سلام دوستان خوبم حتما تا حالا مطالب زیادی در مورد چشم زدن و خرافی بودن یا نبودن اون خوندید.من خودم به چشم زدن اعتقاد دارم . چشم بد - زخم چشم - چشم شور - چشم حسود..... ه انگلیسی بهش می گن: evil eye به اسپانیایی: mal de ojo به ایتالیایی: malocchio به عربی: عین الحسود به عبری هم می شه: עין הרע (ayin ha'ra) به فارسی خودمون هم که می شه چشم بد یا چشم شور و به معنی نگاه خاص هست که منجر به آسیب و ضرر می شه.که البته همیشه از روی حسادت هم نیست. "چشم بد" چیزی هست که از دیرباز در بسیاری از فرهنگ های دنیا دیده شده. از هند و مصر باستان گرفته، تا یونان باستان (افلاطون)، تا روم باستان، تا دین اهل یهود و احادیثی در اسلام، اعتقاد به "زخم چشم" چیزی نیست که منحصر به یک فرهنگ یا ملت باشه. توی فرهنگ های دریای مدیترانه (مخصوصا ترکیه و یونان) برای دور کردن زخم چشم، از چیزی به نام "نظر" یا "چشم آبی" استفاده می کنن. به طوری که این شیء رو به چیزی که می خوان چشم نخوره می بندن یا آویزون می کنن. البته به روایتی از اهل خانواده و دوستان و... گفته می شه که من چشام خیلی .. چیزه....نه این که شور باشه ها ...نافذه از خدا که پنهون نیست از شما هم چه پنهون آخرین تیری که از چشمای ای حقیر ساتع شد گریبانگیر بوف بوفی عزیزم شد چند روز پیش داشتم از چند تا سایت گذر می کردم.صفحات در هم و برهم بود و خلاصه همون موقع با خودم فکر کردم بوف بوفی خیلی صفحات زیبایی داره و از هر لحاظ قابل مقایسه با هیچ سایت دیگه ای نیست اما گذشتن این فکر از ذهن این حقیر همان و انفجار نا بهنگام بوف بوفی همان حالا با توجه به مطالب زیر: توی فرهنگ های دریای مدیترانه (مخصوصا ترکیه و یونان) برای دور کردن زخم چشم، از چیزی به نام "نظر" یا "چشم آبی" استفاده می کنن. به طوری که این شیء رو به چیزی که می خوان چشم نخوره می بندن یا آویزون می کنن.
▧ تصویر در دسترس نیست
شاید توی ایران هم دیده باشین که توی خیابون از این چیزا بفروشن. توی هند هم همچین چیزهایی هست و همچنین برای دور کردن چشم بد، بر روی صورت بچه ها و یا پشت گوش دخترهای خوشگل، خالهایی از سرمه (کحل) کشیده می شه.
احتمالا چیزی به نام "خمسه" رو هم دیده باشین؛ منظورم همون دستی هست که وسطش یک چشم کشیده شده. این شیء هم برای دور کردن چشم حسود استفاده می شه (یادآور می شم که گرچه متاسفانه این شکل روی بعضی علم های عزاداری محرم هم حکاکی شده، ولی از لحاظ اسلامی هیچ "شیء" قابلیت دور کردن چشم بد رو نداره. و جز ذکر خدا، کمک گرفتن از هر چیز دیگه ای خلاف شرع هست). علامت "خمسه" از فرهنگ فنیقی ها پیش از اسلام وارد فرهنگ منطقه شده و در فنیق نشانه ی "تانیت" خدای ماه بوده. خمسه که در زبان عبری "همش" تلفظ می شه، و به معنای 5 هست، که اشاره به پنج انگشت دست داره.
▧ تصویر در دسترس نیست
در فرهنگ باستانی مسیحی برای دور کردن چشم بد، صلیب کشیده می شه و بعد با دو انگشت از یک دست (انگشت اشاره و انگشت کوچیک) به سمت منبع چشم بد نشونه گرفته می شه. به عنوان مثال در فصل اول کتاب بسیار معروف "دراکولا" که بعدها تبدیل به فیلم شد و کمتر کسی هست که اسم "دراکولا" رو نشنیده باشه می خونیم:
When we started, the crowd round the inn door, which had by this time swelled to a considerable size, all made the sign of the cross and pointed two fingers towards me. With some difficulty, I got a fellow passenger to tell me what they meant. He would not answer at first, but on learning that I was English, he explained that it was a charm or guard against the evil eye.
خلاصه ی مطلب : علیرضا جان یه دونه از این بابا قوری ها ( چشمای آبی) بزارید صفحه اول سایت لطفا
چند روز پیش داشتم از چند تا سایت گذر می کردم.صفحات در هم و برهم بود و خلاصه همون موقع با خودم فکر کردم بوف بوفی خیلی صفحات زیبایی داره و از هر لحاظ قابل مقایسه با هیچ سایت دیگه ای نیست اما گذشتن این فکر از ذهن این حقیر همان و انفجار نا بهنگام بوف بوفی همان
پس مقصر اصلی ماهی گل گلی بوده! بیایید بازداشتش کنید
من با اسفند دود کردن موافقم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
گریبانگیر بوف بوفی عزیزم شد 276 چند روز پیش داشتم از چند تا سایت گذر می کردم.صفحات در هم و برهم بود و خلاصه همون موقع با خودم فکر کردم بوف بوفی خیلی صفحات زیبایی داره و از هر لحاظ قابل مقایسه با هیچ سایت دیگه ای نیست اما گذشتن این فکر از ذهن این حقیر همان و انفجار نا بهنگام بوف بوفی همان 387
چند روز پیش داشتم از چند تا سایت گذر می کردم.صفحات در هم و برهم بود و خلاصه همون موقع با خودم فکر کردم بوف بوفی خیلی صفحات زیبایی داره و از هر لحاظ قابل مقایسه با هیچ سایت دیگه ای نیست اما گذشتن این فکر از ذهن این حقیر همان و انفجار نا بهنگام بوف بوفی همان
ماهی
حتما تا حالا مطالب زیادی در مورد چشم زدن و خرافی بودن یا نبودن اون خوندید.من خودم به چشم زدن اعتقاد دارم . چشم بد - زخم چشم - چشم شور - چشم حسود.....
ه انگلیسی بهش می گن: evil eye
به اسپانیایی: mal de ojo
به ایتالیایی: malocchio
به عربی: عین الحسود
به عبری هم می شه: עין הרע (ayin ha'ra)
به فارسی خودمون هم که می شه چشم بد یا چشم شور و به معنی نگاه خاص هست که منجر به آسیب و ضرر می شه.که البته همیشه از روی حسادت هم نیست. "چشم بد" چیزی هست که از دیرباز در بسیاری از فرهنگ های دنیا دیده شده. از هند و مصر باستان گرفته، تا یونان باستان (افلاطون)، تا روم باستان، تا دین اهل یهود و احادیثی در اسلام، اعتقاد به "زخم چشم" چیزی نیست که منحصر به یک فرهنگ یا ملت باشه.
توی فرهنگ های دریای مدیترانه (مخصوصا ترکیه و یونان) برای دور کردن زخم چشم، از چیزی به نام "نظر" یا "چشم آبی" استفاده می کنن. به طوری که این شیء رو به چیزی که می خوان چشم نخوره می بندن یا آویزون می کنن.
البته به روایتی از اهل خانواده و دوستان و... گفته می شه که من چشام خیلی ..
از خدا که پنهون نیست از شما هم چه پنهون آخرین تیری که از چشمای ای حقیر ساتع شد گریبانگیر بوف بوفی عزیزم شد
چند روز پیش داشتم از چند تا سایت گذر می کردم.صفحات در هم و برهم بود و خلاصه همون موقع با خودم فکر کردم بوف بوفی خیلی صفحات زیبایی داره و از هر لحاظ قابل مقایسه با هیچ سایت دیگه ای نیست
اما گذشتن این فکر از ذهن این حقیر همان و انفجار نا بهنگام بوف بوفی همان
حالا با توجه به مطالب زیر:
توی فرهنگ های دریای مدیترانه (مخصوصا ترکیه و یونان) برای دور کردن زخم چشم، از چیزی به نام "نظر" یا "چشم آبی" استفاده می کنن. به طوری که این شیء رو به چیزی که می خوان چشم نخوره می بندن یا آویزون می کنن.
▧ تصویر در دسترس نیست
شاید توی ایران هم دیده باشین که توی خیابون از این چیزا بفروشن. توی هند هم همچین چیزهایی هست و همچنین برای دور کردن چشم بد، بر روی صورت بچه ها و یا پشت گوش دخترهای خوشگل، خالهایی از سرمه (کحل) کشیده می شه.
احتمالا چیزی به نام "خمسه" رو هم دیده باشین؛ منظورم همون دستی هست که وسطش یک چشم کشیده شده. این شیء هم برای دور کردن چشم حسود استفاده می شه (یادآور می شم که گرچه متاسفانه این شکل روی بعضی علم های عزاداری محرم هم حکاکی شده، ولی از لحاظ اسلامی هیچ "شیء" قابلیت دور کردن چشم بد رو نداره. و جز ذکر خدا، کمک گرفتن از هر چیز دیگه ای خلاف شرع هست). علامت "خمسه" از فرهنگ فنیقی ها پیش از اسلام وارد فرهنگ منطقه شده و در فنیق نشانه ی "تانیت" خدای ماه بوده. خمسه که در زبان عبری "همش" تلفظ می شه، و به معنای 5 هست، که اشاره به پنج انگشت دست داره.
▧ تصویر در دسترس نیست
در فرهنگ باستانی مسیحی برای دور کردن چشم بد، صلیب کشیده می شه و بعد با دو انگشت از یک دست (انگشت اشاره و انگشت کوچیک) به سمت منبع چشم بد نشونه گرفته می شه. به عنوان مثال در فصل اول کتاب بسیار معروف "دراکولا" که بعدها تبدیل به فیلم شد و کمتر کسی هست که اسم "دراکولا" رو نشنیده باشه می خونیم:
When we started, the crowd round the inn door, which had by this time swelled to a considerable size, all made the sign of the cross and pointed two fingers towards me. With some difficulty, I got a fellow passenger to tell me what they meant. He would not answer at first, but on learning that I was English, he explained that it was a charm or guard against the evil eye.
خلاصه ی مطلب :
علیرضا جان یه دونه از این بابا قوری ها ( چشمای آبی) بزارید صفحه اول سایت لطفا
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
جلو نیا
Life Dream
ميگم ماهي جان چيزه...
در مورد سايت هم بعداً يه دادگاه برات تشكيل ميديم بايد همه خسارتها و پول بوفي هاي بچه ها رو پس بدي
بچه مثبت
من با اسفند دود کردن موافقم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
نه همین جا اعدام صحرایی میکنیم
aac198000
اولا تلفظ این چی میشه
دوما ماهی خانم میشه از آقای ....و آقای .... تعریف کنید مشتی
ماهی
لازم نیست جلو بیام از همین فاصله هم کارسازه
می گم سواد مواد کامپیوتریت خیلی خوبه.چشمو گرفته
من که اعتراف کردم .چقدر شماها بی رحمید
حالا که اینطوری شد....
عواقبش با خودتون
ماچ مالی یو....اِ ببخشید .....مالوچیییییییییییییییییی یو
بدبختی این آقایون به چش نمی آن.به تعریف کردن من ربطی نداره.باید تو چِش بیان
دلشاد
الهی العامین
بگیریدش
فرشید-717
Holtek
نمایش یا پنهان متن
حورا
ژنرال
کم پیدایی دوکی
ماهی
به خدا کار من نبود
EVANESCENCE
چند روز پیش داشتم از چند تا سایت گذر می کردم.صفحات در هم و برهم بود و خلاصه همون موقع با خودم فکر کردم بوف بوفی خیلی صفحات زیبایی داره و از هر لحاظ قابل مقایسه با هیچ سایت دیگه ای نیست
اما گذشتن این فکر از ذهن این حقیر همان و انفجار نا بهنگام بوف بوفی همان 387
ماهی
هر کی نزدیک من شه بااین چشمام طرفه
gilas
ماهی گلی آخه چرا
برم تا نرفتم تو چشم ماهی گلی
Holtek
مرسی آقا محسن ، یه مشکلی برام پیش اومده که محتاج دعاتونم
میدونم
ماهی
شرمنده من...روسیاه من