هر پدر و مادري به محض راه رفتن يا ايستادن کودک و نوجوان خود از او مي خواهند که صاف بايستد و درست بنشيند.
به نوشته خراسان، ايستادن و نشستن نامناسب نه تنها باعث ايجاد قوس در ستون مهره ها و افتادگي عضلات مي شود بلکه به مرور زمان با علايم کمردرد نيز همراه مي شود. در مطلبي از «Prevention » به چند وضعيت نادرست بدن اشاره شده است.
شانه هاي گرد:
به مرور زمان و با افزايش سن بدن به حالت جنيني باز مي گردد. سروشانه و سينه به طرف جلو خم مي شود. ستون مهره ها با کج شدن لگن به سمت جلو، شکل C را مي گيرد. فشار ايجاد شده روي ديسک هاي محافظ بين استخوان کمر به مرور زمان باعث فشردگي و درد کمر مي شود. اگر توجه کنيد، درمي يابيد که اين حالت در افراد بالاي ۵۰ سال به خصوص زنان خود را نشان مي دهد.
راه حل: روزي چند بار به صورت صاف پشت به ديوار بايستيد، به گونه اي که کمر، پاشنه پا و شانه و پشت سر به ديوار بچسبد در حالي که از ديوار دور مي شويد، به هنگام راه رفتن اين حالت را نگه داريد. هرچه اين کار را بيشتر تکرار کنيد عضلات شکم و کمر بيشتر به صاف ماندن بدن کمک مي کند. ورزش ديگر توصيه شده از سوي متخصصان براي کشش عضله سينه، نشستن روي صندلي با پاهاي باز است. آرنج را به بدن در دوطرف کمر بچسبانيد و دست ها را روي پا قرار دهيد طوري که کف دست به سمت بالا باشد گردن را شل کنيد و نفس بکشيد و سپس به آرامي نفس را بيرون دهيد. دوباره نفس بکشيد و در حالي که آرنج کنار کمر قرار گرفته است، دست ها را باز کنيد. اين ورزش ها را روزي چند بار تکرار کنيد.
کف پاي باز:
علت راه رفتن نامناسب افراد مسن ايجاد تعادل براي راه رفتن است. در واقع با ضعيف شدن عضله دور شکم که ستون فقرات را حمايت مي کند، توانايي ثابت ايستادن روي پا کاهش مي يابد. بنابراين به طور ناخواسته براي حفظ تعادل پا را به طرف بيرون قرار مي دهند. سفت شدن لگن اين حالت راه رفتن را به وجود مي آورد. راه حل: براي تقويت عضلات شکم پيلاتس بهترين ورزش است. براي انجام دادن اين ورزش مفيد به شکم روي زمين دراز بکشيد، پاها کشيده، پيشاني را به کف زمين بچسبانيد، کف دست ها را روي باسن قرار دهيد و به داخل نفس بکشيد. به هنگام نفس خالي کردن، بدن را به آرامي از روي زمين بلند کنيد. کمي مکث کنيد و دوباره به حالت قبل باز گرديد. اين ورزش را ۳ تا ۵ بار تکرار کنيد.
خميدگي کمر:
گرد شدن کمر به جلو و خميده شدن شانه ها نشانه پيري است. وارد شدن فشار به مهره پشت باعث خم شدن کمر مي شود. پوکي استخوان و شکستگي نيز در اين امر موثر است. مشکل ديگر اين است که از ۲۵ سالگي، به تدريج توده عضلاني کاهش مي يابد و سالانه يک پنجم حدود نيم کيلو گرم عضله را از دست مي دهيم. پس از ۵۰ سالگي اين روند سرعت پيدا مي کند.
راه حل: براي پيشگيري از قوز کمر، از سنين کم فعال باشيد. ورزش ميزان از دست رفتن استخوان را کند مي کند. پياده روي، آيروبيک، طناب زدن، ورزش هاي مقاومتي با استفاده از کش و توپ هاي ورزشي باعث تقويت رباط، استخوان و عضله مي شود.
اگرچه به طور کامل نمي توان مانع از دست رفتن استخوان شد اما ورزش با وزنه در کاهش اين امر موثر است ورزش کردن به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقيقه با وزنه براي تمامي عضله بدن مفيد است. از بين رفتن حالت انعطاف پذيري و شکل مناسب ستون فقرات به علت کاهش تحرک در قسمت لگن است. با افزايش سن بافت ها از بين مي رود.
راه حل: تحرک خود را زياد کنيد. براي بيش از ۲۰ دقيقه در يک حالت نمانيد. ورزش باعث نرم شدن مفصل ها مي شود و بهترين درمان، داشتن تحرک زياد و درست نشستن است. هنگام نشستن روي صندلي نرم، لگن خود را به سمت جلو خم کنيد و تا حد امکان صاف بنشينيد تا حالت (S) خميدگي ستون حفظ شود.
ولی خدایی هیچ حیوونی مثل انسان پیر و جوونش تا این حد تفاوت نداره.نمی دونم چرا خدا آدما رو زشت میکنه
یک چیزی بگم فقط حالتون گرفته نشه این زشت شدن در مورد جنس مونث این حیوون صدق میکنه جنس مذکرش هر چی پا به سن میگذارند جا افتاده تر و تو دل برو تر و زیبا تر میشن .
ایشون تازه تو دل بروترین هستند با اون چهره ی بشاش و ملیحشون
مردها به دو دسته تقسیم میشن یک دستشون زن ذلیل هستند (مشابه عکسی که شما گذاشتید) چون خانمها شون چشم دیدن زیبا تر از خودشون رو ندارند ، بیچاره ها رو به این روز می اندازند یک دستشون هم اقا هستند اصلا زن ذلیلی تو خونشون نیست من این دسته رو عرض کردم اینا هستند که هر روزشون بهتر از دیروز هست ، خوشتیپ ، با وقار ، پولدار،و....................... میترسم بیشتر تعریف کنم چشم بشن
یک دستشون هم اقا هستند اصلا زن ذلیلی تو خونشون نیست من این دسته رو عرض کردم اینا هستند که هر روزشون بهتر از دیروز هست ، خوشتیپ ، با وقار ، پولدار،و....................... میترسم بیشتر تعریف کنم چشم بشن
اتفاقا بنده خودم با یکی از همین دسته ی دوم یک دهه ی کامل زندگی کردم . همه ی حرفهاتونم درسته منتها دو برابر تعریفتونم برمی گرده به همسران این اشخاص. چون مطمئن باشید علف این بزیها با احترام شیرینتر از خودشونه و گرنه گرفتارش نمیشدن
اتفاقا بنده خودم با یکی از همین دسته ی دوم یک دهه ی کامل زندگی کردم . همه ی حرفهاتونم درسته منتها دو برابر تعریفتونم برمی گرده به همسران این اشخاص. چون مطمئن باشید علف این بزیها با احترام
خارج از شوخی من کاملا با این فرمایش شما موافق هستم پشت سر هر مرد موفق یک زن محکم و با اراده ایستاده و متاسفانه درصد بی انصافی مامردها خیلی خیلی زیاد هست ، در اکثر موافق ما مردها این اصل مهم در موفقیت خودمون (خانممون) رو نادیده میگیریم
اینا هستند که هر روزشون بهتر از دیروز هست ، خوشتیپ ، با وقار ، پولدار،و.......................
احتمالا با صا ایران یه قرادادی چیزی دارن
نقل قول: محسن صائب
این زشت شدن در مورد جنس مونث این حیوون صدق میکنه جنس مذکرش هر چی پا به سن میگذارند جا افتاده تر و تو دل برو تر و زیبا تر میشن
می بینم که خودتونو با توهم نگاه می کنید جنس ذکور حَیَوانات رو هم با همین دیده نگاه می فرمایید اتفاقا برعکس شیر ماده هیچ تغییری نم یکنه ولی شیر نر پشم وپیلی هاش که اینقدرم باهاش پز می ده بد شکل میشه. کلا چون نرها پشمو پیلی یا پر اضافه دارن با مسن تر شدنشون اونا رو یه کم از دست می دن اما خانومای نازینیشون دست نمی خورن ماشالله اما در کل چه نر چه ماده با جووناشون زیاد فرق نمی کنن.
نقل قول: The one
ایشون تازه تو دل بروترین هستند با اون چهره ی بشاش و ملیحشون
واااااااااااااااااای یکتا هلاک شدم الان اگه یکی بیاد اینجا من چی بگم؟
حرف حساب که میزنی حکم خون ادم صادر میشه تو سوریه و لبنان یک گروه دروزی زندگی میکنند که لباسهای یکسره سیاه میپوشند و سبیل های بلندی هم دارند مرد های اینا وقتی به سن 40 سال میرسند تازه تکلیف بهشون واجب میشه یعنی باید نماز و روزه بگیرند . اختلاف اساسی ما مردها با شما خانمها رو میشه اینجوری تعریف کرد خانمها از اولی که به دنیا میان زیبا و برازنده هستند ، هر چی هم سن و سالشون اضافه بشه این زیبایی و برازندگی بیشتر میشه تا سن 40 سالی که یکدفعه از تموم اون زیبایی ها فقط خاطرات و یخورده عکس باقی میمونه، ولی قضیه ما مردها دقیقا برعکس هست یعنی از 40 سالگی به بالا تازه برازندگیمون شروع میشه .
این زیبایی و برازندگی بیشتر میشه تا سن 40 سالی که یکدفعه از تموم اون زیبایی ها فقط خاطرات و یخورده عکس باقی میمونه،
ببخشید شاید این در مورد نسل قدیم صدق کنه به خاطر اینکه مادران ما خودشونو وقف خانواده و شوهر کردن.هی زاییدند و زاییدند..هیچ چی از خودشون باقی نذاشتن.. ولی دیگه زمونه عوض شده...دیگه از این تره ها براتون خرد نمیشه آقا...خانومای امروزی خیلی زیر بار بچه برن یه دونه، بعدشم اینقدر لی لی به لالای شما نمی گذاران....تازشم حقتونه .مگه مادربزرگای ما که این همه این کارارو کردن ازشون قدردانی شد؟ در ضمن اون آقایون بالای چهل سالم اگه پول نداشته باشن کسی براشون تره خرد نمی کنه...فکر کردین به خاطر خودشونه که مثلا یه دختر خانوم بیست و چند ساله بهش در باغ سبز نشون می ده؟ پس این جاذبه ی پوله نه خودشون حقتون به این نسل دهه 70
خانمها از اولی که به دنیا میان زیبا و برازنده هستند ، هر چی هم سن و سالشون اضافه بشه این زیبایی و برازندگی بیشتر میشه تا سن 40 سالی که یکدفعه از تموم اون زیبایی ها فقط خاطرات و یخورده عکس باقی میمونه،
والله اینجا که تازه چهل سالگی به فکر تشکیل خانواده میفتن ببینید دیگه چقدر جوون موندن هم دلشون هم خودشون .. بستگی به ادمش داره .. خیلی از مردای سی ساله رو هم اگه ببینید پیر و شکسته هستن ...
mojde
به نوشته خراسان، ايستادن و نشستن نامناسب نه تنها باعث ايجاد قوس در ستون مهره ها و افتادگي عضلات مي شود بلکه به مرور زمان با علايم کمردرد نيز همراه مي شود. در مطلبي از «Prevention » به چند وضعيت نادرست بدن اشاره شده است.
شانه هاي گرد:
به مرور زمان و با افزايش سن بدن به حالت جنيني باز مي گردد. سروشانه و سينه به طرف جلو خم مي شود. ستون مهره ها با کج شدن لگن به سمت جلو، شکل C را مي گيرد. فشار ايجاد شده روي ديسک هاي محافظ بين استخوان کمر به مرور زمان باعث فشردگي و درد کمر مي شود. اگر توجه کنيد، درمي يابيد که اين حالت در افراد بالاي ۵۰ سال به خصوص زنان خود را نشان مي دهد.
راه حل: روزي چند بار به صورت صاف پشت به ديوار بايستيد، به گونه اي که کمر، پاشنه پا و شانه و پشت سر به ديوار بچسبد در حالي که از ديوار دور مي شويد، به هنگام راه رفتن اين حالت را نگه داريد. هرچه اين کار را بيشتر تکرار کنيد عضلات شکم و کمر بيشتر به صاف ماندن بدن کمک مي کند. ورزش ديگر توصيه شده از سوي متخصصان براي کشش عضله سينه، نشستن روي صندلي با پاهاي باز است. آرنج را به بدن در دوطرف کمر بچسبانيد و دست ها را روي پا قرار دهيد طوري که کف دست به سمت بالا باشد گردن را شل کنيد و نفس بکشيد و سپس به آرامي نفس را بيرون دهيد. دوباره نفس بکشيد و در حالي که آرنج کنار کمر قرار گرفته است، دست ها را باز کنيد. اين ورزش ها را روزي چند بار تکرار کنيد.
