بــــه نظر من یه خونه هر جایی می تونه باشه ، می تونه بالای یه ساختمون بلند باشه ، می تونه تویِ یه کوچۀ قدیمی که زیر ِ یه بازارچه اَس باشه ، می تونه بزرگ یا می تونه کوچیک باشه . می تونه برای هر کس مفهومی داشته باشه یا هر رنگی داشته باشه ، می تونه به رنگِ آجر یا به رنگ ِ شیشه و سنگ باشه . می تونه رنگ ِ قرمز یا به رنگ ِ … ولی من یعنی بهتر بگم ما ، معتقدیم خونه هر چی که باشه باید سبـــز باشه . سبـــز و همیشه سبـــز
بــــه نظر من یه خونه هر جایی می تونه باشه ، می تونه بالای یه ساختمون بلند باشه ، می تونه تویِ یه کوچۀ قدیمی که زیر ِ یه بازارچه اَس باشه ، می تونه بزرگ یا می تونه کوچیک باشه . می تونه برای هر کس مفهومی داشته باشه یا هر رنگی داشته باشه ، می تونه به رنگِ آجر یا به رنگ ِ شیشه و سنگ باشه . می تونه رنگ ِ قرمز یا به رنگ ِ … ولی من یعنی بهتر بگم ما ، معتقدیم خونه هر چی که باشه باید سبـــز باشه . سبـــز و همیشه سبـــز
چقدر من این دکلمه مرحوم خسرو شکیبایی رو اول سریال خانه سبز دوست داشتم...خیلی خاطره انگیر بود واسم بارون خانوم واقعا خوشم اومد مرسی
نقل قول: zrnznn
ای هاچوی بی معرفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت
هاچووووووووووووووووووووووووووووووو تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککک هاچوووووووووو زود تند سریع در اولین فرصت ممکنه که تونستی دل بکنی و یه دو دقیقه بیای اینوررررررررررررررررررررررررررر گزارش عملکرد سالانه ات رو باید بیاری بهم تحویلللللللل بدیییییییی
هاچووووو خیلی خوشحالمممممممممممم براتایشال که خوشبختتتتتتتتتتت باشییییییییدددددددد هی بهم دل بدیدو وقلوه بگیریدددددددددددددددددد ولی دلم برا اون فرشته مهربون میسوزه هاچووووووووووووووو از طرف من بهش دلداری بده و بگو دیگه کاریه که شده! باید تحمل کنه
هاچو بی معرفت اینقده بی جنبه بازی در نیار و خودتو خفه نکن و عین این ادم نباشی که تا ازدواج میکننن دوستای قدیمی اشون رو از یاد میبرن و عین خودت بی معرفت میشن هاااااااااااا حداقل هفته ای یه بار بیا اعلام حضور کنننننننننننننن و بیا بببینم زنده ای یا نه!
نمایش یا پنهان متنهاچوی مهربون واقعا و اقعا برات خوشحالم و ارزو میکنم که در کنار همسرت دلت شاد باشه و لبخند رو لبت ... تو یکی از بهترین دوستام هستی ... برات ارزوی سربلندی دارممممممممممممممممممممممممم
baron jon
خـــداش در همـــه حـــال از بلا نگــــــه دارد
حــدیث دوست نگــویم مگر به حضــرت دوست
کــــــــه آشنــــا سـخـــــن آشنــــا نگـــــــه دارد…
هاچو هاچو
خیلی زیبا بود خیلی ممنونم بارون خانوم مهربون
نغمه
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
رفتی حرم دعام کن
هاچو هاچو
وایسا اومدم
نغمه,
به به
♥Rose♥
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
ای جووووونم
دهنش که باز شد یه ماچ از توی دهنش بکنی بس که جیگره
خیلی مرسی فاطمه خانوم
♥Rose♥
baron jon
می تونه بالای یه ساختمون بلند باشه ،
می تونه تویِ یه کوچۀ قدیمی که زیر ِ یه بازارچه اَس باشه ،
می تونه بزرگ یا می تونه کوچیک باشه . می تونه برای هر کس مفهومی داشته باشه یا هر رنگی داشته باشه ، می تونه به رنگِ آجر یا به رنگ ِ شیشه و سنگ باشه .
می تونه رنگ ِ قرمز یا به رنگ ِ …
ولی من یعنی بهتر بگم ما ، معتقدیم خونه هر چی که باشه باید سبـــز باشه .
سبـــز و همیشه سبـــز
مرحوم خسرو شکیبایی
zrnznn
mz56mz
هاچو هاچو
وای عجب دخمل خوشملی
می تونه بالای یه ساختمون بلند باشه ،
می تونه تویِ یه کوچۀ قدیمی که زیر ِ یه بازارچه اَس باشه ،
می تونه بزرگ یا می تونه کوچیک باشه . می تونه برای هر کس مفهومی داشته باشه یا هر رنگی داشته باشه ، می تونه به رنگِ آجر یا به رنگ ِ شیشه و سنگ باشه .
می تونه رنگ ِ قرمز یا به رنگ ِ …
ولی من یعنی بهتر بگم ما ، معتقدیم خونه هر چی که باشه باید سبـــز باشه .
سبـــز و همیشه سبـــز
زرنزن با معرفت
mz56mz,
مرسی عمو جون
نغمه
zrnznn
هاچوووووووووو زود تند سریع در اولین فرصت ممکنه که تونستی دل بکنی و یه دو دقیقه بیای اینوررررررررررررررررررررررررررر گزارش عملکرد سالانه ات رو باید بیاری بهم تحویلللللللل بدیییییییی
هاچو بی معرفت اینقده بی جنبه بازی در نیار
نمایش یا پنهان متن
هاچوی مهربون واقعا و اقعا برات خوشحالم و ارزو میکنم که در کنار همسرت دلت شاد باشه و لبخند رو لبتپرهام
تنها
garfild
Holtek
♥Rose♥
مبارکا باشه، خیلی خوشحال شدم
اصفانی هم تور کرده، آفرین داری
منو حتما دعوت کن برات سنگ تموم میزارم ، ببین اینطوری▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
دیدی چه خوب بلدمتنها
سال نو مبارک
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: