₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » / هر مرد ایرانی باید حداقل چهار همسر داشته باشد!!! /
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » / هر مرد ایرانی باید حداقل چهار همسر داشته باشد!!! /

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

/ هر مرد ایرانی باید حداقل چهار همسر داشته باشد!!! /

910 بازدید، 55 پست، نویسنده: soheyla

• نخبه

نقل قول: soheyla
    در مورد زن هم همین‌طور است. یک خانم به ۴ مرد نیاز دارد تا کامل شود."

بله بله خیلی لازمه .. خو هر روز باید جیب یکی رو خالی کنی.. تعدادشون بیشتر هم که باشه چه بهتر:4:

• The one

نقل قول: نخبه
    بله بله خیلی لازمه .. خو هر روز باید جیب یکی رو خالی کنی.. تعدادشون بیشتر هم که باشه چه بهتر

من یکی رو برای ویکندها میخوام یکی برای روزهای زوج یکی برای روزهای فرد چهارمیه هم بیبی سیتر باشه :23:

• Life Dream

نقل قول: hadi04
    باشه امشب میارم در خونتون

مرسي هادي جان، از قديم گفتن يه دوست خوب بهتر از هزار دوست ناخوب هست! :10: راستي شما سربازي هم معاف ميكني؟! :4:
    نقل قول: ماهی
    خب بر اینکه خانوما اصولا برا رانندگی آفریده نشدن .همیشه راننده ی آقا در اختیار داشتن
    کلاس خانوما از اولشم به رانندگی نمی خورد

پس چرا توو عربستان تظاهرات راه انداختين ما ميخواييم برونيم، بوق بوق بيپ بيپ حن حن :4:
    اي حال ميده پارك كردن يه خانم رو ببيني، واي اخرين بار يه خانم با 206 :40: از پارك اومد بيرون زد به ماشينم، تازه از داخل ماشين ديدم صداي جيغ و داد مياد، يه چيزيم بده كارم كرده بود!!!!! :23: :23:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    واي اخرين بار يه خانم با 206 :40: از پارك اومد بيرون زد به ماشينم، تازه از داخل ماشين ديدم صداي جيغ و داد مياد، يه چيزيم بده كارم كرده بود!!!!!

مقصر شما بودی که بد پارک کردی که نتونه در بیاد اصلا باید ماشینت رو داغون میکرد تا حالت جا بیاد:4:

نقل قول: Life Dream
    پس چرا توو عربستان تظاهرات راه انداختين ما ميخواييم برونيم، بوق بوق بيپ بيپ حن حن

اخه مردها بس که غلامی خانومها رو کردن یواشکی شبها تو خونه گریه میکنن زنها هم دل رحم دلشون سوخته خواستن یه باری از رو دوش غلامان بردارن(نیس اقایون رو به غلامی می پذیریم:4:)

• arash52

مرسی
    بسیار جالب بود :46:

• carlos

هر مرد ایرانی باید حداقل چهار همسر داشته باشد!!!

به متنش کاری ندارم :4:. عجب تیتری :93:

• Life Dream

مقصر شما بودی که بد پارک کردی که نتونه در بیاد اصلا باید ماشینت رو داغون میکرد تا حالت جا بیاد

اتفاقاً من طبق عادت هميشه ماشينو به لبه جوي آب يا بلوار ميچسپونم از ترس اين جور ادما!! ولي اين خانمه يهو زد روو دنده عقب و با تيك آف اومد عقب! آخه اين چه جور از پارك بيرون اومدنه!!! :23:
    اخه مردها بس که غلامی خانومها رو کردن یواشکی شبها تو خونه گریه میکنن زنها هم دل رحم دلشون سوخته خواستن یه باری از رو دوش غلامان بردارن(نیس اقایون رو به غلامی می پذیریم :4: )

تو اين زبون رو نداشتي چيكار ميكردي! همين زبونت طفلك آقا آرش رو خامش كرد، هي آرش جان چي ميكشي الان!! :79: :44:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    اتفاقاً من طبق عادت هميشه ماشينو به لبه جوي آب يا بلوار ميچسپونم از ترس اين جور ادما

ااااااااااا خب این چه پارک کردنه... پارک 30 سانت رو چرا رعایت نمیکنی اصلا اون گواهینامت رو به باطلش کنم :94:

ولي اين خانمه يهو زد روو دنده عقب و با تيك آف اومد عقب! آخه اين چه جور از پارك بيرون اومدنه!!! :23:

همینه که هست خواسته حساب کار بیاد دستت :75:

تو اين زبون رو نداشتي چيكار ميكردي! همين زبونت طفلك آقا آرش رو خامش كرد، هي آرش جان چي ميكشي الان!!

اونقده شیرینی زبان میخوردم که زبان دراز بشم:4: ارش فکر کنم الان سر کار خمیازه میکشه:23:

• Life Dream

ااااااااااا خب این چه پارک کردنه... پارک 30 سانت رو چرا رعایت نمیکنی اصلا اون گواهینامت رو به باطلش کنم

فاصله 30 سانت رو براي وقتي گذاشتن كه راننده خانم موجود نباشه! اينجا بعضيا از ترس راننده خانمها ماشينو با فلشر توو موقعيت پارك كردن ترك ميكنن!!
    وايي اينم يادم اومد خيلي وحشتناك بود، يه بار يه خانم با پرايد خواسته بود ماشين رو پارك كنه زيادي به لبه جوي اب نزديك شده بود (از ترس نسل خودشون :4: ) ولي متاسفانه اتفاق خيلي بدي افتاد!! جوي آب خيلي بزرگ و عريض بود ماشين كلاً افتاد توو جوي اب و شيشاهاي طرفين به كف جوي آب چسپيده بود، ميگفتم اون قسمت يه بچه نشسته بوده و وقتي نگاه كردم پر خون بود، خداييش خيلي ناراحت شدم وقتي اين همه خون رو ديدم متعلق به يه دختر بچه دبستاني بوده :2:
    همینه که هست خواسته حساب کار بیاد دستت

مثلاً من اونجا چيكاره بيدم!! :23:
    اونقده شیرینی زبان میخوردم که زبان دراز بشم ارش فکر کنم الان سر کار خمیازه میکشه

آخ گفتي شيريني زباني، من امروز برميه كيلو بگيرم اين نوعشو خيلي دوس دارم :93: بازم طفلك آرش از دست تو :79:

• نخبه

فاصله 30 سانت رو براي وقتي گذاشتن كه راننده خانم موجود نباشه! اينجا بعضيا از ترس راننده خانمها ماشينو با فلشر توو موقعيت پارك كردن ترك ميكنن!!

اره جان خودتون هیچی رو راعایت نمیکنین همش هم تقصیرا رو میندازین گردن خانمها.. خب شما پارک بلد نیستی مردم چیکار کنن:4:

مثلاً من اونجا چيكاره بيدم!!

کلا زهر چشم گرفته.. که کل برو بکس بوکان حساب ببرن ازش:4:

آخ گفتي شيريني زباني، من امروز برميه كيلو بگيرم اين نوعشو خيلي دوس دارم

میخای شیرینی زبان بخوری مثل من زبونت دراز بشه :19: کله پاچه هم خواستی بخوری فقط زبونش رو بخور اونم خیلی اثر داره :10:

• Life Dream

اره جان خودتون هیچی رو راعایت نمیکنین همش هم تقصیرا رو میندازین گردن خانمها.. خب شما پارک بلد نیستی مردم چیکار کنن

آخه مربي اموزشيم يه خانم بود، گفت وقتي ميخوايي پارك كني بايد صداي خرت خرت رينگ ماشينت بياد وقتي داره به جدول ميخوره!! منم حرف گوش كن :100:
    کلا زهر چشم گرفته.. که کل برو بکس بوکان حساب ببرن ازش

آخه خودشم بوكاني بود با اون جاروي توي دستش!! :23: ياد جاروي پرواز هري پاتر افتادم :23:
    میخوای شیرینی زبان بخوری مثل من زبونت دراز بشه کله پاچه هم خواستی بخوری فقط زبونش رو بخور اونم خیلی اثر داره

نخيرم من زبون درازي دوس ندالم، ميخوام شيرين زبون بشم :4:

چيه گيلاس؟! :4: :4:

• gilas

ایشان اخیراً فرضیه ای را مطرح کرده که بر اساس آن هر مرد نیازمند چهار زن می باشد!

فرضیه این آقا به درد لای جرز دیوار میخوره :4:

هر مرد با همراهی چهار زن یعنی مادرٰ خواهرٰ همسر و دختر از نظر شخصیتی ساخته می شود.

