ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
/ هر مرد ایرانی باید حداقل چهار همسر داشته باشد!!! /
نخبه
بله بله خیلی لازمه .. خو هر روز باید جیب یکی رو خالی کنی.. تعدادشون بیشتر هم که باشه چه بهتر
The one
من یکی رو برای ویکندها میخوام یکی برای روزهای زوج یکی برای روزهای فرد چهارمیه هم بیبی سیتر باشه
Life Dream
مرسي هادي جان، از قديم گفتن يه دوست خوب بهتر از هزار دوست ناخوب هست!
کلاس خانوما از اولشم به رانندگی نمی خورد
پس چرا توو عربستان تظاهرات راه انداختين ما ميخواييم برونيم، بوق بوق بيپ بيپ حن حن
اي حال ميده پارك كردن يه خانم رو ببيني، واي اخرين بار يه خانم با 206
نخبه
مقصر شما بودی که بد پارک کردی که نتونه در بیاد اصلا باید ماشینت رو داغون میکرد تا حالت جا بیاد
اخه مردها بس که غلامی خانومها رو کردن یواشکی شبها تو خونه گریه میکنن زنها هم دل رحم دلشون سوخته خواستن یه باری از رو دوش غلامان بردارن(نیس اقایون رو به غلامی می پذیریم
arash52
بسیار جالب بود
carlos
به متنش کاری ندارم
Life Dream
اتفاقاً من طبق عادت هميشه ماشينو به لبه جوي آب يا بلوار ميچسپونم از ترس اين جور ادما!! ولي اين خانمه يهو زد روو دنده عقب و با تيك آف اومد عقب! آخه اين چه جور از پارك بيرون اومدنه!!!
تو اين زبون رو نداشتي چيكار ميكردي! همين زبونت طفلك آقا آرش رو خامش كرد، هي آرش جان چي ميكشي الان!!
نخبه
ااااااااااا خب این چه پارک کردنه... پارک 30 سانت رو چرا رعایت نمیکنی اصلا اون گواهینامت رو به باطلش کنم
همینه که هست خواسته حساب کار بیاد دستت
اونقده شیرینی زبان میخوردم که زبان دراز بشم
Life Dream
فاصله 30 سانت رو براي وقتي گذاشتن كه راننده خانم موجود نباشه! اينجا بعضيا از ترس راننده خانمها ماشينو با فلشر توو موقعيت پارك كردن ترك ميكنن!!
وايي اينم يادم اومد خيلي وحشتناك بود، يه بار يه خانم با پرايد خواسته بود ماشين رو پارك كنه زيادي به لبه جوي اب نزديك شده بود (از ترس نسل خودشون
مثلاً من اونجا چيكاره بيدم!!
آخ گفتي شيريني زباني، من امروز برميه كيلو بگيرم اين نوعشو خيلي دوس دارم
نخبه
اره جان خودتون هیچی رو راعایت نمیکنین همش هم تقصیرا رو میندازین گردن خانمها.. خب شما پارک بلد نیستی مردم چیکار کنن
کلا زهر چشم گرفته.. که کل برو بکس بوکان حساب ببرن ازش
میخای شیرینی زبان بخوری مثل من زبونت دراز بشه
Life Dream
آخه مربي اموزشيم يه خانم بود، گفت وقتي ميخوايي پارك كني بايد صداي خرت خرت رينگ ماشينت بياد وقتي داره به جدول ميخوره!! منم حرف گوش كن
آخه خودشم بوكاني بود با اون جاروي توي دستش!!
نخيرم من زبون درازي دوس ندالم، ميخوام شيرين زبون بشم
چيه گيلاس؟!
gilas
فرضیه این آقا به درد لای جرز دیوار میخوره
آهان اونوقت که خانما پدر و برادر و همسر پسر که نمی خوان
مردک بیشعور
نخبه
اقایون اجازه ندارن مربی خانوم داشته باشن
بعضی وقتا ارش به ماشینی نزدیک میشه من میگم یواش الان میزنی بهش میگه بخوره صدا میده
خب میخاسته با اون جارو بزنه تو ملاج پسرای پرو
یعنی اسمت هم بزاری شیرین؟بعد بهت بگن شیرین زبون.. مثل من
دلشاد
یه موقع کم نباشه بابا ژیان هم زاپاس داره
mojde
Kishe Mehr
محسن جان عزیزم اینقدر خودتو ناراحت نکن به قلبت ضرر داره. حالا میگم یه بار اونا رو تایپ کردی باشه ولی راضی نبودیم زحمت بکشی دوباره همه ی اونار رو تایپ کنی که
نمایش یا پنهان متن
عین اون یارو که به یک اپارتمان 10 طبقه نگاه میکرده میگه جل الخالق چطوری این همه آجر رو از اینجا پرت میکرده به اون بالا؟هیفا جان مگه کفش اسپورت و مجلسی و اینچیزا داری انتخاب میکنی؟
The one
نه لباسن
البته شما تاج سري عزيزم مدلشونو خودت تعيين ميكني. اصلا شما ميني ژوب، بقيه كمربند
Holtek
اینم میشه
نمایش یا پنهان متن
آخه اینو تو دلت باید بگی علنی که نمیشهLife Dream
وااااااايي بلاخره گيلاسي يه حرف بد زد،
خيليم دلشون بخواد
ااا اونجا هم اينو ميگن! اينجا هم بد جور بين همه راننده ها مد شده البته اگه كسي بهشون تذكر بده! اونا هم از لج اينطوري ميگن!
فعلاً كه بايد بخوره توو ملاج خودش، رنگ سپر ععب ماشنشو خش انداخت! جارو رو براي شوهرش برد كه با ون كتكش بزنه!
استغفرالله
هاچو هاچو
این پلفسلمون هم راست میگه انصافا
پرد که نمیخوان ولی پدر میخوان
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→