پریروز یک گشت وگذاری داشتم در نمایشگاه علم وتکنولوژی لندن اون هم به خاطر اینکه پسرم تو این نمایشگاه شرکت داشته ..ویک میز تا چ اسکرین که که شبیه ای پد اختراع کرده .. عکسهاش هم موجوده امیدوارم خوشتون بیاد البته یاداوری میکنم چند تا از عکسها را ما گرفتیم وبقیه اش از وبسایت این نمایشگاه هستند..ببخشید عکسها زیاد هستن
maryamlondon1, خیلی جالب و زیبا بود مخصوصا حس ایرانی بودن شما از تصاویری که از بر و بچه های ایرانی گرفتین گفتم غرفه پسر محجوب و متفکر شما با چه عنوانی بود منظورم مستقل یا از دانشگاه یا ... بود در مورد اختراعش بیشتر توضیح بدین اون دوتا خانم و آقای بینشون آشناتون بودن پرحرفی کردم
ممنون ابجى مريم خيلى جالب و جذاب بود دست اقا پسر مخترعتون درد نكنه
ممنون دادش محمود
نقل قول: aac198000
غرفه پسر محجوب و متفکر شما با چه عنوانی بود منظورم مستقل یا از دانشگاه یا ... بود در مورد اختراعش بیشتر توضیح بدین اون دوتا خانم و آقای بینشون آشناتون بودن پرحرفی کردم
یک میز که متشکل از صفحه تاچ اسکرین که تقریبا شبیه ای پود اختراع کردن که که بیشتر به درد کسانی که معلول هستن به درد میخورد ..پسرم اختراع کردن نه اون عکس اقا وخانم از وب سایت همون نمایشگاه در اوردم این هم دست گل اقا زاده ام
واااااااااااای مامان مریم..تبریک می گم بهتون مامان به این خانومی بایدم یه گل پسر افتخار آفرین داشته باشه.. بهتون افتخار می کنم و براتون آرزوی موفقیت بیشتر دارم.ایشالله توی زندگی شخصیش هم موفق باشه.
مرسی خاله آفرین به پسرتون و تبریک به شما بابت همچین پسری
قربونت برم من الهی خانم دکتر انشالله هر چه زودتر فارغ التحصیل بشی ومطب بزنی
نقل قول: ماهی
واااااااااااای مامان مریم..تبریک می گم بهتون مامان به این خانومی بایدم یه گل پسر افتخار آفرین داشته باشه.. بهتون افتخار می کنم و براتون آرزوی موفقیت بیشتر دارم.ایشالله توی زندگی شخصیش هم موفق باشه.
وای ماهی جون شرمنده ام کردی الهی فدات بشم من انشالله موفقیت وفارغ التحصیلی پسرت جشن بگیرم
تبريك ميگم مامان مريمي، اميدوارم كه در همه مراحل زندگي پيروز و موفق باشيد، قدر پسرتونو بدونيد و اينقدر باهش يكي بدو نكنيد!
قدرش میدونم منتها باید مواظبش باشم دیگه .تا وقتی که زن نگرفته هنوز بچه است
نقل قول: میرزا
به به باریکلا به آقا پسرت شماره چنده؟
اون خانوم که کنار پسرت هست و داره با دستگاه کار میکنه، خودت هستی مامان مریم؟
مرسی محسن جان .پسر شماره دو هستن ..واون خانم هم نامزاد حسن شماره یک هست تینا خانم ای وای من اینقدر چاق باشم باید خودکشی کنم .وزنم همش 100 کیلو دارم غصه میخورم
نقل قول: Dr.GSM
عاشق این جور نمایشگاههام بیشترش رباتیک بودن
اره ایران تو ربات شرکت کرد ه بود بیچاره ها یکی شون رد کردن قبول نشد ولی دومی قبولش کردن ..با اینکه یک وری راه افتاد ولی قبول شد
نقل قول: Dr.GSM
یکم بیشتر توضیح بده ؟
من نمی دونم چکار کرده که اون باید بیاد توضیح بده ..انشالله سر فرصت میزارم براتون توضیح بده
maryamlondon1
پریروز یک گشت وگذاری داشتم در نمایشگاه علم وتکنولوژی لندن
mz56mz
خيلى جالب و جذاب بود دست اقا پسر مخترعتون درد نكنه
aac198000
خیلی جالب و زیبا بود
غرفه پسر محجوب و متفکر شما با چه عنوانی بود منظورم مستقل یا از دانشگاه یا ... بود
در مورد اختراعش بیشتر توضیح بدین
اون دوتا خانم و آقای بینشون آشناتون بودن
پرحرفی کردم
arash52
بهتون تبریک میگم بابت داشتن چنین پسری
maryamlondon1
خيلى جالب و جذاب بود دست اقا پسر مخترعتون درد نكنه
ممنون دادش محمود
در مورد اختراعش بیشتر توضیح بدین
اون دوتا خانم و آقای بینشون آشناتون بودن
پرحرفی کردم
یک میز که متشکل از صفحه تاچ اسکرین که تقریبا شبیه ای پود اختراع کردن که که بیشتر به درد کسانی که معلول هستن به درد میخورد ..پسرم اختراع کردن
maryamlondon1
ممنون ارش جان انشالله موفقیت دخترتون در تمام مراحل زندگی ببینی
دلشاد
levrone
این خانوم تحقیقاتشون در چه زمینه ای هست؟ وسطیه منظورمه.
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستgilas
آفلین به گل پسرت
خیلی دلم میخواست تو این نمایشگاه بودم
The one
mati
ماهی
مامان به این خانومی بایدم یه گل پسر افتخار آفرین داشته باشه..
بهتون افتخار می کنم و براتون آرزوی موفقیت بیشتر دارم.ایشالله توی زندگی شخصیش هم موفق باشه.
maryamlondon1
این خانوم تحقیقاتشون در چه زمینه ای هست؟ وسطیه منظورمه.
این خانم تخصصشون تو مانیکورناخن
جات خالی خیلی جالب بود دیروز اختتامیش بود
فدات بشم الهی یکتا جان انشالله موفقیت وسر افرازی پسرت ببینی
قربونت برم من الهی خانم دکتر انشالله هر چه زودتر فارغ التحصیل بشی ومطب بزنی
مامان به این خانومی بایدم یه گل پسر افتخار آفرین داشته باشه..
بهتون افتخار می کنم و براتون آرزوی موفقیت بیشتر دارم.ایشالله توی زندگی شخصیش هم موفق باشه.
وای ماهی جون شرمنده ام کردی
maryamlondon1
maryamlondon1
Life Dream
ژنرال
شماره چنده؟
Holtek
عاشق این جور نمایشگاههام
بیشترش رباتیک بودن
یکم بیشتر توضیح بده ؟
نمایش یا پنهان متن
منم با تاچ کار کردم ، روی یه مانیتور نصبش کرده بودم .maryamlondon1
قدرش میدونم منتها باید مواظبش باشم دیگه .تا وقتی که زن نگرفته هنوز بچه است
شماره چنده؟
مرسی محسن جان .پسر شماره دو هستن ..واون خانم هم نامزاد حسن شماره یک هست تینا خانم
بیشترش رباتیک بودن
اره ایران تو ربات شرکت کرد ه بود بیچاره ها یکی شون رد کردن قبول نشد ولی دومی قبولش کردن ..با اینکه یک وری راه افتاد ولی قبول شد
من نمی دونم چکار کرده که اون باید بیاد توضیح بده ..انشالله سر فرصت میزارم براتون توضیح بده
ژنرال
ما که نفهمیدیم یالاخره کی نامزد کیه... چاقه کیه... مامان مریمه کدومه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→