₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » :: خرافه مهره مار + فيلم ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » :: خرافه مهره مار + فيلم ::
1 2

بدون عکس

:: خرافه مهره مار + فيلم ::

1508 بازدید، 40 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

خرافه مهره مار!!!

مهره مار یک قدرت متافیزیکی و مغناطیسی فوق العاده بوجود میآورد که افراد مخاطب را تحت تاثیر و تسلط قرار میدهد و این وضعیت برای بسیاری امتیازات ویژه را به ارمغان میآورند . ثروت و قدرت و دلربایی از مواردی است که همواره در فرهنگ عامیانه همراه و همزاد مهره مار است و هرکجا نامی از مهره مار می شنویم حتما با موارد یاد شده مطرح میشود . در مورد مهره مار بسیار می گویند و لی هر قولی شنیدنی و باورکردنی نیست . خرافات آمیخته با مهره مار را باید زدود و اصل و واقعیت آنرا باید شنید . برخی برای آزمایش کردن مهره مار و دانستن اصل از بدل می گویند وقتی آنرا به همراه داری و به نانوایی می روی نان به تنور نچسبد باید در جواب گفت که اگر یگ ژنراتور بسیار قوی هم در جیب داشته باشی)( محال ) باز این اتفاق نخواهد افتاد و موارد بی تعداد از این دست . اما علم قدیمی و نویافته متافیزیک که از جمله علوم پیشرفته بشریت است وواقعیات پنهان بسیاری از موضوعات را کشف واثبات مینماند و روش شناختی متفاوتی از علوم تجربی دارد وعلم سنگ درمانی یکی از شاخه های بسیارجزیی آن است که امروزه توانسته است بسیاری از مشکلات بظاهر لاینحل بشر را حل کند درخصوص مهره مار متافیزیک اینگونه اظهار نطر میکند :هرشی در جهان هستی بواسطه جوهره ساختاری خود نیرویی مغناطیسی دارد وبرآیند این انرزی های نهفته منتشر شده از اجسام واشیاء بصورت بسیار موثر وقابل مشاهده نظمی را در جهان هستی پدید می آورند که در قرآن مبین نیز از آن یاد شده که در آیاتی به نگاه داشته شدن ستارگان وزمین درآسمانها با ستونهای نامریی به اذن خداوند قادرمتعال یادشده است .مارهای نر وماده به علت وضعیت خاص آناتومیک خود ازشرایط متفاوتی برخوردارند تا انگیزش برای آمیزش را پیداکنند وبر آن وضعیت فائق آیند .وبا این عمل ادامه بقاء یابند .خداوند متعال متابولیسم بدن مار را بگونه ای آفریده است که درطول سال یک ترشح استخوانی ازجنس شاخ بر روی سرخود همانند پینه ترشح مینماید که دارای بیشترین بار مغناظیسی نسبت به سایر اجسام واشیاء است وبصورت تک قطبی است که آن را بنام مهره مار میشناسیم .

تصویر در دسترس نیست

مهره مار درمارهای نر بار مثبت ومهره مار در مارهای ماده حامل بار انرژی منفی هستند که مانند آهنربایی متابولیک و طبیعی دوجفت را بسوی هم جذب می نماید ومقاربت برای ادامه نسل را موجب میشود .اندازه این مهره ها حدودا به قدر 2 عدد لپه معمولی است .بعد از عمل جفت گیری این مهره ها ازسرمارجداشده وبرزمین میافتد اگرفردی بتواند این مهره ها را که متعلق به دو مار جفتگیری کننده را از آن خودنموده و40 روز باخود دارد مغناطیس طبیعی بدن با مغناطیس مهره مار هماهنگ شده وتقویت میشود سپس وفرد دارنده بواسطه آن میدانی بمراتب وسیع تر وقویتر نسبت به فرد عادی فاقد مهره مار حول خود ساتع مینماید که آثار بیشماری را برای آن ناشی میگردد.

1- خاصیت غیر قابل انکارمغناطیسی یادشده اعصاب را به گونه ای ریلکس وآرام مینماید واسترس های آگاهانه واسترس های ناخودآگاه را میزداید که دارنده تا کنون آن را تجربه نکرده است .این آرامش ضمن ایجاد اعتماد بنفس وآثار دیگرش برفرد به افراد مرتبت با ایشان هم سرایت میکند ودراین حالت است که افراد هرچه مغرض تر وهرچه عصبانیترباشند باز به محض ملاقات حضوری با دارنده مهره مار در اثر آرامش ایجاد شده مثل موم رام میشوند وچون این حالت را مدام در حضورشما احساس میکنند شیفته شما میشوند ومدام دوست دارند در حضور شما باشند واز آرامش نایاب شما بهره مند گردند.

2- خاصیت فوق العاده مغناطیسی در مقابل بسیاری از بیماریها جلوگیری کرده و تاثیر بسیا ربالای آن در تسکین درد ها هم برای استفاده کننده وهم مخاطبانیکه درکنار شما هستند ونیزاثرقاطع آن بر ازبین بردن جوش های صورت وزیبا ترکردن چهره به اثبات رسیده است .

3- خاصیت مغناطیسی آن در ازبین بردن آثار سوء گوشی های تلفن همراه (موبایل ) ودکل های مخابراتی وتلوزیونی ونیز کابل های فشارقوی ولوازم خانگی وتمامی موارد ی از این دست دیگرخصوصیت منحصر به فرد مهره ماراست .

تجار وسیاست مداران وچهره های کاریزماتیک درسطوح بالا درکشورهای خاورمیانه خصوصا شیوخ وبزرگان عرب مهره مار را به عنوان راضی سر به مهر با خود دارنداما فناوری اطلاعات واینترنت شرایطی را فراهم نموده است تا هیچ کالایی سری ومختص افراد خاص باقی نماند .دربرخی مناطق همچون آذربایجان افراد محلی ای وجود دارند که نسل اندر نسل به تهیه مهره مار میپردازند .

خلاصش اينكه: نه بابا :83:

اينم يه فيلم از اين شيادي بزرگ!!

دانلود فيلم

• نخبه

از مار متنفرم :40: مهره مار هم نخاستیم
    اخرین باری که سفر بودم ددی و داداشم سه عدد مار کشتن تو باغ :40: خاهرم رفت نگاه کنه من حتی نزدیکشم نشدم .. عوضش تا صبح خواب میدیدم ماره میاد تو خونه منو میخوره :4:

• دلشاد

عاشق مارم ولی به مهر مار اعتقادی ندارم :4:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    از مار متنفرم مهره مار هم نخاستیم
    اخرین باری که سفر بودم ددی و داداشم سه عدد مار کشتن تو باغ خاهرم رفت نگاه کنه من حتی نزدیکشم نشدم .. عوضش تا صبح خواب میدیدم ماره میاد تو خونه منو میخوره

چرا مار به اين خوشگلي ماهي :4: همش مياد جلو گوشت هيس هيس ميكنه، خيلي بامزه هستن :83:
    خاهرم

نمایش یا پنهان متنآتش بسه مگه نه! :4:

نقل قول: دلشاد
    عاشق مارم ولی به مهر مار اعتقادی ندارم

آره منم بهش كوچيكترين اتقادي ندارم، ولي مار هم زيبا هست :15:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Life Dream
    آتش بسه مگه نه

نه :86: من قبلا گفتم هر کلمه ای که با خوا نوشته بشه یه جورایی بی مزس خب وقتی با خا میشه نوشت چه کاریه اخه وقت هدر بدی یه واو هم اضافه کنی من همینجوری مینویسم و غلط نیست.. ولی تو کل دیکته یه کلمه رو غلط مینویسی تنبل کلاس صفرو :88:

نقل قول: Life Dream
    همش مياد جلو گوشت هيس هيس ميكنه، خيلي بامزه هستن

خب همه مارهای دنیا مال تو و بیان تو گوش تو هیس هیس کنن من دوستشون ندارم :20:

• Life Dream

نه من قبلا گفتم هر کلمه ای که با خوا نوشته بشه یه جورایی بی مزس خب وقتی با خا میشه نوشت چه کاریه اخه وقت هدر بدی یه واو هم اضافه کنی من همینجوری مینویسم و غلط نیست.. ولی تو کل دیکته یه کلمه رو غلط مینویسی تنبل کلاس صفرو

خوب منم با اين موافقم اين حرف "و" واقعاً زياديه!! :99: ولي حال ميده گير بدي :4: حالا اتش بس هست يا نه؟! 315

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    حالا اتش بس هست يا نه؟

نه :4:

• Life Dream

نه :4:

باشه پس بازم اين تاپيك به اون تاپيك دنبالت راه ميوفتم ازت سوتي ميگيرم :81:

• gilas

من همین جوری محبوب و تو دل برو و دوست داشتی و ناز هستم :5:
    از اینا هم داشته باشم کل دنیا می یفتن دنیالم :17: امنیت جانی ندارم اونوقت :40:

نمی خوام مال خودت 804

• نخبه

باشه پس بازم اين تاپيك به اون تاپيك دنبالت راه ميوفتم ازت سوتي ميگيرم

غیر از واو هیچ غلطی نمیتونی از من بگیری و اونم گفتم که خودم این شکلی مینویسم :88: اگه میتونی سوتی دیگه بگیر بچه جون تنبل کلاس

• Life Dream

غیر از واو هیچ غلطی نمیتونی از من بگیری و اونم گفتم که خودم این شکلی مینویسم اگه میتونی سوتی دیگه بگیر بچه جون تنبل کلاس

اونم ازت سوتي ميگيرم، يعني چي واو نمينويسي!! غلت به اين آشكاري!! :4:
    حالا يه دونه واو ننويس! :19:

• EVANESCENCE

:57: جالب بود منم اعتقاد نداشتم :10:

• بچه مثبت

من به قدرت جاذبه اعتقاد دارم! حالا اين مهره مار به قدرت جاذبه ربط داره يا نه؟ :4:
    خلاصه برداريت ضعيفه ها! بيشتر تمرين كن مازيار جان :4:

منم بهش كوچيكترين اتقادي ندارم
    بهش چي نداري؟ (100 بار بنويس :10: )

راستي ما در زبان شيرين گيلگي ما به «مادر» ميگيم «مار» . نكنه به مهره مار ربط داره :50:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    راستي ما در زبان شيرين گيلگي ما به «مادر» ميگيم «مار» . نكنه به مهره مار ربط داره

واااااااا مگه برادران لر به مادر نمیگن مار ؟ شما هم میگین مار چه باحال ما هم بگیم مار :4:

بهش چي نداري؟ (100 بار بنويس

اونقدر غلط مینویسه این بچه تنبل دیگه ادم حوصلش نمیشه هی غلط ازش بگیره.. جریمه هم دیگه اثری نداره :83:

• Life Dream

بهش چي نداري؟ (100 بار بنويس )

اتقاد :4: زبان عاميانه هست بچه مثبت جون :83:
    اونقدر غلط مینویسه این بچه تنبل دیگه ادم حوصلش نمیشه هی غلط ازش بگیره.. جریمه هم دیگه اثری نداره

شما اول غلط املايتو بنويس تا بيام ببينم درست شده يا نه! :4:

• gilas

اتقاد

اعتقاد :50:

• نخبه

شما اول غلط املايتو بنويس تا بيام ببينم درست شده يا نه! :4:

هههههه بمیرم برات نمیتونی غلط املائی پیدا کنی :10:

• Life Dream

نقل قول: gilas
    اعتقاد