این کلام از جناب علامه نقل به مضمون است علامه محمد تقی جعفری (رحمه الله علیه) می گفتند: عده ای از جامعه شناسان برتر دنیا در دانمارک جمع شده بودند تا پیرامون موضوع مهمی به بحث و تبادل نظر بپردازند. موضع این بود: «ارزش واقعی انسان به چیست». برای سنجش ارزش خیلی از موجودات، معیار خاصی داریم. مثلا معیار ارزش طلا به وزن و عیار آن است. معیار ارزش بنزین به مقدار و کیفیت آن است. معیار ارزش پول پشتوانه ی آن است. اما معیار ارزش انسانها در چیست. هر کدام از جامعه شناسان صحبتهایی داشتند و معیارهای خاصی را ارائه دادند.
بعد وقتی نوبت به بنده رسید گفتم : اگر میخواهید بدانید یک انسان چقدر ارزش دارد ببینید به چه چیزی علاقه دارد و به چه چیزی عشق میورزد.
کسی که عشقش یک آپارتمان دو طبقه است در واقع ارزشش به مقدار همان آپارتمان است. کسی که عشقش ماشینش است ارزشش به همان میزان است.
اما کسی که عشقش خدای متعال است ارزشش به اندازه خداست
علامه فرمودند: من این مطلب را گفتم و پایین آمدم. وقتی جامعه شناسان صحبتهای مرا شنیدند برای چند دقیقه روی پای خود ایستادند و کف زدند. وقتی تشویق آنها تمام شد من دوباره بلند شدم و گفتم: عزیزان! این کلام از من نبود. بلکه از شخصی به نام علی (علیه السلام) است. آن حضرت در نهج البلاغه میفرمایند: «قِیمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ» / «ارزش هر انسانی به اندازه ی چیزی است که دوست میدارد». وقتی این کلام را گفتم دوباره به نشانه ی احترام به وجود مقدس امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند . . . حضرت علامه در ادامه می گفتند: عشق حلال به این است که انسان (مثلا) عاشق 50 میلیون تومان پول باشد. حال اگر به انسان بگویند: «آی!!! پنجاه میلیونی!!!» . چقدر بدش میآید؟ در واقع میفهمد که این حرف توهین در حق اوست. حالا که تکلیف عشق حلال اما دنیوی معلوم شد ببینید اگر کسی عشق به گناه و معصیت داشته باشد چقدر پست و بی ارزش است!
به جهان خرم از آنم که جهان خـُـرّم ازوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم ازوست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
وقتی این کلام را گفتم دوباره به نشانه ی احترام به وجود مقدس امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند . . .
موافق نيستم، خيلي تند رفته، خيلي خيلي تند!!! كسي نميتونه خودشو و ارزششو با خداي متعال مقايسه كنه! اين كلام به حق كه كفر هست، بنده خاكي كارش به جايي كشيده كه خودشو با الله مقايسه كنه نمایش یا پنهان متنايشون رو ميگم ها!!
نقل قول: Kishe Mehr
علامه فرمودند: من این مطلب را گفتم و پایین آمدم. وقتی جامعه شناسان صحبتهای مرا شنیدند برای چند دقیقه روی پای خود ایستادند و کف زدند. وقتی تشویق آنها تمام شد من دوباره بلند شدم و گفتم: عزیزان! این کلام از من نبود. بلکه از شخصی به نام علی (علیه السلام) است. آن حضرت در نهج البلاغه میفرمایند: «قِیمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ» / «ارزش هر انسانی به اندازه ی چیزی است که دوست میدارد».
درست، ولي آيا اگه اين اقا در حضور حضرت علي چنين چيزي ميگفت، آن حضرت واقعاً از سخن بدعت او به اين راحتي ها ميگذشت؟!! بدعتها به همين راحتي و توسط اشخاص افراطي و تعصبي وارد دين عزيزمون شده! و ما هم سينه به سينه و راحت همين ها رو بدون تفكر به نسلهاي بعد منتقل ميكنيم و خواهيم كرد، همانطور كه از بعد استعمار انگليس و روسيه بدعتها به وجود امدند توسط آقايون دست نشانده! و چنين مواردي به اعتقادهايي غير واقعي تبديل ميشوند! كلامم كلي هست و در مورد اسلام دارم حرف ميزنم و افرادي كه دارن خرابش ميكنند، نه در مورد مذاهب!!
نقل قول: The one
اگر بتونم دلي رو شاد كنم به نظرم ارزشش بيشتر از اينه كه از خدا معشوقي بت مانند بسازم.
ابجي يدونه اين قسمت رو موافق نيستم با اجازتون درسته كه تا ميتوني بايد دلو دلها به دست بياري، ولي خدا هميشه براي انسان بت بوده و خواهد بود االبته در اصطلاح! هر كاري كه بكنيم و هر قدر كه عبادت كنيم، و تا هر زمان كه باشه و حتي اگه از اول دنيا تا اخر دنيا هم عبادت كنيم باز هم به خدا دين داريم و هنوز هم نتونستيم دينمونو ادا كنيم! شيطان اين همه عبادت كرد تا زماني كه به مقام فرشتگان نائل شد ولي با يك سرپيچي از درگاه خدا رانده شد!! خدا انس و جن را نيافريد مگر براي عبادت خويش! در هر نفسي كه ميكشيم شكرانه اي بدهكاريم. در مورد بقيه مواردي كه فرمودي موافقم
Kishe Mehr
این کلام از جناب علامه نقل به مضمون است
علامه محمد تقی جعفری (رحمه الله علیه) می گفتند:
عده ای از جامعه شناسان برتر دنیا در دانمارک جمع شده بودند تا پیرامون موضوع مهمی به بحث و تبادل نظر بپردازند. موضع این بود: «ارزش واقعی انسان به چیست».
برای سنجش ارزش خیلی از موجودات، معیار خاصی داریم. مثلا معیار ارزش طلا به وزن و عیار آن است. معیار ارزش بنزین به مقدار و کیفیت آن است. معیار ارزش پول پشتوانه ی آن است. اما معیار ارزش انسانها در چیست.
هر کدام از جامعه شناسان صحبتهایی داشتند و معیارهای خاصی را ارائه دادند.
بعد وقتی نوبت به بنده رسید گفتم : اگر میخواهید بدانید یک انسان چقدر ارزش دارد ببینید به چه چیزی علاقه دارد و به چه چیزی عشق میورزد.
کسی که عشقش یک آپارتمان دو طبقه است در واقع ارزشش به مقدار همان آپارتمان است. کسی که عشقش ماشینش است ارزشش به همان میزان است.
علامه فرمودند: من این مطلب را گفتم و پایین آمدم. وقتی جامعه شناسان صحبتهای مرا شنیدند برای چند دقیقه روی پای خود ایستادند و کف زدند.
وقتی تشویق آنها تمام شد من دوباره بلند شدم و گفتم: عزیزان! این کلام از من نبود. بلکه از شخصی به نام علی (علیه السلام) است. آن حضرت در نهج البلاغه میفرمایند: «قِیمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ» / «ارزش هر انسانی به اندازه ی چیزی است که دوست میدارد».
وقتی این کلام را گفتم دوباره به نشانه ی احترام به وجود مقدس امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند . . .
حضرت علامه در ادامه می گفتند: عشق حلال به این است که انسان (مثلا) عاشق 50 میلیون تومان پول باشد. حال اگر به انسان بگویند: «آی!!! پنجاه میلیونی!!!» . چقدر بدش میآید؟ در واقع میفهمد که این حرف توهین در حق اوست. حالا که تکلیف عشق حلال اما دنیوی معلوم شد ببینید اگر کسی عشق به گناه و معصیت داشته باشد چقدر پست و بی ارزش است!
نمایش یا پنهان متن
star night
حقیقی
و تفکر بر انگیز
مرسی
عالی
ژنرال
هرچند که به این حد رسیدن مشکله!
علامه محمدتقی جعفری رو شخصاً خیلی دوست دارم.
Kishe Mehr
حقیقی
و تفکر بر انگیز
عالی
هرچند که به این حد رسیدن مشکله!
علامه محمدتقی جعفری رو شخصاً خیلی دوست دارم.
واقعا همینطوره
تشکر از حضور سبزتان
بچه مثبت
عاشقم بر همه عالم که همه عالم ازوست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
هاچو هاچو
خیلی آموزنده بود
نمایش یا پنهان متن
چه کار قشنگی
The one
The one
Kishe Mehr
The one,
خواهش میشه عزیزم
The one
Life Dream
موافق نيستم، خيلي تند رفته، خيلي خيلي تند!!! كسي نميتونه خودشو و ارزششو با خداي متعال مقايسه كنه! اين كلام به حق كه كفر هست، بنده خاكي كارش به جايي كشيده كه خودشو با الله مقايسه كنه
نمایش یا پنهان متن
ايشون رو ميگم ها!!وقتی تشویق آنها تمام شد من دوباره بلند شدم و گفتم: عزیزان! این کلام از من نبود. بلکه از شخصی به نام علی (علیه السلام) است. آن حضرت در نهج البلاغه میفرمایند: «قِیمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ» / «ارزش هر انسانی به اندازه ی چیزی است که دوست میدارد».
درست، ولي آيا اگه اين اقا در حضور حضرت علي چنين چيزي ميگفت، آن حضرت واقعاً از سخن بدعت او به اين راحتي ها ميگذشت؟!! بدعتها به همين راحتي و توسط اشخاص افراطي و تعصبي وارد دين عزيزمون شده! و ما هم سينه به سينه و راحت همين ها رو بدون تفكر به نسلهاي بعد منتقل ميكنيم و خواهيم كرد، همانطور كه از بعد استعمار انگليس و روسيه بدعتها به وجود امدند توسط آقايون دست نشانده! و چنين مواردي به اعتقادهايي غير واقعي تبديل ميشوند! كلامم كلي هست و در مورد اسلام دارم حرف ميزنم و افرادي كه دارن خرابش ميكنند، نه در مورد مذاهب!!
ابجي يدونه اين قسمت رو موافق نيستم با اجازتون
در مورد بقيه مواردي كه فرمودي موافقم
The one
چکاوک
من واقعأ عاشق خدای مهربونم فقط خودش میدونه چقد دوستش دارم
مرسی داداشی با خدا و مهربونم
arash52
حدودا مال 1400 سال پیشه
ولی خارج از شوخی ، خیلی باهاش حال کردم و مثبتش رو هم واریز کردم
از روز شنبه قابل برداشته
soheyla
سلام و سپاس
خیلی پرمعنا و زیبا بود
وقتی این جمله رو خوندم یه حس خاصی بهم دست داد .
ماهی
Holtek
The one
دلشاد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→