ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
baron jon
زیر طاق اسمان دراز کشیده بودم و به تیرگی اسمان بدون ستاره می نگریستم. وزیدن نسیم خاکستر افکارم را شعله ور
می ساخت, کودکی ام را به یاد اوردم که هر شب پیش از خواب ستاره خوشبختی ام را در دفتر اسمان حضور و غیاب
می کردم .
سال ها گذشت و ستاره خوشبختی ام بی خبر بار سفر بست و رفت.
رفت تا این بار زیر طاق اسمان دلم دراز بکشم و دلم به وجود کرور کرور ستاره خوشبختی گرم شود.
بله بار سفر بست و رفت تا بدانم اگر امشب صدای جیرجیرک ها سکوت خلوتم را می شکند,خوشبختم.
رفت تا بدانم اگر هنوز قدرت تراشیدن مداد اراده ام را برای بازنویسی داستان تقدیر دارم خوشبختم.
اگر هنوز بوی نان سنگک داغ با پنیر و ریحان ,مرا به وجد می اورد خوشبختم.
اگر هنوز جمع و تفریق احساساتم را از ضرب و تقسیم ماشین حسابم بیشتر قبول دارم خوشبختم.
اگر هنوز احساساتم بر وهم داشتن کارهای خیلی مهم غلبه می کند و لانه سازی گنجشک ها را به نظاره می نشیند, یقینا خوشبختم.
اگر هنوز می توانم بگویم کدام فصل را عاشق ترم و اسیر بی تفاوتی نشدم, خوشبختم.
اگر هنوز کسی را دارم که فقط منتظر لحظه های رنگین کمانی زندگیم نیست تا حضور یابد, بلکه لحظات بارانی چترم
می شود,من خوشبختم.
اگر هنوز دیدن غم های دیگران قلبم را به درد می اورد, یعنی هنوز انسانم, پس من خوشبختم.
اگر هنوز با وجود هزاران مشکل می خندم,از عمق وجود , شکی نیست که من خوشبختم.
اگر هنوز با شنید واژه مرگ دستپاچه می شوم و حس می کنم که نوبت من نیست چون هنوز هزاران هدف و ارزو دارم,پس من خوشبختم.
اگر هنوز شبها انقدر خسته می شوم که به ثانیه نکشیده غرق خواب می شوم ,پس من خوشبختم.
اگر اموختم که حتی زمانی که سیم ساز زندگیم از هم گسیخت به روی خودم نیاورم و فقط تا انتها بنوازم,من خوشبختم.
اگر کلمه خوشبختی همان موقع که خیلی ساده بود,خیلی ابتدایی بود, طعم نان و ماست می داد , پاهایش از پیاده روی مهمان تاول بود, لباس هایش رنگارنگ نبود ,سفر تابستانی اش پارک رو به روی خانه بود ,
صفر از حساب بانکی اش سرازیر نمی شد; اما عشق بود و عشق بود و عشق بود . در دنیای واژگانت قرار گرفت و به چشمت امد تو خوشبختی.
در غیر این صورت خوشبختی را نستعلیق هم بنویسند و فونتش را هزار برابر هم کنند باز تو به دنبالش خواهی گشت و هر لحظه از خوشبختی خالی تر خواهی شد...!!!
gilas
نمایش یا پنهان متن
عمه شدنت مبارک بارون پاکمنمایش یا پنهان متن
الان دیگه باید بهت بگم عمه بارونبچه مثبت
الان چقدر خوشبختی که عمه شدی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
kamal313
MAJID ART
ღ♥ღ واقعا جملات ناب و زیبایی بود ..مرسی
حورا
malakeh
اگر هنوز با وجود هزاران مشکل می خندم,از عمق وجود , شکی نیست که من خوشبختم.
اگر هنوز با شنید واژه مرگ دستپاچه می شوم و حس می کنم که نوبت من نیست چون هنوز هزاران هدف و ارزو دارم,پس من خوشبختم.
اگر هنوز شبها انقدر خسته می شوم که به ثانیه نکشیده غرق خواب می شوم ,پس من خوشبختم.
محسن صائب
دلشاد
عمه شدنت مبارکه
پرسپولیس
sib
yasiii
قشنگ بود مرسي
عمه شدنت مبارك عزيزم
shaparak64
مبارک باشه عمه بارون ناز
baron jon
با اجازه بزرگترا بلهههههههه تقريبا ساعت 4 امروز عصر10:
خيلي خيلييييييييييييييييييييييي زياد
مرسي از محبت همگي دوستان خوبم لطف كردين
فقط من نمي تونم امتياز بدم نمي دونم چرا..
ژنرال
عمه شدنت هم مبارک باران خانوم
mz56mz
ساحل ناقلا
gilas
soheyla
سلام و سپاس
خیلی خیلی زیبا بود
هرچقدر سعی کردم چند بیتش و گلچین کنم نشد چون همشون بسیار بسیار پرمعنا و زیبا بودن .
پس با این حساب منم هنوز خوشبختم
baron jon
آخييييييي
gilasi
بازم تشكر از همگي
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→