خدا نکنه خداییش منم وقتی هنوز مامی نشده بودم خیلی ناشکر بودم به باباش می گفتم اگه بچه به تو بره میندازمش بیرون خدا رو شکر خدا تنبیهم نکرد
گفتم چشم رنگی دوست دارم و خیلی خوشحال میشم اگر چشم بچم رنگی بشه ولی این امکانش خیلی خیلی کمه چون تو خانواده چشم رنگی نداریم.. فقط تا قبل از یکسالگی چشم داداشیم خاکستری.. البته چشم خاله هام و یکی از دائی هام هم سبزه ولی خب ما که شانس نداریم بچه چشمش رنگی بشه .. شانس ما بچه شبیه خانواده شوهر میشه بد بخت میشیم می مونه رو دستمونشبیه منم بشه بچگیاش شبیه بچه ژاپنیها میشه
گفتم چشم رنگی دوست دارم و خیلی خوشحال میشم اگر چشم بچم رنگی بشه ولی این امکانش خیلی خیلی کمه چون تو خانواده چشم رنگی نداریم.. فقط تا قبل از یکسالگی چشم داداشیم خاکستری.. البته چشم خاله هام و یکی از دائی هام هم سبزه ولی خب ما که شانس نداریم بچه چشمش رنگی بشه .. شانس ما بچه شبیه خانواده شوهر میشه بد بخت میشیم می مونه رو دستمونشبیه منم بشه بچگیاش شبیه بچه ژاپنیها میشه
نمایش یا پنهان متناتفاقا نه من نه باباش چشهامون رنگی روشنه ولی خونواده ی مامانم اینها همشون و نصف فامیل بابامم بور و چشم رنگین.. خونواده ی باباشم ندارن ولی حتما یه ژنی از یه جد دایناسوری بوده بهش رسیده دیگه ... ما که هیچی از مامانمون به ارث نبردیم خوب شد حداقل نوش شبیهش شد یکی از فامیلامون که با اینکه مامان باباهه هم سیاه و سفید بودن هر سه بچشون رنگی میشند..اینجا جالبه نمیدونم کمال رنگی بودن همنشین خارجی اثر میکنه چه جوریه بیشتر اونهایی که اینجا دنیا میان رنگی میشن
منم وقتی بچه بودم رنگ چشمام قرمز بود ولی نامردا منو تو بیمارستان عوض کردن چشمام این رنگی شد نمایش یا پنهان متنمیسی نازنین بانو
یارو میره سربازی بعد دو سال برمیگرده، باباش میگه بابا جون وقتی تو نبودی ما برات زن گرفتیم اینم بچه ات
وای این جک رو وقتی پسر عمم سرباز بود براش گفتم کلی خندید اخه باباش اینا یکی از دخترای فامیل رو براش نشون کرده بودن اینم اومده بود مرخصی میگفت کی گفته این کارو کنین من خوشم نمیاد .. و بعدها هم با یه دخمل دیگه علوسی شد.
eltiaam
The one
مرسی عزیزم لطف دارید شما
ژنرال
مهند کوچولو تولدت مبارک
راستی شنیدم پسرت جمعه به دنیا اومده
احتمالاً هر هفته هی با خودت میگفتی: شاید این جمعه بیاید . . . شاید . . .
که دیگه جمعه اومده
The one
راستی شنیدم پسرت جمعه به دنیا اومده
احتمالاً هر هفته هی با خودت میگفتی: شاید این جمعه بیاید . . . شاید . . .
که دیگه جمعه اومده
نه هی می گفتم شاید این 9 ماه بعدی بیاد شاید 9 ماه بعدش بیاد آخه از بچگی دوست داشتم ناسا (نازا) باشم یعنی فضانورد بشم
Kishe Mehr
بجای نازا و ناسا ، نازی جون و ناسی جون شدی
The one
نازی ناز کن که نازت خریدااار ندارههه
نمایش یا پنهان متن
میخوام از لج محسنن این تاپیکم خونوادگی کنم.. ناز از خودتونه نازنین اقااانخبه
گفتم چشم رنگی دوست دارم و خیلی خوشحال میشم اگر چشم بچم رنگی بشه ولی این امکانش خیلی خیلی کمه چون تو خانواده چشم رنگی نداریم.. فقط تا قبل از یکسالگی چشم داداشیم خاکستری.. البته چشم خاله هام و یکی از دائی هام هم سبزه ولی خب ما که شانس نداریم بچه چشمش رنگی بشه .. شانس ما بچه شبیه خانواده شوهر میشه بد بخت میشیم می مونه رو دستمون
The one
نمایش یا پنهان متن
اتفاقا نه من نه باباش چشهامون رنگی روشنه ولی خونواده ی مامانم اینها همشون و نصف فامیل بابامم بور و چشم رنگین.. خونواده ی باباشم ندارن ولی حتما یه ژنی از یه جد دایناسوری بوده بهش رسیده دیگه ... ما که هیچی از مامانمون به ارث نبردیم خوب شد حداقل نوش شبیهش شدنخبه
پس یه سر بیام اون ور
The one
آره قدمت روی چشم خواستی دو سر بیا اینور که دوقلو بشه
Kishe Mehr
منم وقتی بچه بودم رنگ چشمام قرمز بود
نمایش یا پنهان متن
میسی نازنین بانوThe one
مگه خرگوش بودی؟
آره منم عوض کردن خودش به خودم گفت
نخبه
اره دیگه با ارش میام که دو قلو بشه .. نکنه فکر کردی خودم تنها میام ا ز اونجا یه بچه چشم رنگی سوغاتی براش میبرم
The one
یعنی من اگه تنها اقدام بکنم با یه سر میتونم یه قلو گیر بیارم؟
نمایش یا پنهان متن
من نینی میخواممممم دخمل باشهههههههاز اینجا بچه چشم رنگی ببر واسه من از ایران لوبیا چش بلبلی سوغاتی بیار
نخبه
اره بابا تنها اقدام کردن بهتر از هرگز اقدام نکردن است
نمایش یا پنهان متن
د بیا از دانمارک چه جوری بچه ببرم؟ یعنی بی حیاتی
ژنرال
برو جمعه بیا
Kishe Mehr
من یادمه وقتی تو بدنیا اومدی پسر بودی عوضت کردن شدی دختر
یاد یه جکی افتادم
نمایش یا پنهان متن
یارو میره سربازی بعد دو سال برمیگرده، باباش میگه بابا جون وقتی تو نبودی ما برات زن گرفتیم اینم بچه اتنخبه
وای این جک رو وقتی پسر عمم سرباز بود براش گفتم کلی خندید
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
هیفا باهات قهرمThe one
دست كلت واسه ي كادو درد نكنه محسن جون خيلي با معرفتي
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→