خاك بر سرشون با اون بجه تربيت كردنشون،طفلك بجه كيج شده ،عقده اي هاي بيشعور ، رواني، من موندم شما جطور خجالت نميكشي اينو با افتخار تابيكش كردي؟! واقعاً كه...
من موندم شما جطور خجالت نميكشي اينو با افتخار تابيكش كردي؟! واقعاً كه...
سلام سوین خانوم ممنون که به تاپیکم سر زدین ولی یه نصیحت براتون دارم . کلا خیلی زندگی رو سخت میگیری اینو راحت میشه از پستاتون فهمید حالا منم که نگفتم اینا کار درستی میکنن ولی در کل شما هم سخت نگیر چُخ ممنون
نمایش یا پنهان متنباباهه دوربین رو دیده جو گیر شده هر چی به مخ معیوبش میرسه میگه که بچه هم تکرار کنه.. واقعا بچه راست گفت که باباهه عقلش کمه خنگ نمیتونه جور دیگه با بچه بازی کنه حتما باید لجبازی و حاضر جوابی رو یاد بچه بده بسی پدر بی نمک و خنکی داشت این کودک
خیلی هم بابای با حالی داشت، احتمالأ شمایی که انتقاد کردین از اونایی هستید که همیشه با بچه ها از موضع بالاتر برخورد می کنید. منم وقتی با بچه ها هستم انگار همسن اونا میشم با هم دعوا می کنیم، آشتی می کنیم و ... و البته بچه ها هم همیشه دوستم دارند، خواهر زاده 6 ساله ام بهم می گفت دایی تو چرا مثل بزرگا نیستی و این بهترین تعریفی بود که من تو چند سال گذشته شنیدم.
الان كليپ رو ديدم، خيلي باحال بود منم با دياكو كاملاً مواقفم، باباهه رفتارشو مثل بچه كرده بود و يه جور بازي كودكانه بود كه داشت باهاش انجام ميداد، اي كاش همه پدر و مادرا ميتونستن رفتارشونو با هر نوع سن و سالي وفق بدن
هاچو هاچو
لینک دانلود
gilas
نمایش یا پنهان متن
آخه چرا بچه رو از آمپول میترسونننخبه
هاچو هاچو
از قدیم تو ایران رسمه
چرا آخه ؟
sevin
من موندم شما جطور خجالت نميكشي اينو با افتخار تابيكش كردي؟! واقعاً كه...
هاچو هاچو
سلام سوین خانوم
دلشاد
نخبه
نمایش یا پنهان متن
باباهه دوربین رو دیده جو گیر شده هر چی به مخ معیوبش میرسه میگه که بچه هم تکرار کنه.. واقعا بچه راست گفت که باباهه عقلش کمهبسی پدر بی نمک و خنکی داشت این کودک
هاچو هاچو
چی بگم والا ؟
نمایش یا پنهان متن
گیلی گیلی درستش کرد تا ببینینخبه
اره فکر کنم ... موفق شدم ببینم ولی خب باباهه خیلی بی مزه حرف میزنه رو مخه
دیااکو
و البته بچه ها هم همیشه دوستم دارند، خواهر زاده 6 ساله ام بهم می گفت دایی تو چرا مثل بزرگا نیستی و این بهترین تعریفی بود که من تو چند سال گذشته شنیدم.
Kishe Mehr
هاچو هاچو
وای دقیقا مثل من
هاچو هاچو
ممنونم
Life Dream
منم نتونستم ببينم، دارم دانلود ميكنم با مديا پلير نگاه كنم
واااااا
اين فقط يه كليپ هست و مهدي هم با افتخار تاپيكش نكرده! فقط يه كليپ براي ديدن هست نه بيشتر!!
Life Dream
منم با دياكو كاملاً مواقفم، باباهه رفتارشو مثل بچه كرده بود و يه جور بازي كودكانه بود كه داشت باهاش انجام ميداد، اي كاش همه پدر و مادرا ميتونستن رفتارشونو با هر نوع سن و سالي وفق بدن
ماهی
هاچو هاچو
ممنون مازی جون
هاچو هاچو
وای مرسی گلی خانوم
mz56mz
من هم وقتى كه بچه بودم از امپول ميترسيدم ولى حالا برعكس شده هر وقت مريض ميشم از دكتر درخواست امپول ميكنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→