₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ▃▅▆▇ تفاوت دختر ایرانی و آمریکایی ▇▆▅▃
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ▃▅▆▇ تفاوت دختر ایرانی و آمریکایی ▇▆▅▃
1 2

بدون عکس

▃▅▆▇ تفاوت دختر ایرانی و آمریکایی ▇▆▅▃

870 بازدید، 36 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

امریکا :
    جنس: دختر

مکان: شمال اورگان، غرب ولایات المتحده

تحصیلات: فوق لیسانس رشته زیست شناسی، لیسانس بیوشیمی، دانشجوی دکترای میکروبیولوژی

موضوع پایان نامه: تاثیر میکرو ارگانیک های هوازی در محافظت گیاهان شاخه کریپتوناموس در برابر گرمایش جهانی

یک صحنه در حال فعالیت: دراز کشیده روی سینه، پاها باز … در حال فیلمبرداری از تغییرات سبزینه یک گیاه 4.5 سانتی متری در اراضی حفاظت شده نوادا… به مدت 7 ساعت.
    فعالیت های اجتماعی: عضو انجمن طرفدارن محیط زیست دختر زیر سی سال غرب آمریکا، عضو گروه حامیان طبیعت وحش اورگان، سخنران اجلاس ماهیانه گروه دانشجویان حافظ محیط زیست، عضو انجمن فارغ التحصیلان ارشد زیر سی سال، صاحب سایت اجتماعی "فمینیست های مذکر گرا" ، شعار نویس گردهمایی های بزرگ کالیفرنیا….
    آخرین باری که یک مجله مد را ورق زد: سه سال پیش…وقتی که در اتاق انتظار دفتر یک وکیل زن نشسته بود.
    نوع لباس: شلوار جین..کفش کوهنوردی..تی شرت سفید با نوشته Peace Now
    نوع آرایش: ترم سوم دانشگاه فهمید مانیکور پدیکور چیست!!
    قد: مایکل جکسون منهای 20 سانت
    تاثیر وزنی: روی کاپوت بیفتد موتور پایین می آید
    تعداد اس ام اس دریافتی: روزی سه تا
    موضوع قالب اس ام اس: "رسیدی خونه عزیزم؟"

موضوع جالب روی دست: موی بلند در ناحیه ساعد
    موسیقی مورد علاقه: کانتری
    بیماری یا نارسایی: عطسه زیاد موقع طلوع آفتاب
    محتویات داخل کوله: دستمال کاغذی، گوشی موبایل بلک بری، لپ تاپ، دفتر یادداشت، عینک دودی، دو سه تا خودکار، یک هندبوک رفرنس گیاه شناسی.. بلیط مترو

ایران:
    مکان: شمال غرب تهران، ایران

تحصیلات: فوق دیپلم برق شاخه الکترونیک ، دانشجوی لیسانس کامپیوتر شاخه نرم افزار
    موضع پایان نامه: تاثیر زبان برنامه نویسی C پلاس پلاس بر روابط دختر و پسر
    یک صحنه در حال فعالیت: دراز کشیده به پشت روی تخت، با خودکار اشعار ترانه جدید امینم روی ساعد دست نوشته می شود.
    فعالیت های اجتماعی: تجمع در یک 206 با همکلاسی ها و کل کل دست فرمان با پسری که تویوتا کمری دارد.
    آخرین باری که یک مجله مد را ورق زد: دیشب، ساعت دوازده و نیم…. در خانه دانشجویی دوستان و همین الان
    نوع لباس: شلوار پلنگی گشاد، تی شرت مشکی با عکس "50 سنت" ، کتانی به سایز 52
    نوع آرایش:

لب : بریتنی

مو: کامرون دیاز

تتو ابرو: آنجلینا جولی

سایه: شقایق فراهانی

قد: یک چهار پایه + 20 سانت
    تاثیر وزنی: روی کاپوت ماشین بیفتد…. دوباره بر می گردد بالا !
    تعداد اس ام اس دریافتی: روزی 167 تا
    موضوع قالب اس ام اس: جغرافیا،فمینیسم، حکومت، لباس، جک، جواهر شناسی، عشق، روابط زن و شوهر، شب، ،سلامت جسمی روحی و کلمات قصار آنتونی رابینز

موضوع جالب روی دست: جای تیغ روی مچ
    موسیقی مورد علاقه: هیوی متال
    بیماری یا نارسایی: سوء تغذیه، میگرن مزمن، افسردگی شدید، زخم معده، پوکی استخوان، ریزش مو، عرق کف دست، پرخاشگری

محتویات داخل کوله: کبریت، چاقو، ام پی تری پلیر، گیم دستی پلی استیشن، لاک ناخن، استون، رژ، جزوه دانشگاه،مهره مار، یک اتود، سی دی آهنگ های رضا پیشرو و زدبازی، یک بسته اولترا لایت!

نمایش یا پنهان متننظرتون چیه که این تاپیک رو تو قسمت روانشناسی و روابط اجتماعی قرار دادم نه تو قسمت طنز و...؟ :4:

• arash52

مرسی
    جالب و قابل تامل بود :4:

• دلشاد

انتقالش دادم قسمت طنز :83: :83: :83:

• SaMaN TaJ

نقل قول: Kishe Mehr
    یک بسته اولترا لایت!

:4:

• gilas

تاثیر میکرو ارگانیک های هوازی در محافظت گیاهان شاخه کریپتوناموس در برابر گرمایش جهانی

:34:

امریکا :

مکان: شمال اورگان، غرب ولایات المتحده

تحصیلات: فوق لیسانس رشته زیست شناسی، لیسانس بیوشیمی، دانشجوی دکترای میکروبیولوژی

ایشون قصد ازدواج ندارن؟؟ :4:

موضع پایان نامه: تاثیر زبان برنامه نویسی C پلاس پلاس بر روابط دختر و پسر

چه زحمتی میکشه :23:

نظرتون چیه که این تاپیک رو تو قسمت روانشناسی و روابط اجتماعی قرار دادم نه تو قسمت طنز و...؟

:21:

نمایش یا پنهان متنطنزش یه طرف واقیعتش هم اون طرف :44: :87:

• NIMO

ناراحت کننده بود :28:

• نخبه

261 دخمل امریکائی

360 دخمل ایرانی

• ماهی

تاپیک جالب بود مجی جان.اگر با نگاه طنز بهش نگاه نکنیم و توجه کنیم به نتیجه آزادی و فشار :25:

• Kishe Mehr

مرسی بچه ها :11: 311
    نقل قول: دلشاد
    انتقالش دادم قسمت طنز :83: :83: :83:

زحمت کشیدی داداش بهروزی :4:

نقل قول: SaMaN TaJ
    نقل قول: Kishe Mehr
    یک بسته اولترا لایت!
    :4:

:23:تو هم بین اینهمه بالاخره اولترات رو یافتیا :86: اون لایت رو گذاشته بودم واسه تو :11:

نقل قول: mz56mz
    كاكو گلو :4: :83:

جیگرتو :11:

نقل قول: arash52
    جالب و قابل تامل بود

دقیقا چقدر؟ :65:

نقل قول: gilas
    ایشون قصد ازدواج ندارن؟؟

گیلاسی دلبندم این دختره ها :23:
    ولی راس میگی چرا به فکر خودم نرسیده بود؟ :37: بذار من یه سری برم تا اورگان و برگردم 351
    طنزش یه طرف واقیعتش هم اون طرف

به نظر من بیشتر واقعیت بود تا طنز :17:

نقل قول: نخبه
    261 دخمل امریکائی

360 دخمل ایرانی

تو هم بین این همه گیر دادی به این یکی؟ :37: درسته خیلیاش به محیط و فرهنگ و جامعه بستگی داره ولی خیلیاشم به خود ادما بستگی داره :4:

نقل قول: ماهی
    تاپیک جالب بود مجی جان.اگر با نگاه طنز بهش نگاه نکنیم و توجه کنیم به نتیجه آزادی و فشار :25:

خواهش میشه گلی جان.. اره درسته + اونی که به شیرین گفتم :17:

• mojde

دختراي امريكايي شايد دو سه گروه بيشتر نباشن اما ايرانيا بسته به محل زندگي و شهر و خانواده اين دوره و زمونه n جورن مذهبي- سياسي- بيخيال - محجوب- بي حيا - جلف- خلاصه بد زمونه اي

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    واییی من میگم خدایا این هالیوودیا امریکایی نیستن خارجین کسی باور نمیکنه :23:

پ ن پ خارجی ها هالیوودین :23:
    نقل قول: The one
    میسی عسیسم :4:

خواهش عسیسش :4:
    نقل قول: The one
    شاید اینو قبلا هم گفته باشم که این خارجیا تا وقتی تی نی جرن همه کارشونو می کنن حتی آرایش کیلویی و رنگ روغن!! ولی بعد که دیگه بزرگتر میشن اشباع شده هستن. تو دانشگاه هم هفته ای یه بار بارشون رو دارن سفرهای باحالشون رو دارن جشنهای آنچنانی که حتی خود پرسنل دانشگاه هم از شرکت توش مضایقه نمیکنن هم هستش و الی آخره.. :25:

مشکل اینجاست که اونا همه چیزشون سر جای خودشونه :4: به موقه اش میخورن به موقه اش میخوابن به موقه اش اهنگ گوش میدن ولی اکثر جهان سومی ها یا افراطیم یا تفریط :17:
    مرسی گلو 311

• gilas

گیلاسی دلبندم این دختره ها

ای بابا کیس خوب دختر و پسر نداره باید چسبیدش :23: :23:

ولی راس میگی چرا به فکر خودم نرسیده بود؟ بذار من یه سری برم تا اورگان و برگردم

اوووووهوووووووو کجا مال خودمه اول خودم گفتم :23:

• Kishe Mehr

mojde,
    خلاصه زمونه اش خیلی بده خاله مژی .. حالا شما راهکاری چیزی نداری خاله؟ از مامی مستون بپرسید ببینید ایشون راهی چاهی چیزی ندارن؟ :65:

ای بابا کیس خوب دختر و پسر نداره باید چسبیدش :23: :23:

:23: گیلاسی تو هم؟ :86: حالا میخوای چی کارش کنی؟ :65: بعدشم اون نامزد داره چی کارش داری؟ :23:
    اوووووهوووووووو کجا مال خودمه اول خودم گفتم :23:

وایسا ببینم :13: اصلا من کلا این تاپیک رو تکذیب می کنم :74: گیلاسی بی زحمت قلفش کن تکلالیه :23:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    تو هم بین این همه گیر دادی به این یکی؟ :37: درسته خیلیاش به محیط و فرهنگ و جامعه بستگی داره ولی خیلیاشم به خود ادما بستگی داره

اخه فقط چند خطش رو خوندم واسه همین اون شکلک رو گذاشتم خوشحال بشی نظر دادم خیر سرم :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: