واکنش بازیگر "پنج کیلومتر تا بهشت" به خودکشی کودک 12 ساله
▧ تصویر در دسترس نیست
هرچند هنوز مدیران تلویزیون رسما درباره مرگ کودکی که با الهام از سریال "پنج کیلومتر تا بهشت" خودکشی کرد، موضعی نگرفته اند، اما بازیگر این سریال به آن واکنش تندی داده است.
داریوش فرهنگ در گفتگویی با رادیو ایران، نسبت به وزارت بهداشت و آموزش و پرورش انتقادهای تندی کرد. او گفت: "برای وزارت بهداشت و این بیمارستان های بی مسئولیت متاسفم."
سه شنبه هفته گذشته، محمدمهدی در بازی با برادر کوچک خود گفته بود "میخواهم روح شوم و ببینم بابا و مامان راجع به من چه میگویند" او زمانی که خودش و برادر 6 سالهاش را در خانه تنها دید تصمیم گرفت همانند سریال پنج کیلومتر تا بهشت تبدیل به یک روح شود و به مکانهای مورد علاقهاش سر بزند. اما او با روسری خود را خفه کرد و بر اثر این حادثه دچار مرگ مغزی شد.
اظهار تاسف داریوش فرهنگ برای بیمارستان ها در حالی است که گفته شده اگر به این کودک به موقع رسیدگی می شد، او از مرگ نجات پیدا می کرد. اما در نهایت امروز اعلام شد کلیه ها و کبد این کودک 12 ساله در بیمارستان مسیح دانشوری اهدا شده است.
داریوش فرهنگ همچنین در انتقاد به نظام آموزشی، گفت: "90 درصد تعلیمات آموزش و پرورش ما بی فایده است و هیچ کمکی به تربیت بچه ها نمی کند. پرورش در تربیت بچه ها مهمتر از آموزش است."
او از بی توجهی وزارت آموزش و پرورش به پرورش انتقاد کرد و گفت: "در شرایطی که والدین به دلیل مشغله زیاد کاری و کار زیاد کمتر فرصت دارند که با فرزندان خود صحبت کنند و وقت بگذرانند، این وظیفه آموزش و پرورش است که به تربیت صحیح بچه ها بپردازد. اما متاسفانه 90 درصد آموزش های مدارس ما بی فایده هستند و در زندگی آینده بچه ها به هیچ کاری نمی آیند."
او که می گفت به شدت از مرگ این کودک 12 ساله متاثر است ادامه داد: "مرگ محمد مهدی به دلیل تربیت غلط والدین او هم بوده است. والدین نباید اجازه دهند که بچه ها هر برنامه ای را تماشا کنند. اگر حس همزاد پنداری بچه ها منجر به تکرار و تشابه سازی حوادث شود، پس دیگر هیچ فیلمی نباید ساخت! اما در هالیوود خشن ترین فیلم ها ساخته می شود و این اتفاقات نمی افتد چون برای تماشاچیانشان و رده سنی آنها، برنامه ریزی دارند و هر فیلمی را برای هر رده سنی به نمایش نمیگذارند."
"میخواهم روح شوم و ببینم بابا و مامان راجع به من چه میگویند"
از اين نوع خودكشيهاي كنجكاوانه تا حالا متاسفانه چند مورد رو در اينترنت خونده بودم، همش به خاطر اينكه ببينن چه حالي داره روح بودن!!
نقل قول: دلشاد
اما او با روسری خود را خفه کرد و بر اثر این حادثه دچار مرگ مغزی شد.
اين نوع خود كشي خيلي عجيبه!! هيچ انساني نميتونه با خفه كردن با دستان خودش، خود كشي كنه!! چون قبل از اين كه بميره بي هوش ميشه و دوباره هوا رو تنفس ميكنه!! عجيبه كه دچار مرگ مغزي شده
متاسفانه فيلمهاي ايراني بيش از حد توان ذهني كودكان دارن معنويات درجه بالا رو به خوردشون ميدن!! اين اشتباهات در برنامه هاي آبكي مخصوص كودكان و نوجوانان هم كاملاً قابل مشهوده!
دلشاد, سلام و سپاس . خیلی وحشتناک بود . نمیدونم چی بگم . درمورد این تاپیک باید یه روانشناس نظر بده . برای این خانواده واقعاً متأسفم .
نقل قول: دلشاد
داریوش فرهنگ همچنین در انتقاد به نظام آموزشی، گفت: "90 درصد تعلیمات آموزش و پرورش ما بی فایده است و هیچ کمکی به تربیت بچه ها نمی کند. پرورش در تربیت بچه ها مهمتر از آموزش است."
منم با نظر اقای فرهنگ موافقم .. کوتاهی از پدر و مادر بوده که برای بچشون وقت نزاشتن که درست تربیتش کنن
نمایش یا پنهان متندقیقا حادثه ای که برای اون دختر تو فیلم اتفاق افتاده بود دو ماه پیش برای یکی از اقوام دور ارش اتفاق افتاد.. دختر 15 ساله به خاطر یه پسر قرص میخوره به خیال اینکه خانوادش رو بترسونه ولی میره تو کما یکماهی تو کما بود بعد هم فوت کرد.. جالبه هیچ کسی دلش به حال اون دختر نمیسوزه فقط دلسوزی برای مادرش که همین یه دختر رو داشت ولی خب مقصر خودش بوده که تو تربیت بچش کوتاهی کرده.. مراسم 40 دختره رفتم هیچ ناراحتی تو چهره هیچ کسی نبود فقط چون خودکشی کرده حالا اگه جور دیگه فوت کرده بود شاید خیلی دلسوزی میشد ولی خب هم با خودش بد کرد هم با خانوادش یه بچه بازی احمقانه که کار دست خودش داد
دقیقا حادثه ای که برای اون دختر تو فیلم اتفاق افتاده بود دو ماه پیش برای یکی از اقوام دور ارش اتفاق افتاد.. دختر 15 ساله به خاطر یه پسر قرص میخوره به خیال اینکه خانوادش رو بترسونه ولی میره تو کما یکماهی تو کما بود بعد هم فوت کرد.. جالبه هیچ کسی دلش به حال اون دختر نمیسوزه فقط دلسوزی برای مادرش که همین یه دختر رو داشت ولی خب مقصر خودش بوده که تو تربیت بچش کوتاهی کرده.. مراسم 40 دختره رفتم هیچ ناراحتی تو چهره هیچ کسی نبود فقط چون خودکشی کرده حالا اگه جور دیگه فوت کرده بود شاید خیلی دلسوزی میشد ولی خب هم با خودش بد کرد هم با خانوادش یه بچه بازی احمقانه که کار دست خودش داد
خيلي غم انگيز بود، مرگهايي كه به خاطر مسائل عشقي هستند واقعاً دل ادم رو به درد ميارن
همین دیگه وقتی بدون در نظر گرفتن نوع فیلم و ساعت نمایش و هزار چیز دیگه کپی کاری میکنن و فیلم میسازن 4تا مسائل عرفانی هم میزنن تنگش که با قوانین اسلامیشون جور در بیاد همین میشه بعدم همه میگن این مقصره و اون مقصره آقا جان همه مقصر هستن
من دیروز خبر خودکشی بچه را تو ایرانیان یوکی خواندم خیلی متاثر شدم من که تو ایران زندگی میکردم بچه هام همیشه تنها میذاشتم ومیرفتم خرید .واین مسله این بود که خیلی به اونا اطمئنان داشتم که خطری ایجاد نمی کنن ..والحمد الله هیچی موردی نبود .اما وای از دست احسان کوچلو .باورکنید حتی تو خواب از دستش ارامش ندارم باور کنید موقع توالت رفتنش هم جار میزنه من میرم توالت یک وقتها عصبانی میشم میگم چرا جار میزنی خوب برو میگه اخه تو همش سراغ من میگیری وداد میزنی احسان کجا است من هم اعلام میکنم تا تو خبر دار بشی من کجا هستم چند وقت پیش کار دستم داد فیلم مستر بین دید واز یک صحنه که مستر بین ذرت تو دماغش میگذشت تقلید کرد من که داشتم سکته میکردم خیلی ترسیدم وزود ذرت از دماغش بیرون کشیدم .از این به بعد حتی ورزشهای خشن نمیزارم نگاه کنه چون میدونم بچه ام خطرناکه مادر مسول بچه هاش پدر بیچاره از صبح تا شب سر کاره ..ولی این هم بچه نبود 12 سالشه ای بابا بچه ای 12 ساله دیگه عقلش میرسه بچه نیست که حسن پسربزرگم 7 سالش بود از برادراش نگهداری میکرد .حتی پوشاک انها را عوض میکرد وتر خشک میکرد
