₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی arash52
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17

بدون عکس

صفحه شخصی arash52

1412 بازدید، 324 پست، نویسنده: arash52

• The one

وايييي خدا رو شكر كسي چيزيش نشده ترسيدممممم
    ولي نازي خيلي زور داره واقعا اينجا هم دزدي زياد شده ميفهمم حالشو
    بهش سلام برسون بگو مال حلال حتما برميگرده پيش صاحبش غصه نخوره سلامتيش مهمتره اخي خيلي دلم سوخت انشاالله دوباره شاديشو ببينيم :8:

• sevin

يكبار هم باباي منو خفتش كرده بودن ، تا حلقه عروسي و كيف و كاغذاش ، كتش ,،خلاصه غير از شلوارش هر جي داشت بردن اخر سرم ولش كرده بودن تو بلوار فرحزاد ، وقتي رسيد خونه كم مونده بود مامانم سكته كنه تازه بابامو يه دست هم زده بودن

• هاچو هاچو

نقل قول: shaparak64
    دیوونه :23: :23:
    به بچه ها گفتم تو رو تو باند نیارنا 368 هی گفتن نه بیاریمش بیاریمش 390

تو که دیوونه تری :23: :23:
    804 خیلی هم دلت بخواد 804
    حالا لپ تاپ رو چند فروختی؟ 804

نمایش یا پنهان متن :4:

• SaMaN TaJ

اوه اوه....عجبا :2:

نمایش یا پنهان متنراستی...بچه ها من وسایلشو پیدا کردم،ولی چیز به درد بخوری واسه من توش نبود دادم به یه بنده خدایی :4:

• arash52

نقل قول: sevin
    يكبار هم باباي منو خفتش كرده بودن ، تا حلقه عروسي و كيف و كاغذاش ، كتش ,،خلاصه غير از شلوارش هر جي داشت بردن اخر سرم ولش كرده بودن تو بلوار فرحزاد ، وقتي رسيد خونه كم مونده بود مامانم سكته كنه تازه بابامو يه دست هم زده بودن

اين بيشرفهاي ............................................................................................................................. عينك بنده خداروهم ازش گرفته بودند
    گفته بابا من بدون عينك قدم از قدم نمي تونم بردارم ، چشمام ضعيفه ؛ بعد بهش برگردوندند ........................................

• Holtek

خدا رو شكر كه خودش سالمه ، من كه اينقدر دزد بهم زده كه ديگه برام عادي شده ، چند روز پيشم باز يه مورد ديگه برام پيش اومد :2:

• ماهی

آقا آرش اومدم بهم تقلب برسونید :4: بد دل و ترسو شدن چی میشه؟ :4:
    پخ کنید ممنون میشم :4:
    نمایش یا پنهان متنتو رو خدا فقط همین مونده :20:

• arash52

ماهی,
    ماهي جان برو تو تاپيك جدول ، اگر خرده هوشي داشته باشي ميگيري مطلب رو :4:

• مخلوط کن

چه خبر از گلکسی ؟

• arash52

نقل قول: Gormesabzi
    چه خبر از گلکسی ؟

ممنون لیلا جان
    خبر خاصی نیست جز اینکه دیروز تولدش بود و اومده بود خونه ما
    فعلا داریم دعا می کنیم آقا دزده پیدا شه :46:

• arash52

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنAcross
    1- in stories; a small creature like a little man that has magic powers and behaves badly = imp
    2- hello= hi - to move slowly on water or in the air= float- number of candles of arash's Boofi birthday cake= two- an amount of money that you pay for services= fee - one of the main goals of this site= fun
    3- you need for breathing= air
    4- laughing out loud= lol - a person who is very good at doing sth/ an important and valuable card= ace - abbreviation of company= co
    5-surface of earth but without the second letter= lnd (land)
    Down
    4- one of a forum manager who became 2 years old today and designs this crossword= arash
    6- drop down= fall
    7- one of the oldest users who has Jo moongavator/ king of jungle= lion
    8- the earth with all countries= world
    12- an ancient user who create 1st topic last week= sanaz
    16- a place in Boofiland in which you will have a nice time with your friends= forum
    18- special word that is used for conditional clause= if - leave/move= go
    19- another form of "I"= me
    20- not war= peace
    23- birthplace of BoofBoofi= Turku

نمایش یا پنهان متنافقی
    1- هافبك ايراني اوساسونا= نكونام – پروفسور حيوانات= بز – خيلي ها در پي اجرايش هستند ولي ... = عدل – چهارمين نت موسيقي= فا – محبوبترين تيم ايران و سرور استقلال= پرسپوليس
    2- رود مرزي ايران= ارس – قرمزيش را آقاگرگه ميخواست بخورد= شنل (قرمزي) – صورت= رخ – همين حالا= اكنون
    3- ديرينگي= قدمت – در فوتبال مي زنند= گل – در خيابان ميزنند= پل – خالي كه ببندي سقف بر ميداره= ترك – عنكبوت خطرناك= رتيل – قبول نيست= رد
    4- بعضي ها در زدنش رقيب ندارند= ور – علامت مفعول بيواسطه = را – يار چوپان= ني – چله كمان= زه – نام كوچك سرمربي موفق بارسلونا= پپ – بددل و ترسو شدن= فَشَل
    5- نامي دخترانه = انسي
    6- از توابع مرند كه گفته ميشود آرامگاه حضرت يونس در آنجاست= زنوز – مجتهد سايت= حضرت آيت اله كربلايي آرش
    7- حرف ربط= با – قديم به كليپهاي تصويري مي گفتند= شو – اين رو هم سگ مي زنه = وق – كاربري مشهدي كه تمام عمر دستش توي جيب خودش بوده= كارلوس
    8- به خاطر آوردن= يادآوري – از كاربران خوشمزه سايت كه با جفت پا تاپيكهاي تكراري را مي بندد= گيلاس – ترس و بيم= واهمه
    9- چونكه اين آيد نود هم پيش ماست= صد – اتفاقي كه سريال ستايش را غيرقابل تحمل تر كرد= مرگ طاهر – جواب قاليباف به اين سوال : شما چه كاره هستيد ؟ = شهردارم
    10- وقتي بچه بوديم با سباستين مارا سرگرم مي كردند= نل (البته ماهي جان به درستي فرمودند اون بل بوده ولي من يك نل يادم بود حالا كجا نمي دونم) – ز دست ديده و اين هردو فرياد = دل
    11- بعضي ها ندارند و بعضي ها فرفريش را دارند= مو – ويتامين انعقاد خون = كا

عمودي
    1- نرخش اين روزها كهكشاني شده= نرخ ارز – كاربر قديمي و شاعرمآب سايت كه مدتي است از او بي خبريم= صنم
    2- زن به جون شوهرش مي زند= نق – يازدهمين صورت فلكي است و نماد متولدين بهمن= دلو
    3- پرنده اي زيبا كه آوازش معروف است و بچه محل بچه مثبت مي باشد= قو
    4- آدم طلاق هم ميگيره مثل اين دوتا بگيره كه همه بهش جايزه بدن = نادر از سيمين
    5- همون مارك است= آرم – صد متر مربع=آر
    6- توالت در زمان قديم= مستراح – متعصب در عقايد خود را گويند= دگم
    7- درس نبود اما نمره اش در كارنامه ها ميدرخشيد= انضباط
    8- از شهرهاي تاريخي استان سيستان و بلوچستان= سراوان
    9- موزيكش طرفدار زياد دارد و متاسفانه سيگارش هم= لايت – راه ادبي= ره
    10- خدا نكنه آدم رو اينجوري جايي ببرند = اسيري
    11- خودكار به انگليسي = پن
    12- سلسله عملياتی به اين نام كه فتوحات زيادي را نصيب رزمندگان كرد = عمليات كربلا
    13- -
    14- معمولا با كشوري مي آيد = لشگري
    15- آفت گياهي= شته – جواب (هاي) البته در فارسي= هوي
    16- وقتي مافوقت رو مي بيني مثل اين از جات مي پري= فنر
    17- نام كوچك مربي اسطوره اي منچستر يونايتد= الكس – غريبه نيست= آشنا
    18- از كاربران قديمي و وكيل و كدبانوي سايت= بوسه
    19- خود نخبه هم اين صفتش را قبول دارد= پررو – اگر دهانتون اينجوريه شايسته دوستي و رازداري نيستيد= لق – گلي زيبا = رز
    20- همان لباس است = رخت
    21- پيپ سربريده= يپ – عدد اول= يك – عيب و عار= اك
    22- نوعي آبميوه كه تكه هاي ميوه هم دارد= پالپ – يار و غمخوار = ياور
    23- قورباغه درختي = وك– كاربري كه همه دوست داريم به او برسيم= آرامش
    24- هرگز در عربي= لن – تقويت راديويي و در اصطلاح جوانانه يعني همه چي مرتبه = رله
    25- در عروسي ها ميهمانان به ميز شام مي برند= يورش - بداقبال و نكبت = شوم
    26- داغش در انجمن طرفدار دارد حتي با املاي غلط= سندلي – از كاربران ترك زبان سايت كه آواتارش يك خانوم آماده رفتن به عروسي است = سهيلا

• مخلوط کن

اینو ببر خون امین ... اونجا صبحونه بخورین :4:

• دلشاد

سلام علیکم یا اخوی از عکسهای ما چه خبر لطفا برام پخ کنید :4:

• نغمه

سلام آرش عزیز تازه آدرس خونه تو پیدا کردم عجب خونه ای براتون شمعدونی آوردم بفرمایید

تصویر در دسترس نیست

• sotude

سلام آرش خان :1: خونه ی گرمی دارین :5: براتون آرامش و شادی آرزو میکنم :1:

نمایش یا پنهان متندخترتون هم خیلی نازه خدا براتون نگهش داره و خوشبخت بشن انشا الله :6:

تصویر در دسترس نیست

• kamal313

سالی پر از برکت داشته باشی موفق باشی
    تصویر در دسترس نیست

• حورا

سال نو خدمت شما و خانواده بسیار محترمتون تبریک میگم
    :46:

تصویر در دسترس نیست

1 سپاس: arash52

• hadi04

درود بر فرزند پارس و میراث دار کوروس بزرگ
    آغاز سال ۷۰۳۴ آریایی