₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » آهنربایی با دمای ۲۰۰ درجه زیر صفر که گرانش را خنثی می‌کند! (ویدئو)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » آهنربایی با دمای ۲۰۰ درجه زیر صفر که گرانش را خنثی می‌کند! (ویدئو)
1 2

بدون عکس

آهنربایی با دمای ۲۰۰ درجه زیر صفر که گرانش را خنثی می‌کند! (ویدئو)

874 بازدید، 36 پست، نویسنده: هاچو هاچو

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    تو که گفتی حوصلشو نداری ؟

مگه الان بهم نگفتی خانم مندلیف حالا زیرش میزنی :23:
    پ ن پ برم عنصر ناشناخته کفش کنم کفاش بشم :23:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    من الان اینجوری هستم اصلا نمیدونم چی دارید میگید فردا میام میخونم ببینم حرف حسابتون چیه

هیچی این داداشت بهم فحش داد گفت مندلیف منم بشش گفتم خودت کفاشی همین :23:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    هیچی این داداشت بهم فحش داد گفت مندلیف منم بشش گفتم خودت کفاشی همین :23:

تو هم بهش بگو صندلیوف :23:

راستی :25: وای به حالتون اگه بهم فوش داده باشین :22: من الان مثل تموم شبها حال منم خرابههههههههههههه خرابه خرابههههههههههه...داد می زنم که ساقی میخونه بی شرابه یادی نکردی از من رسم رفاقت این نیست اشکی برام نریختی عشق و صداقت این نیست دشمن راه دورم درد دلم زیاده جاده به جز جدایی هیچی به من نداده..................... آخی خدا بیامرزه مرحومه مهستی رو :65: چقده این اهنگشو دوس داشتم :5:
    فردا میام این متن رو میذارم تو تاپیکت گلو شرمنده خیلی خوافم میاد 351

• The one

تو هم بهش بگو صندلیوف

نه بی هو اوفففف بهتره :23: تازه کلی خاطره توش نهفته هست :23:

• The one

فردا میام این متن رو میذارم تو تاپیکت گلو شرمنده خیلی خوافم میاد

اینو :4: به به :23: تاپیک حس اون یکیه گلو :24: اینجا قراره عنصر صد و خورده ای کفش بشه شایدم تو همین ترانه نهفته ست کسی چه میدونه . به هرحال میگن حس و عشقولونگی هم یه جور شیمیه :23:

• Kishe Mehr

اینو :4: به به :23: تاپیک حس اون یکیه گلو :24: اینجا قراره عنصر صد و خورده ای کفش بشه شایدم تو همین ترانه نهفته ست کسی چه میدونه . به هرحال میگن حس و عشقولونگی هم یه جور شیمیه :23:

:23: عین اینکه تو از من خواب الوده تری :23: من که نگفتم اینجا میذارم متن رو :23: گفتم میذارم تو تاپیکت :4: برو بخواب فردا زود بیدار شی :24:

• The one

عین اینکه تو از من خواب الوده تری من که نگفتم اینجا میذارم متن رو گفتم میذارم تو تاپیکت برو بخواب فردا زود بیدار شی

:9:

وایییی چرا پس فکر کردم با هاچوییی گفتی تاپیکت :4: از بس من علاقمند به علم و دانشم :25: الان میفهمم چرا بهم می گن سوتینلف! یعنی سوتی اند لاف :23:

• هاچو هاچو

ممنون که تاپیک منو شلوغ فرمودین :4: :11: حالا بی زحمت برین بیرون میخوام درشو ببندم :4:

• The one

ممنون که تاپیک منو شلوغ فرمودین حالا بی زحمت برین بیرون میخوام درشو ببندم

من الان بیرونم فقط دارم ویترینو ها می کنم که کفشهات خوف واکس بخوره :23:

• هاچو هاچو

من الان بیرونم فقط دارم ویترینو ها می کنم که کفشهات خوف واکس بخوره :23:

کفشامو تازه واکسن زدم غصه نخور :83: چه چرت و پرتی میگیم نصفه شبی :10:

