من نزدیک سه سال تو محیط کارگری بودم؛ البته محیط کوچیکی بود ولی به عینه دیدم که نودونه درصدِ زیردستها جنبه ی برخورد درست و انسانی بالادستی خودشونو ندارن.
نقل قول: بچه مثبت
صميمي شدن بد نيست اما يكسري حد و مرزها هميشه بايد رعايت بشه! وگرنه سوارت ميشن
تو با همه کوچومولوییت زیر دستم داری؟ حتما اون بند انگشتین!
بابا کی گفته من کوچولوم 23 سال کوچیکه مگه تازه بله که داشتم تو ورزشم واسه خودم برو بیایی داشتم الانو نگاه نکن قبلا رو نگاه بکن کم کم باید بلایی که سر پستای گیلی گیلی میارم سر تو هم بیارم
همین مشکل رو منم داشتم در شرکتی که کاری می کردم نسبت به مسئولیتی که داشتم و رابطه ای که با کارگر ها داشتم رابطه دوستی بود همیشه بر این عقیده بودم که باید با کارگر یا زیر دست رابطه صمیمی داشت ولی نه آنقدر که طرف سوء استفاده کنه چون به هر کسی که رو بدی سوارت میشه و فقط هم تو ایران نیست در همه جا این طور هست . و الان هم جای رفتم که می ترسم اگر صمیمی بشم فردا برای خودم مشکل ساز بشه و نتونم جوابی برای مشکلی که پیش میاد جوابی پیدا کنم
ژنرال
هاچو هاچو
بابا کی گفته من کوچولوم
The one
هاا چشِم
دکی رُقی شریعتی
حالا که قراره بلا نازل کنی چرا سر خودم میاری لااقل فقط سر پستم بیار که به مقصد نرسه !! من و کفتره چه گناهی کردیم این وسط ای ستمگررر
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
KuRoSh
همیشه بر این عقیده بودم که باید با کارگر یا زیر دست رابطه صمیمی داشت ولی نه آنقدر که طرف سوء استفاده کنه چون به هر کسی که رو بدی سوارت میشه و فقط هم تو ایران نیست در همه جا این طور هست .
و الان هم جای رفتم که می ترسم اگر صمیمی بشم فردا برای خودم مشکل ساز بشه و نتونم جوابی برای مشکلی که پیش میاد جوابی پیدا کنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→