ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پوشش زنان ايراني در گذر تاريخ
shaparak64
جالبه ها
ولی خودمونیم، خدایی الان خیلی افتضااااااحیم
aac198000
خیلی جالب و زیبا است
من که با دیدن این تصاویر احساس غرور کردم
واقعا نشان از اوج یک فرهنگ غنی است حالا کاش تصاویری از همان زمانها از مصر نیز بود تا مقایسه میشد تفاوت سطح دو فرهنگ
عالی بود آرسام جان
soheyla
سلام و سپاس
منم حجاب و دوست دارم و میدونم که حجاب خیلی زیباتر از بی حجابیه ولی ای کاش میتونستیم لباسهای پوشیده بپوشیم ولی روسری سر نکنیم
ژنرال
ژنرال
نمیخوام دوباره باب بحث باز بشه، اما توی تایپیک کوروش من میخواستم مطلبی رو بگم که متاسفانه بحث ها کمی احساسی و دور از ادب شد و منصرف شدم.
اینجا مطرح میکنم.
به نظر من یکی از دلایل اصلی بدپوششی امروز ما - علیرغم اینکه پوشیده بودن بخش جدایی ناپذیر فرهنگ ملی و اسلامی ما بوده - تنگ نظری و سلیقه ای برخورد کردن مبلغین و متولیان حجابه که صرفاً نوع خاصی از حجاب رو (چادر اون هم فقط مشکی)قبول دارن و شیک پوشی رو مغایر با پوشش اسلامی میدونن.
سلیقه های شخصی، به نام دین به مردم تحمیل میشه.
اینکه چادر حجاب برتره یه بحث شخصیه و فقط میشه مردم رو توصیه کرد به استفاده از چادر نه اینکه طوری جا انداخت که به اصطلاح فقط چادر پوشش اسلامیه.
باید قبول کرد که همه یک نوع سلیقه ندارن، یک نوع طرز فکر ندارن.
خانومی ممکنه در سخت ترین شرایط چادر رو انتخاب کنه و خانومی هم ممکنه در هر شرایطی اصولاً استفاده از چادر براش سخت باشه.
فردی ممکنه چادر براش زیباترین پوشش باشه و از نظر روحی کاملا براش راضی کننده باشه ، شخص دیگه ای ممکنه دوست داشته باشه از یک نوع پوشش دیگه با طرح و رنگ دیگه ای استفاده کنه.
پس بهتره تنوع و تکثر سلایق ، پذیرفته بشه و انقدر سلیقه ای و تنگ نظرانه برخورد نشه.
علامه طباطبایی(ره) که در مقامات علمی و عملی شون، احدی نمیتونه تردید کنه، در پاسخ به سوالی در مورد چادر این طور فرمودن:
سوال: آیا پوشیدن چادر برای حجاب اسلامی، موضوعیت دارد؟
پاسخ: مقصود از حجاب آنست که زن، جمال خلقت خود را نشان ندهد و به هر نحو که باشد آن را بپوشاند، و خصوص چادر موضوعیت ندارد بلکه ستر و ساتر معتبر است.
منبع: کتاب در محضر علامه طباطبایی (727 پرسش و پاسخ) / انتشارات سماء قلم / صفحه 417
kamal313
نمایش یا پنهان متن
اقا هادی امید وارم جواب حرفی که تو اون تاپیک زدی تو این تاپیک پیدا کرده باشیماهی
راستش برداشت من از حجابی که برامون تعریف شده پوشش نیست بلکه یه چیزی که حتما زشتی و سختی توش باشه می آد توی ذهنم.برای این حرفم دلیل دارم
نمایش یا پنهان متن
چند وقت پیش باید می رفتم فرودگاه.خونه ی پدرم بودم و مانتوم کمی نازک بود.می دونستم که توی فرودگاه گیر می دن.مجبور شدم مانتوی خواهرمو که یه سایزم ازم بزرگتر بود بپوشم.اما مانتوی اون با شلوار و کیف و کفش خودم شنبه یه شنبه میشد و خنده دار.این بود که با هزار بدبختی هر تیکه از لباسمو از مامانم گرفتم و خلاصه کمی موزونش کردم و اتفاقا خیلی هم شیک شد.این مانتو همونی بود که خواهرم توی محل کارش می پوشید و هیچ مشکلی نداشت.رفتم فرودگاه..خانومه شروع کرد به گیر دادن.خانوم حجابتو رعایت کن.غصبانی شدم.گفتم کجام مگه ایراد داره خانوم؟چیو رعایت کنم؟ اما نمیدونست چی بگه..یه چند ثانیه ای هی زیر و روم کرد آرایش هم نداشتم. در حالی که هیچ حرفی برا گفتن نداشت گفت: روسریتو بکش جلو تر.ولی من می دونم مشکلش چی بود.مشکل این بود که همه چی ست شده بود و به اصطلاح خودمون قشنگ شده بود.
نمایش یا پنهان متن
از دوران دبیرستانم هم یه خاطره شبیه این دارم.به کفش یکی از دوستام ایراد گرفتن.مامانش اومد مدرسه گفت ایرادش چیه؟ خانوم مدیر نتونست هیچ چی بگه و با بی شرمی گفت : چرا اینقدر برقش می اندازی؟ مامان دوستم کره ی زمین روی میزو پرت کرد تو صورت مدیرولی خدایی همه ی بچه ها دلشون می خواست اون کره ی زمینو ماچ کنن اساسی
این بود خاطرات دختری رنج کشیده از سرزمین ایران
gilas
حوصله بحث ندارم
مخلوط کن
منم از این خاطرات گیر به کفش ولباس تو مدرسه زیاد دارم....نمیدونم یادتون هست یا نه یه زمانی بند گفش رنگارنگ وبا رنگهای فسفری مد شد ویه سری پستونک های خیلی کوچولو که یه قسمت های جلویی بند مینداختیم منم این مدل رو روکفشای جدید که زبانش رو هم بیرون داده بودم پیاده کردم ورفتم مدرسه........
مامانم که فرداش اومد مدرسه ،هیچ خودمو اون روز نذاشتن برم کلاس هیچ نمره انظباتم هم ١۸ دادن
دلشاد
ماهی
همین الانم خواهر زاده م کلاس سومه ( دختره) .با اینکه غیر انتفاعی هم هست خانومِ حجاب دارن
hadi04
من بیشتر قصد داشتم با این تاپیک جواب بدم تا جواب بگیرم
sib
EVANESCENCE
KuRoSh
حجاب برای ایرانی ها بوده و هست این مسئله ای نیست که بخواد کسی انکار کنه خیلی ها اطلاعات کافی ندارن مثل خود من که نداشتم والان هم ندارم بهتره در مورد هر چی قبل از این که مورد بحث قرار بگیره اطلاعاتمون رو بالا ببریم بهتره تا این که اطلاعاتی نداشته باشیم .
Aramesh
kamal313
نمایش یا پنهان متن
کلا تاپیک باحالی بودش خیلی هارو واقع بین کردش و اگاهشون کرد دمت جلیز ویلیز حتی خودمو بیشتر اگاه کردش در دوران مختلف
bache bahal
hadi04
مگه كسي هم از خودش سوال ميكنه كه بعد خودش بياد بهشون پاسخ بده؟
kamal313
اره عزیز میشه
مثلا کسی یه چیزی نمی دونه میگه ولی بعد که جوابشو دونستش جواب حرف خودشم می فهمه
یعنی چیزی که گذاشتی عالی بودش و برای قدردانی باحال تر و قشنگ تر میگن دمت جلیز ویلیز
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→