هیچی این داداشت بهم فحش داد گفت مندلیف منم بشش گفتم خودت کفاشی همین
تو هم بهش بگو صندلیوف
راستی وای به حالتون اگه بهم فوش داده باشین من الان مثل تموم شبها حال منم خرابههههههههههههه خرابه خرابههههههههههه...داد می زنم که ساقی میخونه بی شرابه یادی نکردی از من رسم رفاقت این نیست اشکی برام نریختی عشق و صداقت این نیست دشمن راه دورم درد دلم زیاده جاده به جز جدایی هیچی به من نداده..................... آخی خدا بیامرزه مرحومه مهستی رو چقده این اهنگشو دوس داشتم فردا میام این متن رو میذارم تو تاپیکت گلو شرمنده خیلی خوافم میاد
فردا میام این متن رو میذارم تو تاپیکت گلو شرمنده خیلی خوافم میاد
اینو به به تاپیک حس اون یکیه گلو اینجا قراره عنصر صد و خورده ای کفش بشه شایدم تو همین ترانه نهفته ست کسی چه میدونه . به هرحال میگن حس و عشقولونگی هم یه جور شیمیه
اینو به به تاپیک حس اون یکیه گلو اینجا قراره عنصر صد و خورده ای کفش بشه شایدم تو همین ترانه نهفته ست کسی چه میدونه . به هرحال میگن حس و عشقولونگی هم یه جور شیمیه
عین اینکه تو از من خواب الوده تری من که نگفتم اینجا میذارم متن رو گفتم میذارم تو تاپیکت برو بخواب فردا زود بیدار شی
بدینوسیله یا هر وسیله ی دیگری از این تاریخ به بعد فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر عنوان تاپیک داغ کنی را از شیرین الکی نخبه گرفته و به هیفای بیردانای تاپیک داغ کن اهدا میکند ضمن تشکر از نخبه بی خودی سابق و قدردانی از زحمات ایشان، برای کاربر جدید آرزوی موفقیت و طول عمر روز و شب افزون داریم
نقل قول: The one
وایییی چرا پس فکر کردم با هاچوییی گفتی تاپیکت از بس من علاقمند به علم و دانشم الان میفهمم چرا بهم می گن سوتینلف! یعنی سوتی اند لاف
به قول ماهی گلو خسته نباشید
خب ببین مجی فکر کن اون یخ اعلایی که الان زیرته مایع باشه خب بعد یخ معمولی یا همون اب تو صفر درجه یخ میزنه درست؟ حالا این مایع یخ اعلا چون بهتر و سردتر از اب معمولیه باید تو دمایی کمتر از صفر یخ بزنه دیگه بعدشششش همین
به قول ماهی گلو خوب بعدش
نه بی هو اوفففف بهتره تازه کلی خاطره توش نهفته هست
بدینوسیله یا هر وسیله ی دیگری از این تاریخ به بعد فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر عنوان تاپیک داغ کنی را از شیرین الکی نخبه گرفته و به هیفای بیردانای تاپیک داغ کن اهدا میکند ضمن تشکر از نخبه بی خودی سابق و قدردانی از زحمات ایشان، برای کاربر جدید آرزوی موفقیت و طول عمر روز و شب افزون داریم
من و اجیم نداریم بینمون تفرقه نیفکن ای کیش و مهر
نقل قول: Kishe Mehr
میگم راستی پس کو اون ترانه ی مهستی نذاشتیشا میخوام شبها که مسواک میزنم به یادت خاموشش کنم
The one
مگه الان بهم نگفتی خانم مندلیف حالا زیرش میزنی
پ ن پ برم عنصر ناشناخته کفش کنم کفاش بشم
The one
هیچی این داداشت بهم فحش داد گفت مندلیف منم بشش گفتم خودت کفاشی همین
Kishe Mehr
تو هم بهش بگو صندلیوف
راستی
فردا میام این متن رو میذارم تو تاپیکت گلو شرمنده خیلی خوافم میاد
The one
نه بی هو اوفففف بهتره
The one
اینو
Kishe Mehr
The one
وایییی چرا پس فکر کردم با هاچوییی گفتی تاپیکت
هاچو هاچو
The one
من الان بیرونم فقط دارم ویترینو ها می کنم که کفشهات خوف واکس بخوره
هاچو هاچو
کفشامو تازه واکسن زدم غصه نخور
The one
تازه میخواستیم دمای نیتروژن مایعو بسنجیم ... دما سنججججج به ما میگن... اند تببببو هذیوونننن
هاچو هاچو
وای یادم انداختی
The one
مگه جیوه سوسک می کنه؟ الان فهمیدم دایناسورها چطوری منقرض شدن
چجوری جمعش کردی؟ خیلی باحاله تنها عنصریه که 24 ساعت قر میده
نمایش یا پنهان متن
حال دستت چطوره؟هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
نامردخوبه سلام میرسونه
Kishe Mehr
بعد یخ معمولی یا همون اب تو صفر درجه یخ میزنه درست؟
حالا این مایع یخ اعلا چون بهتر و سردتر از اب معمولیه باید تو دمایی کمتر از صفر یخ بزنه دیگه
به قول ماهی گلو خوب بعدش
The one
من و اجیم نداریم بینمون تفرقه نیفکن ای کیش و مهر
میگم راستی پس کو اون ترانه ی مهستی نذاشتیشا میخوام شبها که مسواک میزنم به یادت خاموشش کنم
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→