₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ▃▅▆▇ زنگ خور موبایلتون چیه؟ ▇▆▅▃
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ▃▅▆▇ زنگ خور موبایلتون چیه؟ ▇▆▅▃
1 2 3

بدون عکس

▃▅▆▇ زنگ خور موبایلتون چیه؟ ▇▆▅▃

852 بازدید، 46 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

سلام دوستان عزیز :6: بعد چند روز که درگیر درسهام و به عبارت روشن تر درگیر پایان نامه ام بود و با دلی که بسیار بهتون تنگ شده بود و با قلبی آرام و ضمیری مطمئن :5: خدمتتون رسیدم.. :11: خواستم تاپیکی بزنم که فارغ التحصیلیم رو داخلش جشن بگیریم ولی گفتم سرور سایت و اینا سنگین میشه و این حرفا بهتره که یک کار دیگه ای بکنم و فکر که کردم 334 این به ذهنم رسید که تاپیکی دو منظوره بزنم و به قول معروف با یک تیر دو نشون بزنم و دور همی حالشو ببریم :4: از طرفی از دوستان عزیزم که زحمت کشیدن و بهم تبریک گفتن تشکر بکنم و هم اینکه تاپیکی رو بعنوان یادگاری خدمت شما عزیزان بدم. البته از همه ی دوستانی که تبریک گفتن و خواهند گفت تشکر میکنم بخصوص از کاکو محمود گل که از کشور دوست و برادر کویت تلفنی زحمت کشیدن و تبریک گفتن صمیمانه سپاسگزاری میکنم :8: امیدوارم لایق دوستی با شما دوستانِ جان باشم :11:

نمایش یا پنهان متنالبته اینم بگم که خیلی وقتم بود که تاپیک نزده بودم و دلم واسه تاپیک زدن هم تنگولیده بید :8:

ابتدائأ یه توضیح کوچمولویی از پایان نامه بدم که خدا رو شکر بعد چندین ماه تلاش ها و عرق ریزی های شبانه روزی بالاخره 4 شنبه ی هفته ی قبل رأس ساعت 12 به خوبی و خوشی دفاع کردم و اساتید گرامی هم از نمره ی 18 بهم نمره ی 18 دادن :9: لابد می پرسید چرا 18؟ اون دو نمره هم بخاطر اینه که چون دانشگاه ها در فکر پرورش دانشجو پژوهی و دانشجوی پژوهنده هستند اون دو نمره رو گذاشتن که هر کسی مقاله ای نوشت اون رو بهش تعلق بدهند که البته منم میخوام رکورد بزنم و یک هفته ای این کار رو بکنم :4: خلاصه پایان نامه هم بهاری بود که بگذشت. ایشالله قسمت شما دوستان عزیز از فوقش لیسانس :4: یا همون فوق لیسانس گرفته تا phd و الی ماشالله :11:

آمّــــــــــا تاپیکی که عرض کردم همونطور که از عنوان تاپیک هویداست میخواستم که شما دوستان عزیز زنگ خور موبایلتون رو اینجا بین دوستان به اشتراک بذارید... این کار فواید زیادی داره... که مهمترینش اینه که هر موقع این اهنگ رو شنیدیم به یاد دوستان عزیز و این سایت می افتیم و همچنین می تونیم آهنگ های قشنگی رو انتخاب کنیم... البته اینم یادتون باشه که زنگ خور هر کسی نشانه ی شخصیت اون فرد هست :3:. که صد البته شخصیت بروبکس عزیز این سایت بسیار والاست :6:
    قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم فکر میکردم که تاپیک جدیدی هست که واسه بار اول به ذهن خودم رسیده :9: ولی شیرین جون :4: گفتن که نه قبلا یکی از بچه ها این زحمتو کشیده :41:

نمایش یا پنهان متنخواهشا دوستان عزیز در صورت امکان هم زنگ مربوط به Ring tone رو بذارید و هم زنگ مربوط به Sms رو :1: و اگر هم یک توضیح کوچمولویی از آهنگ بذارید خیلی بهتر میشه 311 و در آخر هم آهنگها رو بصورت هایپر لینک بذارید.. مثل اینی که من گذاشتم و یا اینکه خود لینک رو اینجا بذارید : :84:

خب اولیش از مال خودم :4:

پیانــــــو

نمایش یا پنهان متناین آهنگی هست که با پیانو نواخته شده و نوازنده ی اون هم آقای امین آقایی هست... و در اصل یک آهنگ قشقایی هست که جدیدا ساخته شده :1: امیدوارم لذت ببرید 311

SMS

نمایش یا پنهان متناین اهنگ کوتاه رو هم یک بار هیفا لینکشو داده بود و من دانلود کردم که متاسفانه اسمش یادم نیس :9:

در ضمن اگر در گذاشتن و یا آپلود کردن آهنگ کمکی خواستید به خودم یا مدیران سایت اطلاع بدهید راهنماییتون میکنن :5:

اگر هم راجع به آهنگ دوستان عزیز نظری دارید بگید تا استفاده کنیم :4:[/b]

خب حالا نوبت شما دوستان عزیزه :65:

• نخبه

به به سلام علیک اخوی تازه فارق- فارغ شده.. خوشبختانه الان دیگه مثل کارلوس ویار نداری و کلا فارق شدی:23:
    باز هم تبریک عرض میکنم فارق شدن خیلی سخت بود که تو از پسش بر اومدی ماشالله :83:
    و آما موضوع تاپیک که خب البته این موضوع بر میگرده به موقعی که من بچه بودم این تاپیک رو تو سایت گذاشته بودن:23: و من هم هیچ وقت نتونستم اهنگ گوشیم رو تو تاپیک بزارم چون بلد نیستم :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    به به سلام علیک اخوی تازه فارق- فارغ شده.. خوشبختانه الان دیگه مثل کارلوس ویار نداری و کلا فارق شدی:23:

اولش علیک السلام :4: حالا از ما که گذشت ایشالله قسمت اسلام و مسلمین و مومنین و مومنات و کل جمیع مردم رو و زیر و بالای کره ی زمین :74: انک مجیب الدعوات کلهم صلوات :4:

باز هم تبریک عرض میکنم فارق شدن خیلی سخت بود که تو از پسش بر اومدی ماشالله :83:

بسوزه پدر تــــجــ.... :50:

و آما موضوع تاپیک که خب البته این موضوع بر میگرده به موقعی که من بچه بودم این تاپیک رو تو سایت گذاشته بودن:23: و من هم هیچ وقت نتونستم اهنگ گوشیم رو تو تاپیک بزارم چون بلد نیستم :4:

خب مشکل من نیست که قبلا گذاشتن بعدشم اگرم گذاشتن خب اونم بگذشت 286 بعدشم الکی دبه در نیار یعنی تو بلد نیستی آهنگ آپلود کنی :43: میخوای برات واسه اهنگ گذاشتن جایزه بذارم بعد ببینیم کی با کله آهنگ میذاره؟ :23:

• hosseinhn82

مجتبی جان بهت تبریک میگم . جدا خسته نباشی .
    ان شا الله همیشه موفق باشی :46:

در رابطه با موضوع دوم تاپیک :
    همیشه از خونه که بیرون میرم گوشی رو روی ویبره قرار میدم .
    زنگ sms و زنگ گوشی و زنگ آلارم هم همشون ماله خود گوشیه . امکان ارسال شون هم نیست که اینجا آپلودشون کنم . ببخشید

نقل قول: Kishe Mehr
    البته اینم بگم که خیلی وقتم بود که تاپیک نزده بودم و دلم واسه تاپیک زدن هم تنگولیده بید

نمایش یا پنهان متناتفاقا من هم مدت زیادیه که تاپیک نزدم :65:

• Kishe Mehr

نقل قول: hosseinhn82
    مجتبی جان بهت تبریک میگم . جدا خسته نباشی .
    ان شا الله همیشه موفق باشی :46:

متشکرم حاج حسین عزیز کم پیدا :6: شما هم همیشه شاد و موفق و پیروز باشید 311

زنگ sms و زنگ گوشی و زنگ آلارم هم همشون ماله خود گوشیه . امکان ارسال شون هم نیست که اینجا آپلودشون کنم . ببخشید

خواهش میشه حاجی خوشحال میشدیم آهنگ شما رو هم بعنوان یادگاری داشته باشیم بهرحال ایشالله همیشه شاد باشی 311
    اتفاقا من هم مدت زیادیه که تاپیک نزدم :65:

ایشالله به زودی شاهد تاپیکهای قشنگ شما بخصوص هوا و فضا و اسلحه و مهمات و تانک و آرپیجی و از اینا باشیم :4:

• hosseinhn82

متشکرم حاج حسین عزیز کم پیدا

ببخشید دیگه . سعادت نداریم هر روز شما و سایر دوستان رو ببینیم :1:

شما هم همیشه شاد و موفق و پیروز باشید

سپاس گذارم :46:

خواهش میشه حاجی خوشحال میشدیم آهنگ شما رو هم بعنوان یادگاری داشته باشیم بهرحال ایشالله همیشه شاد باشی

صبر کن اسم آهنگ اش رو تو گوگل سرچ کنم , شاید پیداشون کردم :buff:

ایشالله به زودی شاهد تاپیکهای قشنگ شما بخصوص هوا و فضا و اسلحه و مهمات و تانک و آرپیجی و از اینا باشیم

:4:
    ان شا الله . لطف داری مجتبی جان :1:

• hosseinhn82

مجتبی جان بفرما :

زنگ گوشی (ring tone)

ring tone

زنگ sms
    sms

نمایش یا پنهان متنفقط لینک ها رو قرار دادم . بی زحمت درست اش کن :46:

• هاچو هاچو

دوباره تبریک یره :8: دعا کن منم زودتر بگیرم این مدرکه بووووووووووووق :68:
    راستش گوشی من خیلی پیشرفتس :50: نمیتونم آهنگاشو قرار بدم فرمتشو نمیخونه :50:
    ولی بازم تاپیک جالبی بود یره 287

• EVANESCENCE

منم تبریک میگمممممممم :24:
    ایشالا که همیشه موفق باشی :39:
    راستش گوشی من اکثرا رو ویبره اس :83:
    ه مهمترینش اینه که هر موقع این اهنگ رو شنیدیم به یاد دوستان عزیز و این سایت می افتیم

پس وقتی ویبره :74: بودید یاد من بیفتید :4:

• carlos

فارغ التحصیلیت مبارک داداش :46:
    شنیدم خوابم رو دیدی ؟ 427 راسته ؟؟؟؟؟ نه جدن راسته ؟؟؟؟؟؟؟؟ :4::50:

و اما زنگ خور موبایلم رو خودم درست کردم :15: اگه بذارم اینجا لو میره :4:
    زنگ خور SMS م هم همینطور :15: :4:

• MEH_D

Kishe Mehr,
    بهت تبریک میگم دوست عزیز و برات آرزوی موفقیت بیشتر و بیشتر دارم

• roman

تبریک میگم دوست عزیز ایشالابری جام جهانی 245

• ماهی

اولا تبریک مجی گلوووووووووووو :6:
    ایشالله دکترا فوقش دکترا ، فوق فوقش دکترا... :4:
    در مورد زنگ گوشیم...نپرس که خجالت آوره :9:

• بچه مثبت

به قول شیرین: تقلیدووووووو چرا تاپیک منو دزدیدی!!! :23:

فارغ شدنت مبارک :46: همیشه سالم و موفق باشی :6:
    منتظر رکورد زدنت هستیم :4: ببینم میتونی تو یک هفته دوبار فارغ بشی یا نه :83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• gilas

زود باش شیلینی :111: شیلینی :111:

من بستنی برج میلاد می خوام :4:

آهنگ گوشی من خیلی زیاده برای هر کس یه زنگ :10:

اما زنگ عمومیم آهنگ قفس امید نوری هستش البته فقط قسمت موزیک بدون خوندن :4:
    موزیک آهنگ قفس امید نوری

آهنگ قفس امید نوری

زنگ sms رو جدیدا گذاشتم مثل زنگ در می مونه :4:

• ژنرال

مبارکه کاکو :46:

دیگه یواش یواش وقتشه که مادر بچه هارو پیدا کنی! :4:

زنگ موبایل رو هم والا من زود به زود عوض میکنم و انواع و اقسام اهنگارو میذارم 427

• sib

مال من از آهنگایی هستش که روی خود گوشی بوده.نمیشه گذاشتش اینجا ولی یه آهنگه که با پیانو زده شده.آهنگ اس ام اس هم صدای گیتار برقیه :4:

• Kishe Mehr

hosseinhn82,
    تشکر حاجی عزیز :6: لطف فرمودین 311

هاچو هاچو,
    مو مخلصوم یره :11: خوشت داروم یره :9: مرسی که سر زده اومدی یا همون سر زدی و اومدی :4: ایشالله موفقیت خودت 311
    نقل قول: هاچو هاچو
    راستش گوشی من خیلی پیشرفتس :50: نمیتونم آهنگاشو قرار بدم فرمتشو نمیخونه

913 پس که نمیشه نه؟ زود باش بذارش 315

نقل قول: EVANESCENCE
    منم تبریک میگمممممممم :24:

مرسی پرستوی مهاجر جهرمی کرج ابادی فعلا جهرم نشین :74:
    ایشالله قسمت خودت آبجی پرستویی :6:
    نقل قول: EVANESCENCE
    پس وقتی ویبره :74: بودید یاد من بیفتید :4:

اره راس میگی :83: حالا خودمون رو ویبره بودیم یا اینکه گوشیمون رو ویبره بود؟ 334

• Kishe Mehr

نقل قول: carlos
    فارغ التحصیلیت مبارک داداش :46:

مخلصوم یره :6: ایشالله قسمت اسلام و مسلمین و مومنین و مومنات و کل ادمهای روی کره ی زمین :4:
    شنیدم خوابم رو دیدی ؟ 427 راسته ؟؟؟؟؟ نه جدن راسته ؟؟؟؟؟؟؟؟ :4::50:

نه دداش شایعه پراکندگی کردن :83:
    نمایش یا پنهان متنولی جدا راسته :9: واقعا راسته :9: یا یه بچه ای گیرت میاد یا پولی یا کلا چیز خوبی :4: من کلا خوش خوابم :4:

و اما زنگ خور موبایلم رو خودم درست کردم :15: اگه بذارم اینجا لو میره :4:

خو مویوم میخم که لو بره یره :4: 311

نقل قول: MEH_D
    بهت تبریک میگم دوست عزیز و برات آرزوی موفقیت بیشتر و بیشتر دارم

متشکرم داداش مهدی گل :84: براتون بهترین ها رو ارزو مندم 311

نقل قول: roman
    تبریک میگم دوست عزیز ایشالابری جام جهانی 245

:83: تشکر رومانا جان.. ایشالله خودتونم برید به طرف موفقیت و اینا 311

نقل قول: ماهی
    اولا تبریک مجی گلوووووووووووو :6:

متشکرم ماهی گلی گل گلوووو :6: ایشالله قسمت خودت و امیر آقا فوقه فوق دکترا بگیرید :4:
    نمایش یا پنهان متنامیرحسین اقا دیگه درسته؟ :9: داغشو نبینید :4:

نقل قول: ماهی
    در مورد زنگ گوشیم...نپرس که خجالت آوره :9:

خو عامو بوگو اوی بوپوکی هی :4: شامام واللووووووو

نقل قول: بچه مثبت
    به قول شیرین: تقلیدووووووو چرا تاپیک منو دزدیدی!!! :23:

به قول بچه ها تاپیکتو دزدیدن دارن باهاش پز میدن :50:
    نقل قول: بچه مثبت
    فارغ شدنت مبارک :46: همیشه سالم و موفق باشی :6:

:4: ایشالله فارغ شدن خودت دکتر امین :4: شمام همیشه شاد و موفق و سرزنده و اینا باشی 311
    نقل قول: بچه مثبت
    منتظر رکورد زدنت هستیم :4: ببینم میتونی تو یک هفته دوبار فارغ بشی یا نه :83:

:83: حالا خوبه دو قلوش نکردی :50:

• Kishe Mehr

نقل قول: gilas
    زود باش شیلینی :111: شیلینی :111:
    من بستنی برج میلاد می خوام :4:

452 گیلاسی جان دلبندم رو دل میکنیا :23: بالاخره کدومش :66: شام تو برج میلاد یا شیلینی یا بستنی؟ :74:

موزیک آهنگ قفس امید نوری
    آهنگ قفس امید نوری

دست شما مرسی :65: برم دانلود کنم ببینم چیجوریه 351

زنگ sms رو جدیدا گذاشتم مثل زنگ در می مونه :4:

میگم گیلاسی هر موقع که موبایلت زنگ زد نپری بری در رو باز کنی آقا گرگه بیاد تو :23:

نقل قول: میرزا
    مبارکه کاکو :46:

مخلص کاکو هستیما بعد نگی نگفتی... لطفیده کردی یره. ایشالله فسمت خودت قارداش.. مرسی داداش :4:
    دیگه یواش یواش وقتشه که مادر بچه هارو پیدا کنی! :4:

حالا نمیشه اول بچه ها رو بگردیم پیدا کنیم بعدش مامانش؟ :9:
    نمایش یا پنهان متنراستش دنبالشم هستیم ولی دخمل خوف یافت می نشود :50: گشته ایم ما :2:

زنگ موبایل رو هم والا من زود به زود عوض میکنم و انواع و اقسام اهنگارو میذارم 427

خو ای بوپوکی یکیشو میذاشتی خو :4:

نقل قول: sib
    مال من از آهنگایی هستش که روی خود گوشی بوده.نمیشه گذاشتش اینجا ولی یه آهنگه که با پیانو زده شده.آهنگ اس ام اس هم صدای گیتار برقیه

برق نگیرتتون ساناز خانم :83: مرسی که سر زدین

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: