₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » &&& واکنش بازیگر "پنج کیلومتر تا بهشت" به خودکشی کودک 12 ساله &&&
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » &&& واکنش بازیگر "پنج کیلومتر تا بهشت" به خودکشی کودک 12 ساله &&&
1 2

بدون عکس

&&& واکنش بازیگر "پنج کیلومتر تا بهشت" به خودکشی کودک 12 ساله &&&

1052 بازدید، 30 پست، نویسنده: دلشاد

• maryamlondon1

[quote=نخبه]حالا چرا قابلمه؟
    چی بهش گفتین اینجوری میترسه؟:23: [/quote]]
    هروقت دروغ میگه . یا شکلاتهای حرام میخواهد براش بخرم بهش میگم اینا حراما وخدا یک قابلمه داره پر از اتش که هرکس این کار بکنه خدا اون تو همون قابلمه میندازه..اخه بیشتر شکلاتهای ما با مشروب یا با ژلاتین خوک میسازن که موقع خرید باید دقت کنیم پشت اون بخوانیم که حرام نداشته باشه :2:
    [quote=نخبه]که هر کی دیدیم و شنیدیم تو سن کم عاشق شده و ازدواج هم کرده بعد چند سال جدا شدهو کلی پشیمون از این عشق زودهنگام .[/
    quote]
    واقعا همنطوره یک همسایه داشتیم عاشق پسر همسایشون شد .اون هم چه عشق اتشین .انها با مخالفت خانواده پسره ازدواج کردن بعد از چند سال وبا داشتن دوتا بچه خانم عاشق دوست شوهرش شد واز شوهرش جدا شد وبااو ازدواج کرد اون اقا هم 4 تا بچه از زنش داشت :2: من از شنیدن این ماجرا شوک شدم اخه باور نمیکردم این عشق اتشین چه زود خاموش شد :2:
    [quote=نخبه]وای خدا من که متنفرم از این دخترایی که هنوز به سن دبیرستان نرسیده با صد تا پسر دوستن و ادعای عشق و عاشقی میکنن و همچنین پسرهایی که تو سن کم هوس زن گرفتن میزنه به سرشون بعد ازدواج هم هوس دوست دختر بازی :30:[/
    quote]
    من هم موافقم وبه شدت نفرت دارم از این مدل عشق وعاشقی بچه گانه .یادم چند وقت پیش خبری درباره خودکشی دو جوان خوانده بودم
    ماموران کلانتری ۳۱ کوی کارمندان کرج، پس ازحضور درصحنه حادثه با جسد خون آلود پسرنوجوانی روبرو شدند که به علت نامعلومی خود را از طبقه چهارم ساختمانی به پایین پرتاب کرده بود.
    ماموران نیروی انتظامی دربررسی‌های اولیه دریافتند که «آرش» ۱۷ ساله و «سمیرا» ۱۵ ساله از طبقه چهارم ساختمان به پایین پریده‌اند که «آرش» در لحظه سقوط جان خود را از دست داده، اما «سمیرا» از طریق اورژانس به بیمارستان شهید مدنی کرج انتقال داده شده است.
    تلاش ماموران برای یافتن سرنخ‌های از علت وقوع این حادثه ادامه داشت تا این که کارآگاهان در تحقیق از والدین این دونوجوان دریافتند که این دو نوجوان به مدت یک سال بوده که با یکدیگر رابطه‌دوستانه برقرار کرده بودند و تصمیم بر ازدواج گرفته بودند که به دلیل مخالفت خانواده‌هایشان برای ازدواج دست به چنین اقدامی زدند.
    سرهنگ یارندی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تهران، با اعلام این خبر گفت: حال عمومی «سمیرا» به شدت وخیم گزارش شده است.
    وی به والدین هشدار داد: از فرزندان نوجوان خود مراقبت بیشتری کرده و با بیان دلایل منطقی فرزندانتان را از پیامدهای ناگوار دوستی‌های خیابانی و ازدواج‌های زودگذر آگاه کرده تا دیگر شاهد چنین حوادث تلخ و ناگواری
    [quote=The one

]پسر من خیلی بی بخاره اصلا شیطون نیست بچګی هم نمیکنه ګاهی دلم براش میسوزه!! خودم شیطونی می کنم که یاد بګیره :4: [/quote]
    هیفا جون شکلاتش بده . :15:

• maryamlondon1

نمی دونم چرا پستم خراب شد :2:

• SaMaN TaJ

نقل قول: نخبه
    وای خدا من که متنفرم از این دخترایی که هنوز به سن دبیرستان نرسیده با صد تا پسر دوستن و ادعای عشق و عاشقی میکنن و همچنین پسرهایی که تو سن کم هوس زن گرفتن میزنه به سرشون بعد ازدواج هم هوس دوست دختر بازی

الحق که فامیل خودمی.......... :52:

• sib

بچه 12 ساله و انقده بی عقل؟ :13:

• دلشاد

بابت حضور در تابیکم از همتون ممنونم 442

• matin.57

آخر و عاقبت فیلم و سریال های آبکی صدا و سیما بیشتر از این نمیشه

والا ما دیگه روح لاس زن ندیده بودیم که از صدقه سر اقای ضرغامی این یکی رو هم دیدیم

• پرسپولیس

ببخشید بچه هر فیلمی رو باید بشینه با ننه باباش ببینهههههههههه؟ :7:
    هر چدر و مادری باید تشخیص بده بچش چی رو باید ببینه چی رو نبینه... بچه 12 ساله خیلی هم بی عقل نیست که بخواد همچین کارایی کنه... پس ظرفیت دیدن این جور فیلم ها رو نداشته... و پدر و مادرش نباید می گذاشتم که ببینه :1: خدا رحمت کنه این طفل رو :2:

• نخبه

نقل قول: matin.57
    والا ما دیگه روح لاس زن ندیده بودیم که از صدقه سر اقای ضرغامی این یکی رو هم دیدیم

همینو بگو والا:23: من گفتم اگه این پسره زنده نشه عوضش با این دخمل روحه دوس میشه بدون گیر گشت ارشاد و این حرفا هی با هم همه جا میرن و هر کاری دلشون بخاد میکنن :4:

• چکاوک

وای خدای من دیوانه کنندس مرگ فرزند مادر بیچارش دق میکنه :79:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: