₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی هاچو هاچو
1 2 3 4 ... 18 19

بدون عکس

صفحه شخصی هاچو هاچو

1397 بازدید، 367 پست، نویسنده: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

سلام 360 به صفحه شخصی من خوش آمدید 859همینطور که این آبمیوه بدون الکل و این کیک رو میخورید و به این آهنگ زیبای Enrique گوش میدین صفحه شخصی منم بخونین :56: البته یکم حجم تاپیک زیاد شد شاید یه دو روزی معطل بشین :10: لطفا شکیبا باشید :11: آخه خیلی زحمت کشیدم :9:

تصویر در دسترس نیست

راستش به عقیده من صفحه شخصی همونطور که از اسمش پیداست یه جورابایی باید معرف شخصیت آدم باشه واسه همین تو این صفحه یکم خودشناسی کردم که همانا خودشناسی نتیجه اش جز خداشناسی نیست ((جناب هاچو هاچو بزرگ :4: ))
    حالا معرفی : به نام خدا هستم :56: آقا مهدی 23 سالمه ( جهت اطلاع به اونایی که میخوان کا 2 بخرن تولدم آخرین روز ساله که همه به افتخارش جشن میگیرن و دولت هم این روز رو عید اعلام کرد 286 ) دانشجوی سال چهارم شیمی کاربردی از دانشگاه PNUM برای روز مبادا یک زاپاس از خودم دارم،داداش دوقلوم محمد رو میگم 264 به جز رشته تحصیلمون (محمد مدیریت صنعتی میخونه ) همه چیمون شبیه همدیگست 1018 ،مخصوصا تفکراتمون شاید باور نکنین ولی در روز خیلی اتفاق می افته که من به یه چیزی فکر کنم اون چند دقیقه قبل یا بعدش به هون موضوع فکر نکنه 849 واسه همین بعضی اوقات دیگه بدون اینکه با هم صحبت کنیم منظورمون رو به هم میفهمونیم 822 .در طی روز هم انقدر با هم مسخره بازی در میاریم و میخندیم که نگو :4: ،البته بعضی اوقات مشکلاتی هم هست که نمیذاره آدم بخنده :1: ولی من از زندگیم راضیم و به خاطرش شاکر خدا :58: :42: :4: .به جز محمد یه برادر دارم که 2 سال از خودم بزرگتره و داره داماد میشه 246 و دوتا خواهر بزگتر که یکیشون 8 و اون یکی 7 سال از من بزرگترن 369 . خیلی دوست دارم تو زندگیم فعال باشم 256 واسه همین موسیقی 356 ورزش 490 و به طور جدیتر تئاتر 302 رو انتخاب کردم.
    ورزش که ازینا میزنم 490 که مدتیه تمرین نمیکنم 387 موسیقی رو هم به صورت خدادادی در نواختن سازهای کو به ای تبهر دارم که اونم مدتیه دیگه نمینوازم 208 فعلا بیشتر تئاتر رو دنبال میکنم،خیلی بازیگر حرفه ای نیستم :42: ولی تو گروهمون بازیگرای واقعا حرفه ای بازی میکنند :5: . بیشتر کارهای مذهبی انجام میدیم ( ای تف تو ریا 1105 :4: ) اولین کارم هم نیمه شعبان دو سال پیش بود با کاری به اسم ((طالب)) که با این حال که فکر نمیکردم بتونم اصلا تئاتر بازی کنم :40: ولی با لطف صاحب کار به خوبی از پسش بر اومدیم 805 . اینم چند تا عکس از اون تئاتر :

اینم یک عکس پانوراما از سالن نمایش :

دومین کارم کار عابرو (تنها آبرویی که با عین نوشته میشود) بود که به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) اجرا شد که خیلی ازش استقبال شد (حدود 7500) نفر،البته تو این کار منو محمد نقش مکمل داشتیم. کار فراموش نشدنی بود نمیدونین چه حسی داره وقتی اشک این همه آدمو در میارین 843 و بعدش اونا دعا تون میکنن (این دیگه واقعا تف داشت :10: ) . اینم چندتا عکس ازین کار :

تصویر در دسترس نیست

با این مشعل ها محمد ساعدش سوخت :4: ،نمیدونین چه اوضاعی بود صحنه داشت شروع میشد مسئول مشعل ها هول هولکی الکل ریخت رو مشعل نگو یکم هم ریخته بود رو دست محمد هم کبریت زد من از دور دیدم بوی محمد سوخته میاد 507 :23: وای یادم نیارین :68:

تصویر در دسترس نیست

آخرین کارم هم که بخاطرش یه مدت سایت نمیومدم :9: سینمایش (تلفیقی از سینما و نمایش) ((راز بقا)) بود که تو نیمه شعبان اجرا شد،ژانرش هم طنز-اجتماعی-مذهبی بود که طی 10 روز حدود 9000 نفر تماشاگر اون بودن . تعریف نباشه گروه واقعا حرفه ای هستش ولی خب تو این کار بعضی اوقات سوتی هم میدادیم خب :50: ، مثلا یه شب بین صحنه ها وقتی صفحه نمایش (نه پرده نمایش چون روش مثل سینما فیلم پخش میشد بین صحنه ها :3: ) کنار رفت و نور اومد 4 تا از عوامل پشت صحنه که صحنه رو عوض میکردن هنوز تو صحنه بودن 247 وای ما چقدر پشت صحنه میخندیدم :4: البته مردم هم جلوی صحنه :83: .من نقش یک سرباز رو ایفا میکردم :1: اینم چندتا عکس ازین سینمایش :

محمد 490

این عکس انصافا دیگه با تف حل نمیشه باید ..... :23:

کار بعدی هم انشاالله تو محرم که واسه همشهریام بلیتاشو میفرستم :11: یره ها بیِن ببینین. :10:

اینم چند تا عکس دیگه از خودم و محمد و غیره 354

محمد :56:

اینم جایی که شب های جمعه میرم (بی معنی :10: ، البته تو روح ریاکار ... :83: )

این هم یک عکس پانوراما از حسینیمون :6:

وای اینم عکس کوچیکی هامون الهی قربون خودمون برم 1153 (سمت چپ محمد سمت راست من)

اینم خنگهای خواهرزادم که تقریبا هر روز با اینا باهاش بازی میکنیم و کلی میخندیم با هم :23:

عکس آخر هم برای قدر دانی از سیستمی که حدود 6 ساعت تحمل کرد تا من این تاپیک رو بسازم میذارم :4:

وای چقدر ضِر زدم 806 .
    در آخر 3 تا نصیحت دارم واستون 585
    1. بازی آنلاین بیلیارد به این آدرس که میتونیم دو نفره با هم بیل بزنیم :93: نحوه عضویت و بازی هم خیلی سادست 286 .
    2. سریال دیدنی Heroes که دیشب تمومش کردم و پیشنهاد میکنم حتما ببینین که خیلی باحاله :93: اینم لینک دانلود مدیا فایر زیرنوسیم اگه خواستین براتون میذارم :3:
    3. یک مثبت ناز به بنده :11: که اگر ندین یک ضرب المثل هست که میگه : ((مفاکات خونه همین دنیاست :56: )) یعنی از مثبت من هم خبری نیست :10: . حالا جدا از شوخی بابت مثبت ها یه عذر خواهی به همتون بدهکارم 804 چون تازه از قسمت مثبت ها و پیغام هایی که داخل اون واسم گذاشتین مطلع شدم :50: 351 ،شرمنده اگر جواب مثبت هاتون رو ندادم و همچنین به صفحه شخصی خیلی هاتون سر نزدم 276 . در آخر یه در خواست دارم :48: لطفا به جای تبریک خونه نو واسم تو پستتون دعا کنین،حتی نخواستین پست هم نذارین ولی دعا رو بکنین :5: .
    خیلی ممنون به خاطر این که حوصله کردین و به حریم خصوصی من متجاوز شدین :83: .از صمیم قبل :4: همتون رو دوست دارم :6: و آرزوی دیدارتون رو دارم :11: . راستی اگه بشه که اون لیوان های شربت هم دو در نکنین :43: بذارین سر جاش بعد تشریف ببرین بیرون ممنون میشم :4: 1153 .

6 سپاس: mati، یواش، taha_1990، serpent، هوشمند، تنها

• چکاوک

چه خونۀ با حالی داری اسمشو بزار کلبه مهدی :10:
    کلبۀ مهدی آقا مبارک باشه تازه اولین نفرم بودم که امدم خونت راستی چه عکسای قشنگی گذاشتی 282

تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

نقل قول: چکاوک
    چه خونۀ با حالی داری اسمشو بزار کلبه مهدی :10:
    کلبۀ مهدی آقا مبارک باشه تازه اولین نفرم بودم که امدم خونت راستی چه عکسای قشنگی گذاشتی 282

ممنونم ترگل خانوم 287 هیچ وقت یادم نمیره شما اولین نفر بودین :8: البته کم کم مهمونا میان :5: راستش منم بیخوابی زده به سرم :9:

• ماهی

وای چه خونه ای :34:
    مبارکا باشه. 265 271 265 271
    ایشالله توش زن بگیری و یه عالمه دوقلو توش بدنیا بیاد :56:
    دارم تا دانلود شدن کامل عکسا شکیبایی می کنم :4:
    نمایش یا پنهان متنآفرین داداش هنرمند و پر انرژی.همینطوری ادامه بده :72:

• gilas

تو به روح اعتقاد داری جوجو جنگولک باز :23: :23:

بی انصاف یه ذره حجم عکساتو میاوردی پایین به کیفیت خودتو کپی برابر اصلت لطمه نمی خورد به خدا :23:

• ژنرال

مرسی عکسهای جالبی بود ... البته 5-6تا از عکسها کامل لود نشد!
    نقل قول: gilas
    بی انصاف یه ذره حجم عکساتو میاوردی پایین به کیفیت خودتو کپی برابر اصلت لطمه نمی خورد به خدا :23:

راست میگه دیگه :18:

باریکلا هاچو جان یه پا هنرمندی ها :39:

ورزشی که انجام میدی عالیه ادامش بده :110:

ایشالا روز به روز بیشتر پیشرفت کنی و موفقیتهای بیشتری کسب کنی :46:

همینارو عیناً واسه داداش دوقلوت کپی کن!

• gilas

خوب حالا بریم سراغ عکسا :4:

میگم این داداشت خیلی شبیه خودته ها نکنه دوقلو هستین :74: اما یه تفاوت دارین :4:
    شما لطف کردی حق داداشتو خوردی :43: ماشالا حجمت بیشتر از قلوته :83:

خوب میبینم که به جزء جنگولک بازی رو صحنه هم میری :4: ببینم چقدر خاک صحنه خوردی :23:
    راستی اون تاکسی رو آخر چند باهاش حساب کردی این طوری دارین چونه میزنین :4:
    اون یکی هم دبا شده منم بیام دبا :93:

اون باغا کجاست چه خوشمل شتوفه داره :65: :10:
    دیگه همین دیگه فعلا تا دوباره بیام :4:

راستی عکس کوشمولویشو 1153 ای جانم گوشاشو نگاه 1153

همین دیگه بسه :10:

بزار برات دعا هم بکنم و برم :4:

پیر بشی مااادر خیر از جوونیت ببینی :48:

نمایش یا پنهان متنایشالا همیشه موفق باشی و آرزوهای خوبت برسی 826

• دلشاد

داداش مهدی خونه نو مبارک :11: :8: :6:
    راستی به داداش دوقلوت سلام برسون :11:
    تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

ماهی,
    مرسی گلی خانوم 287 265
    تو به روح اعتقاد داری جوجو جنگولک باز :23:

نه اعتقاد ندارم :4:

باور کن حجمشونو نصف کردم همشون حدود 500 کیلو بایته زیاده ؟ :50: باور کن دیشب تو 15 ثانیه همه عکس ها رو میاورد،نمیدونم چرا اینطوری شد 391
    نقل قول: میرزا
    راست میگه دیگه
    باریکلا هاچو جان یه پا هنرمندی ها
    ورزشی که انجام میدی عالیه ادامش بده
    ایشالا روز به روز بیشتر پیشرفت کنی و موفقیتهای بیشتری کسب کنی

مرسی محسن جان :11: ورزش رو هم دوست دارم ادامه بدم :3:
    میگم این داداشت خیلی شبیه خودته ها نکنه دوقلو هستین اما یه تفاوت دارین

احتمال داره :37:
    شرمنده به خاطر کمبود وقت از دستکاری شکلکها معذورم :4:
    شما لطف کردی حق داداشتو خوردی ماشالا حجمت بیشتر از قلوته

همه همینو میگن :10: در حال حاضر 5.5 کیلو بیشترم :9:
    خوب میبینم که به جزء جنگولک بازی رو صحنه هم میری ببینم چقدر خاک صحنه خوردی

ما بهش میگیم فاک صحنه :83:
    راستی اون تاکسی رو آخر چند باهاش حساب کردی این طوری دارین چونه میزنین

1000 تمون بعدش دعوا شد اتفاقا :3:
    اون باغا کجاست چه خوشمل شتوفه داره

روستای کاهو :56:
    راستی عکس کوشمولویشو ای جانم گوشاشو نگاه

:83: 1153 408
    ایشالا همیشه موفق باشی و آرزوهای خوبت برسی

ممنون که حوصله کردی و عکسارو دیدی :8: ،تو هم به آرزوهات برسی 287

• هاچو هاچو

نقل قول: دلشاد
    داداش مهدی خونه نو مبارک
    راستی به داداش دوقلوت سلام برسون

قربونت بهروز جان :11: بزرگیتون رو میرسونم :8:
    اینطور که معلومه به جز گیلی کسی عکسارو ندیده :2:

• nini_587

خونه نو مبارك :46:
    ايشالا هميشه در همه مراحل زندگيت موفق باشي280280

نقل قول: هاچو هاچو
    کار بعدی هم انشاالله تو محرم که واسه همشهریام بلیتاشو میفرستم

واسه منم بفرستيا :93: :3:

• gilas

نه اعتقاد ندارم

ایشالا که به زودی اعتقاد پیدا کنی :4:

باور کن حجمشونو نصف کردم همشون حدود 500 کیلو بایته زیاده ؟

ماماااااااااااااااااان :89:
    نه پسرم حالا سایت اجازه میده تا 500 کیلو بایت رو آپلود کنی اما تو نباید دقیق همین حجم و بزاری 362
    من عکسا مو با اون سایز کیفیت همرو زیر 300تا میارم :83:
    برو حجماشو بیار زیر 300تا تا کمتر به روحت گوجه پرت کنن :4:

شرمنده به خاطر کمبود وقت از دستکاری شکلکها معذورم

:74:

همه همینو میگن در حال حاضر 5.5 کیلو بیشترم

مظلوم گیر آوردی :43: زود میری این 5.5 رو هم باهاش تقسیم میکنی که مساوی بشین :22:
    دِهَ حجم بالای حق داداش دوقلو خور :45:

ما بهش میگیم فاک صحنه

نوش جان :83:

1000 تمون بعدش دعوا شد اتفاقا

فکر نمیکنی یه کم گرون باهات حساب کرده :23: :23:

روستای کاهو

حالا خوبه کلم نیست :56:

ممنون که حوصله کردی و عکسارو دیدی ،تو هم به آرزوهات برسی

خواهش دارم 826

اینطور که معلومه به جز گیلی کسی عکسارو ندیده

منم صبح باز کردن ظهر اومدم دیدم :23:

نه من عکسارو جدا جدا تو صفحه دیگه باز کردم که زودتر لود بشه برا همین تونستم همورو ببینم :10:
    کلک زدم بهشون :23:

• baron jon

به به خونه جديدت مبارك :78:
    منم عكسا روخيلي سخت باز كردم :18:
    خونه قشنگيه زحمت كشيدين :1:
    ايشالا همشه توش شادي باشه
    موفق باشيد :46::46:

تصویر در دسترس نیست

چه دعایی کنمت بهتر از این که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

gilas,
    806 کم آوردم :10:

baron jon,
    مرسی بارون خانوم :56: ولی عکسارو ... :2: میرم حجمشون رو کم میکنم دوباره ویرایش میکنم :3: بازم ممنون :1:

• gilas

کم آوردم

الهی 227 :83:

• هاچو هاچو

نقل قول: nini_587
    واسه منم بفرستيا :93:

چشم همشهری :3:

• هاچو هاچو

الهی :83:

یعنی راستش کم نیاوردم ولی چون عسکامو باز نکرد حالم گرفته شد :2:
    وگرنه من هیچ وقت تو جواب کم نمیارم :4: ،تاپیکم درست بشه در خدمتتون هستم :43: :10:

• gilas

تاپیکم درست بشه در خدمتتون هستم

درست شد حالا بفرمایید ببینم کم آوردی یا نه :74:

• mati

خونه ی نو مبارک ایشالا همیشه خبرای خوب توش بشنویم ازت و جشن باشه همیشه 280

• نخبه

به به چه صفحه شخصی جالبی.. خوشمان امد افرین بر تو جنگولک :4:

راستی گیلاسی راست میگه چرا حق داداشت رو خوردی؟ :94:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: