وقتی ناراحت یا عصبانی میشم یه نفس عمیق میکشم و از زوربازو و حنجره ام 315 نهایت استفاده رو میبرم 286.
سهیلا جونم؟!!!!! کار خیلی خوبی می کنی.قدر خودتو بدون .همه این توانایی رو ندارن به جون خودم راست می گم.از دست اشکام ذلّه ام.خیلی باید مواظب باشم گرّ و گُر نریزن پایین ولی به جون خودم کلک نمی زنم.یعنی فیلم در نمی آرم نمایش یا پنهان متنیه بار برای یه نفر داشتم راجع به یه موضوعی صحبت می کردم و اشک می ریختم.بعد که صحبتام تموم شد ، منتظر بودم یه چیزی بگه دیدم همینطوری نگام می کنه...یه دفعه گفت : توی عمرم این همه اشک یک جا ندیده بودم نمایش یا پنهان متنوای از روزی که پسرم آهنگ جون مریم یا گلِ گلدونو بزنه...اون میزنه .من گریه می کنم بعدش می خنده و می گه : مامان دیونه ای تو
نقل قول: gilas
میگم زور بازو رو حالا به باشگاهی چیزی میرم درست میشه
گیلاسی زور که مهم نیست باید توان اجرایی داشته باشی.
حالا من میگم چرا حنجره (جیغ جیغ)و زور بازو کتک کاری)؟ وقتی این زبونه هست که سنگ رو نرم میکنه چرا زحمت زیادی بکشیم همچین زبون بریزی دو سوته همه چی ردیف بشه نفهمه کی مخشو کوبیدی به سقف و طبق خواستت عمل کرده
ماهی
سهیلا جونم؟!!!!!
کار خیلی خوبی می کنی.قدر خودتو بدون .همه این توانایی رو ندارن
به جون خودم راست می گم.از دست اشکام ذلّه ام.خیلی باید مواظب باشم گرّ و گُر نریزن پایین
ولی به جون خودم کلک نمی زنم.یعنی فیلم در نمی آرم
نمایش یا پنهان متن
یه بار برای یه نفر داشتم راجع به یه موضوعی صحبت می کردم و اشک می ریختم.بعد که صحبتام تموم شد ، منتظر بودم یه چیزی بگه دیدم همینطوری نگام می کنه...یه دفعه گفت : توی عمرم این همه اشک یک جا ندیده بودمنمایش یا پنهان متن
وای از روزی که پسرم آهنگ جون مریم یا گلِ گلدونو بزنه...اون میزنه .من گریه می کنم بعدش می خنده و می گه : مامان دیونه ای توگیلاسی زور که مهم نیست باید توان اجرایی داشته باشی.
gilas
زور باشه توانای هم میاد یه لقد ول میکنی حله
اما زور نباشه هر چی هم لقد ول کنی فایده نداره
ماهی
همون لقد ول کردنه خودش توان می خواد.به جونم خودم راس می گم
به عنوان کسی که زورشو داره ولی توان اجرایی نداره ازم قبول کن
gilas
حالا یه ذره که توانایی میاد
آرههههه
باشه قبول
میگم سهیلا جون بیا یه کلاس توانایی هم برای منو ماهی بزار حنجره که جواب نداد
ماهی