آهان اونوقت که خانما پدر و برادر و همسر پسر که نمی خوان :22:

مردک بیشعور :45:

• نخبه

آخه مربي اموزشيم يه خانم بود، گفت وقتي ميخوايي پارك كني بايد صداي خرت خرت رينگ ماشينت بياد وقتي داره به جدول ميخوره!! منم حرف گوش كن :100:

اقایون اجازه ندارن مربی خانوم داشته باشن

بعضی وقتا ارش به ماشینی نزدیک میشه من میگم یواش الان میزنی بهش میگه بخوره صدا میده:23:
    آخخ ودشم بوكاني بود با اون جاروي توي دستش!! :23: ياد جاروي پرواز هري پاتر افتادم

خب میخاسته با اون جارو بزنه تو ملاج پسرای پرو:4:

نخيرم من زبون درازي دوس ندالم، ميخوام شيرين زبون بشم :4:

یعنی اسمت هم بزاری شیرین؟بعد بهت بگن شیرین زبون.. مثل من :9:

• دلشاد

هر مرد ایرانی باید حداقل چهار همسر داشته باشد!!!

یه موقع کم نباشه بابا ژیان هم زاپاس داره :4:

• mojde

آدما هميشه ميخوان از چيزاي خوب زياد داشته باشن وگرنه هرچيزي بدش يه دونشم زياده بنابراين اين آقايون 4 تا زن كه هيچ 40 تا هم بدشون نمياد اما ما خانوما به شرِ يكيشونم ميمونيم به خدا :35:

• Kishe Mehr

میرزا,
    محسن جان عزیزم اینقدر خودتو ناراحت نکن به قلبت ضرر داره. حالا میگم یه بار اونا رو تایپ کردی باشه ولی راضی نبودیم زحمت بکشی دوباره همه ی اونار رو تایپ کنی که :17: به خدا بخاطر خودت میگم وگرنه من خودم زن دارم :9:
    نمایش یا پنهان متنعین اون یارو که به یک اپارتمان 10 طبقه نگاه میکرده میگه جل الخالق چطوری این همه آجر رو از اینجا پرت میکرده به اون بالا؟ :23:

نقل قول: The one
    من یکی رو برای ویکندها میخوام یکی برای روزهای زوج یکی برای روزهای فرد چهارمیه هم بیبی سیتر باشه :23:

هیفا جان مگه کفش اسپورت و مجلسی و اینچیزا داری انتخاب میکنی؟ :23:

• The one

Kishe Mehr,
    :23:
    نه لباسن
    البته شما تاج سري عزيزم مدلشونو خودت تعيين ميكني. اصلا شما ميني ژوب، بقيه كمربند :23:

• Holtek

نقل قول: hadi04
    خدا یکی زن یکی یکی :23:

اینم میشه :21:
    نمایش یا پنهان متنآخه اینو تو دلت باید بگی علنی که نمیشه :4:

• Life Dream

نقل قول: gilas
    مردک بیشعور

وااااااايي بلاخره گيلاسي يه حرف بد زد، :82: مرديم از بس اين بچه رو پاستوريزه ديديم!! :23:
    اقایون اجازه ندارن مربی خانوم داشته باشن

خيليم دلشون بخواد 804
    بعضی وقتا ارش به ماشینی نزدیک میشه من میگم یواش الان میزنی بهش میگه بخوره صدا میده

ااا اونجا هم اينو ميگن! اينجا هم بد جور بين همه راننده ها مد شده البته اگه كسي بهشون تذكر بده! اونا هم از لج اينطوري ميگن! :83:
    خب میخاسته با اون جارو بزنه تو ملاج پسرای پرو

فعلاً كه بايد بخوره توو ملاج خودش، رنگ سپر ععب ماشنشو خش انداخت! جارو رو براي شوهرش برد كه با ون كتكش بزنه! :83:
    یعنی اسمت هم بزاری شیرین؟بعد بهت بگن شیرین زبون.. مثل من

استغفرالله :58: :58:

• هاچو هاچو

:93: ای بابا فکر کردم منظورش 4 تا همسر 806
    این پلفسلمون هم راست میگه انصافا :4: زن هر چی بیشتر باشه دور مرد کاراش رو انجام بده خوبه 286
    نقل قول: gilas
    آهان اونوقت که خانما پرد و برادر و همسر پسر که نمی خوان :22:

پرد که نمیخوان ولی پدر میخوان :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: