ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عوامل تاثیر گذار بر روابط جنسی
محسن صائب
شرمنده من اینجا نمی تونم نظر بدم
نمایش یا پنهان متن
آخه خجالت می کشم
من هم
اولا ممنون دخترم
در ثانی
من نمیدونم چراب باید خجالت کشید
اگر لااقل به موارد طلاق نگاه کنیم میبنیم که بیشتر از 60 درصد ظلاق ها در ایران ریشه جنسی دارند
یعنی عامل اصلی از اتاق خواب شروع میشه
بدتر از اون تعداد بسیار زیادی از زوجین هستند که شاید بظاهر با هم زندگی کنند ولی در حقیقت جدا هستند
به قول معروق طلاق عاطفی
پس واقعا مسئله مهم و حیاتی هست مثلا اگر مردها بدونند اعتیاد به مواد مخدر شاید در شروع موجب شادابی س/ک/س بشود ولی در میان مدت باعث سستی و نهایتا نابودی جنسی فرد معتاد میشه شاید بیشتر بفکر فرو بروند
میدونید یعنی چی
چند روز قبل خانمی عنوان میکرد الان 33ساله هستم و همسرم هم 38 ساله و متاسفانه 7سال هست که معتاد به تریاک شده
از فشار های روحی و روانی سردرد های شدید استرس زیاد ووو مینالید
در پایان مشخص شد خانم در این سن یعنی اوج شهوت جنسی قرار دارد و مرد که معتاد شده بتدریج حس خودش رو از دست داده
رابطه انها حداکثر ماهی دوبار انهم اصلا در حد نرمالی نیست
پس این اموزه ها بسیار مهم هستند
نخبه
EVANESCENCE
محسن صائب,
به نظر منم خیلی مهمه این مساله
ژنرال
maryamlondon1
خوب بشتر بچه های انجا مجردن وبعد سنشون از 17 تا 23 سال بیشتر نیست یعنی همسن پسرم حسن
EVANESCENCE
gilas
آخه نه الان همه 17 تا 23 ساله های ما هم هیچی نمیدون و چشم و گوش بسته هستن
نخبه
من که چشم و گوشم بستس
EVANESCENCE
اتفاقا اطلاعاتشون بالاتروکاملتره
اره خب تو اون که شکی نیست
محسن صائب
حالا چی ؟ حتما خیلی کنجکاو شدی؟
>>>>>خارج از شوخی
یک رابطه جنسی نرمال دارای تعریف خاصی هست ، که به راحتی میشه با چند سوال و جواب مشخص کرد
روابط جنسی نرمال موجب نشاط و ارامش میشوند و اگر خلاف این قضیه اتفاق بیفته نه تنها ارامشی در کار نخواهد بود بلکه بتدریج موجب سردی یکی از طرفین خواهد شد
حرف شما رو همچون همیشه کاملا متین و منطقی میدونم
ولی واقع قضیه اینکه اکثر دوستان با اینکه مجرد هستند ولی تحصیلکرده ، و دارای فهم اجتماعی بالایی هستند ،
بخوبی نیاز به دانستن موارد مهم رو در هر زمینه درک میکنند
بهتره به جوونها اعتماد کرد
نخبه
نه بابا من خودم یه پا استادم همه رو درس میدم
خندم گرفت از اینکه شما رفتین در این مورد طرف رو سوال پیچ کردین طرف هم هی این شکلی شده
gilas
تو جزء استثنا ها هستی قربونت برم
EVANESCENCE
ولی واقع قضیه اینکه اکثر دوستان با اینکه مجرد هستند ولی تحصیلکرده ، و دارای فهم اجتماعی بالایی هستند ،
منظورشون ما هستیم
gilas
پــــَ نه پــــَ
محسن صائب
خندم گرفت از اینکه شما رفتین در این مورد طرف رو سوال پیچ کردین طرف هم هی این شکلی شده و جواب داده
برام بعضی وقتها جالبه
معمولا ما مردها با اینکه از این نوع موارد و سوال و جواب ها خوشمون میاد
ولی اگر سوال و سوال کننده مقداری خصوصی تر و جدی تر سوالهای رو مطرح کنه این حالت
خانمها راحت تر هستند حداکثر
gilas
گلاب به روت این آخریش(
نخبه
نمایش یا پنهان متن
هان؟ جمله بندیش یه جوریه
ای ناقلا
نه تو رو خدا خجالت نکشن.. اخه مردها دوست ندارن در مورد مسائل اینجوریشون به دیگرون بگن مخصوصا اگر ضعف داشته باشن .. اخه بس که بهشون گفتن مرد مرد جو گیر شدن فکر کردن خبریه .. اقایون حتی وقتی بیمار هم میشن کمتر دکتر میرن مگه اینه دیگه رو به موت باشن.. یه وقت از مردونگیشون کم میشه
ولی زنها تو اینجور مسائل و تعریف کردنش راحت ترن چون ترجیح میدن مشکلشون زودتر حل بشه .. منتها خیلی ضایعس ادم بپره به یه مرد از این جریانا تعریف کنه مخصوصا وقتی میشناسدش
SaMaN TaJ
لطفا ادامه بدین
maryamlondon1
من نمیگم چشم وگوش بسته هستن .در زمان ما تا موقع که به حجله عروسی وارد نشدیم بلد نبودیم رابطه زن ومرد چه هست وچطور بچه درست میشد واصلا برای چه ازدواج می کنیم
درسته محسن جان ولی حرف زدن ونظر دادن هر جا نمیشه مطرح کرد .. من هم نگفتم بی سوادن بیان انجا با این جور مطالب سوادشون بالا ببرن . حالا تو سایت ما نباشن سایتهای دیگه پر هستن از این مطالب .
محسن صائب
کاملا با فرمایشات حضرت عالی موافق هستم
و منظور من از اون دوستانی که عرض کردم همین بچه های خوب سایت مثل میرزا و کیش مهر وگیلاسی و پرستو و نخبه و و باقی دوستان مجرد که من احترام خاصی براشون قایل هستم و مطمئن هستم شما هم موافق عرایض من هستید
نکته دیگه
قرار نیست ما(متاهل ها) در این موضوعات از سکس عریان و واضح حرف بزنیم بلکه باید بتونیم خیلی ظریف و در لفافه و در کمال احترام و صداقت جواب سوالهای دوستان رو بدهیم . اونا رو خیلی روان در جریان بگذاریم
تجربه من در مواجهه با دوستان مجرد در جامعه چه از نظر دختر و چه پسر
اونا شاید به حجم زیادی از اطلاعات جنسی از همه طرق دسترسی دارند(اینتر نت ، ماهواره ، دوستی ها) ولی به واقع قضیه این اطلاعات اصلا در مسیر صحیحی قرار نداره و اصلا با فرهنگ ایرانی همخوانی نداشته پس نمیشه اطلاعات و اموزه های دختر و پسر امروزی رو جزو اطلاعاتی بدونیم که در اینده بدرد زندگی مشترکشون خواهد خورد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→