ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
maryamlondon1
star night
levrone
NIMO
محسن صائب
این قضیه رو از این طرف ببینم
یک بابایی عاشق یک خانمی میشه و بخاطر بی عقلی اسید به صورت عشقش میپاشه ، دستگیر میشه و تا پای قصاص هم جلو میره و باز گرفتار لطف معشوقی میشه که دیگه هیچ زیبایی نداره ، اون هم میخواد کاری بکنه ، به خودش میگه مجید او فنا شد تو هم باید پای حرف بایستی و با این عشق ، که دیگر زیبا هم نیست زندگی کنی
اینمدلی
کارش قابل تقدیر هست
ماهی
اینمدلی کارش قابل تقدیر هست
وااااااااای آقا محسن
به خدا خیلی عصبانی هستم
نه از دست شما
شما تقصیری ندارید
این توهم شما آقایون آدمو دیونه می کنه
چطور به خودتون اجازه می دید که خوشبختی رو برای دیگران تعریف کنید.چرا فکر می کنید خیلی تحفه هستید که زندگی کردن با شما ها برای یه زن کعبه ی آماله.
حالا این خانوم باید خوشحال باشه؟ یعنی تنها مشکل اینه که تیکه گوشت و استخونِ تهی از مغز به اسم شوهر کنار آدم باشه.؟ حالا هر کوفتی می خواد باشه؟ شوهر باشه اما جانی باشه؟قاتل باشه؟
خاک بر سر قانونگذار ما..
ادامه نمی دم چون عصبانی هستم
محسن صائب
به خدا خیلی عصبانی هستم
نه از دست شما
شما تقصیری ندارید
این توهم شما آقایون آدمو دیونه می کنه
چطور به خودتون اجازه می دید که خوشبختی رو برای دیگران تعریف کنید.چرا فکر می کنید خیلی تحفه هستید که زندگی کردن با شما ها برای یه زن کعبه ی آماله.
حالا این خانوم باید خوشحال باشه؟ یعنی تنها مشکل اینه که تیکه گوشت و استخونِ تهی از مغز به اسم شوهر کنار آدم باشه.؟ حالا هر کوفتی می خواد باشه؟ شوهر باشه اما جانی باشه؟قاتل باشه؟
خاک بر سر قانونگذار ما..
ادامه نمی دم چون عصبانی هستم
این خنده ها ربطی به شما نداره به خودم میخندم
صبح خانمم همینجور اتیشی شد ، منهم کلی خندیدم و باز اتیشی تر شد ،سر قضیه مدرسه مجتبی ، بهش میگم حیفت نمیاد صبح به این قشنگی رو الکی زشت کنی
خلاصه ببخش از بحث خارج نشیم
و اما در باره نوشته شما
نوشتی ما مرده تحفه هستیم ، بله تاکید میکنم اونهم خیییییییییییییییییییییییییلی زیاد
و اما جدی توضیح بدم
ببین ماهی جان
من نخواستم خوشبختی رو برای این خانم ترسیم کنم ، اتفاقا به خوبی میشه میزان رنج و دردی و که این خانم در این مدت کشیده درک کرد
بخوبی میشه فهمید این درد و رنج در ذهن و روح این دختر، چه نفرتی رو از این اقا بوجود اورده
من میدونم مجید در ذهن امنه نماد همه پستی ها و بدی هاست
و حق هم همین هست
من از جنبه دیگه عرض کردم
باید از دید مثبت نگاه کنیم
مجید دیگه قصاص نخواهد شد ، او انچنان گرفتار عذاب وجدان در این مدت شده و مخصوصا بعد از کذشت بزرگ امنه ، که به فکر رفته کاری انجام دهد
او خواسته یک جورایی جبران کند
من این تصمیم مجید رو در این زمینه ستایش میکنم، میگم یک نکته مثبت از حتی یک حیوان وحشی رو هم باید به دیده احترام بنگریم
.
باز هم تاکید میکنم
منظور من این نیست که او میتواند همسر مناسبی برای امنه بشود
من فقط میگم یک انسان اگر منفی شده همه حرفها و تصمیهایش رو بدیده منفی ننگریم شاید واقعا یک نخ خوبی در وجودش باشد
نمایش یا پنهان متن
فقط خواهش میکنم صبح خودت رو اینجوری خراب نکنمنو ببخش و یخورده بخند
ژنرال
ماهی جان سخت نگیر
همه میگمن 100سال اولش سخته فقط
ماهی
غلط کرده ..چطور به خودش اجازه می ده که چنین پیشنهادی کنه.
واقعا نمی دونم چی بگم ...کلمه ستایش رو چطور میشه برا یه چنین کسی به کار برد؟
شما تقصیری ندارید آقا محسن! آقایون همیشه به خاطر تولدشون ، حضورشون ، و همه چیزشون سر عالم و آدم منت دارن
شما هم ببخشید که تند شدم
آسون گرفتیم که به اینجا رسیده
ژنرال
هیچ وقت تجربه ها ، دیده ها و شنیده های خودتو تعمیم نده و کلی و مطلق حکم نکن.
البته متذکر بشم که این حرف رو به خاطر مَرد بودنم بهت نزدم ماهی جان؛ شخصاً برام مهم نیس که دیگران در مورد جنسیت من (مذکر بودن) چطور فکر میکنن.
مطلق نگری اصولا در هر زمینه ای که باشه، درصد اشتباه رو بالا میبره.
ماهی
چشِم
البته آقایون سایت مستثنا هستن
ژنرال
چشمت بی بلا .
محسن صائب
من با این که مرد هستم تا حدود زیادی با این حرفت موافق هستم
ما مردها در موارد زیادی در طول تاریخ خیلی از خود متشکر بودیم و متاسفانه با اینکه کمتر شده ولی هنوز هم هستیم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→