اون وقت اسم ایران کو؟ اینهمه پول جمع کردن هر 20 قدم یه صندوق گذاشتن کمک به مردم سومالی اوا ببخشید یادم نبود پولهایی که توی ایران جمع میشه معمولا موقع ارسال یهو از غیب مسیرش تغییر میکنه میره سمت لبنان و .... و صرف خرید اسلحه و غیره میشه
گفتم که کمکهای ایرانی به جای سومالی تغییر مسیر میدن به جاهای دیگه یا همین جا تو کشور بین عزیزان شکم گنده تقسیم میشه کاملا عادلانه.. یه جوری که همشون بتونن نفری یه برج با اون پولا بسازن یا خرج تحصیلات بچه هاشون تو خارج از کشور بکنن یا صرف خرید باتوم و گاز اشک اور و غیره بشه که از هموطنان عزیز به موقع تشکر بشه برای اینهمه خوبی و کمک
دوست دارید بدونید چه کشورهایی بیشترین کمک رو به سومالی کردند؟!
خیلی دوست دارم بدونم! البته نه میانگینش رو! اگه در مورد کمک های غیر نقدی هم اطلاعاتی داری ممنون میشم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اتفاقا چند روز پیش با خودم داشتم فکر می کردم این عربستان شورشو درآورده ها.به نظرم اومد باید پیش قدم ترین کشور عربستان باشه هم به خاطر تمکن مالی و هم به خاطر اینکه سومالیایی ها مسلمونند.بعدش گفتم تا بوده و نبوده همین بوده.ایران شده نخود داغ تر از آش ولی مثل اینکه لااقل عربستان رتبه ی چهاردهم شده
Albate age jamiate har keshvar ro zarbdare miangin konim mablaghe Kolle pardanhti bedast miad
ممنون آبجی من منظورم بیشتر کمک های ایران و سایر کشورهایی بود که در لیست قرار ندارند! چون میانگینی اعلام نکردی نمیشه مبلغ رو حساب کرد! تو خبرها بود یک کشتی برای کمک به سومالی اعزام شده!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ضرب المثل جدیده قبلا کاسه بود حالا تغییر ماهیت داده شده نخود
گیلاسی نگو که از هر ضرب المثل فقط یه شکلشو بلدی ضرب المثلها فقط به یه صورت وجود ندارند.اون آبا و آجداد ما (یادته توی ضرب المثل واسه خودشون ید قهاری داشتن ) اصولا ضرب المثلا رو تغییراتی دادن و نسل به نسل نقل کردن.اینم از اون مدلاست. برا این که روشن تر شی یه مثال می زنم: شما می گید : جیب خالی پُز عالی ما می گیم : کُمُم نداره اِشکِنِه ...گ....زُم درختو میشکنه. ( اشکنه= یه غذای خیلی فقیرانه ) ( کُم= شکم) ببخشید یه خرده بی ادبیاتانه بود
ترکیبی بود از ضرب المثل های " نخود هر آش" و "کاسه داغ تر از آش"
نقل قول: ماهی
گیلاسی نگو که از هر ضرب المثل فقط یه شکلشو بلدی ضرب المثلها فقط به یه صورت وجود ندارند.اون آبا و آجداد ما (یادته توی ضرب المثل واسه خودشون ید قهاری داشتن ) اصولا ضرب المثلا رو تغییراتی دادن و نسل به نسل نقل کردن.اینم از اون مدلاست.
مثالی که زدی جالب بود ولی ارتباطی به ضرب المثل ترکیبی بالا نداشت
The one
The one
نخبه
اوا ببخشید یادم نبود پولهایی که توی ایران جمع میشه معمولا موقع ارسال یهو از غیب مسیرش تغییر میکنه میره سمت لبنان و .... و صرف خرید اسلحه و غیره میشه
دلشاد
ایران هم در کمکهای انتقال آخوند مقام اول را داره
The one
چکاوک
gilas
ما که کمک هم کنیم میره تو جیب یه سری دیگه خوب الان که دارم فکر میکنم میبینم خوب حق داره بره تو جیب یکی دیگه این بندگان خدا تو سومالی جیبشون کجا بود
star night
آها
این همه خفه کردن خودشونو
خب پس کو ؟
یعنی ما از لیختن اشتاینم کمتر کمک کردیم؟
نخبه
خب پس کو ؟
یعنی ما از لیختن اشتاینم کمتر کمک کردیم؟
گفتم که کمکهای ایرانی به جای سومالی تغییر مسیر میدن به جاهای دیگه یا همین جا تو کشور بین عزیزان شکم گنده تقسیم میشه کاملا عادلانه.. یه جوری که همشون بتونن نفری یه برج با اون پولا بسازن یا خرج تحصیلات بچه هاشون تو خارج از کشور بکنن
بچه مثبت
اگه در مورد کمک های غیر نقدی هم اطلاعاتی داری ممنون میشم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
carlos
The one
The one
ماهی
The one
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
ضرب المثل جدیده
قبلا کاسه بود حالا تغییر ماهیت داده شده نخود
ماهی
قبلا کاسه بود حالا تغییر ماهیت داده شده نخود
گیلاسی نگو که از هر ضرب المثل فقط یه شکلشو بلدی
ضرب المثلها فقط به یه صورت وجود ندارند.اون آبا و آجداد ما (یادته توی ضرب المثل واسه خودشون ید قهاری داشتن
اصولا ضرب المثلا رو تغییراتی دادن و نسل به نسل نقل کردن.اینم از اون مدلاست.
برا این که روشن تر شی یه مثال می زنم:
شما می گید : جیب خالی پُز عالی
ما می گیم : کُمُم نداره اِشکِنِه ...گ....زُم درختو میشکنه.
( اشکنه= یه غذای خیلی فقیرانه )
( کُم= شکم)
ببخشید یه خرده بی ادبیاتانه بود
ژنرال
ترکیبی بود از ضرب المثل های " نخود هر آش" و "کاسه داغ تر از آش"
ضرب المثلها فقط به یه صورت وجود ندارند.اون آبا و آجداد ما (یادته توی ضرب المثل واسه خودشون ید قهاری داشتن
اصولا ضرب المثلا رو تغییراتی دادن و نسل به نسل نقل کردن.اینم از اون مدلاست.
مثالی که زدی جالب بود ولی ارتباطی به ضرب المثل ترکیبی بالا نداشت
نمایش یا پنهان متن
اثرات روزه سآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→