₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ▃▅▆▇ زنگ خور موبایلتون چیه؟ ▇▆▅▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ▃▅▆▇ زنگ خور موبایلتون چیه؟ ▇▆▅▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

▃▅▆▇ زنگ خور موبایلتون چیه؟ ▇▆▅▃

852 بازدید، 46 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• mz56mz

به به كاكو طلايى خودم مبارك باشه انشاءالله :77: اميدوارم هميشه سربلند و تندرست باشى گلو :8:
    تماس من هم وظيفه بود كاكو :6:
    زنگ موبايلم يكى از اهنگهاى يانى :1: زنگ اس م اس هم اينه دينگگگگگگگگگگگگگگگگگگ :9:

• Kishe Mehr

نقل قول: hadi04
    دويي ياس تا حالو به من زنگ نزده :4: خالو بروي چيچي دويي ياسي؟ :7:

یعنی چیچی عامو؟ یعنی میخوی بیگی دویی یاسی بهت زنگ نزده؟ :66: خو مگه دویی یاسی مدرسه نمیره؟ اخه من فکر کِردم دویی یاسی الان دیگه چند سالش شده و ماشالله خیلی بزرگ شده :4:

نقل قول: mz56mz
    به به كاكو طلايى خودم مبارك باشه انشاءالله :77: اميدوارم هميشه سربلند و تندرست باشى گلو :8:

من جیگر این کاکو محمود رو برممممممممم :6: چاکرتم کاکو ایشالله تو زندگی موفق باشی عزیزوم. ایشالله قسمت بچه های گل ات :11: ووی یعنی میگی یی روزی میشه بشنفم که کاکو محمود بهم میگه عامو شدی؟ :65:

تماس من هم وظيفه بود كاكو :6:

نه کاکو این حرفا چیچیه :11: خیلی لطف کردی گلو ایشالله جبران کنم :8:
    زنگ موبايلم يكى از اهنگهاى يانى :1: زنگ اس م اس هم اينه دينگگگگگگگگگگگگگگگگگگ :9:

ایول پس عین خودوم از یانی خوشت میاد :65: کاش میگفتی کدوم اهنگشه گلو تا با یادت بگوشم :65:

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr

یعنی چیچی عامو؟ یعنی میخوی بیگی دویی یاسی بهت زنگ نزده؟ :66: خو مگه دویی یاسی مدرسه نمیره؟ اخه من فکر کِردم دویی یاسی الان دیگه چند سالش شده و ماشالله خیلی بزرگ شده :4:

:89: :23:
    خيلي باحال بود
    دويي ياسي مدرسه ميره؟
    اگه بدونه در موردش اينطوري ميگن خودشو ميكشه :23:
    دويي ياسي خيلي وقته مدرسش تموم شده :4: البته به زودي فكر كنم دوباره بره مدرسه ولي براي اينكه بچشو بياره :83:

• Kishe Mehr

نقل قول: hadi04
    دويي ياسي مدرسه ميره؟
    اگه بدونه در موردش اينطوري ميگن خودشو ميكشه :23:
    دويي ياسي خيلي وقته مدرسش تموم شده :4: البته به زودي فكر كنم دوباره بره مدرسه ولي براي اينكه بچشو بياره :83:

:89: کاکو منظورمو بد فهمیدی که :2:
    منظورم این بید که فکر میکردم دویی یاسی گلو معلم شده و میره مدرسه :4:
    نمایش یا پنهان متن:74:

نقل قول: The one
    خواهش مي كنم فدات شم

خدا نکنه گلو :6: همیشه سالم باشی :8:
    نقل قول: The one
    چشم اهنگمو به يادت عوض ميكنم شما هم خيلي لطف داري مهربون

نگفتم اهنگ رو عوض کنی گلو :4: هر چی که خودت دوس میدالی بذال
    نقل قول: The one
    با اينكه هيچ اسي بهم نرسيده بازم مرسي گلم :8:

وا :13: من مطمئنم که فرستادما :37: ولی خواهش میشه کاری نکردی نه یعنی کاری نکردم گلم :8:

• Life Dream

فارغ التحصيليت مبارك باشه كيش ميش جان، اميدوارم كه به زودي شاهد كار و ازدواجت هم باشيم
    راستش من از صداهاي پيشفرض گوشيم استفاده ميكنم و تغيرشون ندادم! قبلنا هر روز يه رينگ تون ميزاشتم ولي الان ديگه حوصلشو ندارم :4:
    اميدوارم كه هميشه در همه مراحل زندگي موفق باشي :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: