سلام دوستان عزیز کلاغها خبر رسوندن که امروز تولد پسمل کوشمولوی یکی از دوستان و کاربران عزیز سایت هست این پسمل کوشمولو کسی نیست جز پسمل خشمله ی یکتای هیفایی بیردانا گفتم که به نیابت از شما دوستان گرامی به ایشون تبریک بگم و دور همی یه حال و صفا و کیک و آهنگ و شکلاتی بخوریم
همراه یک طلوع در این خجسته یاد در سالگرد بهاران هستی اش روزی که زندگی بر لبانش بوسه زد با صد خلوص هم آستان دل، خواهیم که بمانی همیشه شاد زیبا ترین ترانه زمینی آهنگ تپش قلب فرشته ای آسمانی است تولدت مبارک مهند جان
ای جونم تولدت مبارک جیگر دایی داییش فداش شه من عکسشو از نزدیک دیدم آخه خودش نزدیک نبود خووووو ولی خوب مامانیش قول بده از طرف من یه ماچ محکم بذاره رو لپاش اینطوری قبل از اینکه یکی بیاد یه آهنگ بذاره بنده شروع به گرم کردن کنم که در حال انجام حرکات موزون (موزون درسته خانوم معلم؟ )دچار اسپاسم عضلانی نشم راستی مجی جون ممنون بابت تاپیکت ایشالا خودت هم به دنیا بیای
بَوَقچید ، بیل میروم ،یعنی بیل میرم ،بیر دانا همون یکتا هست؟ یا یکی یه دونه؟
درسته مهند عربه ولی واسه داییش که ترکه به زبون ترکی واسه مهند مینویسم: ایستیرم گؤزلریون نقشینی تصویره چكم / نیلییم سن سیز عزیزیم گنه دونیادا تكم / سن منیم نازلی گولوم سن گؤزه لیم دردین آلیم / اؤزون اینصاف ایله سن سیز نئجه دونیادا قالیم
نمایش یا پنهان متن میخوام زیبایی های چشماتو نقاشی کنم/چی کنم که بی تو تو دنیا تنهام/تو گل زیبای منی/خودت بگوچجوری تو دنیابمونم؟؟ تا مهمونا بیان من اینجا تنهایی باید برقصم مجلس گرم بمونه
قبلی واسه بانی مجلس بود اینم واسه مهند صاحب مجلس به زبون شیرین عربی:
مش هاممني الدنيي كلا وانت حدي مش همي هني شو بدون بعرف شو بدي بدي حبك أكتر بعد
نمایش یا پنهان متندنیا برایم هیچ اهمیتی ندارد وقتی تو در کنارم هستی برایم اهمیت ندارد که انها چه میخواهند میدانم که من چه میخواهم میخواهم که تو را بیشتر از این دوست داشته باشم
بدي أعطي عيونك وعد رح نبقى دايماً لبعض لولا بوكرا تركنا بعض هي أكبر غلطة مكتوب علينا نشتاق للحب الهني تيخلص عمر الأشواق تتفنى الدني
مبارکه مبارکه مهند کوچولو چند سالشه چند سالشه؟ مامانش کجاست مامانش کجاست؟ ایکاش مامانش این تاپیک رو میذاشت تاپیک رو میذاشت ممنون مجتبی ممنون مجتبی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مبارک یاشه عجب روزی به دنیا اومده . جمعه . اما جمعه ها که تعطیله مجی جان تو که همه کار کردی لاقل یه عکس هم ازش میذاشتی تبریک میگم هم به خودش هم به مامانش نمایش یا پنهان متنهم به مجی
مبارك باشه مهند جان عزيز ابجى هيفا انشاءالله موفق ة تندرست و شاد باشى
شبيه مهند وقتى كه بزرگ ميشه نمایش یا پنهان متن▧ تصویر در دسترس نیست و اين هم عكس شبيه باباش نمایش یا پنهان متن▧ تصویر در دسترس نیست و اين هم عكس شبيه مامانش نمایش یا پنهان متن▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
همراه یک طلوع
در این خجسته یاد
در سالگرد بهاران هستی اش
روزی که زندگی بر لبانش بوسه زد
با صد خلوص
هم آستان دل، خواهیم که بمانی
همیشه شاد
زیبا ترین ترانه زمینی آهنگ تپش قلب فرشته ای آسمانی است
تولدت مبارک مهند جان
hadi04
داییش فداش شه
ولی خوب مامانیش قول بده از طرف من یه ماچ محکم بذاره رو لپاش اینطوری
قبل از اینکه یکی بیاد یه آهنگ بذاره بنده شروع به گرم کردن کنم که در حال انجام حرکات موزون (موزون درسته خانوم معلم؟
راستی مجی جون ممنون بابت تاپیکت ایشالا خودت هم به دنیا بیای
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
یکتای نازنینم خدا گل زیباتو واست نگه داره خورشید بانو
Life Dream
SaMaN TaJ
امروز تولد یک سالگی خواهر زاده منم هست.........
یادتون هست پارسال گفتم بچه ها دایی شدم؟؟؟؟؟
hadi04
بَوَقچید
درسته مهند عربه ولی واسه داییش که ترکه
ایستیرم گؤزلریون نقشینی تصویره چكم / نیلییم سن سیز عزیزیم گنه دونیادا تكم / سن منیم نازلی گولوم سن گؤزه لیم دردین آلیم / اؤزون اینصاف ایله سن سیز نئجه دونیادا قالیم
نمایش یا پنهان متن
میخوام زیبایی های چشماتو نقاشی کنم/چی کنم که بی تو تو دنیا تنهام/تو گل زیبای منی/خودت بگوچجوری تو دنیابمونم؟؟
تا مهمونا بیان من اینجا تنهایی باید برقصم مجلس گرم بمونه
قبلی واسه بانی مجلس بود اینم واسه مهند صاحب مجلس به زبون شیرین عربی:
مش هاممني الدنيي كلا وانت حدي
مش همي هني شو بدون
بعرف شو بدي
بدي حبك أكتر بعد
نمایش یا پنهان متن
دنیا برایم هیچ اهمیتی ندارد وقتی تو در کنارم هستیبرایم اهمیت ندارد که انها چه میخواهند میدانم
که من چه میخواهم
میخواهم که تو را بیشتر از این دوست داشته باشم
بدي أعطي عيونك وعد
رح نبقى دايماً لبعض
لولا بوكرا تركنا بعض
هي أكبر غلطة
مكتوب علينا نشتاق
للحب الهني
تيخلص عمر الأشواق
تتفنى الدني
بچه مثبت
مهند کوچولو چند سالشه چند سالشه؟