درسته محسن جان ولی حرف زدن ونظر دادن هر جا نمیشه مطرح کرد .. من هم نگفتم بی سوادن بیان انجا با این جور مطالب سوادشون بالا ببرن . حالا تو سایت ما نباشن سایتهای دیگه پر هستن از این مطالب . در ضمن ما به جوانانمون اعتماد داریم ولی به گرگهای گرسنه اعتماد نداریم
کاملا با فرمایشات حضرت عالی موافق هستم و منظور من از اون دوستانی که عرض کردم همین بچه های خوب سایت مثل میرزا و کیش مهر وگیلاسی و پرستو و نخبه و و باقی دوستان مجرد که من احترام خاصی براشون قایل هستم و مطمئن هستم شما هم موافق عرایض من هستید نکته دیگه قرار نیست ما(متاهل ها) در این موضوعات از سکس عریان و واضح حرف بزنیم بلکه باید بتونیم خیلی ظریف و در لفافه و در کمال احترام و صداقت جواب سوالهای دوستان رو بدهیم . اونا رو خیلی روان در جریان بگذاریم تجربه من در مواجهه با دوستان مجرد در جامعه چه از نظر دختر و چه پسر اونا شاید به حجم زیادی از اطلاعات جنسی از همه طرق دسترسی دارند(اینتر نت ، ماهواره ، دوستی ها) ولی به واقع قضیه این اطلاعات اصلا در مسیر صحیحی قرار نداره و اصلا با فرهنگ ایرانی همخوانی نداشته پس نمیشه اطلاعات و اموزه های دختر و پسر امروزی رو جزو اطلاعاتی بدونیم که در اینده بدرد زندگی مشترکشون خواهد خورد
نقل قول: gilas
گلاب به روت این آخریش( ) دیگه چی بود
باور کن ایکون من توش بوس نبود این هم از امداد های غیبی بود منظورم نوعی حجب و حیا خاص همراه با کنجکاوی شدید هست دیگه جرات نمیکنم از ایکون استفاده کنم [/b]
سالهای تاهل: مردانی كه از تاریخ ازدواجشان خیلی گذشته، رابطه ی جنسی كمتری را گزارش میكنند
با همسر بیچارشون البته بزرگترین مشکل جنسی جامعه ی ما سرکوب میل جنسی در دوران بلوغ ( سنین 14 ، 15 سالگی ) و پناه بردن به ازدواج برای حل این مشکل و اجبار به تحمل زندگی تا آخر عمر و یک کلام سنتهامون هست.
قرار نیست ما(متاهل ها) در این موضوعات از سکس عریان و واضح حرف بزنیم بلکه باید بتونیم خیلی ظریف و در لفافه و در کمال احترام و صداقت جواب سوالهای دوستان رو بدهیم
من که تو این امور جرعت دخالت ندارم وحجب وحیا که دارم اجازه این کار نمیده شما بفرما
محسن صائب
کاملا با فرمایشات حضرت عالی موافق هستم
و منظور من از اون دوستانی که عرض کردم همین بچه های خوب سایت مثل میرزا و کیش مهر وگیلاسی و پرستو و نخبه و و باقی دوستان مجرد که من احترام خاصی براشون قایل هستم و مطمئن هستم شما هم موافق عرایض من هستید
نکته دیگه
قرار نیست ما(متاهل ها) در این موضوعات از سکس عریان و واضح حرف بزنیم بلکه باید بتونیم خیلی ظریف و در لفافه و در کمال احترام و صداقت جواب سوالهای دوستان رو بدهیم . اونا رو خیلی روان در جریان بگذاریم
تجربه من در مواجهه با دوستان مجرد در جامعه چه از نظر دختر و چه پسر
اونا شاید به حجم زیادی از اطلاعات جنسی از همه طرق دسترسی دارند(اینتر نت ، ماهواره ، دوستی ها) ولی به واقع قضیه این اطلاعات اصلا در مسیر صحیحی قرار نداره و اصلا با فرهنگ ایرانی همخوانی نداشته پس نمیشه اطلاعات و اموزه های دختر و پسر امروزی رو جزو اطلاعاتی بدونیم که در اینده بدرد زندگی مشترکشون خواهد خورد
باور کن ایکون من توش بوس نبود
این هم از امداد های غیبی بود
منظورم نوعی حجب و حیا خاص همراه با کنجکاوی شدید هست
دیگه جرات نمیکنم از ایکون استفاده کنم
[/b]
ماهی
با همسر بیچارشون البته
بزرگترین مشکل جنسی جامعه ی ما سرکوب میل جنسی در دوران بلوغ ( سنین 14 ، 15 سالگی ) و پناه بردن به ازدواج برای حل این مشکل و اجبار به تحمل زندگی تا آخر عمر و یک کلام سنتهامون هست.
maryamlondon1
من که تو این امور جرعت دخالت ندارم وحجب وحیا که دارم اجازه این کار نمیده