ما که نفهمیدیم یالاخره کی نامزد کیه... چاقه کیه... مامان مریمه کدومه
عرضم به حضورتون که خانمی که تو عکس همراه پسر شماره دومم میبینی تینا خانم نام دارد خوببببب. ..ایشون نامزاد حسن پسرم شماره یک هستن ..حالا فهمیدی محسن جان ؟؟؟؟؟
خوش به حالتون اينهمه امکانات دور و برتون هست.... حسرت يه همچين نمايشگاهي به دلمون موند... ايول بابا، اين پسر گلتون که خيلي کارش درسته مامان مريم... بگو دست ما رو هم بگيره.... ايشالا هميشه موفق باشه داداشي خودم
وای نه مریم گلم فقط میخواستم پز بدم بگم که منم سعادت داشتم عکستو دیدم
اخیش خیالم راحت
نقل قول: ژولي پولي
خوش به حالتون اينهمه امکانات دور و برتون هست.... حسرت يه همچين نمايشگاهي به دلمون موند... ايول بابا، اين پسر گلتون که خيلي کارش درسته مامان مريم... بگو دست ما رو هم بگيره.... ايشالا هميشه موفق باشه داداشي خودم
قربونت برم حسین جان انشالله شما ونارنجی جون در تمام مراحل زندگی موفق وسر بلند باشید پسرام با شر کت کنند های ایرانی هم صحبت کردن اونا همین حرفای شمارا میزدن به بچه ها میگفتن خوش به حالتون ما بیچاره ها تو ایران 6 ماه دنبال ویزا بودیم وچند بار تو ایران تو مسابقات استانی وکشوری شرکت کردیم تا مارا به لندن فرستادن..خیلی زجر کشیده بودن وقتی یک رباتشون رد شد بیچارها کلی نراحت شدن
عرضم به حضورتون که خانمی که تو عکس همراه پسر شماره دومم میبینی تینا خانم نام دارد خوببببب. ..ایشون نامزاد حسن پسرم شماره یک هستن ..حالا فهمیدی محسن جان ؟؟؟؟؟
آها اره الان چون توضیحاتت با کروکی دقیق بود متوجه شدم مرسی مامان
نمایش یا پنهان متنراستی منم میخوام عکس مامان مریمو ببینم
آفرین آفرین خیلی خوب بود ایشالا همیشه موفق و شاد باشید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
نخير خودش نيست!
پس به جمع ما بپيونديد و از گرورهك فمنيستها خارج شويد تا رستگار شويد
maryamlondon1
عرضم به حضورتون که خانمی که تو عکس همراه پسر شماره دومم میبینی تینا خانم نام دارد خوببببب.
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستاها مازی جونم غیرت کوردیش گل کرد
فریبم نده مازی فعلا عضو گروه هستم خیانت در گروه خونمون نیست
gilas
maryamlondon1
گیلاسی
Life Dream
پس چي!!
چيه آلبالو! مامان خودمه، عكسشم ديدم خيليم قيافه ناز و مهربوني داره! تازه كاملاً با حجاب و باكمالات!
حسوووووووووود
gilas
وای نه مریم گلم
فقط میخواستم پز بدم بگم که منم سعادت داشتم عکستو دیدم
خودم دیدم دلت بسوززززززززززززززززززززه
Life Dream
نخيرم مال من بهتر بود، تصوير Close Up بود، پس دل شما يه خورده هميچين نم نمك بيشتر بسوزه!
ژولي پولي
ايول بابا، اين پسر گلتون که خيلي کارش درسته مامان مريم... بگو دست ما رو هم بگيره....
ايشالا هميشه موفق باشه داداشي خودم
هاچو هاچو
حورا
امیدوارم همیشه موفق باشن. از شادی شما منم خیلی شادم
signal
maryamlondon1
فقط میخواستم پز بدم بگم که منم سعادت داشتم عکستو دیدم
اخیش خیالم راحت
ايول بابا، اين پسر گلتون که خيلي کارش درسته مامان مريم... بگو دست ما رو هم بگيره....
ايشالا هميشه موفق باشه داداشي خودم
قربونت برم حسین جان انشالله شما ونارنجی جون در تمام مراحل زندگی موفق وسر بلند باشید
چه خفن بود؟؟
KuRoSh
خدا برات نگهش داره مامی مریم
ای کاش همچین نمایشگاهی هم تو ایران برگزار می شد با این کیفیت
ژنرال
مرسی مامان
نمایش یا پنهان متن
راستی منم میخوام عکس مامان مریمو ببینمmaryamlondon1
امیدوارم همیشه موفق باشن. از شادی شما منم خیلی شادم
فدات شم الهی ارزوی سر افرازی برات دارم نازنین
شما هم باعث افتخار خانواده ات هستی مطمئنم ما مانت هم بهت افتخار میکنه
بچه مثبت