₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » و همسرت را میخواهی ببوسی...........
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » و همسرت را میخواهی ببوسی...........

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

و همسرت را میخواهی ببوسی...........

1140 بازدید، 55 پست، نویسنده: محسن صائب

• The one

در حالیکه اگه واقع بین باشیم و نه احساساتی و نه خودخواه. می بینیم که خدا وقتی شاد میشه که تمام بندگانش شاد باشن. اون آقایی که با عملیات انتحاری ملتی رو نابود می کنه هم هدفش قربه الی ال.. و باور بفرمایید من با امثالشون هم صحبت شدم سنگ رو هم میتونن به آسونی قانع کنن اینقدر به این کارشون اعتقاد راسخ و به اصطلاح عاشقانه و عرفانی دارند!! ادامه میدم...

• نخبه

نقل قول: The one
    مرسی محسن جان جالب بود ولی من هم با نظر گلی جان موافقترم عرض می کنم چرا

پس من چی :20:
    نمایش یا پنهان متن:4:

نقل قول: ماهی
    تعادل بی تعادل

بله بله :93:

• The one

که البته هدفش رسیدن به لذات مادی اون دنیاست!! یعنی قربه ال ی نفسی!!
    در صورتیکه اگه بتونیم مثل یک انسان در چهارچوب روابط انسانی و نه آسمانی رفتار کنیم با کمک به همنوعمون خدا رو بیشتر شاد و راضی می کنیم به نظرم حضرت آدم درس بزرگی به همه ی ما داد که ما انسانها زمینی هستیم نه آسمانی. هیچکس نمیتونه ادعا کنه که من به مقام کمال رسیدم که فقط همین ادعا کردن نشون دهنده ی خود راضی بودن و طغیان آدمی هست که سرازیریش از همونجا شروع میشه!!
    من غربزده نیستم ولی راز موفقیت کشوری که درش زندگی می کنم فقط به خاطر انسان بودنشونه!! که قبل از اینکه بخوان خدا رو شاد بکنن یا اصلا بهش اعتقاد پیدا کنن به همنوعشون اعتقاد دارن و میدونن که میتونن این بنده ی خدا رو شاد کنند.
    آدمی که به خاطر ترس از خدا و غیره و غیره و هزار و یک دلیل عرفانی که برای خیلی ها غیر قابل هضمه، خودش رو به گریه و خود آزاری وادار می کنه، میتونه از این انرژیش در جای مثبتش استفاده کنه! بره داوطلبانه به نیازمندان کمک کنه حرفه ای بیاموزه!!
    میدونید چرا این کار رو نمی کنند چون عبادت آسونتر از همه ی این کارهاست چون شفاهی از عملی راحتتره!!
    همین آقا اگه به این فکر کنه که اگه با خلوص نیت و عاشقانه و از ته دل به همسرش وفادار باشه خود بخود به خدا نزدیکتر میشه و نه برعکس که بخواد از خدا به همسر برسه که در واقع همونطور که در بالا ذکر کردم بیشتر به پاداش خودش فکر میکنه و این یعنی حب النفس نه کمال و عرفان!!
    من جانشینی خدا رو در اون انسان واقعی استرالیایی دیدم که کودکان بی سرپرست معلول و غیر هموطنشو نه به خاطر نزدیکی به خدا بلکه به خاطر خودشون نجات داد
    مرسی ساری زیاد حرف زدم :46:

• ماهی

نقل قول: میرزا
    ز این قسمت: ولی به اندازه ی شما قدرت تعقل و تشخیص اینکه کی عارف واقعی هست و کی نیست رو ندارم.

ببخشید.منظوری نداشتم :9:
    The one,
    خیلی عالی گفتی عزیزم :110:
    نقل قول: نخبه
    بله بله :93:

بله بله بله :93::93:

• The one

یلی عالی گفتی عزیزم

قربانت گلی جون مهربون :11:

محسن جان من فقط نظرمو که بهش اعتقاد دارم بیان کردم قصدم خدای نکرده رنجش خاطر و انتقاد غیر سازنده نبود.امیدوارم ناراحت نشده باشید282
    با اجازه من برم به کارم برسم که وجهه ی یک مسلمان سر کار حفظ بشه و گرنه این حرفهایی که زدم به درد عمم میخوره :23:

• محسن صائب

نقل قول: میرزا

بحث سر این بود که واقعا امکانش هست که همه کارهای یه انسان (حتی روابطش با همسرش) برای خدا باشه یا نه؟
    که من نظرم رو گفتم و با نظر شما مخالفت کردم وگرنه اصلا قصد بالا بردن خودم یا خدایی نکرده تخفیف دادن شما نبود.

شخصاً در هیچ موردی مدعی چیزی نیستم ، دیگه این مسائل که جای خود داره ماهی جان.

ممنون محسن خیلی عالی توضیح دادی :46:
    یادم رفت عرض کنم.در این مورد با شما موافقم. تعادل بی تعادل

اولا بگو چرا داد میزنی
    فهمیدم :4:
    بعد هم خارج از شوخی
    خدا کنه ما متاهل ها مخصوصا مردها بفهمیم که همسرانمون مثل گل میمونند گلی که فقط با محبت چه ظاهری مثل بوسه و چه مادی مثل هدیه و چه قلبی شاداب و تازه میمونند
    پس
    فکر کنید من دکتر هستم :4:
    اگه میخواهیم حال زندگیمون بهتره بشه
    صبح ظهر و شب هر نوبت 6باز بوسه یادتون نره :4:
    نه اتفاقا من با دین خودم مشکلی ندارم.ولی به اندازه ی شما قدرت تعقل و تشخیص اینکه کی عارف واقعی هست و کی نیست رو ندارم.

ماهی جان
    ما باید در روبرو شدن با افرادی که با این مرام و روش هستند(مثل من خودشون رو دین دار معرفی میکنند)
    اینطور رفتار کنیم
    امیدوار باشیم که انشاا... دیندار واقعی هستند
    ولی فریب ظاهر اونا رو نخوریم و مثل دیگر افراد جامعه که مراقب هستیم با احتیاط کامل با اونارفتار کنیم
    ازگیها هم که مد شده جوانانی که دسترسی به جنس مخالف ندارن ار خدا نغوذ با.. به عوان معشوقی یاد می کنند که تجسمش حالمو بده می کنه نعوذ با.. گویا خود ارضایی باشه ماچ و بغلو اینا حواله ی خدا می کنن!!!.. ادامه میدم..

اولا تشکر از اینکه نظرت رو دادی
    در مورد این نوشته ات برام عجیب امد ، من تا حالا با موردی مواجه نشدم که کسی از خدا بعنوان معشوق ،تجسم در ذهنش بکنه و بدتر از اون به خود ارضایی دست بزنه
    در خود ارضای احتیاج به تجسم هست و خدا قابل تجسم برای انسان نیست
    هر کسی اون در چیزی تجسم میکنه
    یکی در کوه و طبیعت و یکی در یک دریا.......................
    تا حالا با این موردی که شما نوشتی روبرو نشدم
    در حالیکه اگه واقع بین باشیم و نه احساساتی و نه خودخواه. می بینیم که خدا وقتی شاد میشه که تمام بندگانش شاد باشن. اون آقایی که با عملیات انتحاری ملتی رو نابود می کنه هم هدفش قربه الی ال.. و باور بفرمایید من با امثالشون هم صحبت شدم سنگ رو هم میتونن به آسونی قانع کنن اینقدر به این کارشون اعتقاد راسخ و به اصطلاح عاشقانه و عرفانی دارند!

خواهر گلم
    اینایی رو که شما نوشتی راه رو اشتباه رفتن توسط یک نفر هست و ربطی به بحث ما نداره
    البته من با همه اش موافق هستم
    ولی بحث ما این هست
    ما باید برای اینکه بتونیم بعنوان یک انسان کامل خودمون رو به خداوند نزدیک کنیم از دو کار پیروی کنیم
    اول الگو برداری از بزرگان و عرفایی که توانستند به خداوند خیلی نزدیک بشوند
    دوم
    در ذهن و ضمیر خودمون همیشه خداوند رو ناظر و حاضر بر اعمالمون بدونیم
    منظور این تاپیک این بود
    میدونید چرا این کار رو نمی کنند چون عبادت آسونتر از همه ی این کارهاست چون شفاهی از عملی راحتتره!!
    همین آقا اگه به این فکر کنه که اگه با خلوص نیت و عاشقانه و از ته دل به همسرش وفادار باشه خود بخود به خدا نزدیکتر میشه و نه برعکس که بخواد از خدا به همسر برسه که در واقع همونطور که در بالا ذکر کردم بیشتر به پاداش خودش فکر میکنه و این یعنی حب النفس نه کمال و عرفان!!
    من جانشینی خدا رو در اون انسان واقعی استرالیایی دیدم که کودکان بی سرپرست معلول و غیر هموطنشو نه به خاطر نزدیکی به خدا بلکه به خاطر خودشون نجات داد

خدا میدونه هیفا جان
    دین و اسلام واقعی یعنی همین
    یعنی تمام این چیزهایی که نوشتی ، کاملا موافق این فرمایشاتت هستم :46:

• ماهی

اولا بگو چرا داد میزنی فهمیدم

جهت تاکید بیشتر :4:
    نقل قول: محسن صائب
    صبح ظهر و شب هر نوبت 6باز بوسه یادتون نره

کمیت مهم نیست کیفیت مهمه :4:

• مخلوط کن

ملاحظه گردید :46:
    راحت باشید :21:

• hadi04

ممنون محسن جان خیلی زیبا و جالب بود
    گاهی اوقات بنده از بس که به خاطر رضای خدا می بوسم مورد اعتراض واقع میشم بیشتر به خاطر رضای خداست البته :4: ولی خوب دیگه عبادت زیادی کار دستم میده :83:
    یه درخواست داشتم میشه یه منبع خوب رو بهم معرفی کنی در مورد جناب رجبعلی خیاط ؟میخوام در موردشون بیشتر مطالعه کنم ترجیحا کتاب باشه چون اینترنت مطالب مستندی توش نیست

• Holtek

آقا محسن ، شما هم از عناوین غلط انداز استفاده می کنین !!!!! :7:
    The one,
    آفرین :39:

• mati

827 824 823
    بازم اشتباهی اومدم توی تاپیک آدم بزرگا 351

• محسن صائب

محسن جان من فقط نظرمو که بهش اعتقاد دارم بیان کردم قصدم خدای نکرده رنجش خاطر و انتقاد غیر سازنده نبود.امیدوارم ناراحت نشده باشید

نه اتفاقا حرفهات منطقی و به دلم نشست
    فقط در مورد راه و روش بزرگان و عرفا
    باید از دیدی که اونا به موضوع نگاه میکنند نگاه کرد
    کاش میشد در این موراد حضوری و به قول معروف فیس تو فیس تو ضیح داد شاید موضع بهتر روشن میشد :1:
    نقل قول: Gormesabzi
    ملاحظه گردید
    راحت باشید

ممنون که راحت باش دادی :83:
    نقل قول: hadi04
    یه درخواست داشتم میشه یه منبع خوب رو بهم معرفی کنی در مورد جناب رجبعلی خیاط ؟میخوام در موردشون بیشتر مطالعه کنم ترجیحا کتاب باشه چون اینترنت مطالب مستندی توش نیست

ممنون ارسام جان
    تو عزیز با اینکه تازه مسلمان هستی ولی درک عمیق دینی تو و اشرافی که به مسایل داری در اغلب موارد منو وادار به تحسین کرده
    خداوند انشاا.... زندگی همراه با ارامش به تو و خانواده محترمت اعطا بفرماید
    در مورد کتاب
    فکر کنم کتاب کیمیایی سعادت اثر اقای ری شهری کامل باشه
    نقل قول: Dr.GSM
    آقا محسن ، شما هم از عناوین غلط انداز استفاده می کنین !!!!!

استفاده ابزاری از واژه ها ی دیگر تاپیکها
    اینو میخواستی بگی :4:
    نقل قول: mati
    بازم اشتباهی اومدم توی تاپیک آدم بزرگا

خیلی خوش امدی متی جان
    اتفاقا بزرگی به سن و سال و هیکل نیست خیلی وقتها ما بزرگتر ها باید از فهم شما کوچیکترین بیاموزیم

• Life Dream

مرسي محسن جان، با اين كه هر كاري بكني براي رضاي خدا باشه موافقم! ولي بعضي از كارها رو ديگه نميشه واقعاً!!، مثلاً طرف داره از تشنگي ميميره يهو يه پارچ آب خنك ميبينه، خوب زود شيرجه ميزنه براي آشاميدن، واقعاً سخته نيت رو خالص كرد! به نظرم بيشتر بايد روي معنويات حساب كرد، هر چيزي كه بشه عبادت حسابش كرد، خيلي چيزا هستن كه عبادت هستند، چيزايي كه آدم فكرشم نميكرد كه عبادت بوده باشه!! مثلاً همين پولي كه به دوستامون براي يه مدت قرض ميديم، تا روزي كه اون پول رو دوباره بهمون پس ميده به شرطي كه بهش فشار نياريم عبادت حساب ميشه :58:

• هاچو هاچو

مرسی محسن جان به خاطر خدا :11:

• مستانه

مگه آدم همسرشو می بوسه؟! 314
    ما ازدواج می کنیم که از این ک......ث..........ا.......ف...........ت............کاریا نکنیم :4:
    نمایش یا پنهان متنوقت نداشتم بخونمش خووووووووو :10:

• محسن صائب

نقل قول: Life Dream
    مرسي محسن جان، با اين كه هر كاري بكني براي رضاي خدا باشه موافقم! ولي بعضي از كارها رو ديگه نميشه واقعاً!!، مثلاً طرف داره از تشنگي ميميره يهو يه پارچ آب خنك ميبينه، خوب زود شيرجه ميزنه براي آشاميدن، واقعاً سخته نيت رو خالص كرد! به نظرم بيشتر بايد روي معنويات حساب كرد، هر چيزي كه بشه عبادت حسابش كرد، خيلي چيزا هستن كه عبادت هستند، چيزايي كه آدم فكرشم نميكرد كه عبادت بوده باشه!! مثلاً همين پولي كه به دوستامون براي يه مدت قرض ميديم، تا روزي كه اون پول رو دوباره بهمون پس ميده به شرطي كه بهش فشار نياريم عبادت حساب ميشه

مازیار جان
    خدا خیرت بده که متوجه منظور من و این تاپیک شدی ، تمام اینایی رو که نوشتی و خیلی از کارها دیگه مثل یک تلفن به کسی و احوالش رو پرسیدن و........ عبادت هستند
    رجبعلی خیاط در اموزه هایش خیلی تاکید داشتند ما باید همیشه در ضمیر خودمون هر کاری رو فقط برای خدا انجام بدهد
    یعنی چی
    یعنی اینکه ما اگر سلام بکنم و بگوییم بخاطر خدا به این بنده اش که نوری از قدرت ازلی هست سلام میکنم
    دیگه توقع جواب دادن و یا سلام متقابل رو نداریم
    چون اینجا صاحب اصلی کار خداست
    این بحث ها نوشتاری خیلی خوب منتقل نمیشه
    نقل قول: مستانه
    مگه آدم همسرشو می بوسه؟!
    ما ازدواج می کنیم که از این ک......ث..........ا.......ف...........ت............کاریا نکنیم

:23:

• Life Dream

دیگه توقع جواب دادن و یا سلام متقابل رو نداریم
    چون اینجا صاحب اصلی کار خداست

دقيقاً موافقم، خدا هزار بار شكر ميكنم در اين مورد خيلي تونستم نفسمو تزكيه بدم، هيچ وقت از كسي براي هيچ كاري كه براشون انجام ميدم توقعي ندارم و پاداشمو از يكي ديگه در روزي كه ميتونه كمكم كنه ميخوام :58:
    این بحث ها نوشتاری خیلی خوب منتقل نمیشه

خوب راستش آره متاسفانه، براي بعضي از موارد نوشتن زياد نميتونه موثر باشه، بايد در موردش بحث بشه تا مطلب خوب منتقل بشه، البته بايد براش كلي هم وقت و زمان گذاشت :81:

در كل تاپيك جالبي بود، مرسي به خاطر انتخاب موضوع

• METALLICA

« شب كه به خانه می‌روی و همسرت را میخواهی ببوسی، برای خدا ببوس »!

دو عدد مااااااچ به جا می آورم برای رضای خدااااا ، قربت الی الله ... :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: