₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » :: خرافه مهره مار + فيلم ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » :: خرافه مهره مار + فيلم ::
1 2

بدون عکس

:: خرافه مهره مار + فيلم ::

1508 بازدید، 40 پست، نویسنده: Life Dream

• هاچو هاچو

من که همینجوریش همه عاشقم هستن :50:
    نقل قول: نخبه
    عوضش تا صبح خواب میدیدم ماره میاد تو خونه منو میخوره :4:

نترس مارها کلا علاقه زیادی به خودکشی ندارن :4:

• نخبه

نقل قول: carlos
    فک کنم منم مهره مار داشته باشم

پسر جان باز شما توهم زدی

نقل قول: هاچو هاچو
    من که همینجوریش همه عاشقم هستن :50:

مشهدیا چرا همش توهم میزنن امروز؟

• gilas

مشهدیا چرا همش توهم میزنن امروز؟

فکر کنم مال مسافر ای زیادی که این روزا اومدن مشهد :23: :23:

• carlos

پسر جان باز شما توهم زدی

مگه از پشت نت هم معلوم میشه؟:9:
    نقل قول: gilas
    فکر کنم مال مسافر ای زیادی که این روزا اومدن مشهد

بخاطر ما میان ها :9:
    آها راستی بخاطر امام رضا هم هست :9:

• gilas

بخاطر ما میان ها
    آها راستی بخاطر امام رضا هم هست

نخیر وقتی جمعیت میره بالا بیماری توهم شیوع پیدا میکنه :74:

• نخبه

مگه از پشت نت هم معلوم میشه؟

اره معلومه :16:
    بخاطر ما میان ها :9:

ااااااااااااا میان امار بگیرن :83:

• ژنرال

مهره مار، خرافه س :4:

فیلمشم هست :4:

• چکاوک

من خیلی از مار میترسم هر وقت غصم میشه همش خواب میبینم مار تو خونمونه :79:

• پرسپولیس

مرسی مازیاز جان...
    کاش یکم یاد بگیریم که بدون تحقیق هر چیزی رو قبول نکنیم :2:

• ماهی

من از مار خیلی می ترسم :20:
    ولی مطالب که بصورت فیلم یا مقاله باشه در مورد مار خیلی دوس دارم.فردا فیلمو دانلود می کنم :5: چه جالب بود.من به ابنکه بعضی آدما قدرت نفوذ بیشتری دارند خیلی اعتقاد دارم ولی مهره ی مارو نمی دونم راستش :7:

• The one

نقل قول: Life Dream
    خلاصش اينكه: نه بابا

نقل قول: بچه مثبت
    راستي ما در زبان شيرين گيلگي ما به «مادر» ميگيم «مار» . نكنه به مهره مار ربط داره

اهان تاپیکش خونوادگیه پس!! :4:
    امین به خواهر میگین خار؟ :56:

مرسی داداش مازی :46: راستش ما تو فرهنگمون اصلا همچین چیزی نداریم و اولین بار اینو از دوستان ایرانی شنیدم که خیلی برام جالب بود :65: :72:

نمایش یا پنهان متنفکر کنم از مجی شنیدم که چند تا داشت از بس متواضعه :23:

نقل قول: gilas
    فکر کنم مال مسافر ای زیادی که این روزا اومدن مشهد

:23:

• Life Dream

از اين كه تاپيكمو به قهقرا بردين ممنونم :4:

• gilas

از اين كه تاپيكمو به قهقرا بردين ممنونم

قابل شما رو نداشت :4:
    به هر حال دوستی برای این مواقع هستش دیگه :74:

• maryamlondon1

مطلبت خیلی جالب بود مازی جان :39: ولی من فقط این میدونستم که مهره مار برای روزی ورزق ودر گشا برای تمام مشکلات باشه.. :1: ولی این یکی را نمیدونستم..... فوق العاده مغناطیسی در مقابل بسیاری از بیماریها جلوگیری کرده و تاثیر بسیا ربالای آن در تسکین درد ها هم برای استفاده کننده وهم مخاطبانیکه درکنار شما هستند ونیزاثرقاطع آن بر ازبین بردن جوش های صورت وزیبا ترکردن چهره به اثبات رسیده است

نقل قول: The one
    راستش ما تو فرهنگمون اصلا همچین چیزی نداریم و اولین بار اینو از دوستان ایرانی شنیدم که خیلی برام جالب بود

هیفا جان مگه نشنیدی میگن شایل خرزه حیه :4: تو فرهنگمون هم هست ومردم ما بهش اعتقاد دارن وخیلی گران هستش لطفا کن در باره اش از مامانت سوال کن :1:
    نمایش یا پنهان متنالا مامانت خیلی کلاس بالا باشه وبگه همچین چیزی نشنیده :4: ببخشی دارم شوخی میکنم :9:

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    فوق العاده مغناطیسی در مقابل بسیاری از بیماریها جلوگیری کرده و تاثیر بسیا ربالای آن در تسکین درد ها هم برای استفاده کننده وهم مخاطبانیکه درکنار شما هستند ونیزاثرقاطع آن بر ازبین بردن جوش های صورت وزیبا ترکردن چهره به اثبات رسیده است

نه مامان مريمي، اين فقط يه تيكه استخون هست، چه طور ممكنه انرژي از خودش ازاد كنه! پس همه انواع استخون بايد داراي انرژي باشن!! اينا همش براي كلاه برداري هست و هيچ كار خاصي رو انجام نميده، همش تبليغات هست!! نري بخري از اين چيزا :68:

• The one

و فرهنگمون هم هست ومردم ما بهش اعتقاد دارن وخیلی گران هستش لطفا کن در باره اش از مامانت سوال کن

تو فرهنگمون هم هست ومردم ما بهش اعتقاد دارن وخیلی گران هستش لطفا کن در باره اش از مامانت سوال کن
     نمایش یا پنهان متن
    الا مامانت خیلی کلاس بالا باشه وبگه همچین چیزی نشنیده ببخشی دارم شوخی میکنم

قربونت میدونم گلم :11:
    نمایش یا پنهان متنولی راستشو بخوای یه کمی حق با توئه مامانم با کلاس که نه ولی از وقتی یادمه سرش تو کتاب بوده زیاد اهل این حرفها نیست واسه همینه که منم نمیدونم ولی میرم از خالم می پرسم اون برعکس مامانه یادمه بچه که بودیم به مامانم میخندید می گفت هر صفحه کتابی که میخونی میای رو بچه هات آزمایشش می کنی بیچاره ها موش آزمایشگاهی شدن!! :23:

• maryamlondon1

ولی راستشو بخوای یه کمی حق با توئه مامانم با کلاس که نه ولی از وقتی یادمه سرش تو کتاب بوده زیاد اهل این حرفها نیست واسه همینه که منم نمیدونم ولی میرم از خالم می پرسم اون برعکس مامانه یادمه بچه که بودیم به مامانم میخندید می گفت هر صفحه کتابی که میخونی میای رو بچه هات آزمایشش می کنی بیچاره ها موش آزمایشگاهی شدن!!

افرین به مامانت خانم فهمیده است :39: حتما میخواسته بچه هاش با مدل روز تربیت کنه :4: راستش بخواهی اوائل زندگی من همنجوری بودم البته ازمایشات رو شوهرم انجام میدادم :4: که چه وقت من کوتاه بیام وچه وقت او کوتاه بیاد :10:

• The one

افرین به مامانت خانم فهمیده است حتما میخواسته بچه هاش با مدل روز تربیت کنه راستش بخواهی اوائل زندگی من همنجوری بودم البته ازمایشات رو شوهرم انجام میدادم که چه وقت من کوتاه بیام وچه وقت او کوتاه بیاد

قربونت برم :11: خوب اونم اشتباهات خودشو داشته ولی مامانه دیگه عشق اول و آخر آدمه :8:

:23: خیلی باحالی مریم جونم خوش به حال خونوادت :8:

• Life Dream

یادمه بچه که بودیم به مامانم میخندید می گفت هر صفحه کتابی که میخونی میای رو بچه هات آزمایشش می کنی بیچاره ها موش آزمایشگاهی شدن!

راستش بخواهی اوائل زندگی من همنجوری بودم البته ازمایشات رو شوهرم انجام میدادم که چه وقت من کوتاه بیام وچه وقت او کوتاه بیاد

وايي شما خانمها چقدر خطرناك بوديد زمان خودتون! :23: :23: :40:

• maryamlondon1

ربونت برم خوب اونم اشتباهات خودشو داشته ولی مامانه دیگه عشق اول و آخر آدمه

خیلی باحالی مریم جونم خوش به حال خونوادت

فدات شم الهی :8: :11:
    وايي شما خانمها چقدر خطرناك بوديد زمان خودتون!

خوب برا حفظ وبقای زندگی یک وقتها باید خانمها خطرناک بشن عین مار کبرا :23:

تصویر در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: