ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پسر بچه با نمک ایرانی (ویدئو)
نخبه
نمایش یا پنهان متن
و البته بچه ها هم همیشه دوستم دارند، خواهر زاده 6 ساله ام بهم می گفت دایی تو چرا مثل بزرگا نیستی و این بهترین تعریفی بود که من تو چند سال گذشته شنیدم.
و البته بچه ها هم همیشه دوستم دارند، خواهر زاده 6 ساله ام بهم می گفت دایی تو چرا مثل بزرگا نیستی و این بهترین تعریفی بود که من تو چند سال گذشته شنید
درسته که با بچه باید مثل خودش رفتار کرد کسانی که بچه ها رو دوست دارن همین کارو میکنن............ ولی اینی که شما گفتین در مورد این کلیپ اصلا صدق نمیکنه اگه یکم دقت کنی اول باباهه حرف میزاره تو دهن بچه.. یه حرف غیر عاقلانه یاد بچه میده و از حالا برای هر چیزی بچه رو از امپول میترسونه فکر کنم جور دیگه ای هم بشه بچه رو تربیت کرد بدون ترسوندن از چیزی که موقع بیماری به درد اون بچه میخوره و ترسوندن از امپول بی فکر بودنه باباهه رو میرسونه.. کاش به جای اینکه سفسطه کنین و همیشه از یه موضوع دیگه استفاده کنین برای اینکه بگین حرف تون درسته و درست میگین یکم دقت کنین که رفتار این پدر کاملا غلطه
کاملا بر عکس حرفی هست که زدی.. فکر میکنم خیلی بیشتر از شما استعداد تو بازی کردن با بچه ها داشته باشم
دو تا خواهر زاده و یه برادر زاده دارم کلی باهاشون بازی میکنم و دوستشون دارم..
زن داداشم پرستاره یادم نمیاد هیچ وقت برای تنبیه بچش و یا بازی کردن با بچش بگه امپولت میزنم. تازه کلی هم وسایل بازی پزشکی برای بچه میخریم
sevin
اكرم كفتم منظورم اين بود كه لا اقل شما ها ديكه نخندين بلكه اون طفلك كريه داشت
ضمناً هاجو اكه نصيحت خاستي بيا خودم اند موعظم
هاچو هاچو
وای چه باحال
پس کاش یکم خودت به اون موعظه هات عمل میکردی دوست من
EVANESCENCE
ماهی
بابا بچه های این دوره هم از اون بیدا نیستن که با این بادا بلرزن
یه خاطره ی آمپولی بگم؟
یه بار رفته بودم آمپول بزنم یه آقایی هم اومده بود آمپول بزنه.ماشالله هیکل که دو برابر امین خودمون
اینجوریا
هاچو هاچو
ماهی
خواهش می کنم آقا مهدی .
ژنرال
بازم خاطرات آمپولی بگو
هاچو هاچو
هدفت چیه ازین خاطرات ؟
ماهی
شرمنده...خاطره های آمپولی رو از ذهنم پاک کردم...
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
من بالاخره دیدمششششهاچو هاچو
قول میدم
ممنونم داداشی
نمایش یا پنهان متن
یاهو نمیای چرا یره ؟آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→