ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اگر ميخواهيد جوان بمانيد...
ماهی
والله همین جام همینه..مامانم متولد 38 هستن .با هاش که میرم بیرون باید مواظبش باشم
ماشالله هزار ماشالله بزنم به تخته چش نکنم مامی جونمو
The one
ماشالله هزار ماشالله بزنم به تخته چش نکنم مامی جونمو
خدا براتون نگهش داره گلی جونم
نمایش یا پنهان متن
راستش مامان منمماهی
آخه وقتی می خندم اشکام سرازیر میشه عین دیونه ها می شم..
mz56mz
نخبه
خب این که بده چون تا بیان بگن ما خوشگلیم اشهد رو خوندن سکته مکته ای چیزی زدن
چند ماه پیش برای یه کاری جائی رفته بودم یه اقای خیلی پیر هم اونجا بود که برای همون مسئله اونجا بود اقاهه کل تنش رو ویبره بود من نمیدونم چی فکر کرده بود پیش خودش
ماهی
والله خواهرم چند وقت پیش می گفت یه مریض آورده بودن یه آقای 69 ساله .اومده بود پروتز بزاره توی...چیز...ببخشید..توی همین کوفتیه که اینقدرم بهش می نازن
حالا یکی نیست بگه بابا اعتماد به نفس!!!! اونو درست کردی دندون مصنوعی هاتو می خوای چیکارکنی؟
mojde
Holtek
به والده سلام مخصوص برسونین
پرتز که ماله دندونه
نخبه
خودتم که داری میگی مریض
ماهی
بزرگیتونو می رسونید
نه. برا لب یا جاهای دیگه هم به کار میره
اینم حرفیه
نخبه
وای یه خاطره دیگه بگم بخندیم من که دیشب کلی خندیدم
دیشب مهمونی پسر دائی جانم بود که بعد از سالها اومده بودن ایران همه اقوام دعوت بودن چند تا میز اون ور تر یه اقای نسبتا پیری با خانواده نشسته بودن این اقاهه بلند شد بره جائی اون لحظه پشتش به من بود یهو من زدم زیر خنده رو کردم به خاهرم گفتم طرف فکر کنم مربی رقص عربی باشه چون به شدت رو ویبره بود تنش اونقده خوشگل کل تنش میلرزید که انگار داره عربی میرقصه
محسن صائب
دوتا پیرمرد که یخورده شکسته شدن رو توی اینهمه مرد باکلاس دیدید همون رو اومدید بعنوان مدرک عنوان میکنید ، یخورده اگه با چشمهای باز نگاه کنید کلی مرد سن بالا ولی اراسته رو میدونید ببینید.
ادم لذت میکنه نگاهشون کنه
این چند شب مجلس جشنی که داشتیم ، هر شب بیش از 2000 مهمون داشیتم با اقایونی که سنی از شون گذشته کمر راست و خوشتیپ با کت و شلوار مرتب دست میدادم و بوی عطرشون ادم و مست میکرد
ولی خانمهای یخورده مسن ، بایستی خم میشدیم (چون کمر خم و با پای لنگون میامدند) بیخ گوششون بلند میگفتم ، خیلی خوش امید
اخرش میگفت مادر جان چی گفتی
.
خارج از شوخی
زنهای ایرانی خیلی زودتر از مردها از نظر اندام و سلامتی به هم میریزند
البته استثنا رو من قبول دارم ولی از نظر کلی بنظرم وضع به این صورت هست
نخبه
نمایش یا پنهان متن
واسه اینکه زنهای قدیمی بنده خداها کمترین بچه ای که به دنیا اوردن 4 تا بوده حالا بقیه که رکورد دارن بماند شما مردا که نمیتونین نه ماه بارداریشون رو درک کنین بعد هم دوران شیردهی و افسردگیهای پس از زایمان بعد هم بزرگ کردن چند تا وروجک پدرشون رو در میاره بچه مریض میشه شوهر بدهکار گاهی بیکار چه میدونم کلی مشکلات که خب مردا چون ادمهای بی عار و بی خیالی هستن جوون تر میمونن ولی زنهای بد بخت غصه همه رو میخورن هم شوهر.. هم بچه هاشون هم خانواده خودشون و هم خانواده شوهر حالا دیگه در و همسایه و همکار و دوست و رفیق بماند.. این نشون میده زنها چقدر از خود گذشتگی داشتن و خودشون رو فراموش کردن و پیر شدن به پای مردهای بی عار و بی خیال .. فکر نکنم چهره جوون یه مرد بی عار و قدر نشناس اینقدر قابل افتخار کردن باشه... من خودم همیشه وقتی با اقایون دست میدم توجه میکنم با پوست و نحوه دست دادنشون. از دستهایی که عین دست دختر میمونن متنفرم و همیشه مردهایی رو تحسین میکنم که با زحمت برای خانوادشون نون حلال میارن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→