₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » تراوشات ذهنی دیااکو!!!
1 2

بدون عکس

تراوشات ذهنی دیااکو!!!

658 بازدید، 25 پست، نویسنده: دیااکو

• ژنرال

من نزدیک سه سال تو محیط کارگری بودم؛ البته محیط کوچیکی بود ولی به عینه دیدم که نودونه درصدِ زیردستها جنبه ی برخورد درست و انسانی بالادستی خودشونو ندارن.

نقل قول: بچه مثبت
    صميمي شدن بد نيست اما يكسري حد و مرزها هميشه بايد رعايت بشه! وگرنه سوارت ميشن
    منم با آقا ولی موافقم !

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    تو با همه کوچومولوییت زیر دستم داری؟ حتما اون بند انگشتین! :23: :46:

بابا کی گفته من کوچولوم :37: 23 سال کوچیکه مگه :37: تازه بله که داشتم تو ورزشم واسه خودم برو بیایی داشتم :86: الانو نگاه نکن :68: قبلا رو نگاه بکن :89: کم کم باید بلایی که سر پستای گیلی گیلی میارم سر تو هم بیارم 286

• The one

نقل قول: maryamlondon1
    بیا خواهر با ما یک رنگ باش نسبت به اله شریعتی مگه نیست

هاا چشِم
    دکی رُقی شریعتی :23:

نقل قول: هاچو هاچو
    کم کم باید بلایی که سر پستای گیلی گیلی میارم سر تو هم بیارم

حالا که قراره بلا نازل کنی چرا سر خودم میاری لااقل فقط سر پستم بیار که به مقصد نرسه !! من و کفتره چه گناهی کردیم این وسط ای ستمگررر :23:
    نمایش یا پنهان متن :46: :23: :6:

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    حالا که قراره بلا نازل کنی چرا سر خودم میاری لااقل فقط سر پستم بیار که به مقصد نرسه !! من و کفتره چه گناهی کردیم این وسط ای ستمگررر :23:

:83: زاست میگی باشه سر پستت میارم :3:

• KuRoSh

همین مشکل رو منم داشتم در شرکتی که کاری می کردم نسبت به مسئولیتی که داشتم و رابطه ای که با کارگر ها داشتم رابطه دوستی بود
    همیشه بر این عقیده بودم که باید با کارگر یا زیر دست رابطه صمیمی داشت ولی نه آنقدر که طرف سوء استفاده کنه چون به هر کسی که رو بدی سوارت میشه و فقط هم تو ایران نیست در همه جا این طور هست .
    و الان هم جای رفتم که می ترسم اگر صمیمی بشم فردا برای خودم مشکل ساز بشه و نتونم جوابی برای مشکلی که پیش میاد جوابی پیدا کنم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: