ترکیبی بود از ضرب المثل های " نخود هر آش" و "کاسه داغ تر از آش"
راس می گیا
نقل قول: میرزا
مثالی که زدی جالب بود ولی ارتباطی به ضرب المثل ترکیبی بالا نداشت
چرا ربط نداشت؟منظورم اینه که ضرب المثلها گاهی عین هم نیستن ولی مفهموشون یکی هست.توی مورد اول آبا و آجداد قهارمون به تغییر یه کلمه اکتفا کردن ولی در مورد دومی به کل ضرب المثل رو زدن زمین از نو ساختن
چرا ربط نداشت؟منظورم اینه که ضرب المثلها گاهی عین هم نیستن ولی مفهموشون یکی هست.توی مورد اول آبا و آجداد قهارمون به تغییر یه کلمه اکتفا کردن ولی در مورد دومی به کل ضرب المثل رو زدن زمین از نو ساختن
خيلي برام جالب بود مرسي آبجي يكي جان، توو مسجد اين همه صندوق گذاشته بودن الان نزديك به يه ماهه! توو خيابونا چادر زدن، صندوق گذاشتن، پس اين همه كمك چي شد واقعاً؟!!! من كه خداييش براي كمك به اون صندوقها كمك نكردم البته فكر كنم چون تعدادشون اينقدر زياده و جورواجور كه آدم خودشم ميمونه داره به كي يا چي كمك ميكنه! ولي به اين صندوقها و چادرها به هيچ وجه اطمينان ندارم، چون نظارت مردمي رووشون نيست و به اسم هر جا كه بخوان ميتونن از مردم پول بچلونن! تا وقتي فقيران و تهي دستان و مسكينان خودمون باشن به شكل حضوري بهشون كمك ميكنم و الته به صندوقهاي خود جوش مردمي هم كمك ميكنم چون همشون زير نظر مساجدي هستند كه به ارگانهاي سياسي وابسته نيستند، ميشه بهشون اعتماد كرد كه كمكي كه كردي واقعاً شكم يه گرسنه رو سير ميكنه! و پولت هدر نرفته. چي بگم كه از خوندن اين متن خيلي ناراحت شدم، خدايا خودت همه رو به راه راست هدايت كن، و عدل و برابري رو در جامعه بر قرار كن
ماهی
راس می گیا
محسن صائب
carlos
gilas,
میرزا,
gilas
به جون خودم نخود داغ تر از آش ضرب المثل نیست
به قول آمیرزا ترکیب 2تا ضرب المثله
ژنرال
در پست های من و گیلاس بیشتر تعمق کن
gilas,
میرزا,
من با این همه آیکون خنده چیکار کنم
The one
Life Dream
من كه خداييش براي كمك به اون صندوقها كمك نكردم البته فكر كنم چون تعدادشون اينقدر زياده و جورواجور كه آدم خودشم ميمونه داره به كي يا چي كمك ميكنه! ولي به اين صندوقها و چادرها به هيچ وجه اطمينان ندارم، چون نظارت مردمي رووشون نيست و به اسم هر جا كه بخوان ميتونن از مردم پول بچلونن! تا وقتي فقيران و تهي دستان و مسكينان خودمون باشن به شكل حضوري بهشون كمك ميكنم و الته به صندوقهاي خود جوش مردمي هم كمك ميكنم چون همشون زير نظر مساجدي هستند كه به ارگانهاي سياسي وابسته نيستند، ميشه بهشون اعتماد كرد كه كمكي كه كردي واقعاً شكم يه گرسنه رو سير ميكنه! و پولت هدر نرفته.
چي بگم كه از خوندن اين متن خيلي ناراحت شدم، خدايا خودت همه رو به راه راست هدايت كن، و عدل و برابري رو در جامعه بر قرار كن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→