• The one

کفشامو تازه واکسن زدم غصه نخور چه چرت و پرتی میگیم نصفه شبی

:23:

تازه میخواستیم دمای نیتروژن مایعو بسنجیم ... دما سنججججج به ما میگن... اند تببببو هذیوونننن :23:

• هاچو هاچو

تازه میخواستیم دمای نیتروژن مایعو بسنجیم ... دما سنججججج به ما میگن... اند تببببو هذیوونننن :23:

وای یادم انداختی :68: 3 روز پیش یک دماسنج جیوه ای شکستم دستمم خرد به جیوش گفتم الانه که سوسک بشم :56: ولی آدم شدم :10:

• The one

دستمم خرد به جیوش گفتم الانه که سوسک بشم ولی آدم شدم

مگه جیوه سوسک می کنه؟ الان فهمیدم دایناسورها چطوری منقرض شدن :23:

چجوری جمعش کردی؟ خیلی باحاله تنها عنصریه که 24 ساعت قر میده :23:

نمایش یا پنهان متنحال دستت چطوره؟ :2: چون فامیل دوری پرسیدما :4:

• هاچو هاچو

مگه جیوه سوسک می کنه؟ الان فهمیدم دایناسورها چطوری منقرض شدن :23:

نمایش یا پنهان متننامرد :23: نه دایناسورها تو رو دیدن نسلشون منقرض شد :83: 287

چجوری جمعش کردی؟ خیلی باحاله تنها عنصریه که 24 ساعت قر میده :23:

:23: ریختش تو ظرف آزمایشم دیگه منم ریختمش بیرون :10: تازه برای من که نرقصید :37: نمیدونم شاید نامحرم بودم :66: :4:
    حال دستت چطوره؟ :2: چون فامیل دوری پرسیدما :4:

خوبه سلام میرسونه :4:

• Kishe Mehr

:111: بدینوسیله یا هر وسیله ی دیگری از این تاریخ به بعد فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر عنوان تاپیک داغ کنی را از شیرین الکی نخبه گرفته و به هیفای بیردانای تاپیک داغ کن اهدا میکند :84: ضمن تشکر از نخبه بی خودی سابق و قدردانی از زحمات ایشان، برای کاربر جدید آرزوی موفقیت و طول عمر روز و شب افزون داریم :4: :24:

نقل قول: The one
    وایییی چرا پس فکر کردم با هاچوییی گفتی تاپیکت :4: از بس من علاقمند به علم و دانشم :25: الان میفهمم چرا بهم می گن سوتینلف! یعنی سوتی اند لاف :23:

به قول ماهی گلو خسته نباشید :4:

خب ببین مجی فکر کن اون یخ اعلایی که الان زیرته مایع باشه خب :23:
    بعد یخ معمولی یا همون اب تو صفر درجه یخ میزنه درست؟ :25:
    حالا این مایع یخ اعلا چون بهتر و سردتر از اب معمولیه باید تو دمایی کمتر از صفر یخ بزنه دیگه :4: بعدشششش همین :10:

به قول ماهی گلو خوب بعدش :65:
    نقل قول: The one
    نه بی هو اوفففف بهتره :23: تازه کلی خاطره توش نهفته هست :23:

:50:

• The one

بدینوسیله یا هر وسیله ی دیگری از این تاریخ به بعد فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر عنوان تاپیک داغ کنی را از شیرین الکی نخبه گرفته و به هیفای بیردانای تاپیک داغ کن اهدا میکند ضمن تشکر از نخبه بی خودی سابق و قدردانی از زحمات ایشان، برای کاربر جدید آرزوی موفقیت و طول عمر روز و شب افزون داریم

من و اجیم نداریم بینمون تفرقه نیفکن ای کیش و مهر :4:

به قول ماهی گلو خسته نباشید

میگم راستی پس کو اون ترانه ی مهستی نذاشتیشا میخوام شبها که مسواک میزنم به یادت خاموشش کنم :23:

نمایش یا پنهان متن :6: :9: :8: :9: :11: :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: