سلام دوستان عزیز بعد چند روز که درگیر درسهام و به عبارت روشن تر درگیر پایان نامه ام بود و با دلی که بسیار بهتون تنگ شده بود و با قلبی آرام و ضمیری مطمئن خدمتتون رسیدم.. خواستم تاپیکی بزنم که فارغ التحصیلیم رو داخلش جشن بگیریم ولی گفتم سرور سایت و اینا سنگین میشه و این حرفا بهتره که یک کار دیگه ای بکنم و فکر که کردم این به ذهنم رسید که تاپیکی دو منظوره بزنم و به قول معروف با یک تیر دو نشون بزنم و دور همی حالشو ببریم از طرفی از دوستان عزیزم که زحمت کشیدن و بهم تبریک گفتن تشکر بکنم و هم اینکه تاپیکی رو بعنوان یادگاری خدمت شما عزیزان بدم. البته از همه ی دوستانی که تبریک گفتن و خواهند گفت تشکر میکنم بخصوص از کاکو محمود گل که از کشور دوست و برادر کویت تلفنی زحمت کشیدن و تبریک گفتن صمیمانه سپاسگزاری میکنم امیدوارم لایق دوستی با شما دوستانِ جان باشم
نمایش یا پنهان متنالبته اینم بگم که خیلی وقتم بود که تاپیک نزده بودم و دلم واسه تاپیک زدن هم تنگولیده بید
ابتدائأ یه توضیح کوچمولویی از پایان نامه بدم که خدا رو شکر بعد چندین ماه تلاش ها و عرق ریزی های شبانه روزی بالاخره 4 شنبه ی هفته ی قبل رأس ساعت 12 به خوبی و خوشی دفاع کردم و اساتید گرامی هم از نمره ی 18 بهم نمره ی 18 دادن لابد می پرسید چرا 18؟ اون دو نمره هم بخاطر اینه که چون دانشگاه ها در فکر پرورش دانشجو پژوهی و دانشجوی پژوهنده هستند اون دو نمره رو گذاشتن که هر کسی مقاله ای نوشت اون رو بهش تعلق بدهند که البته منم میخوام رکورد بزنم و یک هفته ای این کار رو بکنم خلاصه پایان نامه هم بهاری بود که بگذشت. ایشالله قسمت شما دوستان عزیز از فوقش لیسانس یا همون فوق لیسانس گرفته تا phd و الی ماشالله
آمّــــــــــا تاپیکی که عرض کردم همونطور که از عنوان تاپیک هویداست میخواستم که شما دوستان عزیز زنگ خور موبایلتون رو اینجا بین دوستان به اشتراک بذارید... این کار فواید زیادی داره... که مهمترینش اینه که هر موقع این اهنگ رو شنیدیم به یاد دوستان عزیز و این سایت می افتیم و همچنین می تونیم آهنگ های قشنگی رو انتخاب کنیم... البته اینم یادتون باشه که زنگ خور هر کسی نشانه ی شخصیت اون فرد هست . که صد البته شخصیت بروبکس عزیز این سایت بسیار والاست قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم فکر میکردم که تاپیک جدیدی هست که واسه بار اول به ذهن خودم رسیده ولی شیرین جون گفتن که نه قبلا یکی از بچه ها این زحمتو کشیده
نمایش یا پنهان متنخواهشا دوستان عزیز در صورت امکان هم زنگ مربوط به Ring tone رو بذارید و هم زنگ مربوط به Sms رو و اگر هم یک توضیح کوچمولویی از آهنگ بذارید خیلی بهتر میشه و در آخر هم آهنگها رو بصورت هایپر لینک بذارید.. مثل اینی که من گذاشتم و یا اینکه خود لینک رو اینجا بذارید :
نمایش یا پنهان متناین آهنگی هست که با پیانو نواخته شده و نوازنده ی اون هم آقای امین آقایی هست... و در اصل یک آهنگ قشقایی هست که جدیدا ساخته شده امیدوارم لذت ببرید
به به سلام علیک اخوی تازه فارق- فارغ شده.. خوشبختانه الان دیگه مثل کارلوس ویار نداری و کلا فارق شدی باز هم تبریک عرض میکنم فارق شدن خیلی سخت بود که تو از پسش بر اومدی ماشالله و آما موضوع تاپیک که خب البته این موضوع بر میگرده به موقعی که من بچه بودم این تاپیک رو تو سایت گذاشته بودن و من هم هیچ وقت نتونستم اهنگ گوشیم رو تو تاپیک بزارم چون بلد نیستم
به به سلام علیک اخوی تازه فارق- فارغ شده.. خوشبختانه الان دیگه مثل کارلوس ویار نداری و کلا فارق شدی
اولش علیک السلام حالا از ما که گذشت ایشالله قسمت اسلام و مسلمین و مومنین و مومنات و کل جمیع مردم رو و زیر و بالای کره ی زمین انک مجیب الدعوات کلهم صلوات
نقل قول: نخبه
باز هم تبریک عرض میکنم فارق شدن خیلی سخت بود که تو از پسش بر اومدی ماشالله
بسوزه پدر تــــجــ....
نقل قول: نخبه
و آما موضوع تاپیک که خب البته این موضوع بر میگرده به موقعی که من بچه بودم این تاپیک رو تو سایت گذاشته بودن و من هم هیچ وقت نتونستم اهنگ گوشیم رو تو تاپیک بزارم چون بلد نیستم
خب مشکل من نیست که قبلا گذاشتن بعدشم اگرم گذاشتن خب اونم بگذشت بعدشم الکی دبه در نیار یعنی تو بلد نیستی آهنگ آپلود کنی میخوای برات واسه اهنگ گذاشتن جایزه بذارم بعد ببینیم کی با کله آهنگ میذاره؟
مجتبی جان بهت تبریک میگم . جدا خسته نباشی . ان شا الله همیشه موفق باشی
در رابطه با موضوع دوم تاپیک : همیشه از خونه که بیرون میرم گوشی رو روی ویبره قرار میدم . زنگ sms و زنگ گوشی و زنگ آلارم هم همشون ماله خود گوشیه . امکان ارسال شون هم نیست که اینجا آپلودشون کنم . ببخشید
نقل قول: Kishe Mehr
البته اینم بگم که خیلی وقتم بود که تاپیک نزده بودم و دلم واسه تاپیک زدن هم تنگولیده بید
نمایش یا پنهان متناتفاقا من هم مدت زیادیه که تاپیک نزدم
به قول شیرین: تقلیدووووووو چرا تاپیک منو دزدیدی!!!
فارغ شدنت مبارک همیشه سالم و موفق باشی منتظر رکورد زدنت هستیم ببینم میتونی تو یک هفته دوبار فارغ بشی یا نه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
البته اینم بگم که خیلی وقتم بود که تاپیک نزده بودم و دلم واسه تاپیک زدن هم تنگولیده بیدابتدائأ یه توضیح کوچمولویی از پایان نامه بدم که خدا رو شکر بعد چندین ماه تلاش ها و عرق ریزی های شبانه روزی بالاخره 4 شنبه ی هفته ی قبل رأس ساعت 12 به خوبی و خوشی دفاع کردم و اساتید گرامی هم از نمره ی 18 بهم نمره ی 18 دادن
آمّــــــــــا تاپیکی که عرض کردم همونطور که از عنوان تاپیک هویداست میخواستم که شما دوستان عزیز زنگ خور موبایلتون رو اینجا بین دوستان به اشتراک بذارید... این کار فواید زیادی داره... که مهمترینش اینه که هر موقع این اهنگ رو شنیدیم به یاد دوستان عزیز و این سایت می افتیم و همچنین می تونیم آهنگ های قشنگی رو انتخاب کنیم... البته اینم یادتون باشه که زنگ خور هر کسی نشانه ی شخصیت اون فرد هست
قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم فکر میکردم که تاپیک جدیدی هست که واسه بار اول به ذهن خودم رسیده
نمایش یا پنهان متن
خواهشا دوستان عزیز در صورت امکان هم زنگ مربوط به Ring tone رو بذارید و هم زنگ مربوط به Sms روخب اولیش از مال خودم
پیانــــــو
نمایش یا پنهان متن
این آهنگی هست که با پیانو نواخته شده و نوازنده ی اون هم آقای امین آقایی هست... و در اصل یک آهنگ قشقایی هست که جدیدا ساخته شدهSMS
نمایش یا پنهان متن
این اهنگ کوتاه رو هم یک بار هیفا لینکشو داده بود و من دانلود کردم که متاسفانه اسمش یادم نیسدر ضمن اگر در گذاشتن و یا آپلود کردن آهنگ کمکی خواستید به خودم یا مدیران سایت اطلاع بدهید راهنماییتون میکنن
اگر هم راجع به آهنگ دوستان عزیز نظری دارید بگید تا استفاده کنیم
خب حالا نوبت شما دوستان عزیزه
نخبه
باز هم تبریک عرض میکنم فارق شدن خیلی سخت بود که تو از پسش بر اومدی ماشالله
و آما موضوع تاپیک که خب البته این موضوع بر میگرده به موقعی که من بچه بودم این تاپیک رو تو سایت گذاشته بودن
Kishe Mehr
اولش علیک السلام
بسوزه پدر تــــجــ....
خب مشکل من نیست که قبلا گذاشتن بعدشم اگرم گذاشتن خب اونم بگذشت
hosseinhn82
ان شا الله همیشه موفق باشی
در رابطه با موضوع دوم تاپیک :
همیشه از خونه که بیرون میرم گوشی رو روی ویبره قرار میدم .
زنگ sms و زنگ گوشی و زنگ آلارم هم همشون ماله خود گوشیه . امکان ارسال شون هم نیست که اینجا آپلودشون کنم . ببخشید
نمایش یا پنهان متن
اتفاقا من هم مدت زیادیه که تاپیک نزدمKishe Mehr
ان شا الله همیشه موفق باشی
متشکرم حاج حسین عزیز کم پیدا
خواهش میشه حاجی خوشحال میشدیم آهنگ شما رو هم بعنوان یادگاری داشته باشیم بهرحال ایشالله همیشه شاد باشی
ایشالله به زودی شاهد تاپیکهای قشنگ شما بخصوص هوا و فضا و اسلحه و مهمات و تانک و آرپیجی و از اینا باشیم
hosseinhn82
ببخشید دیگه . سعادت نداریم هر روز شما و سایر دوستان رو ببینیم
سپاس گذارم
صبر کن اسم آهنگ اش رو تو گوگل سرچ کنم , شاید پیداشون کردم
ان شا الله . لطف داری مجتبی جان
hosseinhn82
زنگ گوشی (ring tone)
ring tone
زنگ sms
sms
نمایش یا پنهان متن
فقط لینک ها رو قرار دادم . بی زحمت درست اش کنهاچو هاچو
راستش گوشی من خیلی پیشرفتس
ولی بازم تاپیک جالبی بود یره
EVANESCENCE
ایشالا که همیشه موفق باشی
راستش گوشی من اکثرا رو ویبره اس
پس وقتی ویبره
carlos
شنیدم خوابم رو دیدی ؟
و اما زنگ خور موبایلم رو خودم درست کردم
زنگ خور SMS م هم همینطور
MEH_D
بهت تبریک میگم دوست عزیز و برات آرزوی موفقیت بیشتر و بیشتر دارم
roman
ماهی
ایشالله دکترا فوقش دکترا ، فوق فوقش دکترا...
در مورد زنگ گوشیم...نپرس که خجالت آوره
بچه مثبت
فارغ شدنت مبارک
منتظر رکورد زدنت هستیم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
من بستنی برج میلاد می خوام
آهنگ گوشی من خیلی زیاده برای هر کس یه زنگ
اما زنگ عمومیم آهنگ قفس امید نوری هستش البته فقط قسمت موزیک بدون خوندن
موزیک آهنگ قفس امید نوری
آهنگ قفس امید نوری
زنگ sms رو جدیدا گذاشتم مثل زنگ در می مونه
ژنرال
دیگه یواش یواش وقتشه که مادر بچه هارو پیدا کنی!
زنگ موبایل رو هم والا من زود به زود عوض میکنم و انواع و اقسام اهنگارو میذارم
sib
Kishe Mehr
تشکر حاجی عزیز
هاچو هاچو,
مو مخلصوم یره
مرسی پرستوی مهاجر جهرمی کرج ابادی فعلا جهرم نشین
ایشالله قسمت خودت آبجی پرستویی
اره راس میگی
Kishe Mehr
مخلصوم یره
نه دداش شایعه پراکندگی کردن
نمایش یا پنهان متن
ولی جدا راستهخو مویوم میخم که لو بره یره
متشکرم داداش مهدی گل
متشکرم ماهی گلی گل گلوووو
نمایش یا پنهان متن
امیرحسین اقا دیگه درسته؟خو عامو بوگو اوی بوپوکی هی
به قول بچه ها تاپیکتو دزدیدن دارن باهاش پز میدن
Kishe Mehr
من بستنی برج میلاد می خوام
آهنگ قفس امید نوری
دست شما مرسی
میگم گیلاسی هر موقع که موبایلت زنگ زد نپری بری در رو باز کنی آقا گرگه بیاد تو
مخلص کاکو هستیما بعد نگی نگفتی... لطفیده کردی یره. ایشالله فسمت خودت قارداش.. مرسی داداش
حالا نمیشه اول بچه ها رو بگردیم پیدا کنیم بعدش مامانش؟
نمایش یا پنهان متن
راستش دنبالشم هستیم ولی دخمل خوف یافت می نشودخو ای بوپوکی یکیشو میذاشتی خو
برق نگیرتتون ساناز خانم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→