به جون خودم چند روز قبل بود همين پاور كامپيوترم خراب شد، 24 تومان خرج گذاشت روو دستم!
يه چيز بگم ماهي گلي جان، ميدونم چيزايي كه گفتي بيشتر جنبه طنز داشت و شوخي بود، ولي انسانها بيشتر از اونچه كه فكر ميكنند نيستند!!! هيچ وقت در مورد خودت اينا رو نگو چون به واقعيت تبديل ميشه، نفوذ انرژي منفي اول از اتقاد و ايمان خود شخص هست بعد از القاعات ديگران! هميشه مثبت بين باش تا همه چيز برات خوب پيش بره، اينكه ميگن نفوذ بد نزن واقعيت داره، چون باعث جذب انرژي منفي ميشه و همون اتفاق هم ميوفته! هميشه در مورد خودت مثبت بين باش و همه انرژيهاي مثبت جهان رو به طرف خودت هدايت كن، اين جمله اخر شعار هنر تاي چي هست، حرف من نيست! تاي چي يعني كنترل خود و طبيعت و نفوذ بر خود.
به جون خودم چند روز قبل بود همين پاور كامپيوترم خراب شد، 24 تومان خرج گذاشت روو دستم!
گفتم که به بُعد زمان و مکان ربطی نداره
نقل قول: Life Dream
هيچ وقت در مورد خودت اينا رو نگو چون به واقعيت تبديل ميشه
شوخی کردم یه خرده بخندیم با این حال
نقل قول: Life Dream
نفوذ انرژي منفي اول از اتقاد و ايمان خود شخص هست بعد از القاعات ديگران! هميشه مثبت بين باش تا همه چيز برات خوب پيش بره، اينكه ميگن نفوذ بد نزن واقعيت داره، چون باعث جذب انرژي منفي ميشه و همون اتفاق هم ميوفته! هميشه در مورد خودت مثبت بين باش و همه انرژيهاي مثبت جهان رو به طرف خودت هدايت كن، اين جمله اخر شعار هنر تاي چي هست، حرف من نيست! تاي چي يعني كنترل خود و طبيعت و نفوذ بر خود.
ممنون گلی جان ولی بعضی ها اعتقاد دارن سرشونم میادش ما که اعتقاد نداشتیم سرمون امدش داشتم با یه سیستم چت می کردم با یه سیستم دیگه بازی می کردم دوستم تو یاهو گفتش داری چیکار می کنی گفتم دارم black ops رو بازی می کنم بعد گفتش کوفتت شه بازی یه دفعه بازی پریدش بیرون
برای همین یه سیاستی رو در زندگیم در نظر گرفتم همیشه بدبینی و نفوس بد زنی رو پیشه می گیرم که شوکه نشم آخر سر
خوب ابجي جون شما هم كه از همون اولش با انرژي منفي كارتو شروع ميككني معلومه كه همونم سرت مياد!! بايد با همه اتقادت بگي فلان مورد خوب ميشه تا واقعاً خوب بشه! در مورد رنگ هم بله درست گفتيد، آبي دافع انرژي منفي و قرمز جاذب انرژي منفي هست!! براي لباس ني ني ها بهتره هيچ وقت از رنگ قرمز استفاده نشه و از رنگ ابي و سبز استفاده بشه! البته از نوع روشنش شما هم رنگ اتاقتو يه خورده ابي كني بد نيست ها، زندگيتو آبي كن تا همه چيز رو زيبا ببيني آبي يكي خانم
نمایش یا پنهان متنآقا اين آسانسور نقل قول رو راش بندازيد ديگه، چقدر از پله ها بالا پايين بريم خسته شديم
ولی نه خونه رو کلا مشکی وقرمز کردم. باید یه فکر اساسی کرد واقعا!!
جداً اين كارو كردي؟!!! با عرض معذرت بدترين تركيب رنگ براي افسردگي هستش!! يه آرايشگاه بود اينجا، اونم دقيقاً رفته بود دكراسون آرايشگاهشو تركيب رنگ سياه و قرمز كرده بود، بعد مدتي تعداد مشترياش يواش يواش كم شدن و ديگه نميومدن، چند بار بهش گفتم كه از رنگ سرد استفاده كنه، الان تركيب رنگ زيبايي زده و دوباره همه مشترياش برگشتن پيشش، آبجي خانم رنگ توو زندگي انسانها بيشتر از اون چه كه فكر ميكني تاثير گذار هست، حتي براي بعضي از بيماريها از رنگ درماني استفاده ميشه!!
من اعتقاد به چشم زخم و اینا دارم . چند مدت پیش یه اتفاقی افتاد کار و کاسبی ما حسابی سکه شد طوری که از اول صبح تا 11 شب سر کار بودم و جالب اینکه مشتری ها از صبح زود تو صف وایستاده بودن که یه روز حتی خود منو راه نمی دادن تو مغازه و بهم گفتن برو ته صف این همسایه ما رو میگی که زورش اومده بود نصف شبی که رفتم خونه تا صدای ماشینمو شنید پرید تو راه پله و گفت به به کار و کاسبیت هم که حسابی سکه شده و داری پول پارو می کنی وضعت کویته . چشتون روز بد نبینه همین که فرداش رفتم پاساژ دیدم برق همه مغازه ها هست الا مغازه من و مشکل توی کنتور بوجود اومده بود و تا دو روز اصلا برق نداشتم . می بینی تو رو خدا چشم می زنن اساسی . البته این بنده خدا دو دفعه دیگه هم همینجوری همین کار رو کرد و حسابی زمین گیرمون کرد . الان هر موقع می بینمش فوری میرم اسفند دود می کنم و صدقه می دم که بلا رفع بشه
نمایش یا پنهان متندلم برا خودم سوخت چه دل پری داشتم
▪ رنگ نارنجی، ترکیب زرد و قرمز است و به عنوان یک رنگ انرژیزا در نظر گرفته میشود. ▪ رنگ نارنجی، احساس هیجان، گرما و شور و شوق را به ذهن میآورد. ▪ رنگ نارنجی، معمولاً برای جلب توجه مورد استفاده قرار میگیرد.
ميخوايي كي رو جلب توجه كني ابجي آلبالو ها، ها، ها...
نقل قول: The one
نه خب رنگ دیوار سفیده فقط اثاث اون رنگیه البته فقط اتاق خواب، پذیرایی بنفش و مشکیه حتما باید مشکی باشه توش مال بچه روشنه! خب چه میدونم شنیده بودم مشکی رنگ جدید عشقه قرمزم رنگ قدیمش بود گفتم خیر سرم هیچی بابا مرده شور این عشقو ببرن که فقط افسردگی میاره
اونجا بودم يه تركيب رنگي براي خونتون انجام ميدادم كيف كنيد، ولي اي كاش رنگ سياه رو از زندگيتون حذف كنيد، يا خيلي كمش كنيد، از رنگهاي سرد بيشتر استفاده كنيد، براي آرامش، يا از رنگهاي گرم استفاده كنيد براي هيجان و ترشح آدرنالين (كه البته تركيب هر دو ميتونه خيلي جذاب باشه)
mz56mz, منم بابا قوري دارم، ولي يكم بگي نگي ترسناكه!!
منم بعضی وقتا چشمم بد شور میشه.تا یه چیزی از ذهنم میگذره یهو ...
پس فقط کار من تنها نبوده
نقل قول: kamal313
داشتم با یه سیستم چت می کردم با یه سیستم دیگه بازی می کردم دوستم تو یاهو گفتش داری چیکار می کنی گفتم دارم black ops رو بازی می کنم بعد گفتش کوفتت شه بازی یه دفعه بازی پریدش بیرون
اشکالی نداره.جونت سالم کمال جان
نازی الهی من دورت بگردم که اینقدر متواضعی
خدا نکنه عزیزم.چیکار کنم دیگه....اینجوریم دیگه
راستش منم چشمم خیلی شوره البته فقط در مورد خودم. کافیه تو یه کاری موفق بشم اینقدر ذوق می کنم که فرداش همه چی خراب میشه
یادمه یه بار خلی از کار و همه چی خسته شده بودم.داشتم برا مامانم نق نق می کردم گفتم : نمی دونم چه جون سختی هم دارم هیچ چیم نمیشه با این همه فشار.حداقل یه سرما هم نمی خورم سه روز بیفتم تو رختخواب کسی به کارم کار نداشته باشه... این جمله همان و یک بیماری که یک ماه منو انداخت توی تخت خواب همان
الان هر موقع می بینمش فوری میرم اسفند دود می کنم و صدقه می دم که بلا رفع بشه
آره.منم تا پسرم تو چشم می آد رومو می کنم اونور هی صلوات می فرستم فوتش می کنم
نقل قول: علیرضا
چشمممم.. حتما
چشمتون بی بلا رئیس جان mz56mz, عمو محمود خوش اومدین احتمالن عکس گذاشتید.عکسا باز نمیشه.امروز سرعتم پایینه
Life Dream
يه چيز بگم ماهي گلي جان، ميدونم چيزايي كه گفتي بيشتر جنبه طنز داشت و شوخي بود، ولي انسانها بيشتر از اونچه كه فكر ميكنند نيستند!!! هيچ وقت در مورد خودت اينا رو نگو چون به واقعيت تبديل ميشه، نفوذ انرژي منفي اول از اتقاد و ايمان خود شخص هست بعد از القاعات ديگران! هميشه مثبت بين باش تا همه چيز برات خوب پيش بره، اينكه ميگن نفوذ بد نزن واقعيت داره، چون باعث جذب انرژي منفي ميشه و همون اتفاق هم ميوفته! هميشه در مورد خودت مثبت بين باش و همه انرژيهاي مثبت جهان رو به طرف خودت هدايت كن، اين جمله اخر شعار هنر تاي چي هست، حرف من نيست! تاي چي يعني كنترل خود و طبيعت و نفوذ بر خود.
ماهی
گفتم که به بُعد زمان و مکان ربطی نداره
شوخی کردم یه خرده بخندیم
حرفات خیلی قشنگ بود.همشو قبول دارم
Life Dream
خوب حالا كه همه چيز حله، پول پاور كامپيوترمو بده، 24 تومان قابل شما رو هم نداره!
sib
kamal313
ولی بعضی ها اعتقاد دارن سرشونم میادش
ما که اعتقاد نداشتیم سرمون امدش
داشتم با یه سیستم چت می کردم با یه سیستم دیگه بازی می کردم دوستم تو یاهو گفتش داری چیکار می کنی گفتم دارم black ops رو بازی می کنم بعد گفتش کوفتت شه بازی یه دفعه بازی پریدش بیرون
The one
Life Dream
خوب ابجي جون شما هم كه از همون اولش با انرژي منفي كارتو شروع ميككني معلومه كه همونم سرت مياد!! بايد با همه اتقادت بگي فلان مورد خوب ميشه تا واقعاً خوب بشه!
در مورد رنگ هم بله درست گفتيد، آبي دافع انرژي منفي و قرمز جاذب انرژي منفي هست!! براي لباس ني ني ها بهتره هيچ وقت از رنگ قرمز استفاده نشه و از رنگ ابي و سبز استفاده بشه! البته از نوع روشنش
شما هم رنگ اتاقتو يه خورده ابي كني بد نيست ها، زندگيتو آبي كن تا همه چيز رو زيبا ببيني آبي يكي خانم
نمایش یا پنهان متن
آقا اين آسانسور نقل قول رو راش بندازيد ديگه، چقدر از پله ها بالا پايين بريم خسته شديمThe one
ژنرال
ای بابا مثبت باش دیگه!
چونه میزنه هی!
قدم اول مثبت بودن هم اینه که به همه در یک روز یه مثبت بدی
به خاطر خودت میگم وگرنه رنگ اتاقت به من چه ربطی داره
The one
Life Dream
جداً اين كارو كردي؟!!!
يه آرايشگاه بود اينجا، اونم دقيقاً رفته بود دكراسون آرايشگاهشو تركيب رنگ سياه و قرمز كرده بود، بعد مدتي تعداد مشترياش يواش يواش كم شدن و ديگه نميومدن، چند بار بهش گفتم كه از رنگ سرد استفاده كنه، الان تركيب رنگ زيبايي زده و دوباره همه مشترياش برگشتن پيشش، آبجي خانم رنگ توو زندگي انسانها بيشتر از اون چه كه فكر ميكني تاثير گذار هست، حتي براي بعضي از بيماريها از رنگ درماني استفاده ميشه!!
بندری
این همسایه ما رو میگی که زورش اومده بود نصف شبی که رفتم خونه تا صدای ماشینمو شنید پرید تو راه پله و گفت به به کار و کاسبیت هم که حسابی سکه شده و داری پول پارو می کنی وضعت کویته . چشتون روز بد نبینه همین که فرداش رفتم پاساژ دیدم برق همه مغازه ها هست الا مغازه من و مشکل توی کنتور بوجود اومده بود و تا دو روز اصلا برق نداشتم . می بینی تو رو خدا چشم می زنن اساسی . البته این بنده خدا دو دفعه دیگه هم همینجوری همین کار رو کرد و حسابی زمین گیرمون کرد . الان هر موقع می بینمش فوری میرم اسفند دود می کنم و صدقه می دم که بلا رفع بشه
نمایش یا پنهان متن
دلم برا خودم سوخت چه دل پری داشتمعلیرضا
چشمممم.. حتما
gilas
عمو یوفوی نالنجی کرم خوفه
The one
mz56mz
Life Dream
▪ رنگ نارنجی، ترکیب زرد و قرمز است و به عنوان یک رنگ انرژیزا در نظر گرفته میشود.
▪ رنگ نارنجی، احساس هیجان، گرما و شور و شوق را به ذهن میآورد.
▪ رنگ نارنجی، معمولاً برای جلب توجه مورد استفاده قرار میگیرد.
ميخوايي كي رو جلب توجه كني ابجي آلبالو ها، ها، ها...
خب چه میدونم شنیده بودم مشکی رنگ جدید عشقه قرمزم رنگ قدیمش بود گفتم خیر سرم هیچی بابا مرده شور این عشقو ببرن که فقط افسردگی میاره
اونجا بودم يه تركيب رنگي براي خونتون انجام ميدادم كيف كنيد، ولي اي كاش رنگ سياه رو از زندگيتون حذف كنيد، يا خيلي كمش كنيد، از رنگهاي سرد بيشتر استفاده كنيد، براي آرامش، يا از رنگهاي گرم استفاده كنيد براي هيجان و ترشح آدرنالين (كه البته تركيب هر دو ميتونه خيلي جذاب باشه)
mz56mz,
منم بابا قوري دارم، ولي يكم بگي نگي ترسناكه!!
ماهی
24 تومن چه قابلی داره.
تعارف بگیر نگیر داره
پس فقط کار من تنها نبوده
اشکالی نداره.جونت سالم کمال جان
خدا نکنه عزیزم.چیکار کنم دیگه....اینجوریم دیگه
یادمه یه بار خلی از کار و همه چی خسته شده بودم.داشتم برا مامانم نق نق می کردم گفتم : نمی دونم چه جون سختی هم دارم هیچ چیم نمیشه با این همه فشار.حداقل یه سرما هم نمی خورم سه روز بیفتم تو رختخواب کسی به کارم کار نداشته باشه...
آره.منم تا پسرم تو چشم می آد رومو می کنم اونور هی صلوات می فرستم فوتش می کنم
چشمتون بی بلا رئیس جان
mz56mz,
عمو محمود خوش اومدین
احتمالن عکس گذاشتید.عکسا باز نمیشه.امروز سرعتم پایینه
mojde
saba
مرسی ماهی! جالب بود!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→