وااااااااااااااااااااااای داداشی جووووووووووووووون خونه ی بوف بوفیت پر از عشق و صفا و مهر و دوستی و قشنگیه عالی بود بهونه ی من داداشی مهربونم بی نظیر بود همیشه شاد و سلامت باشی نمیدونم چی بگم من میرم تو خونتون شادی کنم نانای نانای کنم از اون غذاهای خوشمزه و خونه ی قشنگت تست کنم
▧ تصویر در دسترس نیست
قابل تورو نداره ببخشید کمه همینم به زور بعد یه عالمه وقت موفق شدم داداشی خوبی های تو جبران ناپذیره
خونه ی بوف بوفیت پر از عشق و صفا و مهر و دوستی و قشنگیه عالی بود بهونه ی من داداشی مهربونم بی نظیر بود همیشه شاد و سلامت باشی نمیدونم چی بگم من میرم تو خونتون شادی کنم نانای نانای کنم از اون غذاهای خوشمزه و خونه ی قشنگ تست کنم
مرسی همچنین شما آبجی ایشالله سالم و سر حال سر خوش زنده باشی آبجی منو غافل گیر کردی خدا کنه بتونم جواب این همه محبت و مهربونیتو بدم یه دنیا ارزش داری
نقل قول: farzane
قابل تورو نداره ببخشید کمه همینم به زور بعد یه عالمه وقت موفق شدم داداشی خوبی های تو جبران ناپذیره
اینا همه بهونه ست اصل اون محبتت که یه دنیا ارزش داره
داداشی بازم همه ی اینا یه بهونه هست یه بهونه ی قشنگ مثل خودت برای زیبایی تر شدن زندگی ها و رسوندن مهر و محبت و دوستی و به یاد بودن هم داداشی بهونه ی مهربون خیلی لطف داری ارزش خوبی هات و کمک هات بیشتر از ایناست وحید جون همیشه هم پشتم بودی و بهترین شعارت و تاثیرش مرگ بر غم و غصه همیشه یادم میمونه شما قبلا جبران کردی و جبران شده هستی راستی اینم اضافه کنم داداشی جونم خودت بهم یاد دادی بلاخره از خودت یاد گرفتم چطوری باید عکس بزارم و اولین عکس هارو گذاشتم و با کلی مهر محبت و تشکر برای اولین بار عکس گذاشتن تقدیم میکنم به خودت که خیلی گلی و ارزشت بیشتر از ایناست
داداشی بازم همه ی اینا یه بهونه هست یه بهونه ی قشنگ مثل خودت برای زیبایی تر شدن زندگی ها و رسوندن مهر و محبت و دوستی و به یاد بودن هم داداشی بهونه ی مهربون خیلی لطف داری ارزش خوبی هات و کمک هات بیشتر از ایناست وحید جون همیشه هم پشتم بودی و بهترین شعارت و تاثیرش مرگ بر غم و غصه همیشه یادم میمونه شما قبلا جبران کردی و جبران شده هستی
همینه آبجی همش بهونه ست مثل خودم که بهونم این شعار خیلی مهم مرگ بر غم و غصه
نقل قول: farzane
راستی اینم اضافه کنم داداشی جونم خودت بهم یاد دادی بلاخره از خودت یاد گرفتم چطوری باید عکس بزارم و اولین عکس هارو گذاشتم و با کلی مهر محبت و تشکر برای اولین بار عکس گذاشتن تقدیم میکنم به خودت که خیلی گلی و ارزشت بیشتر از ایناست
مرسی از لطف بی نهایتت یه دنیا با ارزش این عکسا برام
بهونه
دستت درد نکنه شما صفا دارید
بهونه
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
بهونه
چرا کم سر میزنی شام تشریف بیار
hadi04
بهونه
▧ تصویر در دسترس نیست
بفرما کاکو اینم چایی
حورا
نمایش یا پنهان متن
من چرا ندیده بودم؟ ▧ تصویر در دسترس نیستمبارک باشه قشنگه ▧ تصویر در دسترس نیست
بهونه
نمایش یا پنهان متن
چشم بصیرت میخواد
مرسی
حورا
بهونه
خوب اومدم چی شده
حورا
بهونه
پیشنهاد خوبیه
ali0073
بهونه
farzane
خونه ی بوف بوفیت پر از عشق و صفا و مهر و دوستی و قشنگیه
▧ تصویر در دسترس نیست
قابل تورو نداره ببخشید کمه همینم به زور بعد یه عالمه وقت موفق شدم داداشی
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
بهونه
وای آبجی فرزانه چه کردی آبجی جونم
شرمنده کردی منو آبجی
مرسی همچنین شما آبجی ایشالله سالم و سر حال سر خوش زنده باشی
آبجی منو غافل گیر کردی
خدا کنه بتونم جواب این همه محبت و مهربونیتو بدم
اینا همه بهونه ست اصل اون محبتت که یه دنیا ارزش داره
farzane
راستی اینم اضافه کنم داداشی جونم خودت بهم یاد دادی بلاخره از خودت یاد گرفتم چطوری باید عکس بزارم و اولین عکس هارو گذاشتم و با کلی مهر محبت و تشکر برای اولین بار عکس گذاشتن تقدیم میکنم به خودت که خیلی گلی و ارزشت بیشتر از ایناست
بهونه
همینه آبجی همش بهونه ست مثل خودم که بهونم
این شعار خیلی مهم مرگ بر غم و غصه
مرسی از لطف بی نهایتت یه دنیا با ارزش این عکسا برام
farzane
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
بهونه
مرسی آبجی جونم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→