چند وقت پیش کار دستم داد فیلم مستر بین دید واز یک صحنه که مستر بین ذرت تو دماغش میگذشت تقلید کرد من که داشتم سکته میکردم خیلی ترسیدم وزود ذرت از دماغش بیرون کشیدم
خيلي غم انگيز بود، مرگهايي كه به خاطر مسائل عشقي هستند واقعاً دل ادم رو به درد ميارن
اخه یه دختر 15 ساله چه میفهمه عشق چیه.. اصلا چرا یه دختر 15 ساله باید به این چیزا فکر کنه ... یعنی هیچی واسه سر گرمی نبود که تو این سن دلش شوهر و بچه میخاسته
نقل قول: maryamlondon1
باور کنید موقع توالت رفتنش هم جار میزنه من میرم توالت یک وقتها عصبانی میشم میگم چرا جار میزنی خوب برو میگه اخه تو همش سراغ من میگیری وداد میزنی احسان کجا است من هم اعلام میکنم تا تو خبر دار بشی من کجا هستم چند وقت پیش کار دستم داد فیلم مستر بین دید واز یک صحنه که مستر بین ذرت تو دماغش میگذشت تقلید کرد من که داشتم سکته میکردم خیلی ترسیدم وزود ذرت از دماغش بیرون کشیدم .از این به بعد حتی ورزشهای خشن نمیزارم نگاه کنه چون میدونم بچه ام خطرناکه مادر مسول بچه هاش پدر بیچاره از صبح تا شب سر کاره ..ولی این هم بچه نبود 12 سالشه ای بابا بچه ای 12 ساله دیگه عقلش میرسه بچه نیست که حسن پسربزرگم 7 سالش بود از برادراش نگهداری میکرد .حتی پوشاک انها را عوض میکرد وتر خشک میکرد
اخه یه دختر 15 ساله چه میفهمه عشق چیه.. اصلا چرا یه دختر 15 ساله باید به این چیزا فکر کنه ... یعنی هیچی واسه سر گرمی نبود که تو این سن دلش شوهر و بچه میخاسته
عشق سن و سال نميشناسه!! هر وقت لازم باشه اين حس بيدار ميشه، دوس داشتن به سن و سال نيست!! بله يه بچه 12 ساله هم ميتونه عاشق بشه، چيز عجيبي نيست، الان بچه ها از 10 سالگي همه چيز رو خوب ميفهمن و گيراييشون زياد شده
چه حالی پریروز از مدرسه امد زیر چونه اش سیاه شده بهش گفتم دعوا کردی گفت نه لیز خوردم افتادم .من میدونم دوروغ میگه چون میترسه بیام مدرسه.. چیزی بهش نگفتم .روز بعد از مدرسه اوردمش به من گفت معلم از من پرسید چرا چونه ات سیاه شده .من بهش گفتم با برادرم بازی میکردم چونه ام خورد به سرش . بعد گفت از خدا هم عذر خواهی کردم که تو قابلمه اتش نندازه .بهش گفتم پس پریروز با بچه ها دعوا کرده بودی اره؟؟؟؟
عشق سن و سال نميشناسه!! هر وقت لازم باشه اين حس بيدار ميشه، دوس داشتن به سن و سال نيست!! بله يه بچه 12 ساله هم ميتونه عاشق بشه، چيز عجيبي نيست، الان بچه ها از 10 سالگي همه چيز رو خوب ميفهمن و گيراييشون زياد شده
ادمها به این گندگی هنوز درک درستی از عشق ندارن و اینه وضعیت جامعه ما (طلاق) اون وقت یه ذره بچه چه میفهمه.. البته به نظر من اون بچه با اون سن نمیفهمه فقط دوست داره ادای دیگرون رو در بیاره هر چی که دورو برش میبینه رو تکرار کنه چون حس میکنه براش خوشاینده و اینجوری مورد توجه قرار میگیره.. فهمیدن و دیدن با درک یه مسئله خیلی فرق داره.. نظر من اینه که بچه ها تو این دوره و زمونه هر چیزی رو که میبینن دوست دارن امتحان کنن نصف بیشترشون تو کار تقلیدن نه فهمیدن و درک کردن
نخبه, موافق نيستم به شدت! اون آدم بزرگا كه گفتي فقط هيكل گنده كردن و هنوز كلشون بوي قرمه سبري ميده! بازم ميگم عشق اصلاً به سن و سال نيست، مهم قلب آدماست!!
اون آدم بزرگا كه گفتي فقط هيكل گنده كردن و هنوز كلشون بوي قرمه سبري ميده! بازم ميگم عشق اصلاً به سن و سال نيست، مهم قلب آدماست!
ما که هر کی دیدیم و شنیدیم تو سن کم عاشق شده و ازدواج هم کرده بعد چند سال جدا شدهو کلی پشیمون از این عشق زودهنگام .. البته زنهای قدیمی نه منظورم از دهه 50 به اینوره................ یعنی اگه یه روزی خودت بچه داشته باشی بعد تو سن 12 سالگی بیاد بگه ددی من عاشق شدم میخام علوس بشم شما میگی بفرما به به دخترم چه بزرگ شده هوس شوهر کرده؟
نقل قول: Life Dream
اون آدم بزرگا كه گفتي فقط هيكل گنده كردن و هنوز كلشون بوي قرمه سبري ميده!
یعنی کله بچه 12 ساله بوی مغز میده؟ وای خدا من که متنفرم از این دخترایی که هنوز به سن دبیرستان نرسیده با صد تا پسر دوستن و ادعای عشق و عاشقی میکنن و همچنین پسرهایی که تو سن کم هوس زن گرفتن میزنه به سرشون بعد ازدواج هم هوس دوست دختر بازی
ما که هر کی دیدیم و شنیدیم تو سن کم عاشق شده و ازدواج هم کرده بعد چند سال جدا شدهو کلی پشیمون از این عشق زودهنگام .. البته زنهای قدیمی نه منظورم از دهه 50 به اینوره................ یعنی اگه یه روزی خودت بچه داشته باشی بعد تو سن 12 سالگی بیاد بگه ددی من عاشق شدم میخام علوس بشم شما میگی بفرما به به دخترم چه بزرگ شده هوس شوهر کرده؟
فكر كنم در مورد ازدواج عشق گفتم ها! من كي در مورد ازدواج حرف زدم!
نقل قول: نخبه
یعنی کله بچه 12 ساله بوی مغز میده؟
اينم در مورد ادم بزرگا بود كه گفتم فقط هيكل گنده كردن و كلشون بوي قرمه سبزي ميده!! متنمو درست بخون شيريــــــــــــــــن
نقل قول: نخبه
وای خدا من که متنفرم از این دخترایی که هنوز به سن دبیرستان نرسیده با صد تا پسر دوستن و ادعای عشق و عاشقی میکنن و همچنین پسرهایی که تو سن کم هوس زن گرفتن میزنه به سرشون بعد ازدواج هم هوس دوست دختر بازی
اون عشق نيست، بچه بازيه!! عشق هميشه يكي هست و تا زماني كه سرنوشت اونا رو از هم نگيره همون يكي ميمونه! اين موضوع چه برطي به عشق داشت اخه!!
اون عشق نيست، بچه بازيه!! عشق هميشه يكي هست و تا زماني كه سرنوشت اونا رو از هم نگيره همون يكي ميمونه! اين موضوع چه برطي به عشق داشت اخه!!
خب از این عشقا که شما میگی تا ادم بزرگ بشه از صد نفر خوشش میاد و عاشقش میشه .. من میگم عشق باید یه موقعی سراغ ادم بیاد که معنی عشق رو بتونه درک کنه .. عشق که بچه بازی و الکی نیست که هر کی پشت سیبیلش سبز شد بگه من عاشق شدم منظور منو نمیگیریاااااااااااااااااااااا منظور من این بود که بچه هایی که تو سن کم میگن عاشق شدن بچه بازی بوده و یه هوس و یه بازی بازی بعضیا هم تو بچگی عاشق یکی میشن و تا بزرگ بشن تو ذهنشون می مونه بعد که بزرگ شدن عاقل شدن میشه عشق اولین و اخرینشون خب این خوبه ولی نه اونی که 12 سالشه عشق شوهر کردنه یا طرف هنوز سربازی نرفته پول تو جیبیش رو از باباش میگیره میگه زن میخام
اينم در مورد ادم بزرگا بود كه گفتم فقط هيكل گنده كردن و كلشون بوي قرمه سبزي ميده!! متنمو درست بخون شيريــــــــــــــــن
خب تو میگی ادم بزرگا کلشون بوی قورمه سبزی میده و کوکترا رو بیشتر قبول داری واسه همین گفتم شاید از نظر توادم بزرگا نمیفهمن ولی نیم وجب بچه بهتر درک میکنه و کلش بوی مغز میده
عشقی که به ازدواج ختم نشه روز مرگش با عشق جدید فرا میرسه. البته اگر عشق جدید لایق باشه.. د رغیر اینصورت یه عقده میشه می مونه تو دل ادم و یه عمر حسرت
کا ش جلو دستم بودی یه مشت میزدم پای چشمت با من لج نکنی
به نظر منم بیشتر تقصیر پدرو مادره بوده !! چرا یه بچه ی ۱۲ ساله اینقدر باید احمق باشه!! آخی!! maryamlondon1, نازی خدا برات حفظش کنه
نمایش یا پنهان متنپسر من خیلی بی بخاره اصلا شیطون نیست بچګی هم نمیکنه ګاهی دلم براش میسوزه!! خودم شیطونی می کنم که یاد بګیره
نخبه, شیرینم منم با نظرت تا حدودی موافقم. ولی خب جلوی بلوغ بچه ها و بالا رفتن هورمون جنسیشونو که نمیتونیم بګیریم. مثلا اینجا با وجود این همه تبلیغ برای روابط جنسی که حتی روی ایستګاه اتوبوس هم هستش واقعا نمیشه جوونهای بیچاره و نیازشون روکنترل کرد ولی منم موافقم که چاره ش ازدواج زود هنګام نیست که فاجعه میشه. ولی دوستی به نظرم اشکالی نداشته باشه که حداقل بعدا برای ازدواج نیاز به جنس مخالف رو با عشق اشتباه نګیرن!!
حداقل بعدا برای ازدواج نیاز به جنس مخالف رو با عشق اشتباه نګیرن!!
منم همین رو میگم اسم عشق رو خراب نکنن.. هر هوسی و هر بچه بازی اسمش عشق نیست من میدونم یه بچه میفهمه جنس مخالف یعنی چی منظورم اینه که نمیتونه خیلی چیزای دیگه رو تو این روابط درک کنه یه چیز غریزی فقط تو وجودشه که بلد هم نیست چطوری کنترلش کن و این خانواده ها هستن که باید بچه رو راهنمایی کنن نه اینکه یه بچه سر کش بار بیارن و به ساز اون جوجه برقصن و بگن خب بچس دیگه پشت سیبیلش سبز شده عاشق شده بسم الله
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
هرچند هنوز مدیران تلویزیون رسما درباره مرگ کودکی که با الهام از سریال "پنج کیلومتر تا بهشت" خودکشی کرد، موضعی نگرفته اند، اما بازیگر این سریال به آن واکنش تندی داده است.
داریوش فرهنگ در گفتگویی با رادیو ایران، نسبت به وزارت بهداشت و آموزش و پرورش انتقادهای تندی کرد. او گفت: "برای وزارت بهداشت و این بیمارستان های بی مسئولیت متاسفم."
سه شنبه هفته گذشته، محمدمهدی در بازی با برادر کوچک خود گفته بود "میخواهم روح شوم و ببینم بابا و مامان راجع به من چه میگویند" او زمانی که خودش و برادر 6 سالهاش را در خانه تنها دید تصمیم گرفت همانند سریال پنج کیلومتر تا بهشت تبدیل به یک روح شود و به مکانهای مورد علاقهاش سر بزند. اما او با روسری خود را خفه کرد و بر اثر این حادثه دچار مرگ مغزی شد.
اظهار تاسف داریوش فرهنگ برای بیمارستان ها در حالی است که گفته شده اگر به این کودک به موقع رسیدگی می شد، او از مرگ نجات پیدا می کرد. اما در نهایت امروز اعلام شد کلیه ها و کبد این کودک 12 ساله در بیمارستان مسیح دانشوری اهدا شده است.
او از بی توجهی وزارت آموزش و پرورش به پرورش انتقاد کرد و گفت: "در شرایطی که والدین به دلیل مشغله زیاد کاری و کار زیاد کمتر فرصت دارند که با فرزندان خود صحبت کنند و وقت بگذرانند، این وظیفه آموزش و پرورش است که به تربیت صحیح بچه ها بپردازد. اما متاسفانه 90 درصد آموزش های مدارس ما بی فایده هستند و در زندگی آینده بچه ها به هیچ کاری نمی آیند."
او که می گفت به شدت از مرگ این کودک 12 ساله متاثر است ادامه داد: "مرگ محمد مهدی به دلیل تربیت غلط والدین او هم بوده است. والدین نباید اجازه دهند که بچه ها هر برنامه ای را تماشا کنند. اگر حس همزاد پنداری بچه ها منجر به تکرار و تشابه سازی حوادث شود، پس دیگر هیچ فیلمی نباید ساخت! اما در هالیوود خشن ترین فیلم ها ساخته می شود و این اتفاقات نمی افتد چون برای تماشاچیانشان و رده سنی آنها، برنامه ریزی دارند و هر فیلمی را برای هر رده سنی به نمایش نمیگذارند."
منبع: خبرآنلاین
Life Dream
از اين نوع خودكشيهاي كنجكاوانه تا حالا متاسفانه چند مورد رو در اينترنت خونده بودم، همش به خاطر اينكه ببينن چه حالي داره روح بودن!!
اين نوع خود كشي خيلي عجيبه!! هيچ انساني نميتونه با خفه كردن با دستان خودش، خود كشي كنه!! چون قبل از اين كه بميره بي هوش ميشه و دوباره هوا رو تنفس ميكنه!! عجيبه كه دچار مرگ مغزي شده
متاسفانه فيلمهاي ايراني بيش از حد توان ذهني كودكان دارن معنويات درجه بالا رو به خوردشون ميدن!! اين اشتباهات در برنامه هاي آبكي مخصوص كودكان و نوجوانان هم كاملاً قابل مشهوده!
soheyla
سلام و سپاس
خیلی وحشتناک بود . نمیدونم چی بگم . درمورد این تاپیک باید یه روانشناس نظر بده . برای این خانواده واقعاً متأسفم .
با نظر آقای فرهنگ کاملاً موافقم .
نخبه
منم با نظر اقای فرهنگ موافقم .. کوتاهی از پدر و مادر بوده که برای بچشون وقت نزاشتن که درست تربیتش کنن
نمایش یا پنهان متن
دقیقا حادثه ای که برای اون دختر تو فیلم اتفاق افتاده بود دو ماه پیش برای یکی از اقوام دور ارش اتفاق افتاد.. دختر 15 ساله به خاطر یه پسر قرص میخوره به خیال اینکه خانوادش رو بترسونه ولی میره تو کما یکماهی تو کما بود بعد هم فوت کرد.. جالبه هیچ کسی دلش به حال اون دختر نمیسوزه فقط دلسوزی برای مادرش که همین یه دختر رو داشت ولی خب مقصر خودش بوده که تو تربیت بچش کوتاهی کرده.. مراسم 40 دختره رفتم هیچ ناراحتی تو چهره هیچ کسی نبود فقط چون خودکشی کرده حالا اگه جور دیگه فوت کرده بود شاید خیلی دلسوزی میشد ولی خب هم با خودش بد کرد هم با خانوادش یه بچه بازی احمقانه که کار دست خودش دادLife Dream
gilas
بعدم همه میگن این مقصره و اون مقصره آقا جان همه مقصر هستن
maryamlondon1
دلشاد
وااااای خدااااا برادر زاده منو ببینی چی میگی
نخبه
Life Dream
maryamlondon1
ارامشمو سلب کرده
چه حالی پریروز از مدرسه امد زیر چونه اش سیاه شده بهش گفتم دعوا کردی گفت نه لیز خوردم افتادم .من میدونم دوروغ میگه چون میترسه بیام مدرسه.. چیزی بهش نگفتم .روز بعد از مدرسه اوردمش به من گفت معلم از من پرسید چرا چونه ات سیاه شده .من بهش گفتم با برادرم بازی میکردم چونه ام خورد به سرش . بعد گفت از خدا هم عذر خواهی کردم که تو قابلمه اتش نندازه .بهش گفتم پس پریروز با بچه ها دعوا کرده بودی اره؟؟؟؟
نخبه
ادمها به این گندگی هنوز درک درستی از عشق ندارن و اینه وضعیت جامعه ما (طلاق) اون وقت یه ذره بچه چه میفهمه.. البته به نظر من اون بچه با اون سن نمیفهمه فقط دوست داره ادای دیگرون رو در بیاره هر چی که دورو برش میبینه رو تکرار کنه چون حس میکنه براش خوشاینده و اینجوری مورد توجه قرار میگیره..
فهمیدن و دیدن با درک یه مسئله خیلی فرق داره.. نظر من اینه که بچه ها تو این دوره و زمونه هر چیزی رو که میبینن دوست دارن امتحان کنن نصف بیشترشون تو کار تقلیدن نه فهمیدن و درک کردن
نخبه
چی بهش گفتین اینجوری میترسه؟
Life Dream
موافق نيستم به شدت!
اون آدم بزرگا كه گفتي فقط هيكل گنده كردن و هنوز كلشون بوي قرمه سبري ميده! بازم ميگم عشق اصلاً به سن و سال نيست، مهم قلب آدماست!!
نخبه
یعنی کله بچه 12 ساله بوی مغز میده؟
وای خدا من که متنفرم از این دخترایی که هنوز به سن دبیرستان نرسیده با صد تا پسر دوستن و ادعای عشق و عاشقی میکنن و همچنین پسرهایی که تو سن کم هوس زن گرفتن میزنه به سرشون بعد ازدواج هم هوس دوست دختر بازی
Life Dream
نخبه
نمایش یا پنهان متن
خب از این عشقا که شما میگی تا ادم بزرگ بشه از صد نفر خوشش میاد و عاشقش میشه .. من میگم عشق باید یه موقعی سراغ ادم بیاد که معنی عشق رو بتونه درک کنه .. عشق که بچه بازی و الکی نیست که هر کی پشت سیبیلش سبز شد بگه من عاشق شدم
منظور منو نمیگیریاااااااااااااااااااااا
بعضیا هم تو بچگی عاشق یکی میشن و تا بزرگ بشن تو ذهنشون می مونه بعد که بزرگ شدن عاقل شدن میشه عشق اولین و اخرینشون خب این خوبه
خب تو میگی ادم بزرگا کلشون بوی قورمه سبزی میده و کوکترا رو بیشتر قبول داری واسه همین گفتم شاید از نظر توادم بزرگا نمیفهمن ولی نیم وجب بچه بهتر درک میکنه و کلش بوی مغز میده
عشقی که به ازدواج ختم نشه روز مرگش با عشق جدید فرا میرسه. البته اگر عشق جدید لایق باشه.. د رغیر اینصورت یه عقده میشه می مونه تو دل ادم و یه عمر حسرت
کا ش جلو دستم بودی یه مشت میزدم پای چشمت
The one
maryamlondon1,
نمایش یا پنهان متن
پسر من خیلی بی بخاره اصلا شیطون نیست بچګی هم نمیکنه ګاهی دلم براش میسوزه!! خودم شیطونی می کنم که یاد بګیرهنخبه,
شیرینم منم با نظرت تا حدودی موافقم. ولی خب جلوی بلوغ بچه ها و بالا رفتن هورمون جنسیشونو که نمیتونیم بګیریم.
مثلا اینجا با وجود این همه تبلیغ برای روابط جنسی که حتی روی ایستګاه اتوبوس هم هستش واقعا نمیشه جوونهای بیچاره و نیازشون روکنترل کرد ولی منم موافقم که چاره ش ازدواج زود هنګام نیست که فاجعه میشه. ولی دوستی به نظرم اشکالی نداشته باشه که حداقل بعدا برای ازدواج نیاز به جنس مخالف رو با عشق اشتباه نګیرن!!
نخبه
منم همین رو میگم اسم عشق رو خراب نکنن.. هر هوسی و هر بچه بازی اسمش عشق نیست
من میدونم یه بچه میفهمه جنس مخالف یعنی چی منظورم اینه که نمیتونه خیلی چیزای دیگه رو تو این روابط درک کنه یه چیز غریزی فقط تو وجودشه که بلد هم نیست چطوری کنترلش کن و این خانواده ها هستن که باید بچه رو راهنمایی کنن نه اینکه یه بچه سر کش بار بیارن و به ساز اون جوجه برقصن
Life Dream
باشه من ديگه باهات لج نميكنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→