₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » عوامل تاثیر گذار بر روابط جنسی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » عوامل تاثیر گذار بر روابط جنسی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

عوامل تاثیر گذار بر روابط جنسی

963 بازدید، 43 پست، نویسنده: EVANESCENCE

• محسن صائب

نقل قول: maryamlondon1
    نقل قول: بندری
    شرمنده من اینجا نمی تونم نظر بدم

نمایش یا پنهان متن
    آخه خجالت می کشم
    من هم

اولا ممنون دخترم :46:
    در ثانی
    من نمیدونم چراب باید خجالت کشید
    اگر لااقل به موارد طلاق نگاه کنیم میبنیم که بیشتر از 60 درصد ظلاق ها در ایران ریشه جنسی دارند
    یعنی عامل اصلی از اتاق خواب شروع میشه
    بدتر از اون تعداد بسیار زیادی از زوجین هستند که شاید بظاهر با هم زندگی کنند ولی در حقیقت جدا هستند
    به قول معروق طلاق عاطفی
    پس واقعا مسئله مهم و حیاتی هست مثلا اگر مردها بدونند اعتیاد به مواد مخدر شاید در شروع موجب شادابی س/ک/س بشود ولی در میان مدت باعث سستی و نهایتا نابودی جنسی فرد معتاد میشه شاید بیشتر بفکر فرو بروند
    میدونید یعنی چی
    چند روز قبل خانمی عنوان میکرد الان 33ساله هستم و همسرم هم 38 ساله و متاسفانه 7سال هست که معتاد به تریاک شده
    از فشار های روحی و روانی سردرد های شدید استرس زیاد ووو مینالید
    در پایان مشخص شد خانم در این سن یعنی اوج شهوت جنسی قرار دارد و مرد که معتاد شده بتدریج حس خودش رو از دست داده
    رابطه انها حداکثر ماهی دوبار انهم اصلا در حد نرمالی نیست
    پس این اموزه ها بسیار مهم هستند

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    رابطه انها حداکثر ماهی دوبار انهم اصلا در حد نرمالی نیست

:83: خودشون گفتن نرمال نیست .. کلا تعریف کردن دیگه چی به چیه :23:

• EVANESCENCE

Gormesabzi,
    :4: اتفاقا انتظار دارم
    محسن صائب,
    به نظر منم خیلی مهمه این مساله
    نقل قول: نخبه
    :83: خودشون گفتن نرمال نیست .. کلا تعریف کردن دیگه چی به چیه :23:

:23: :23: نمیری شیرین

• ژنرال

نور مناسب هم خیلی مهمه :9:

• maryamlondon1

من نمیدونم چراب باید خجالت کشید

خوب بشتر بچه های انجا مجردن وبعد سنشون از 17 تا 23 سال بیشتر نیست یعنی همسن پسرم حسن :2: خوب من هم روم نمیشه باپسرم حسن از این بحثها بکنم :2: اگر بچه های این سایت همه مجرد وسنشون بالا بود یک چیزی دیگه ای بود :4:

• EVANESCENCE

نقل قول: میرزا
    نور مناسب هم خیلی مهمه :9:

:23: ببخشید دیگه این مطلب جاافتاده بود

• gilas

خوب بشتر بچه های انجا مجردن وبعد سنشون از 17 تا 23 سال بیشتر نیست یعنی همسن پسرم حسن خوب من هم روم نمیشه باپسرم حسن از این بحثها بکنم اگر بچه های این سایت همه مجرد وسنشون بالا بود یک چیزی دیگه ای بود

آخه نه الان همه 17 تا 23 ساله های ما هم هیچی نمیدون و چشم و گوش بسته هستن :4:

• نخبه

نقل قول: gilas
    آخه نه الان همه 17 تا 23 ساله های ما هم هیچی نمیدون و چشم و گوش بسته هستن

من که چشم و گوشم بستس :9:

• EVANESCENCE

آخه نه الان همه 17 تا 23 ساله های ما هم هیچی نمیدون و چشم و گوش بسته هستن :4:

اتفاقا اطلاعاتشون بالاتروکاملتره :4:
    من که چشم و گوشم بستس :9:

اره خب تو اون که شکی نیست :83:

• محسن صائب

خودشون گفتن نرمال نیست .. کلا تعریف کردن دیگه چی به چیه

:83:
    حالا چی ؟ حتما خیلی کنجکاو شدی؟ :83:
    >>>>>خارج از شوخی
    یک رابطه جنسی نرمال دارای تعریف خاصی هست ، که به راحتی میشه با چند سوال و جواب مشخص کرد
    روابط جنسی نرمال موجب نشاط و ارامش میشوند و اگر خلاف این قضیه اتفاق بیفته نه تنها ارامشی در کار نخواهد بود بلکه بتدریج موجب سردی یکی از طرفین خواهد شد
    خوب بشتر بچه های انجا مجردن وبعد سنشون از 17 تا 23 سال بیشتر نیست یعنی همسن پسرم حسن خوب من هم روم نمیشه باپسرم حسن از این بحثها بکنم اگر بچه های این سایت همه مجرد وسنشون بالا بود یک چیزی دیگه ای بود

حرف شما رو همچون همیشه کاملا متین و منطقی میدونم
    ولی واقع قضیه اینکه اکثر دوستان با اینکه مجرد هستند ولی تحصیلکرده ، و دارای فهم اجتماعی بالایی هستند ،
    بخوبی نیاز به دانستن موارد مهم رو در هر زمینه درک میکنند
    بهتره به جوونها اعتماد کرد

• نخبه

حالا چی ؟ حتما خیلی کنجکاو شدی؟

نه بابا من خودم یه پا استادم همه رو درس میدم :23:
    خندم گرفت از اینکه شما رفتین در این مورد طرف رو سوال پیچ کردین طرف هم هی این شکلی شده :9: و جواب داده :23:

• gilas

من که چشم و گوشم بستس

تو جزء استثنا ها هستی قربونت برم 362

• EVANESCENCE

ولی واقع قضیه اینکه اکثر دوستان با اینکه مجرد هستند ولی تحصیلکرده ، و دارای فهم اجتماعی بالایی هستند ،

منظورشون ما هستیم :4:

• gilas

نقل قول: EVANESCENCE
    منظورشون ما هستیم

پــــَ نه پــــَ :23: :23:

• محسن صائب

نه بابا من خودم یه پا استادم همه رو درس میدم
    خندم گرفت از اینکه شما رفتین در این مورد طرف رو سوال پیچ کردین طرف هم هی این شکلی شده و جواب داده

برام بعضی وقتها جالبه
    معمولا ما مردها با اینکه از این نوع موارد و سوال و جواب ها خوشمون میاد :4:
    ولی اگر سوال و سوال کننده مقداری خصوصی تر و جدی تر سوالهای رو مطرح کنه این حالت :9: رو میشه بیشتر دید
    خانمها راحت تر هستند حداکثر :11:

• gilas

خانمها راحت تر هستند حداکثر :11:

گلاب به روت این آخریش( :11: ) دیگه چی بود 451

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    خانمها راحت تر هستند حداکثر

هان؟ جمله بندیش یه جوریه :7:
    معمولا ما مردها با اینکه از این نوع موارد و سوال و جواب ها خوشمون میاد

ای ناقلا :3:
    ولی اگر سوال و سوال کننده مقداری خصوصی تر و جدی تر سوالهای رو مطرح کنه این حالت :9: رو میشه بیشتر دید

نه تو رو خدا خجالت نکشن.. اخه مردها دوست ندارن در مورد مسائل اینجوریشون به دیگرون بگن مخصوصا اگر ضعف داشته باشن .. اخه بس که بهشون گفتن مرد مرد جو گیر شدن فکر کردن خبریه .. اقایون حتی وقتی بیمار هم میشن کمتر دکتر میرن مگه اینه دیگه رو به موت باشن.. یه وقت از مردونگیشون کم میشه:23:
    ولی زنها تو اینجور مسائل و تعریف کردنش راحت ترن چون ترجیح میدن مشکلشون زودتر حل بشه .. منتها خیلی ضایعس ادم بپره به یه مرد از این جریانا تعریف کنه مخصوصا وقتی میشناسدش :4:

• SaMaN TaJ

چه بحث های لایتی.......... :4:
    لطفا ادامه بدین :9:

• maryamlondon1

آخه نه الان همه 17 تا 23 ساله های ما هم هیچی نمیدون و چشم و گوش بسته هستن

من نمیگم چشم وگوش بسته هستن .در زمان ما تا موقع که به حجله عروسی وارد نشدیم بلد نبودیم رابطه زن ومرد چه هست وچطور بچه درست میشد واصلا برای چه ازدواج می کنیم :2: ما چشم وگوش بسته بودیم ..ولی الان ماشالله یک بچه ای هفت ساله میدونه زن چطور زایمان می کنه :4: الان انترنت وسایت های ماشالله هزار ما شالله مستهجن زیاده وفیلم های جنسی از فیلمهای اموزشی بیشتر در دسترسه .. کتابهای اموزش جنسی قبل از ازدواج هم فراونه. که در زمان ما این گونه نبودن.. :2:

درسته محسن جان ولی حرف زدن ونظر دادن هر جا نمیشه مطرح کرد .. من هم نگفتم بی سوادن بیان انجا با این جور مطالب سوادشون بالا ببرن . حالا تو سایت ما نباشن سایتهای دیگه پر هستن از این مطالب . :1: در ضمن ما به جوانانمون اعتماد داریم ولی به گرگهای گرسنه اعتماد نداریم :2:

• محسن صائب

درسته محسن جان ولی حرف زدن ونظر دادن هر جا نمیشه مطرح کرد .. من هم نگفتم بی سوادن بیان انجا با این جور مطالب سوادشون بالا ببرن . حالا تو سایت ما نباشن سایتهای دیگه پر هستن از این مطالب . در ضمن ما به جوانانمون اعتماد داریم ولی به گرگهای گرسنه اعتماد نداریم

کاملا با فرمایشات حضرت عالی موافق هستم
    و منظور من از اون دوستانی که عرض کردم همین بچه های خوب سایت مثل میرزا و کیش مهر وگیلاسی و پرستو و نخبه و و باقی دوستان مجرد که من احترام خاصی براشون قایل هستم و مطمئن هستم شما هم موافق عرایض من هستید
    نکته دیگه
    قرار نیست ما(متاهل ها) در این موضوعات از سکس عریان و واضح حرف بزنیم بلکه باید بتونیم خیلی ظریف و در لفافه و در کمال احترام و صداقت جواب سوالهای دوستان رو بدهیم . اونا رو خیلی روان در جریان بگذاریم
    تجربه من در مواجهه با دوستان مجرد در جامعه چه از نظر دختر و چه پسر
    اونا شاید به حجم زیادی از اطلاعات جنسی از همه طرق دسترسی دارند(اینتر نت ، ماهواره ، دوستی ها) ولی به واقع قضیه این اطلاعات اصلا در مسیر صحیحی قرار نداره و اصلا با فرهنگ ایرانی همخوانی نداشته پس نمیشه اطلاعات و اموزه های دختر و پسر امروزی رو جزو اطلاعاتی بدونیم که در اینده بدرد زندگی مشترکشون خواهد خورد

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: