₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » پسر بچه با نمک ایرانی (ویدئو)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » پسر بچه با نمک ایرانی (ویدئو)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

پسر بچه با نمک ایرانی (ویدئو)

1959 بازدید، 32 پست، نویسنده: هاچو هاچو

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: دیااکو
    خیلی هم بابای با حالی داشت، احتمالأ شمایی که انتقاد کردین از اونایی هستید که همیشه با بچه ها از موضع بالاتر برخورد می کنید. منم وقتی با بچه ها هستم انگار همسن اونا میشم با هم دعوا می کنیم، آشتی می کنیم و ...
    و البته بچه ها هم همیشه دوستم دارند، خواهر زاده 6 ساله ام بهم می گفت دایی تو چرا مثل بزرگا نیستی و این بهترین تعریفی بود که من تو چند سال گذشته شنیدم.

خیلی هم بابای با حالی داشت، احتمالأ شمایی که انتقاد کردین از اونایی هستید که همیشه با بچه ها از موضع بالاتر برخورد می کنید. منم وقتی با بچه ها هستم انگار همسن اونا میشم با هم دعوا می کنیم، آشتی می کنیم و ...
    و البته بچه ها هم همیشه دوستم دارند، خواهر زاده 6 ساله ام بهم می گفت دایی تو چرا مثل بزرگا نیستی و این بهترین تعریفی بود که من تو چند سال گذشته شنید

درسته که با بچه باید مثل خودش رفتار کرد کسانی که بچه ها رو دوست دارن همین کارو میکنن............ ولی اینی که شما گفتین در مورد این کلیپ اصلا صدق نمیکنه اگه یکم دقت کنی اول باباهه حرف میزاره تو دهن بچه.. یه حرف غیر عاقلانه یاد بچه میده و از حالا برای هر چیزی بچه رو از امپول میترسونه فکر کنم جور دیگه ای هم بشه بچه رو تربیت کرد بدون ترسوندن از چیزی که موقع بیماری به درد اون بچه میخوره و ترسوندن از امپول بی فکر بودنه باباهه رو میرسونه.. کاش به جای اینکه سفسطه کنین و همیشه از یه موضوع دیگه استفاده کنین برای اینکه بگین حرف تون درسته و درست میگین یکم دقت کنین که رفتار این پدر کاملا غلطه

احتمالأ شمایی که انتقاد کردین از اونایی هستید که همیشه با بچه ها از موضع بالاتر برخورد می کنید.

کاملا بر عکس حرفی هست که زدی.. فکر میکنم خیلی بیشتر از شما استعداد تو بازی کردن با بچه ها داشته باشم

نقل قول: هاچو هاچو
    منتها من خواهرزادم 12 سالش شده الان ولی از کوچیکی همیشه منو داداشم هم بازیش بودیم :3: با نظرتونم خیلی موافقم رفیق :72: ممنون یره :84:

دو تا خواهر زاده و یه برادر زاده دارم کلی باهاشون بازی میکنم و دوستشون دارم..

زن داداشم پرستاره یادم نمیاد هیچ وقت برای تنبیه بچش و یا بازی کردن با بچش بگه امپولت میزنم. تازه کلی هم وسایل بازی پزشکی برای بچه میخریم :4: بچه باید از حالا دکتر بازی یاد بگیره :23:

• sevin

اين نه بازي بود نه شوخي با بجه فقط سر در كم كودن بود و مسخره بجه
    اكرم كفتم منظورم اين بود كه لا اقل شما ها ديكه نخندين بلكه اون طفلك كريه داشت
    ضمناً هاجو اكه نصيحت خاستي بيا خودم اند موعظم

• هاچو هاچو

نقل قول: نخبه
    دو تا خواهر زاده و یه برادر زاده دارم کلی باهاشون بازی میکنم و دوستشون دارم..

وای چه باحال :6: ولی خب تو این کلیپ این بنده خدا حالا یه چیزی گفت که کلیپ درست بشه و گرنه شایدم واقعا اینطوری تربیتش نمیکنن :3: سکسکه بود سفسطه بود چی بود :66: ، ازونا که نکردم انشاالله؟ :4:
    نقل قول: sevin
    ضمناً هاچو اكه نصيحت خاستي بيا خودم اند موعظم

پس کاش یکم خودت به اون موعظه هات عمل میکردی دوست من :3:

• ماهی

طفلکی بچه :4:
    بابا بچه های این دوره هم از اون بیدا نیستن که با این بادا بلرزن :83:
    یه خاطره ی آمپولی بگم؟
    یه بار رفته بودم آمپول بزنم یه آقایی هم اومده بود آمپول بزنه.ماشالله هیکل که دو برابر امین خودمون :4: از در به زور تو می اومد.وقتی خانومه رفت آمپولش بزنه تمام مطب رو گذاشته بود رو سرش.با اون صدای گنده هی می گفت : وااااای...یا زهرا...یا فاطمه ی زهرا.....صب کن صب کن صب کن... :23:
    اینجوریا :9:

• هاچو هاچو

نقل قول: EVANESCENCE
    مرسی بانمک بود :4:

280
    نقل قول: ماهی
    وااااای...یا زهرا...یا فاطمه ی زهرا.....صب کن صب کن صب کن...

:23: وای گلی خانوم چقدر خنده دار :83: ممنون که برگشتین نظر دادین :46:

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    ممنون که برگشتین نظر دادین

خواهش می کنم آقا مهدی . :5:

• ژنرال

ماهی,
    بازم خاطرات آمپولی بگو :93: :93::93:

• هاچو هاچو

نقل قول: میرزا
    بازم خاطرات آمپولی بگو :93: :93: :93:

هدفت چیه ازین خاطرات ؟ :93:

• ماهی

نقل قول: میرزا
    بازم خاطرات آمپولی بگو :93: :93::93:

نقل قول: هاچو هاچو
    هدفت چیه ازین خاطرات ؟ :93:

451 :37:
    شرمنده...خاطره های آمپولی رو از ذهنم پاک کردم... :37:

• Kishe Mehr

یره یه چی میخوام قول میدی به کسی نگی؟ :4:

نمایش یا پنهان متنمن بالاخره دیدمشششش :82: فقط خواستم بگم که من این ویدیو رو دیدم :9:

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    یره یه چی میخوام قول میدی به کسی نگی؟ :4:

قول میدم :42: بگو :1:
    نقل قول: Kishe Mehr
    من بالاخره دیدمشششش :82: فقط خواستم بگم که من این ویدیو رو دیدم :9:

ممنونم داداشی :4: (آخه هیفا گفته ما داداشیم :10:) منتها الان دیگه اون بچه 10 سالو داره :83:

نمایش یا پنهان متنیاهو نمیای چرا یره ؟ :37: یکم بخندیم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: