₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » به شیراز آی و فیض روح قدسی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » به شیراز آی و فیض روح قدسی
1 2 3

بدون عکس

به شیراز آی و فیض روح قدسی

903 بازدید، 48 پست، نویسنده: ماهی

• The one

نقل قول: Dr.GSM
    دست هیفا هم درد نکنه

:46: :84: خواهش میکنم

نقل قول: hadi04
    راستی هیفا تو خدای آهنگی عجب سلیقه ای داری ایول ایول دارم صفا میکنم

شرمنده می کنی داداشی خوشحالم خوشت اومد :46:

نقل قول: ماهی
    دست هیفا جونم درد نکنه

:11:

• Holtek

اومدم دوباره ترانه رو گوش بدم :d-_-b:

چون خودت می دونی می خوام چی بگم ، پس چیزی نمیگم :10:
    :99:

ی
    نمایش یا پنهان متنه دانشجویی داشتم یه 10 سال از من بزرگتر بود ( با اسم کوچیک صدام میکرد ) و ظاهرا مدیر یا ناظم مدرسه بود و دیگه داشت بازنشست میشد .
    امتحان گرفته بودم ، ورقه سفید داده بود ، منم یه 18 دادم بهش چون می دونستم میاد کولی بازی درمیاره ، خلاصه اومد و شاکی بود که چرا کم گرفته ، گفتم فلانی ورقه سفید داده بودی .
    گفت بیین رضا ، آخه من می دونستم که تو می دونی من همه اینا رو می دونم ، دیگه گفتم برا چی بنویسم :83:
    الان جمله ای که نوشتم یاد اون افتادم ، البته مال خیلی وقت پیشا بود یادم رفته بود :3:

• هاچو هاچو

آفرین :78: خیلی دوست دارم برم شیراز :5:

• Kishe Mehr

:82: دستت مرسی ماهی گلو :65: مطالب جالب و عکسای قشنگ و مسلما اهنگ قشنگیه که هیفا گلی گل گلو گذاشته :78: هر چند متاسفانه اهنگه رو من ندارم :99:

امروز آجیم اینا داشتن می رفتن حافظیه به من گفتن بیا منم نرفتم باهاشون چون میدونم هم خیلییییییی شلوغه و هم اینکه اگه برم دیگه نمیتونم خدمت شما عزیزان باشم تا داغ بشم :4:

منم چندتا عکس از حافظیه گرفتم خیلی قشنگه :65: هر از گاهی دلوم همچینی میگیره میرم تو حافظیه میشینم دلوم واز میشه :4:

• KuRoSh

مرسی ماهی گلی صورتی
    تاپیک زیبایی بود دستت درد نکنه زحمت کشیدی
    آبجی یکتا هم بخاطر آهنگ ممنونم ازت
    یادش بخیر وقتی که اومدم شیراز رفتم حافظیه
    الان عکس ها رو نگاه می کردم چقدر زود گذشت
    خواستم عکس هام رو بزارم ولی سرعت ندارم برای آپلود :2:

• ژنرال

بسیار عالی..
    مرسی ماهی جان عکسای قشنگی بود :46:

شیراز :90:

هوایی کردی مارو . . . :24:

نمایش یا پنهان متناگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را ***** به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را

بده ساقی می باقی که در جنت نخواهی یافت ***** کنار آب رکن آباد و گلگشت مصلا را

فغان کاین لولیان شوخ شیرین کار شهرآشوب ***** چنان بردند صبر از دل که ترکان خوان یغما را

ز عشق ناتمام ما جمال یار مستغنی است ***** به آب و رنگ و خال و خط چه حاجت روی زیبا را

من از آن حسن روزافزون که یوسف داشت دانستم ***** که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را

اگر دشنام فرمایی و گر نفرین دعا گویم ***** جواب تلخ می‌زیبد لب لعل شکرخا را

نصیحت گوش کن جانا که از جان دوست‌تر دارند ***** جوانان سعادتمند پند پیر دانا را

حدیث از مطرب و می گو و راز دهر کمتر جو ***** که کس نگشود و نگشاید به حکمت این معما را

غزل گفتی و در سفتی بیا و خوش بخوان حافظ ***** که بر نظم تو افشاند فلک عقد ثریا را

• ماهی

نقل قول: aac198000
    من یاد یکی از زیباترین خاطرات و لحظات زندگیم افتادم

ایشالله همیشه خاطره خوش داشته باشید :46:
    نقل قول: Mahboob
    آیییییییی که چقدر دلم میخواست شیراز بودم الآن پا میشدم میرفتم حافظیه

ایشالله یه سفر می آی گلم :46:
    ه دانشجویی داشتم یه 10 سال از من بزرگتر بود ( با اسم کوچیک صدام میکرد ) و ظاهرا مدیر یا ناظم مدرسه بود و دیگه داشت بازنشست میشد .
    امتحان گرفته بودم ، ورقه سفید داده بود ، منم یه 18 دادم بهش چون می دونستم میاد کولی بازی درمیاره ، خلاصه اومد و شاکی بود که چرا کم گرفته ، گفتم فلانی ورقه سفید داده بودی .
    گفت بیین رضا ، آخه من می دونستم که تو می دونی من همه اینا رو می دونم ، دیگه گفتم برا چی بنویسم :83:

:56:
    نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی دوست دارم برم شیراز :5:

ایشالله ماه عسل با خانوم بچه هت بیا شیراز :98:
    نقل قول: Kishe Mehr
    هر از گاهی دلوم همچینی میگیره میرم تو حافظیه میشینم دلوم واز میشه

آخ چه حالی میده.اولین بارون که بیاد اگر مشکلی پیش نیاد میرم پیشش :65:
    نقل قول: Kurosh
    مرسی ماهی گلی صورتی

چه بامزه ! گل صورتی ! یاد آهنگ پیرهن صورتی افتادم کورش کوچیکه :10:
    خواهش می کنم داداش :46:
    خواستم عکس هام رو بزارم ولی سرعت ندارم برای آپلود

کاش می شد بذاری. :2:

نقل قول: میرزا
    هوایی کردی مارو . . . :24:

تو هم ایشالله با خانوم بچه ها ماه عسل بیا شیراز:98:
    یکی از قشنگترین شعراشو گذاشتی محسن.چند بار خوندمش.خیلی لذت بردم :65:

• ژنرال

تو هم ایشالله با خانوم بچه ها ماه عسل بیا شیراز:98:

خوب حالا تا وقتی زن نگرفتم چی؟ خودم میام :22:

یکی از قشنگترین شعراشو گذاشتی محسن.چند بار خوندمش.خیلی لذت بردم :65:

خیلی این شعرش رو دوس دارم . . . :90:

• ماهی

نقل قول: میرزا
    خوب حالا تا وقتی زن نگرفتم چی؟ خودم میام :22:

خب باشه.می گم یعنی اونطوری بهت بیشتر خوش می گذره :4:

• hadi04

یه نوای زیبا از استاد هم میذارم واسه تاپیک همشهریم زیباتر بشه
    خدایی حافظ خیلی به گردن ما حق داره دلم لک زده واسش

• ماهی

یه نوای زیبا از استاد هم میذارم واسه تاپیک همشهریم زیباتر بشه

دستت درد نکنه..هر چند الان آهنگو ندارم ولی حتما قشنگه.دستت درد نکنه داداش گلم :8:
    دلم لک زده واسش

حافظ رقتن پایه ی خوب و اهل حال می خواد.یا اینکه وقتی حالت گرفته ست تنهای مطلق بری.داداشم خیلی پایه است.ولی این روزا عاشق شده...دیگه گیرش نمی آرم 852 852 852
    امان از دست این دخترای مردم.. 852چه دوره زمونه ای شده 852

• hadi04

بری.داداشم خیلی پایه است.ولی این روزا عاشق شده...دیگه گیرش نمی آرم امان از دست این دخترای مردم.. چه دوره زمونه ای شده

:83: احتمالا داره با عشقش میره حافظ
    یادش بخیر دوران جوونیمون :4: اون قهوه خونه ی پشتی که الان بستنش چه حالی میداد :12:

• ژنرال

خب باشه.می گم یعنی اونطوری بهت بیشتر خوش می گذره :4:

آره خوش میگذره :93:

حافظ رقتن پایه ی خوب و اهل حال می خواد.یا اینکه وقتی حالت گرفته ست تنهای مطلق بری

یه وقتایی واقعا میخوام برم ولی راه دوره . . . :101:

اون قهوه خونه ی پشتی که الان بستنش چه حالی میداد :12:

:101:

• KuRoSh

چه بامزه ! گل صورتی ! یاد آهنگ پیرهن صورتی افتادم کورش کوچیکه

گفتی آهنگ پیرهن صورتی چند روز قبل کارم همین بود هی زمزمه میکردم :83:

تونستم بازحمت فراوان این دوتا رو آپلود کنم امیدورام خوشتون بیاد

• KuRoSh

چه بامزه ! گل صورتی ! یاد آهنگ پیرهن صورتی افتادم کورش کوچیکه

گفتی آهنگ پیرهن صورتی چند روز قبل کارم همین بود هی زمزمه میکردم :83:

خدایی حافظ خیلی به گردن ما حق داره دلم لک زده واسش

:3:
    اون قهوه خونه ی پشتی که الان بستنش چه حالی میداد

:2:

• ژولي پولي

ماهی,
    پس چرا خودت تو عکسا نيستي ماهي خانم؟ :4:
    چه ترانه قشنگي هم داره پخش ميشه :65:
    :84:

• ماهی

چه عکسای قشنگی گرفتی کورش ... :93: نه بابا خیلی هنریه :37:
    نقل قول: ژولي پولي
    پس چرا خودت تو عکسا نيستي ماهي خانم؟ :4:

می ترسیدم چشم بخورم یهویی یا اینکه بینندگان پشت مانیتوراشون بی هوش شن :83:

• دیااکو

چیزی که تو شیراز خیلی توجهم رو جلب کرد این بود که دو قشر خاص تو شیراز زندگی می کنند (البته از دید من گردشگر و رهگذر) یک طبقه فرهیخته و به اصطلاح عام با کلاس و یک طبقه سطح پایین، جالبه که این دو طیف خیلی از لحاظ رفتاری و فرهنگی با هم متفاوتند و یک طبقه متوسط که مابین این دو سطح رو پر کنه من کمتر دیدم، البته در هر شهری طبقات مختلف اجتماعی وجود دارند ولی در شیراز من حس کردم که فاصله این طبقات نسبت به جاهای دیگه خیلی زیادتره، به نظر شمایی که شیراز رو بهتر می شناسید و مطمئنأ نظرتون مستند تره این دیدی که برای منه گردشگر به وجود اومد از چی ناشی میشه؟
    ولی در کل شیراز یکی از زیباترین و جذاب ترین شهرهاست.

• ماهی

نقل قول: دیااکو
    به نظر شمایی که شیراز رو بهتر می شناسید و مطمئنأ نظرتون مستند تره این دیدی که برای منه گردشگر به وجود اومد از چی ناشی میشه؟

ناشی از مهاجر پذیر بودن شهر شیرازه :1:
    البته به نظر من این اختلاف سطحی که می گی در بعضی شهرها بیشتر هست در بعضی کمتره.مثلا توی شمال زندگی شهری با روستایی چندان فرقی نمی کنه.ولی شیراز روستا و شهرش خیلی فرق میکنه.با اینکه دولت جمهوری اسلامی برای روستاییان واقعا یه نعمت بود و اونها رو صاحب همه چی کرد، سهمیه منطقه 3 کنکور و ....همشونو راهی دانشگاه کرد (البته ضریب هوشی بچه های روستاهای اطراف خیلی بالاست) طوری که الان هم همه ی پستها رو توی ادارات گرفتند هم قیمت زمینها و املاکشون سر به فلک کشیده و هم شهر رو دارن هم روستا ولی نمی دونم چرا سطح زندگیشون عوض نمیشه.در ضمن شیراز یک شهر به شدت مهاجر پذیره و با مهاجران بهتر از شهروند خودش از طرف شهروندان شیرازی برخورد میشه.آدمهایی که شما توی خیابون می بینید به جرات می تونم بگم 95 درصدش از شهرستانهای استان یا شهرهای استانهای هم جوار هستند.چرا بگم خیابون؟ الان توی کوچه ی ما از گناوه ، بوشهر، فسا و... ساکن هستن.به بالاشهرو پایین شهر هم ربطی نداره.اونهایی که وضعشون خوبه بالا شهر و انتخاب می کنن و اونهایی که فقیلن و هیچ چی ندارن :4: پایین شهرو انتخاب می کنن.با توجه با اینکه شیراز یکی از کلان شهر های جنوب ایرانه از بیشتر این استانها مثل خوزستان ، بندر عباس، بوشهر، کهکیلویه و بویر احمد و.... برای خیلی از کارهاشون مخصوصا دوا درمون به شیراز می آن.خیلی از اونها توی شیراز خونه دارن و تابستونا که هوای اون استانها به شدت گرمه می آن شیراز.از وقتی هم این بیمه ی روستایی راه افتاده وحشتناکتر شده.یکی یه دفترچه دستشون توی بیمارستانها از صیح تاشب چک آپ می فرمایند.بنابراین در مورد افراد یک شهر پراز مهاجر مثل تهران یا شیراز نمیشه قضاوت کرد.باز تر نمی تونم بگم چون ممکنه افرادی باشن که مخاطب قرار بگیرن یا خودشونو مخاطب صحبت هام بدونن و ناراحتی بوجود بیاد. :1: ولی جالبه که متوجه این مسئله شدی :3:

• mz56mz

آموو جان دستت طلا ببخشيد حواسم نبوده 314
    دست ابجى هيفا و كاكو هادى هم طلا با اين اهنگ دلنشين :d-_-b:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: