₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » عوامل تاثیر گذار بر روابط جنسی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » عوامل تاثیر گذار بر روابط جنسی
1 2 3

بدون عکس

عوامل تاثیر گذار بر روابط جنسی

963 بازدید، 43 پست، نویسنده: EVANESCENCE

• محسن صائب

[b]
    نقل قول: maryamlondon1
    درسته محسن جان ولی حرف زدن ونظر دادن هر جا نمیشه مطرح کرد .. من هم نگفتم بی سوادن بیان انجا با این جور مطالب سوادشون بالا ببرن . حالا تو سایت ما نباشن سایتهای دیگه پر هستن از این مطالب . در ضمن ما به جوانانمون اعتماد داریم ولی به گرگهای گرسنه اعتماد نداریم

کاملا با فرمایشات حضرت عالی موافق هستم
    و منظور من از اون دوستانی که عرض کردم همین بچه های خوب سایت مثل میرزا و کیش مهر وگیلاسی و پرستو و نخبه و و باقی دوستان مجرد که من احترام خاصی براشون قایل هستم و مطمئن هستم شما هم موافق عرایض من هستید
    نکته دیگه
    قرار نیست ما(متاهل ها) در این موضوعات از سکس عریان و واضح حرف بزنیم بلکه باید بتونیم خیلی ظریف و در لفافه و در کمال احترام و صداقت جواب سوالهای دوستان رو بدهیم . اونا رو خیلی روان در جریان بگذاریم
    تجربه من در مواجهه با دوستان مجرد در جامعه چه از نظر دختر و چه پسر
    اونا شاید به حجم زیادی از اطلاعات جنسی از همه طرق دسترسی دارند(اینتر نت ، ماهواره ، دوستی ها) ولی به واقع قضیه این اطلاعات اصلا در مسیر صحیحی قرار نداره و اصلا با فرهنگ ایرانی همخوانی نداشته پس نمیشه اطلاعات و اموزه های دختر و پسر امروزی رو جزو اطلاعاتی بدونیم که در اینده بدرد زندگی مشترکشون خواهد خورد
    نقل قول: gilas
    گلاب به روت این آخریش( ) دیگه چی بود

:83: :83:
    باور کن ایکون من توش بوس نبود
    این هم از امداد های غیبی بود :83:
    منظورم نوعی حجب و حیا خاص همراه با کنجکاوی شدید هست
    دیگه جرات نمیکنم از ایکون استفاده کنم :4:
    [/b]

• ماهی

نقل قول: EVANESCENCE
    سالهای تاهل: مردانی كه از تاریخ ازدواجشان خیلی گذشته، رابطه ی جنسی كمتری را گزارش میكنند

با همسر بیچارشون البته :4:
    بزرگترین مشکل جنسی جامعه ی ما سرکوب میل جنسی در دوران بلوغ ( سنین 14 ، 15 سالگی ) و پناه بردن به ازدواج برای حل این مشکل و اجبار به تحمل زندگی تا آخر عمر و یک کلام سنتهامون هست. :9:

• maryamlondon1

نقل قول: محسن صائب
    قرار نیست ما(متاهل ها) در این موضوعات از سکس عریان و واضح حرف بزنیم بلکه باید بتونیم خیلی ظریف و در لفافه و در کمال احترام و صداقت جواب سوالهای دوستان رو بدهیم

من که تو این امور جرعت دخالت ندارم وحجب وحیا که دارم اجازه این کار نمیده :9: شما بفرما :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: