₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » و همسرت را میخواهی ببوسی...........
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » و همسرت را میخواهی ببوسی...........

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

و همسرت را میخواهی ببوسی...........

1140 بازدید، 55 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

تصویر در دسترس نیست
    .
    یکی از سخنان ارزنده و بسیار آموزنده جناب رجبعلی خیاط این است که می فرمود:
    « همه چیز خوب است، اما برای خدا »!

ایشان مكرر تأكيد می‌كرد كه:
    « همه كارها بايد برای خدا باشد، حتی خوردن و خوابيدن. »
    و می‌افزود:
    « هرگاه اين استكان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می‌شود، ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می‌شود كه خواسته بودی. »
    .
    تصویر در دسترس نیست
    .

برای خدا بيا!
    يكی از شاگردانش توصيه‌های ايشان به اخلاص را چنين توصيف می‌كند:
    « اين جا (خانه شيخ) كه می‌آييد برای خدا بياييد، اگر برای من بياييد ضرر می‌كنيد! »

حال عجيبی داشت، مردم را به خدا دعوت می‌كرد، نه به خود.

.
    تصویر در دسترس نیست
    .

برای خدا ببوس!
    می‌فرمود:
    « شب كه به خانه می‌روی و همسرت را میخواهی ببوسی، برای خدا ببوس »!

می گفت:
    « در تمام زوايای زندگی انسان بايد خدا باشد. »
    .
    تصویر در دسترس نیست
    .

بركات مادی و معنوی اخلاص
    يكی از ارادتمندان جناب رجبعلی می‌گويد: ایشان از من پرسيدند:

« شغل شما چيست؟ »
    گفتم: نجار هستم.
    فرمود:
    « اين چكش را كه به ميخ می‌زنی به ياد خدا می‌زنی يا به ياد پول؟! اگر به ياد پول بزنی، همان پول را به تو می‌دهند و اگر به ياد خدا بزنی هم پول به تو می‌دهند و هم به خدا می‌رسی. »

.
    تصویر در دسترس نیست
    .
    تصویر در دسترس نیست
    .
    تصویر در دسترس نیست
    مزار مرحوم رجبعلی خیاط در ابن بابویه

• ماهی

نقل قول: محسن صائب
    شب كه به خانه می‌روی و همسرت را میخواهی ببوسی، برای خدا ببوس

ولی به من اگه بگن برا خدا میبوسمت :9: بهم بر می خوره. :7:
    به نظر من حفظ تعادل در همه ی امور قشنگتره :1:
    ممنون آقا محسن.با حفظ تعادل و دوری از افراط مطلب قشنگی بود :46:

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    می‌فرمود:
    « شب كه به خانه می‌روی و همسرت را میخواهی ببوسی، برای خدا ببوس »!

فکر کن بری به همسرت بگی برای رضای خدا تو رو میبوسم از فردا جنگ و خون ریزی به پا میشه که وااااااااااااا مگه از رو دلسوزی میبوسی که میگی واسه خاطر خدا میبوسمت :23:
    از فردا نیت میکنیم تو رو میبوسم برای رضای خدا و قربه الی الله :4:

نمایش یا پنهان متن منظور رو گرفتما خاستم مزاح کرده باشم ولی در کل تو این دوره و زمونه اگه هم همچین چیزی توی ذهنته باید تو همون ذهنت بمونه و بهش عمل کنی چون اگه به زبون بیاری برداشتهای مختلفی ازش میشه و شاید خیلی وقتا رنجش ایجاد کنه این مدل حرف زدن

• gilas

حکایات جالبی بود :1:

• ژنرال

ممنون حکایات جالبی بود.

نقل قول: ماهی
    ولی به من اگه بگن برا خدا میبوسمت :9: بهم بر می خوره. :7:
    به نظر من حفظ تعادل در همه ی امور قشنگتره :1:
    ممنون آقا محسن.با حفظ تعادل و دوری از افراط مطلب قشنگی بود :46:

با احترام به نظر شما، به نظر من عشق به خدا داشتن هیچ تناقضی با عشق انسانی نداره.
    بستگی داره به اینکه خدارو چجور ببینی و نگاهت به عشق انسانی چی باشه.
    اتفاقا خیلی از افرادی که عارف واقعی بودن (نه افراد خشک مقدسی که دوکان باز کردن) و واقعاً همه کارهاشون برای خدا و به عشق خدا بوده ، اگر در مورد زندگی خصوصیشون مطالعه کنی و خاطرات افراد خانواده شون رو بشنوی، میبینی که با همسرانشون چقدر رابطه عمیق و عاشقانه ای داشتن.

اما به قول شیرین بهتره این نیت تو قلب آدم باشه و به زبون آوردنش خیلی لزومی نداره.

• محسن صائب

ولی به من اگه بگن برا خدا میبوسمت بهم بر می خوره.

کاملا موافق فرمایشات شما هستم، در اموری که به دل و قلب و اعتقادات ربط داره ، نباید ظاهر سازی کرد ، یکی از مواردی که مذهبیون مشکل دارند همین ظاهر سازی هاست
    به قول مرحوم فروغ فرخزاد
    نام خدا نگفتن به از آن که** بهر فریب خلق بگویی خدا خدا
    و یا
    طاعت ان نیست که بر خاک نهی پیشانی *** صدق پیش آر که اخلاص به پیشانی نیست
    در مورد این گفته
    اگر خوب نگاه کنیم
    نوشته شده
    شب كه به خانه می‌روی و همسرت را میخواهی ببوسی، برای خدا ببوس
    نگفته که به همسرت بگی خانم جان بیا میخوام بخاطر خدا ببوسمت،
    باید در درونت به این نتیجه برسی
    که همه مخلوقات نوری جدا شده از خداوند هستند ، و یک بوسه از لب همسر میتونه و باید بوسه از لب معشوق کل باشه
    ممنون آقا محسن.با حفظ تعادل و دوری از افراط مطلب قشنگی بود

اگه منظورت از حفظ تعادل در بوسه هست که من مخالف هستم :4: بنظر من، ما متاهل ها هر اندازه که بتونیم و فرصت کنیم نباید از این عبادت مفرح کوتاهی کنیم :4:
    ولی فکر کنم منظورت اینکه امور مذهبی دست و پای ماها نگیره
    باور کن این افرادی رو که میبنی خشک و طالبانی زند گی میکنند و و اسم خودشون رو هم مسلمون میگذارند اصلا مورد تایید قران و اسلام نیستند
    اسلام دین ارامش
    اسایش
    تعادل
    دنیا و
    اخرت هست
    باید هم مسجد رفت هم عروسی شرکت کردم هم گریه کرد هم در مجالس خنده شرکت کرد هم مکه رفت هم کشورهای دیگه رو دید باید پولدار بود باید خوش لباس خوش بو خوش اخلاق ووو باشی
    این اسلام و تدین واقعی هست
    نقل قول: نخبه
    منظور رو گرفتما خاستم مزاح کرده باشم ولی در کل تو این دوره و زمونه اگه هم همچین چیزی توی ذهنته باید تو همون ذهنت بمونه و بهش عمل کنی چون اگه به زبون بیاری برداشتهای مختلفی ازش میشه و شاید خیلی وقتا رنجش ایجاد کنه این مدل حرف زدن

کاملا موافق فرمایشات هستم
    میدونی مشکل امروز خیلی از ماها چیه
    اینکه میخوایم خوبی و معرفت و برتری راه و روش زندگی خودمون رو فقط با حرف و حرف ثابت کنیم
    اصلا خیلی هامون متوجه نشدیم یک عمل کوچولو تاثیرش بسیار و بسیار بیشتر از کلی حرف هست
    یکی از دوستان که 60سالش هست و همیشه نالان بود که حرف تو گوش خانمش نمیره ؟وقتی بهش گفتم وقتی میخوای حرف بزنی سعی کن اول یک هدیه براش بخری بعد هم فقط یک کوچولو حرف بزن
    بماند
    حرف در این زمینه زیاد هست

• ماهی

نقل قول: میرزا
    به نظر من عشق به خدا داشتن هیچ تناقضی با عشق انسانی نداره.

اتفاقا این مکتب یعنی اینکه هر کاری رو برای خدا انجام بدیم می تونه برای دین و اعتقادات خیلی خطرناک باشه.چون که معمولا کسی که به خاطر خدا همسرشو می بوسه به خاطر خدا هم دستی به سر بیوه ی همسایه می کشه.به خاطر خدا دست دختر عموی مطلقه شو هم پس نمی زنه وبه خاطر خدا خیلی کارهای دیگه می کنه.من معتقدم پشت همه ی این خدا ها می تونه نفس اماره وجود داشته باشه.من که شخصا مسولیت همه ی کارهامو خودم به عهده می گیرم و چیزی رو منسوب به خدای خودم نمی کنم :3:

• نخبه

یک عمل کوچولو تاثیرش بسیار و بسیار بیشتر از کلی حرف هست

بله بله در این یه مورد بیشتر دوستان اهل عمل هستن تا حرف:23:

• ماهی

نگفته که به همسرت بگی خانم جان بیا میخوام بخاطر خدا ببوسمت،
    باید در درونت به این نتیجه برسی

حتی اگه احساس کنم همچین نگرشی داره بدم می آد :9:

• ژنرال

ماهی,
    خوب ماهی جان کسی که این کار هارو میکنه اصولا دیگه اسمش متدین یا تو یه مرتبه ی بالاتر - عارف - نیس!
    بحث بر سر اینه که افرادی که حقیقتاً برای خدا زندگی میکنن (که مصداق بارز و کاملش همون عرفای الهی هستن) بین عشقشون به خدا و عشقش به انسانها هیچ تناقضی نمیبنن و این طور نیستش که عشق به خدارو مزاحم عشق به همسرشون بدونن یا بالعکس!
    کسی که حقیقتاً بینش توحیدی رو درک کرده باشه، عشق به همه موجودات رو (نه فقط انسانها) در طول عشق به خدا میدونه نه در عرض اون.
    این حرف من نیس، این حقیقتیه که زندگی انسانهای الهی نشون داده وگرنه من که در این اندازه ها نیستم!

اینکه کسی به نام خدا و دین یا هر چیز مقدس دیگه ای سو استفاده میکنه تو هر دوره ای حالا کم و زیاد همیشه بوده و صد البته که پشت خیلی از این خدا خدا گفتن ها نفس اماره وجود داره اما این ارتباطی به اصل موضوعی این حکایات مطرح کرده نداره.

چیزی که شمارو به اشتباه انداخته اینه که رفتارهای اشتباه و سو استفاده های یه عده ای رو از خدا و دین و مقدسات دیدی، و بعد توی ذهنت این هارو معادل دین و تدیت و خدایی بودن قرار دادی!
    البته من به شما حق میدم چون واقعا زمانه ی ما پر از تزویر و و انواع تناقضات و سوالهای بی جوابه و تشیص و تمیز مسائل از همدیگه خیلی دشواره.

• محسن صائب

با احترام به نظر شما، به نظر من عشق به خدا داشتن هیچ تناقضی با عشق انسانی نداره.

:46:
    اتفاقا این مکتب یعنی اینکه هر کاری رو برای خدا انجام بدیم می تونه برای دین و اعتقادات خیلی خطرناک باشه.چون که معمولا کسی که به خاطر خدا همسرشو می بوسه به خاطر خدا هم دستی به سر بیوه ی همسایه می کشه.به خاطر خدا دست دختر عموی مطلقه شو هم پس نمی زنه وبه خاطر خدا خیلی کارهای دیگه می کنه.من معتقدم پشت همه ی این خدا ها می تونه نفس اماره وجود داشته باشه.من که شخصا مسولیت همه ی کارهامو خودم به عهده می گیرم و چیزی رو منسوب به خدای خودم نمی کنم

واقع قضیه اینکه حرفهات کاملا منطقی هستند
    متاسفانه امروزه هم بشدت جاری شده
    ولی اون کسی که خدا رو به واقع قبول داشته باشه استفاده ابزاری نمیتونه بکنه ،
    اگر ما بفهمیم و قبول داشته باشیم که نباید بی انصافی به همسرمون بکنیم نباید دلش رو بکشنیم و نباید یک زندگی رو بخاطر یک بقول شما ثواب دیگه خراب کنیم
    دیگه به این راحتی ها به خودمون اجازه نمیدم که دست بر سر اون زن بیوه بکشیم
    امروزه بشدت جاری شده که دین و دین داری ابزاری شده برای خیلی ها که به نفس خودشون برسند
    ولی
    حرف شما و حرف ما با هم تناقصی نداره
    اتفاقا حرف شما دقیقا مطابق ایات و اموزه های قرانی هست
    لا الا الله انت سبحانک انی کنت من الظالمین
    یعنی
    پاک و منزه هست خدا و هر خوبی هست از خداست و هر بدی هست از نفس ماست
    ولی
    حرف و امیزه این تاپیک اینکه
    باید نام و یاد خدا در جزو و جرو رفتار و منش زندگی ما جاری باشه و امید داشت که با تفضل خداوند بتوان جلوی این نفس سر کش رو گرفت

• ماهی

چیزی که شمارو به اشتباه انداخته اینه که رفتارهای اشتباه و سو استفاده های یه عده ای رو از خدا و دین و مقدسات دیدی، و بعد توی ذهنت این هارو معادل دین و تدیت و خدایی بودن قرار دادی!

نه اتفاقا من با دین خودم مشکلی ندارم.ولی به اندازه ی شما قدرت تعقل و تشخیص اینکه کی عارف واقعی هست و کی نیست رو ندارم.
    و فکر می کنم همه همین وضه رو داشته باشن.پس بهتره خیلی مراقب باشیم و کارهامون رو به خدا نسبن ندیم.چون ممکنه من کاری کنم که از نظر خودم توجیه داشته باشه ولی از نظر خیلی های دیگه توجیه نداشته باشه :1:
    باید نام و یاد خدا در جزو و جرو رفتار و منش زندگی ما جاری باشه و امید داشت که با تفضل خداوند بتوان جلوی این نفس سر کش رو گرفت

این باید رو اگر جار بزنیم خراب میشه.همونی که شیرین گفت بهتره تو دل خودمون نگهش داریم :1:

• ژنرال

ماهی,
    ماهی جان اصلا بحث شخصی نیس.
    من نه ادعای عقل کل بودن دارم نه ادعای عرفان و نه مدعی این هستم که همه کاهام برای خداس.
    و اصلا هرکسی که همچین ادعایی بکنه، بزرگترین دلیل بر اینه که اتفاقاً اینجوری نیس!
    به قول آقا محسن این مسائل درونی و قلبیه و باید بهش رسید و به زبان اوردنی نیس.

بحث سر این بود که واقعا امکانش هست که همه کارهای یه انسان (حتی روابطش با همسرش) برای خدا باشه یا نه؟
    که من نظرم رو گفتم و با نظر شما مخالفت کردم وگرنه اصلا قصد بالا بردن خودم یا خدایی نکرده تخفیف دادن شما نبود.

شخصاً در هیچ موردی مدعی چیزی نیستم ، دیگه این مسائل که جای خود داره ماهی جان.

صرفاً درک و دریافت خودم رو از این مسائل بیان کردم همین. :46:

• ماهی

من نه ادعای عقل کل بودن دارم نه ادعای عرفان و نه مدعی این هستم که کاهام برای خداس.

چرا فکر کردی من همچین فکری کردم؟ :5:
    شخصاً در هیچ موردی مدعی چیزی نیستم ، دیگه این مسائل که جای خود داره ماهی جان.

ولی من به طور جدی فکر می کنم که خیلی خوب فکر می کنی و قدرت تشخیصت بالاست.مسائل رو خوب تحلیل می کنی.ولی همه این قدرت رو ندارن. :3:
    به خدا جدی گفتم.قصد کنایه نداشتم :7:
    نمایش یا پنهان متن280

• soheyla

محسن صائب,

سلام و سپاس :46: .
    نمیخوام وارد بحث بشم چون احساسئ خطر میکنم ... نظراتی که خوندم ترسناک بودن ... :17:
    پس به نظر من :7:
    بوسیدن خوبه ... :4:

• The one

مرسی محسن جان جالب بود :46: ولی من هم با نظر گلی جان موافقترم عرض می کنم چرا :84:

• ماهی

اگه منظورت از حفظ تعادل در بوسه هست که من مخالف هستم

یادم رفت عرض کنم.در این مورد با شما موافقم. تعادل بی تعادل 852 852 852

• The one

ببینید در واقع خدا از ما بندگانش چی میخواد؟ آیا اگه من بگم قربه الی ال.. و به خیال خودم به خدا نزدیک شدم آیا خدا خوشحال میشه؟ به خدا این وسط چی میرسه؟ اون بنده ی خدایی که در هر کاری نیت رسیدن به خدا رو می کنه اگه با خودش رو راست باشه می بینه که این کارها رو برای خودش می کنه! چرا؟ چون توقع اجر و پاداش داره از خدا برای خودش برای خود خودش برای بهشتش برای دوری از جهنمش تازگیها هم که مد شده جوانانی که دسترسی به جنس مخالف ندارن ار خدا نغوذ با.. به عوان معشوقی یاد می کنند که تجسمش حالمو بده می کنه نعوذ با.. گویا خود ارضایی باشه ماچ و بغلو اینا حواله ی خدا می کنن!!!.. ادامه میدم..

• ژنرال

چرا فکر کردی من همچین فکری کردم؟ :5:

از این قسمت: ولی به اندازه ی شما قدرت تعقل و تشخیص اینکه کی عارف واقعی هست و کی نیست رو ندارم.

ولی من به طور جدی فکر می کنم که خیلی خوب فکر می کنی و قدرت تشخیصت بالاست.مسائل رو خوب تحلیل می کنی.ولی همه این قدرت رو ندارن. :3:
    به خدا جدی گفتم.قصد کنایه نداشتم :7:

شما لطف داری ماهی جان ولی واقعیت اینه که تقریبا همه این قدرت رو دارن!
    تفاوت فقط در نحوه ی نگرشِ آدمهاست که البته اینم خودش معلول عوامل زیادیه که اینجا لزومی به صحبت کردن در موردش نیست.

نمایش یا پنهان متنارادت داریم :46:
    شیرازی هستی، بیشتر داریم! :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: