₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » / هر مرد ایرانی باید حداقل چهار همسر داشته باشد!!! /
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » / هر مرد ایرانی باید حداقل چهار همسر داشته باشد!!! /

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

/ هر مرد ایرانی باید حداقل چهار همسر داشته باشد!!! /

910 بازدید، 55 پست، نویسنده: soheyla

• gilas

نقل قول: Life Dream
    چيه گيلاس؟!

الان خودتو با من چکار داری ؟:4::4:

وااااااايي بلاخره گيلاسي يه حرف بد زد،

ببشخید 824
    مرديم از بس اين بچه رو پاستوريزه ديديم!!

یه چندتا دیگه هم بلتم 823

نقل قول: هاچو هاچو
    پرد که نمیخوان ولی پدر میخوان

باز دست بردی تو نقل قول من :22:
    :4: :10:

• Life Dream

نقل قول: gilas
    الان خودتو با من چکار داری ؟

ميخوام بدمت دست شركت آبميوه گيري تاكديس :4:
    یه چندتا دیگه هم بلتم

روو كاغذ نوشتي ها!! :23: :23:

• نخبه

ااا اونجا هم اينو ميگن! اينجا هم بد جور بين همه راننده ها مد شده البته اگه كسي بهشون تذكر بده! اونا هم از لج اينطوري ميگن! :83:

ارش مثلا نمک میریزه اینو میگه:23:

خيليم دلشون بخواد

خو دلشون نمیخاد 804
    فعلاً كه بايد بخوره توو ملاج خودش، رنگ سپر ععب ماشنشو خش انداخت! جارو رو براي شوهرش برد كه با ون كتكش بزنه! :83:

اولا که کلی غلط املائی داری
    دوما خش انداخت که انداخت فدای سرش.. اصلا دلش خواسته تازشم اقاشون هم عمرن هیچی نگه و چون خانوم خسته شده تصادف کرده اقاشون جارو رو از دستشون میگیرن و خونه رو جارو میزنن تا خانوم خونه استراحت کنن.. ابمیوه فراموش نشه لطفا380

استغفرالله :58:

من که میدونم یکی از بزرگترین ارزوهات اینه که مثل من باشی:4:

• gilas

ميخوام بدمت دست شركت آبميوه گيري تاكديس

دلت میاد 854

روو كاغذ نوشتي ها!!

اوهوم خوب 823

• maryamlondon1

نقل قول: soheyla
    هر مرد ایرانی باید حداقل چهار همسر داشته باشد!!!

خوب خانمها با استفاده از تلفن همراه توي جيبشون باهوش شدن! تا يه چيزي ميشه:
    - الو سلام عزيزم، ميشه منو در مورد اين مشكل راهنمايي كني...
    - اوه البته عزيزم، حالا مشكل چي هست؟ ميخوايي فرضيه انشتين رو ثابت كني؟
    - نه عزيزم، سختر از اين حرفها هست!! ميشه بگي چطوري استارت ماشين رو از كدوم طرف بايد بچرخونم!

:23:
    جه بگم والله تا پیکت باید زیرش تی ان تی بذارم منفجرش کنم.. :4:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    اصلا دلش خواسته تازشم اقاشون هم عمرن هیچی نگه و چون خانوم خسته شده تصادف کرده اقاشون جارو رو از دستشون میگیرن و خونه رو جارو میزنن تا خانوم خونه استراحت کنن..

چيز ديگه اي نميخواد، مثلاً يه ماشين جديد براش بخره! :23: :23:
    هي اقا آرش آخه بگو نونت نبود، آبت نبود، ازدواج كردنت با اين ديونه ديگه چي بود! :34:
    من که میدونم یکی از بزرگترین ارزوهات اینه که مثل من باش

يعني پررو؟! :37: نه راستش البته ميخوام پررو باشم ولي نميتونم خوب! الانم اينجا راحتم وگرنه توو بيرون از دنياي مجازي خيليم سر به زيرم :9:
    دلت میاد

باشه پس سانديس خيرشو ببيني :4:
    اوهوم خوب

خسته نياشي واقعاً :83:
    نمایش یا پنهان متنحرف بد :45:

نمایش یا پنهان متنواي خدا :23: :23: :11:

نقل قول: maryamlondon1
    جه بگم والله تا پیکت باید زیرش تی ان تی بذارم منفجرش کنم.. :4:

حالا ميخوايي كدوم يكي از تاپيكامو منفجر كني! :4: تازه وقتي تصادف كردي اين تن بميره، به شماره ها يا آقاتون زنگ نزدي بگي الان چيكار كنم؟!! :23:
    نمایش یا پنهان متنامان مامان مريمي :8:

• نخبه

چيز ديگه اي نميخواد، مثلاً يه ماشين جديد براش بخره! :23: :23:
    هي اقا آرش آخه بگو نونت نبود، آبت نبود، ازدواج كردنت با اين ديونه ديگه چي بود!

چرا لطفا ماشین جدید هم بخرنواسه خانوم خوشمل و نازشون یه وقت خانومشون ناراحت نشن 301

يعني پررو؟! :37: نه راستش البته ميخوام پررو باشم ولي نميتونم خوب! الانم اينجا راحتم وگرنه توو بيرون از دنياي مجازي خيليم سر به زيرم

خب منم اینجا و تو خونه و بین دوستام پرو ام اگه جای دیگه ای مونده باشه ارومم:23:

• Life Dream

خب منم اینجا و تو خونه و بین دوستام پرو ام اگه جای دیگه ای مونده باشه ارومم

ميشه بگي كجا آرومي؟! مگه ديگه جايي مونده!! :83: والا آيكون پروو رو خوب اومدي با اين نوناتون! :23:

• نخبه

ميشه بگي كجا آرومي؟! مگه ديگه جايي مونده!! والا آيكون پروو رو خوب اومدي با اين نوناتون!

:9:
    نمایش یا پنهان متن
    راستی این تاپیک چرا تو بخش تصاویر دیدنی هستش.. هیچ مدیری هم صداش در نیومد :94:

• Life Dream

راستی این تاپیک چرا تو بخش تصاویر دیدنی هستش.. هیچ مدیری هم صداش در نیومد :94:

وايي چه عصباني الان درستش ميكنم شما كنترل خودتو از دست نده! ميبيني كه سلاح من قويتره! 1143

• نخبه

وايي چه عصباني الان درستش ميكنم شما كنترل خودتو از دست نده! ميبيني كه سلاح من قويتره!

781 سریع درستش کن

• هاچو هاچو

باز دست بردی تو نقل قول من :22:

ای بابا شدم مثل چوپون دروغگو :10: راستم بگم کسی باور نمیکنه :4:

• maryamlondon1

حالا ميخوايي كدوم يكي از تاپيكامو منفجر كني! تازه وقتي تصادف كردي اين تن بميره، به شماره ها يا آقاتون زنگ نزدي بگي الان چيكار كنم؟!!

تا پیکت منفجر نمی کنم مازی این تا پیک منظورم اخه بد اموزی داره :79: تازه من تصادف کردم اصلا موبایلم همرام نبود .شماره موبایل شوهرم از پرونده من تو بیمارستان در اوردن وبا شوهرم تماس گرفتم :4: تازه انجا هیچ کاری نمی تونی بکنی همه کارها بیمه می کنه ..ما فقط ناز می کنیم :5: .تازه یک ماشین وکسل 2010 زیر پام گذشتن تا پرونده من پبگیری بشه :4: تازه خواستی عکسش بگیرم ببینی :15:

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    تا پیکت منفجر نمی کنم مازی این تا پیک منظورم اخه بد اموزی داره تازه من تصادف کردم اصلا موبایلم همرام نبود .شماره موبایل شوهرم از پرونده من تو بیمارستان در اوردن وبا شوهرم تماس گرفتم تازه انجا هیچ کاری نمی تونی بکنی همه کارها بیمه می کنه ..ما فقط ناز می کنیم .تازه یک ماشین وکسل 2010 زیر پام گذشتن تا پرونده من پبگیری بشه تازه خواستی عکسش بگیرم ببینی

اي خدا از دست شما چه دلي هم ميسوزونه! :23: مباركت باشه مامان مريمي، شيرينيش سفارش ما رو فراموش نكني اگه خودت يا كسي اومد ايران يه هفته قبلترش بگو! :11:

• maryamlondon1

ي خدا از دست شما چه دلي هم ميسوزونه! مباركت باشه مامان مريمي، شيرينيش سفارش ما رو فراموش نكني اگه خودت يا كسي اومد ايران يه هفته قبلترش بگو!

اان کیدهن لعظیم :15: جشم حتما برات میفرستم ولی تا الان کسی پیدا نکردم اخه :2:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: