آره خب منم اگر میخواستم دستکاری کنم یه چیزایی شبیه همین شکلکارو میذاشتم دیگه ....> کلا اگر تو پست هات واسه من اینا نباشه خود سیستم اوتامات عوضشون میکنه از دست منم کاری بر نمیاد
تصور كن! با ديدن شيرين بدون اين گوشوارهها روح و روان آدم شاد ميشه! اين گوارههارو هم بزنه ديگه از خنده روده بر ميشيم
ايشالا مباركش باد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام شیرین 806 چون گفتی گوشواره دوست داری اینا رو واست خریدم
وای خداااااااااااااااااااا چقده خوشملن اینا دستت درد نکنه مهدی جنگولک من عاشق گوشواره ام یه عالمه گوشواره با رنگها و شکلهای مختلف هم دارم .. دوست دارم همیشه گوشواره هام با رنگ لباسم ست باشه چند سال پیشا یه کارتونی میداد به اسم سفرهای علمی خانوم معلم همیشه در مورد هر موضوعی که میخاست درس بده به بچه ها، گوشوارش اون روز اون شکلی بود. وای من عاشق این کارتون بودم و همیشه هم به گوشواره خانوم معلم دقت میکردم .. عاشق اون کارتون و کارهای جالبه معلم بودم یادش بخیر
نقل قول: بچه مثبت
تصور كن! با ديدن شيرين بدون اين گوشوارهها روح و روان آدم شاد ميشه! اين گوارههارو هم بزنه ديگه از خنده روده بر ميشيم 351
اره دیگه بس که بادیدن خودتون توی ایینه از زندگی نا امید میشین .. دیدن یه دخمل خوب و خوشمل و گوشواره قشنگ مثل من روح و روان خنگولیتون شاد میشه
نقل قول: میرزا
گوشواره ی خود شیرینو من دیدم
ههههههههه بایدم چشمات رو ببندی بس که چشمات شوره... چون اون روز قرار گوشواره هام چشم نظر بود با رنگ مانتوم ست بود
هاچو هاچو
اینارو هم چون میدونستم گیلی گیلی میگه گوشواره گیلاسی میخوام براش خریدم
gilas
وای چقدر خوشملن اینا
دستت ندرده جوجو جنگولک
خیلی دوسمشون میدارم
هاچو هاچو
دستت ندرده جوجو جنگولک
خیلی دوسمشون میدارم
قابلتو نداشت
نمایش یا پنهان متن
میگم این پست هات دیگه نیازی به ویرایش نداشتgilas
می خوری یا می بری
قبلا هم که همینا بود
هاچو هاچو
آره خب منم اگر میخواستم دستکاری کنم یه چیزایی شبیه همین شکلکارو میذاشتم دیگه
کلا اگر تو پست هات واسه من اینا نباشه خود سیستم اوتامات عوضشون میکنه از دست منم کاری بر نمیاد
ژنرال
گوشواره ی خود شیرینو من دیدم
هاچو هاچو
ممنون محسن جان
gilas
دل درد نگیری تو
اما از دست من بر میاد
بچه مثبت
ايشالا مباركش باد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
تو خودتو نگران من نکن
چکاوک
gilas
وقتی زدم لهت کردم میبینیم
sib
هاچو هاچو
وقتی اینطوری بزنیم
چه زودم فرار میکنه
دلشاد
مبارک شیرین عزیز
The one
هاچو هاچو
هاچو هاچو
باشه بابا حالا چرا اینطوری میکنی؟
ماهی
مبارک شیلین و گیل گیلی
نخبه
وای خداااااااااااااااااااا چقده خوشملن اینا دستت درد نکنه مهدی جنگولک
من عاشق گوشواره ام یه عالمه گوشواره با رنگها و شکلهای مختلف هم دارم .. دوست دارم همیشه گوشواره هام با رنگ لباسم ست باشه
چند سال پیشا یه کارتونی میداد به اسم سفرهای علمی خانوم معلم همیشه در مورد هر موضوعی که میخاست درس بده به بچه ها، گوشوارش اون روز اون شکلی بود. وای من عاشق این کارتون بودم و همیشه هم به گوشواره خانوم معلم دقت میکردم .. عاشق اون کارتون و کارهای جالبه معلم بودم
اره دیگه بس که بادیدن خودتون توی ایینه از زندگی نا امید میشین .. دیدن یه دخمل خوب و خوشمل و گوشواره قشنگ مثل من روح و روان خنگولیتون شاد میشه
ههههههههه بایدم چشمات رو ببندی بس که چشمات شوره... چون اون روز قرار گوشواره هام چشم نظر بود با رنگ مانتوم ست بود
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→