سلام باعرض تاسف ديشب گالكسي Galexy مورد يك فقره زورگيري واقع شده و متاسفانه بيشرفها ، لبتاپ و كوله پشتي و موبايل و هارد اكسترنال و ... محمد رو بردند . دونفر با كاتر بهش حمله كردند . محمد مقاومت نكرده و خوشبختانه بهش آسيبي نزدند . جالبه كه بهش گفتند ما دزد نيستيم و به خاطر شرايط بد اجتماعي مجبور به اين كار شديم . آخه يكي نيست بهشون بگه ...... حرومزاده ، جاكليدي مشكل اجتماعي پدر ...... رو حل مي كنه كه بردين با خودتون ؟ خلاصه محمد درگير آگاهي و غيره است و دعا كنيد كه دزدان گير بيفتند .
arash52, واقعا ناراحت و متاثر شدم انشالله هر چه زودتر وسایلشو پیدا میکنه حتما عکس منم توش بود از طرف من بهش بگو عکس من چی شد اگه بلایی سر عکسم بیاد من میدونم و آرش
ای بابا خیلی ناراحت شدم ارش خان.. ایشالله که هر کی بوده خدا حقشو بذاره کف دستش... اخه هارد اکسترنال و ... به چه درد اونا میخوره؟ کوله پشتی رو میخوان چی کار بکنن؟ ولی خدا رو شکر که به خودش صدمه ای وارد نشده. اتفاقا توی شیراز هم زنی رو با یک تاکسی بردند خارج از شهر همه ی پول و طلا و... رو برداشتن اخرش هم 3 هزار تومن بهش دادن گفتن اینم پول برگشتت ، ما رو حلال کن ما دزد نیستیم مجبور شدیم این کار رو بکنیم و ما رو حلال کن ولی از طریق شکایت قانونی میتونه بفهمه که موبایلش دست کیه تنها کاری که از دستمون بر میاد اینه که دعاش کنیم که اونم به روی چشم
arash52, خیلی ناراحت شدم که این خبر رو شنیدم! واقعاً دردناکه! خدارو شکر که صحیح و سالم هست! کمی در مورد جزئیات حادثه توضیح بده. چه ساعتی و کجا بود؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52, این برای نوع خبر دادنت که زهله مون ترکید خدا رو شکر که خودش سالمه ولی حیف کلی عکس و اطلاعات بنده خدا فکر کنم الان بیشتر بابت اطلاعاتش و برنامه هاش ناراحته آشغالای کثافت ساعت 9 شب هم بوده انقدر پررو پررو رفتن زورگیری من هنوز عکسامو ازش نگرفتم خدا کنه عکسامونو داشته باشه
نقل قول: هاچو هاچو
کوله پشتی رو که نبردیم انصافا چرا تهمت میزنی 390
دیوونه به بچه ها گفتم تو رو تو باند نیارنا هی گفتن نه بیاریمش بیاریمش
arash52, خدای من چی میشه گفت ؟ لعنت به ..... هر کی مستقیم و غیر مستقیم توی این کثافت کاریا دخیله خدا رو شکر محمد طوریش نشده خدا رو هزار بار شکر جای پول و مال دنیا پر میشه سلامتیش از همه چی مهمتره
عزیز دل این چه وضع خبر دادن هست چنان گفتی که هر چی زده بودم پرید
نقل قول: arash52
باعرض تاسف ديشب گالكسي Galexy مورد يك فقره زورگيري واقع شده و متاسفانه بيشرفها ، لبتاپ و كوله پشتي و موبايل و هارد اكسترنال و ... محمد رو بردند . دونفر با كاتر بهش حمله كردند .
محمد مقاومت نكرده و خوشبختانه بهش آسيبي نزدند .
خدا رو شکر که سالمه
جالبه كه بهش گفتند ما دزد نيستيم و به خاطر شرايط بد اجتماعي مجبور به اين كار شديم .
راست گفتند دزد نیستند زور گیر هستند
جاكليدي مشكل اجتماعي پدر ...... رو حل مي كنه كه بردين با خودتون ؟
واقعا کلید رو بردن برای دزدی های بعدی استفاده کنند راستی بهتره اگر کلید های منزل داخل اون دسته کلید ها بوده قفل ها منزل رو عوض کنه بهتره
تا صفحه باز بشه خیلی اذیت شدم. برعکس سیستم هنگ کرد، کلی طول کشید تا باز بشه
خدارو شکر که سالمه... الان یه عده به خاطر 50هزارتومن، هر کاری میکنن. انشالا که وسایلش برسه به دستش زودتر.
ساعت حدودا 9 شب طرفهاي فلكه صادقيه
9 شب تو آریاشهر؟؟ اواخر فروردین ماه، ساعت 12:30 شب توی کوچه خودمون!!! دو نفر که سوار موتور بودن به هوای آدرس پرسیدن میخواستن خِفتَم کنن که خوشبختانه زود متوجه شدم و البته با خوش شانسی تمام تونستم دَر برم. واقعاً خیلی زور داره . . .
arash52
بفرمايين
gilas
بَه بَه
arash52
باعرض تاسف ديشب گالكسي Galexy مورد يك فقره زورگيري واقع شده و متاسفانه بيشرفها ، لبتاپ و كوله پشتي و موبايل و هارد اكسترنال و ... محمد رو بردند . دونفر با كاتر بهش حمله كردند . محمد مقاومت نكرده و خوشبختانه بهش آسيبي نزدند . جالبه كه بهش گفتند ما دزد نيستيم و به خاطر شرايط بد اجتماعي مجبور به اين كار شديم . آخه يكي نيست بهشون بگه ...... حرومزاده ، جاكليدي مشكل اجتماعي پدر ...... رو حل مي كنه كه بردين با خودتون ؟
خلاصه محمد درگير آگاهي و غيره است و دعا كنيد كه دزدان گير بيفتند .
دلشاد
واقعا ناراحت و متاثر شدم انشالله هر چه زودتر وسایلشو پیدا میکنه
حتما عکس منم توش بود
از طرف من بهش بگو عکس من چی شد اگه بلایی سر عکسم بیاد من میدونم و آرش
gilas
وای قلبم اومد تو دهنم تا صفحه باز بشه این چند خط رو بخونم
بازم خدارو شکر آسیبی ندیده
خیلی ترسیدم
ایشالا اون دزدای فلان .... رو زودتر بگیرن
Kishe Mehr
ولی از طریق شکایت قانونی میتونه بفهمه که موبایلش دست کیه
تنها کاری که از دستمون بر میاد اینه که دعاش کنیم که اونم به روی چشم
مخلوط کن
فقط شکر کنین خودش چیزیش نشده ...
طفلک الان چه حالی شده ...شاید از رو موبایل بشه پیداشون کرد ..ولی بعید میدونم
هاچو هاچو
کوله پشتی رو که نبردیم انصافا
sib
sib
بچه مثبت
خیلی ناراحت شدم که این خبر رو شنیدم! واقعاً دردناکه! خدارو شکر که صحیح و سالم هست!
کمی در مورد جزئیات حادثه توضیح بده. چه ساعتی و کجا بود؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
bijjan
ایشالا هم دزدا پیدا شن هم وسایلت
Aramesh
خدا رو شکر خسارت جانی نزدن...
چی بگم. .وحشتناکه...
نمایش یا پنهان متن
دیگه اینجوری خبر ندیاmami
آخه اين چه طرزخبر دادن بچه جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
انشاا...كه مشكلش حل ميشود
arash52
ساعت حدودا 9 شب
طرفهاي فلكه صادقيه
خودم هنوز كامل درجريان قرار نگرفتم
امشب ميرم كرج ببينمش
چشم
شرمنده همه دوستان شدم
ميخواستم تاپيك بزنم گفتم شايد جالب نباشه
دعاكنيد پيدا بشه چون كارهاي مشتريانش توي هاردش بوده
shaparak64
خدا رو شکر که خودش سالمه
آشغالای کثافت ساعت 9 شب هم بوده
من هنوز عکسامو ازش نگرفتم
دیوونه
به بچه ها گفتم تو رو تو باند نیارنا
hadi04
خدای من چی میشه گفت ؟ لعنت به ..... هر کی مستقیم و غیر مستقیم توی این کثافت کاریا دخیله
خدا رو شکر محمد طوریش نشده خدا رو هزار بار شکر جای پول و مال دنیا پر میشه سلامتیش از همه چی مهمتره
KuRoSh
خدا رو شکر که سالمه
راست گفتند دزد نیستند زور گیر هستند
واقعا کلید رو بردن برای دزدی های بعدی استفاده کنند
راستی بهتره اگر کلید های منزل داخل اون دسته کلید ها بوده قفل ها منزل رو عوض کنه بهتره
baron jon
خدا رو شکر حالشون خوبه و سلامت هستند
ایشالا وسایلشون هم پیدا میشه توکل به خدا
ژنرال
تا صفحه باز بشه خیلی اذیت شدم. برعکس سیستم هنگ کرد، کلی طول کشید تا باز بشه
خدارو شکر که سالمه... الان یه عده به خاطر 50هزارتومن، هر کاری میکنن.
انشالا که وسایلش برسه به دستش زودتر.
طرفهاي فلكه صادقيه
9 شب تو آریاشهر؟؟
اواخر فروردین ماه، ساعت 12:30 شب توی کوچه خودمون!!! دو نفر که سوار موتور بودن به هوای آدرس پرسیدن میخواستن خِفتَم کنن که خوشبختانه زود متوجه شدم و البته با خوش شانسی تمام تونستم دَر برم.
واقعاً خیلی زور داره . . .
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→