کف پاي باز:
علت راه رفتن نامناسب افراد مسن ايجاد تعادل براي راه رفتن است. در واقع با ضعيف شدن عضله دور شکم که ستون فقرات را حمايت مي کند، توانايي ثابت ايستادن روي پا کاهش مي يابد. بنابراين به طور ناخواسته براي حفظ تعادل پا را به طرف بيرون قرار مي دهند. سفت شدن لگن اين حالت راه رفتن را به وجود مي آورد. راه حل: براي تقويت عضلات شکم پيلاتس بهترين ورزش است. براي انجام دادن اين ورزش مفيد به شکم روي زمين دراز بکشيد، پاها کشيده، پيشاني را به کف زمين بچسبانيد، کف دست ها را روي باسن قرار دهيد و به داخل نفس بکشيد. به هنگام نفس خالي کردن، بدن را به آرامي از روي زمين بلند کنيد. کمي مکث کنيد و دوباره به حالت قبل باز گرديد. اين ورزش را ۳ تا ۵ بار تکرار کنيد.
خميدگي کمر:
گرد شدن کمر به جلو و خميده شدن شانه ها نشانه پيري است. وارد شدن فشار به مهره پشت باعث خم شدن کمر مي شود. پوکي استخوان و شکستگي نيز در اين امر موثر است. مشکل ديگر اين است که از ۲۵ سالگي، به تدريج توده عضلاني کاهش مي يابد و سالانه يک پنجم حدود نيم کيلو گرم عضله را از دست مي دهيم. پس از ۵۰ سالگي اين روند سرعت پيدا مي کند.
راه حل: براي پيشگيري از قوز کمر، از سنين کم فعال باشيد. ورزش ميزان از دست رفتن استخوان را کند مي کند. پياده روي، آيروبيک، طناب زدن، ورزش هاي مقاومتي با استفاده از کش و توپ هاي ورزشي باعث تقويت رباط، استخوان و عضله مي شود.
اگرچه به طور کامل نمي توان مانع از دست رفتن استخوان شد اما ورزش با وزنه در کاهش اين امر موثر است ورزش کردن به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقيقه با وزنه براي تمامي عضله بدن مفيد است. از بين رفتن حالت انعطاف پذيري و شکل مناسب ستون فقرات به علت کاهش تحرک در قسمت لگن است. با افزايش سن بافت ها از بين مي رود.
راه حل: تحرک خود را زياد کنيد. براي بيش از ۲۰ دقيقه در يک حالت نمانيد. ورزش باعث نرم شدن مفصل ها مي شود و بهترين درمان، داشتن تحرک زياد و درست نشستن است. هنگام نشستن روي صندلي نرم، لگن خود را به سمت جلو خم کنيد و تا حد امکان صاف بنشينيد تا حالت (S) خميدگي ستون حفظ شود.
arash52
ماهی
ولی خدایی هیچ حیوونی مثل انسان پیر و جوونش تا این حد تفاوت نداره.نمی دونم چرا خدا آدما رو زشت میکنه
EVANESCENCE
دستت مرسیییی
هاچو هاچو
دلشاد
The one
منم باید یه فکری واسه حال کمرم بکنم تازگیها خیلی دردمندم می کنه
مرسی مژی مهربون جووون
محسن صائب
یک چیزی بگم فقط حالتون گرفته نشه
این زشت شدن در مورد جنس مونث این حیوون صدق میکنه
جنس مذکرش هر چی پا به سن میگذارند جا افتاده تر و تو دل برو تر و زیبا تر میشن
.
The one
بله کاملا درست میفرمایید
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستایشون تازه تو دل بروترین هستند با اون چهره ی بشاش و ملیحشون
محسن صائب
مردها به دو دسته تقسیم میشن
یک دستشون زن ذلیل هستند (مشابه عکسی که شما گذاشتید) چون خانمها شون چشم دیدن زیبا تر از خودشون رو ندارند ، بیچاره ها رو به این روز می اندازند
یک دستشون هم اقا هستند
من این دسته رو عرض کردم
اینا هستند که هر روزشون بهتر از دیروز هست ، خوشتیپ ، با وقار ، پولدار،و....................... میترسم بیشتر تعریف کنم چشم بشن
بهونه
The one
من این دسته رو عرض کردم
اینا هستند که هر روزشون بهتر از دیروز هست ، خوشتیپ ، با وقار ، پولدار،و....................... میترسم بیشتر تعریف کنم چشم بشن
اتفاقا بنده خودم با یکی از همین دسته ی دوم یک دهه ی کامل زندگی کردم . همه ی حرفهاتونم درسته منتها دو برابر تعریفتونم برمی گرده به همسران این اشخاص. چون مطمئن باشید علف این بزیها با احترام
baron jon
مرسي مژده جان
محسن صائب
خارج از شوخی
من کاملا با این فرمایش شما موافق هستم
پشت سر هر مرد موفق یک زن محکم و با اراده ایستاده و متاسفانه درصد بی انصافی مامردها خیلی خیلی زیاد هست ، در اکثر موافق ما مردها این اصل مهم در موفقیت خودمون (خانممون) رو نادیده میگیریم
mojde
ماهی
احتمالا با صا ایران یه قرادادی چیزی دارن
می بینم که خودتونو با توهم نگاه می کنید جنس ذکور حَیَوانات رو هم با همین دیده نگاه می فرمایید
اتفاقا برعکس شیر ماده هیچ تغییری نم یکنه ولی شیر نر پشم وپیلی هاش که اینقدرم باهاش پز می ده بد شکل میشه.
کلا چون نرها پشمو پیلی یا پر اضافه دارن
واااااااااااااااااای یکتا
هلاک شدم
الان اگه یکی بیاد اینجا من چی بگم؟
محسن صائب
حرف حساب که میزنی حکم خون ادم صادر میشه
تو سوریه و لبنان یک گروه دروزی زندگی میکنند که لباسهای یکسره سیاه میپوشند و سبیل های بلندی هم دارند مرد های اینا وقتی به سن 40 سال میرسند تازه تکلیف بهشون واجب میشه یعنی باید نماز و روزه بگیرند
.
اختلاف اساسی ما مردها با شما خانمها رو میشه اینجوری تعریف کرد
خانمها از اولی که به دنیا میان زیبا و برازنده هستند ، هر چی هم سن و سالشون اضافه بشه این زیبایی و برازندگی بیشتر میشه تا سن 40 سالی که یکدفعه از تموم اون زیبایی ها فقط خاطرات و یخورده عکس باقی میمونه،
ولی قضیه ما مردها دقیقا برعکس هست یعنی از 40 سالگی به بالا تازه برازندگیمون شروع میشه
.
ماهی
ببخشید شاید این در مورد نسل قدیم صدق کنه به خاطر اینکه مادران ما خودشونو وقف خانواده و شوهر کردن.هی زاییدند و زاییدند..هیچ چی از خودشون باقی نذاشتن..
ولی دیگه زمونه عوض شده...دیگه از این تره ها براتون خرد نمیشه آقا...خانومای امروزی خیلی زیر بار بچه برن یه دونه، بعدشم اینقدر لی لی به لالای شما نمی گذاران....تازشم حقتونه .مگه مادربزرگای ما که این همه این کارارو کردن ازشون قدردانی شد؟
در ضمن اون آقایون بالای چهل سالم اگه پول نداشته باشن کسی براشون تره خرد نمی کنه...فکر کردین به خاطر خودشونه که مثلا یه دختر خانوم بیست و چند ساله بهش در باغ سبز نشون می ده؟ پس این جاذبه ی پوله نه خودشون
حقتون به این نسل دهه 70
The one
والله اینجا که تازه چهل سالگی به فکر تشکیل خانواده میفتن ببینید دیگه چقدر جوون موندن هم دلشون هم خودشون
The one
هلاک شدم
الان اگه یکی بیاد اینجا من چی بگم؟
فدات بشم گلی جون قربون خنده هات اگه هم کسی اعتراض کرد بگو قربون خودمو خنده هام بری
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→