₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ جمله ای که مرا تکان داد ▇▆▅▃
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ جمله ای که مرا تکان داد ▇▆▅▃
1 2

بدون عکس

▃▅▆▇ جمله ای که مرا تکان داد ▇▆▅▃

936 بازدید، 40 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

ارزش واقعی انسان به چیست؟

این کلام از جناب علامه نقل به مضمون است
    علامه محمد تقی جعفری (رحمه­ الله ­علیه) می­ گفتند:
    عده ­ای از جامعه ­شناسان برتر دنیا در دانمارک جمع شده بودند تا پیرامون موضوع مهمی به بحث و تبادل نظر بپردازند. موضع این بود: «ارزش واقعی انسان به چیست».
    برای سنجش ارزش خیلی از موجودات، معیار خاصی داریم. مثلا معیار ارزش طلا به وزن و عیار آن است. معیار ارزش بنزین به مقدار و کیفیت آن است. معیار ارزش پول پشتوانه­ ی آن است. اما معیار ارزش انسان­ها در چیست.
    هر کدام از جامعه شناسان صحبت­هایی داشتند و معیارهای خاصی را ارائه دادند.

بعد وقتی نوبت به بنده رسید گفتم : اگر می­خواهید بدانید یک انسان چقدر ارزش دارد ببینید به چه چیزی علاقه دارد و به چه چیزی عشق می­ورزد.

کسی که عشقش یک آپارتمان دو طبقه است در واقع ارزشش به مقدار همان آپارتمان است. کسی که عشقش ماشینش است ارزشش به همان میزان است.

اما کسی که عشقش خدای متعال است ارزشش به اندازه­ خداست

علامه فرمودند: من این مطلب را گفتم و پایین آمدم. وقتی جامعه شناسان صحبت­های مرا شنیدند برای چند دقیقه روی پای خود ایستادند و کف زدند.
    وقتی تشویق آن­ها تمام شد من دوباره بلند شدم و گفتم: عزیزان! این کلام از من نبود. بلکه از شخصی به نام علی (علیه­ السلام) است. آن حضرت در نهج البلاغه می­فرمایند: «قِیمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ» / «ارزش هر انسانی به اندازه ­ی چیزی است که دوست می­دارد».
    وقتی این کلام را گفتم دوباره به نشانه­ ی احترام به وجود مقدس امیرالمؤمنین علی (علیه­ السلام) از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند . . .
    حضرت علامه در ادامه می­ گفتند: عشق حلال به این است که انسان (مثلا) عاشق 50 میلیون تومان پول باشد. حال اگر به انسان بگویند: «آی!!! پنجاه میلیونی!!!» . چقدر بدش می­آید؟ در واقع می­فهمد که این حرف توهین در حق اوست. حالا که تکلیف عشق حلال اما دنیوی معلوم شد ببینید اگر کسی عشق به گناه و معصیت داشته باشد چقدر پست و بی­ ارزش است!

نمایش یا پنهان متن

خدا را بخوان تا خدا تو را از خواندنی ها قرار دهد

• star night

چقدر با معنا
    حقیقی
    و تفکر بر انگیز
    مرسی
    عالی

• ژنرال

عالی بود :39:

هرچند که به این حد رسیدن مشکله!

علامه محمدتقی جعفری رو شخصاً خیلی دوست دارم.

• Kishe Mehr

نقل قول: star night
    چقدر با معنا
    حقیقی
    و تفکر بر انگیز
    عالی

نقل قول: Gabriel
    عالی بود :39:

هرچند که به این حد رسیدن مشکله!

علامه محمدتقی جعفری رو شخصاً خیلی دوست دارم.

واقعا همینطوره :1:
    تشکر از حضور سبزتان 311

• بچه مثبت

به جهان خرم از آنم که جهان خـُـرّم ازوست
    عاشقم بر همه عالم که همه عالم ازوست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• حورا

تذکر و تلنگر خوبی بود :48:
    :46:

• هاچو هاچو

Kishe Mehr,
    خیلی آموزنده بود :11:
    نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Kishe Mehr
    وقتی این کلام را گفتم دوباره به نشانه­ ی احترام به وجود مقدس امیرالمؤمنین علی (علیه­ السلام) از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند . . .

چه کار قشنگی :8:

• Kishe Mehr

1153 311

The one,
    خواهش میشه عزیزم :1: اولا که گفته شده نقل به مضمون هست و از خود علامه نقل شده :3: حالا شایدم این اتفاق نیفتاده باشه ولی جمله رو دریاب :1:

• Life Dream

موافق نيستم، خيلي تند رفته، خيلي خيلي تند!!! كسي نميتونه خودشو و ارزششو با خداي متعال مقايسه كنه! اين كلام به حق كه كفر هست، بنده خاكي كارش به جايي كشيده كه خودشو با الله مقايسه كنه :87:
    نمایش یا پنهان متنايشون رو ميگم ها!! :29:

علامه فرمودند: من این مطلب را گفتم و پایین آمدم. وقتی جامعه شناسان صحبت­های مرا شنیدند برای چند دقیقه روی پای خود ایستادند و کف زدند.
    وقتی تشویق آن­ها تمام شد من دوباره بلند شدم و گفتم: عزیزان! این کلام از من نبود. بلکه از شخصی به نام علی (علیه­ السلام) است. آن حضرت در نهج البلاغه می­فرمایند: «قِیمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ» / «ارزش هر انسانی به اندازه ­ی چیزی است که دوست می­دارد».

درست، ولي آيا اگه اين اقا در حضور حضرت علي چنين چيزي ميگفت، آن حضرت واقعاً از سخن بدعت او به اين راحتي ها ميگذشت؟!! بدعتها به همين راحتي و توسط اشخاص افراطي و تعصبي وارد دين عزيزمون شده! و ما هم سينه به سينه و راحت همين ها رو بدون تفكر به نسلهاي بعد منتقل ميكنيم و خواهيم كرد، همانطور كه از بعد استعمار انگليس و روسيه بدعتها به وجود امدند توسط آقايون دست نشانده! و چنين مواردي به اعتقادهايي غير واقعي تبديل ميشوند! كلامم كلي هست و در مورد اسلام دارم حرف ميزنم و افرادي كه دارن خرابش ميكنند، نه در مورد مذاهب!!

نقل قول: The one
    اگر بتونم دلي رو شاد كنم به نظرم ارزشش بيشتر از اينه كه از خدا معشوقي بت مانند بسازم.

ابجي يدونه اين قسمت رو موافق نيستم با اجازتون :56: درسته كه تا ميتوني بايد دلو دلها به دست بياري، ولي خدا هميشه براي انسان بت بوده و خواهد بود االبته در اصطلاح! هر كاري كه بكنيم و هر قدر كه عبادت كنيم، و تا هر زمان كه باشه و حتي اگه از اول دنيا تا اخر دنيا هم عبادت كنيم باز هم به خدا دين داريم و هنوز هم نتونستيم دينمونو ادا كنيم! شيطان اين همه عبادت كرد تا زماني كه به مقام فرشتگان نائل شد ولي با يك سرپيچي از درگاه خدا رانده شد!! خدا انس و جن را نيافريد مگر براي عبادت خويش! در هر نفسي كه ميكشيم شكرانه اي بدهكاريم. :58:
    در مورد بقيه مواردي كه فرمودي موافقم :10:

• چکاوک

من واقعأ عاشق خدای مهربونم فقط خودش میدونه چقد دوستش دارم :8: ولی مجی جون گاهی یه کارایی میکنم که بد جور شرمندش میشم :17:
    مرسی داداشی با خدا و مهربونم 533

• arash52

مرسی مطلب فسیل شده ای بود
    حدودا مال 1400 سال پیشه :4:
    ولی خارج از شوخی ، خیلی باهاش حال کردم و مثبتش رو هم واریز کردم
    از روز شنبه قابل برداشته :83:

• soheyla

Kishe Mehr,

سلام و سپاس :46: .
    «ارزش هر انسانی به اندازه ­ی چیزی است که دوست می­دارد».

خیلی پرمعنا و زیبا بود :8: .
    وقتی این جمله رو خوندم یه حس خاصی بهم دست داد .

• ماهی

ولی من عاشق همه ی نعمتای خدا هستم .چه کوچک چه بزرگ..همه رو با هم می خوام314

• Holtek

دیروز تو میلم بود میخواستم بذارم تو سایت ولی بناه دلایلی نذاشتم
    نقل قول: ماهی
    ولی من عاشق همه ی نعمتای خدا هستم .چه کوچک چه بزرگ..همه رو با هم می خوام

:1:

• دلشاد

مرسی داش مجتبی عالی بود
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: