سرمربی تیم فوتبال راه آهن شب شنبه به دیدار یک کودک بیمار در شهر رشت رفت.
▧ تصویر در دسترس نیست
علی دایی قبل از کنفرانس مطبوعاتی اش در هتل کادوس رشت با کودکی مبتلا به بیماری ms ملاقات داشت.
▧ تصویر در دسترس نیست
مادر مبین به علی دایی گفت: او تمام دیشب را به شوق دیدنت نخوابیده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
با این حرف مادر کودک بیمار، علی دایی چشمانش خیس از اشک شد. او لحظاتی کودک را در آغوش گرفت و حسابی با او گفت و خندید. دایی شماره تلفنش را در اختیار خانواده کودک بیمار قرار داد و گفت: هر وقت او دوست داشت، می تواند با من تماس بگیرد. وی همچنین با لبخند از کودک خواست تا برای بازی با داماش هوادار راه آهن باشد.
دکتر ولی: همه فوتبالیست ها باید به علی دایی اقتدا کنند
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
علی دایی قبل از کنفرانس مطبوعاتی اش در هتل کادوس رشت با کودکی مبتلا به بیماری ms ملاقات داشت.
مادر مبین به علی دایی گفت: او تمام دیشب را به شوق دیدنت نخوابیده است.
با این حرف مادر کودک بیمار، علی دایی چشمانش خیس از اشک شد. او لحظاتی کودک را در آغوش گرفت و حسابی با او گفت و خندید.
دایی شماره تلفنش را در اختیار خانواده کودک بیمار قرار داد و گفت: هر وقت او دوست داشت، می تواند با من تماس بگیرد. وی همچنین با لبخند از کودک خواست تا برای بازی با داماش هوادار راه آهن باشد.
The one
star night
Kishe Mehr
خواهش میشه عسیسم
نخبه
Kishe Mehr
خواهش میشه آجی هیفا
Mahboob
می خوامم فحشش بدم طرفداراش جنبه داشته باشید منم دل دارم دیگه از یه چیزایی بدم میام
ببین با این تبلیغات استیلی رو نمیفرسن بیرون بگن شما بیا بشو سر مربی چون سال دیگه ایشالله 3 تا می زنیم بیشتر می خندیم
بگو ماشالله استقلال
راستی یالله
Kishe Mehr
هر که دارد هوس قهقهرا بسم الله
هر که اینکاره است دستشو بکنه بالا یالله یالله یالله
ماهی
ممنون مجی جان
arash52
carlos
قشنگ بود
دلشاد
gilas