز متوسط یک عدد
▧ تصویر در دسترس نیست
5- آبغوره ی تازه حد اقل یک لیوان
▧ تصویر در دسترس نیست
6 - گوجه بزرگ دلمه ای و فلفل دلمه روی هم 5 عدد ( بستگی به ذائقه تون می تونید از هر کدوم بیشتر دوست داشتید بیشتر بگذارید)
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه :
لپه هایی رو که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره می پزیم. وقتی لپه ها حسابی نرم شدند برنج رو به اونها اضافه م یکنیم تا دانه های برنج کاملا وا برن.کمی نمک به مواد اضافه میکنیم.
پیاز هایی رو که ریز خرد کردیم سرخ کرده و نعناع خشک رو به اونها اضافه م یکنیم تا نعناع داغ بدست بیاد.اون رو کنار می کذاریم.
▧ تصویر در دسترس نیست]
وقتی آب برنج کشیده شد آبغوره رو اضافه م یکنیم.میزان آبغوره به ذائقه ی شما بستگی داره.من که سه لیوان آبغوره توش ریختم
حالا می گذاریم تا آش ما جا بیفته.بعد از اینکه آب آبغوره هم تبخیر شد و یه آش تقریبا سفت بدست اومد نعناع و پیاز داغ رو اضافه می کنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست]
حالا این آش رو که بهش می گیم آش آبغوره و خودش یه جور پیش غذا م یتونه باشه در ظرفی جدا می گذاریم خنک شه
▧ تصویر در دسترس نیست]
خب حالا همونطور که توی عکس بالا نشون داده شده داخل گوجه و فلفل رو خای می کنیم.موادی رو که از داخل گوجه بیرون کشیدیم دور نمی ریزیم.لازمش داریم.
حالا بعد از سرد شدن آش داخل گوجه و فلفل رو از مواد پر می کنیم.سعی کنید آشتون حد اقل آب رو داشته باشه.
بعد اونها رو داخل یه ماهی تابه ی گود می گذاریم.موادی رو که از شکم گوجه در آورده بودیم اطراف گوجه ها و فلفل م یگذاریم .کمی نمک ، فلفل و روغن و آبغوره در ماهیتابه اضافه می کنیم.با شعله کم در حد ده دقیقه تا یه ربع می گذاریم بپزه.
▧ تصویر در دسترس نیست]
حالا غذا آماده ی سرو شدنه.البته بگذارید خنک شه بعد سرو کنید.چون یهو وا میره
▧ تصویر در دسترس نیست]
نوش جونتون
[/center]
Holtek
حتما خوشمزه است
نمایش یا پنهان متن
اولش فکر کردم دلمه ماهی نوشتیمستانه
وااااااااااااااااااااای آبغوره
دستت دردنکنه ماهی جون
من همون آششو خالی خالی می خورم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
آشش خیلی خوشمزه ست...
خواهش می کنم امین جان
EVANESCENCE
ماهی
منم خواستم همین فکرو بکنی.شکلک زبونک
آشش خیلی خوشمزه ست...
خواهش می کنم امین جان
زندگی بدون شکلکا خیلی سخته.شکلک گریه ...شکلک خودزنی
gilas
نمیگی الان می دلم می خواد چیکار باید بکنم
منم همون آش رو می خورم به فلفل دلمه ای حساسیت دارم نمیتونم بخورم گوجه رو هم دوست نمیدارم زیاد
ماهی
خودمم دارم می میرم.کاش الان دیشب بود
می تونی از بادمجونم استفاده کنی
gilas
اینم فکر خوبیه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
سیب رو میشه روش فکر کرد اما آخه تو یه ذره گیلاس چطوری می خوای آش بریزی
ماهی
نه