هاچو هاچو, مرسي مهدي جان، ميگم اين دخترا هر چيزي دم دستشون باشه به خودشون اويزون ميكنن!
اين يكي خيلي زيبا و فانتزي بود
▧ تصویر در دسترس نیست
مبارك شيرين و گيلي باشه
نقل قول: نخبه
چند سال پیشا یه کارتونی میداد به اسم سفرهای علمی خانوم معلم همیشه در مورد هر موضوعی که میخاست درس بده به بچه ها، گوشوارش اون روز اون شکلی بود
شيرين خاطره اون روزا رو برام زنده كردي، جمعه ها پخش ميشد منم هميشه نگاه ميكردم، خيلي از اين برنامه خوشم ميومد، واقعاً زيبا بود، به همراه خانواده مينشستيم نگاه ميكرديم، اون موقع هنوز خواهرم ازدواج نكرده بود، برادر كوچيكم سربازي نرفته بود، پدر و مادرم جوان تر بودن، همه چيز زيبا بود، هيچ فكر و خيالي نبود، همه شاد و دور هم، يادش بخير
خیلی خودتو دست بالا گرفتی هر کسی رو که ما قابل نمیدونیم چشم بزنیم
خب منم در مقابل هر کسی خودم رو دست بالا نمیگیرم
نقل قول: Life Dream
شيرين خاطره اون روزا رو برام زنده كردي، جمعه ها پخش ميشد منم هميشه نگاه ميكردم، خيلي از اين برنامه خوشم ميومد، واقعاً زيبا بود، به همراه خانواده مينشستيم نگاه ميكرديم، اون موقع هنوز خواهرم ازدواج نكرده بود، برادر كوچيكم سربازي نرفته بود، پدر و مادرم جوان تر بودن، همه چيز زيبا بود، هيچ فكر و خيالي نبود، همه شاد و دور هم، يادش بخير
Life Dream
مرسي مهدي جان، ميگم اين دخترا هر چيزي دم دستشون باشه به خودشون اويزون ميكنن!
اين يكي خيلي زيبا و فانتزي بود
مبارك شيرين و گيلي باشه
ژنرال
خیلی خودتو دست بالا گرفتی
نخبه
خب منم در مقابل هر کسی خودم رو دست بالا نمیگیرم
اره واقعا یادش بخیر خاطرات خوب دوران کودکی
ژنرال
در مورد من زیاد تلاش نکن موفق نمیشی
arash52
هوا را از من بگیر ولی گوشواره ام را نه
نخبه
برای چیزهایی که نامرئیه نباید تلاش کرد
هوا را از من بگیر ولی گوشواره ام را نه
افرین از این ارش یاد بگیرین نصف شماست
Kishe Mehr
میگم منم ساعت طلا با مارک گوچی میخوام
خانم فریزر
هاچو هاچو
قابلتو نداره
هاچو هاچو
بیا یره اینم مال تو
تشکر به خاطر شرکت فرماییتون در این تاپیک
Kishe Mehr
اصنش وایسا بیبینم
نمایش یا پنهان متن
دستت مرسی یرههاچو هاچو
مگه همش چند تا ساعت مردونه طلا اون هم با مارک گوچی هست که من یه تاپیک باهاش بزنم
عَجَق وَجَقتُم یره
نخبه
اره اره .. افرین تو هم این کارتون رو تماشا میکردی
گوچی طرحهای خیلی قشنگتری داره این سادس یکی خوشملش رو بزار برای بچه مردم
هاچو هاچو
از سرشم زیاده
Kishe Mehr
خرس قطبی
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→